Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Do kościoła jak znalazł :)

Gość ma "niezłe" ceny.... ale zabiła mnie Nokia 6310i za jedyne marne.... 1499 zł.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez tartuffe

w nokiach bateria tydzień to był standard, w takim razie trzymam swój też legendarny e52, w jeszcze bardziej legendarnym kolorze zlotym, może będzie kiedyś wart z tausena :)

Miałem taką. Wcześniej 6210i. To były maszyny. Bateria spokojnie tydzień, org Made In Japan.

chyba Finland?

To nie Denon :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy ktoś będzie uprzejmy skomentować zamiast mnie? ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tak, w jakiś magiczny sposób jelenie łapią się na wyższe ceny.

Nie wiem dlaczego tak jest, rozmawiałem kiedyś ze starymi wygami i ponoć takie wałki działają.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Wszystko sprzedaje oddzielnie i wszystko są to raczej elektroniczne śmieci. Bardzo słaby odtwarzacz, przeciętny tuner i mulący wzmacniaczyk. Bumpalump napisał że za tyle kupił a handlarz wyczuł interes.

Wzmacniacz słuchawkowy - model dla Pań!

Można słuchać muzyki i robić sobie makijaż. Ewentualnie można popatrzeć jak wygląda nasza twarz podczas słuchania i przeżywania muzyki. ;)

Ukryta Zawartość

To chyba dzieło Mistrza Floriana, więc cena jak zawsze okazyjna.

Rozczulające....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Balum Balum

"To co teraz, ha?"

Te całe Sony to taki przereklamowany kicz z zewnątrz wygląda odpustowo :) za to jest ciężkie ma wielkie kondzioły i co z tego? brzmieniowo żadnej rewelacji. Taki staroć wart jest może z 1200zł maks i to tylko ze względu na wydajność prądową, za 3tyś to się kupuje kilku letni używany wzmacniacz porządnej firmy, anie jakieś Sony...

Tak, w jakiś magiczny sposób jelenie łapią się na wyższe ceny.

Nie wiem dlaczego tak jest, rozmawiałem kiedyś ze starymi wygami i ponoć takie wałki działają.

Też nie wiem dlaczego tak jest, ale faktycznie się sprawdza.

Często kupuję na allegro dzieciakowi jakieś zabawki na przykład i też już dawno zwróciłem na to uwagę,

zresztą chyba nawet o tym tutaj pisałem, że na głupich figurkach z Minecrafta można oszczędzić połowę kosztów

wybierając opcję wyszukiwania według najniższej ceny. Oczywiście wszystkie figurki są nowe i fabrycznie zapakowane,

a różnice w cenach spokojnie sięgają 50 a nawet 100% i o dziwo te najtańsze sprzedają się najgorzej.

Z używanymi jest jeszcze lepiej, zwłaszcza popularnych serii jak np. Star Wars, gdzie jeden i ten sam model statku kosmicznego

u jednego sprzedawcy może kosztować 60zł, a u innego 170zł i bardzo często właśnie ten droższy sprzeda się szybciej.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Te całe Sony to taki przereklamowany kicz z zewnątrz wygląda odpustowo :) za to jest ciężkie ma wielkie kondzioły i co z tego? brzmieniowo żadnej rewelacji. Taki staroć wart jest może z 1200zł maks i to tylko ze względu na wydajność prądową, za 3tyś to się kupuje kilku letni używany wzmacniacz porządnej firmy, anie jakieś Sony...

Nie znasz się ciężkie Sony walcuje wszystko aż Milo :))). 3 tys to okazja

Ukryta Zawartość

Piękny stan tego Soniaka niestety już ktoś licytuje swoją drogą ciekawe za ile pójdzie

Też byłem ciekaw, ale dzisiaj zaglądam, a tu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A tu jaki koleś, ręce opadają po prostu.

za***ane syfem i rdzą parchy przełożone do pudełek po innych i cena jak za używane nówki.

Tylko z liścia w łeb strzelić

Ukryta Zawartość

Pracownik Allegro wyczuł okazję i zgarnął za 5 tysi :)))

Sukinkot :)

O, a ten jakie ma rarytasy

Ukryta Zawartość

No i miszcz kurna

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No i miszcz kurna

Ukryta Zawartość

Tylko 19 tys.??.... :P

O, a ten jakie ma rarytasy

Ukryta Zawartość

Piękne.... no i: "GRAJĄ CZYSTO ,BEZ CHARCZENIA BUCZENIA."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wszystko sprzedaje oddzielnie i wszystko są to raczej elektroniczne śmieci. Bardzo słaby odtwarzacz, przeciętny tuner i mulący wzmacniaczyk. Bumpalump napisał że za tyle kupił a handlarz wyczuł interes.

1. To nie handlarz tylko jeden z naszych forumowiczow

2. Auckaj byla na allegro na dlugo przed tym jak ja szukalem 830ES do kupna

Dodaj jeszcze ze zadnego nie miales, i wymien te porzadne firmy

Tylko 19 tys.??.... :P

Jak na Bazodruta, który daaawno temu sprzedawał najlepsze rzeczy na świecie - to tylko :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Porządne firmy takie jak Creek, Roksan, Naim czy Baltlab, oczywiście Ty nie docenisz brzmienia takich wzmacniaczy na tych swoich kolumnach DIY nie wiadomo jakiej jakości... Jesteś niewiele lepszy od tych zboczeńców Sansui, ślepo zapatrzony w swoją markę, przy okazji pomagasz w podnoszeniu cen starego rumpla.

Edytowane przez zeta-j
Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Porządne firmy takie jak Creek, Roksan, Naim czy Baltlab, oczywiście Ty nie docenisz brzmienia takich wzmacniaczy na tych swoich kolumnach DIY nie wiadomo jakiej jakości...

W recenzjach objechał baltlaba na korzyść Sony oczywiście :)

http://allegro.pl/laser-sony-151-a-nowy-i5933288339.html

Okazja :)

Przez chwilkę miałem chęć wysłać mu mojego krella do przeglądu żeby się obudził.Ale to i tak nic nie da ES zje krella na śniadanie. zeta-j fajny avatar......

Edytowane przez kickdown

Porządne firmy takie jak Creek, Roksan, Naim czy Baltlab, oczywiście Ty nie docenisz brzmienia takich wzmacniaczy na tych swoich kolumnach DIY nie wiadomo jakiej jakości... Jesteś niewiele lepszy od tych zboczeńców Sansui, ślepo zapatrzony w swoją markę, przy okazji pomagasz w podnoszeniu cen starego rumpla.

1. W jednym temacie juz Ci wypunktowalem te porzadne firmy, w co drugim egzemplarzu buczy trafo albo trzeszczy potencjometr, to jest porzadna firma?

2. Jak cos jest slabe to o tym mowie, a gdy dobre to tez nie mam problemu tego przyznac

3. Nie jestem slepo zapatrzony bo nie twierdze ze Sony jest najlepsze na swiecie, tylko do pewnej kwoty i moim zdaniem, nie musisz sie z moim zdaniem zgadzac wiec nie wiem dgzie widzisz problem

W recenzjach objechał baltlaba na korzyść Sony oczywiście :)

Mialem okazje wczoraj go posluchac u siebie, jest to napewno ciekawa propozycja ze wzgledu na wiek, chociaz nie wiadomo tez jak z awaryjnsocia bedzie np za 5 czy 10 lat ale tez nie ma co przesadzac ze nie ma lepszych w cenie do 3tys bo to nieprawda.

Wzmacniacz gra napewno ciekawie i z pewnsocia jest to ciekawa propozycja jesli ktos upiera sie na nowy wzmacniacz ale do uzywek kilkunastoletnich nie ma co porównywac bo to nie ta liga.

Dzwiek jest dosc poukladany, na pierwszy odsluch nie wychwycimy wiekszych wad, wzmacniacz buduje dosc dobra scene, na moich kolumnach ocenilbym go jako w miare neutalny, jest to jeden z niewielu wzmacniaczy "nowych" ktorego nie skreslilem po kilkunastu minutach sluchania a wiec jest dobrze, przy nieco bardziej zywszej muzyce wyszly niedostatki dynamiki ale mysle ze na mniejszych kolumnach i mniej wymagajacych w kwestii pradu bedzie naprawde bardzo dobrze, basu jest sporo bo i kolumny mam spore ale odczulem po prostu wrazenie jakby wzmacniacz nie nadazal za basem, co nazywam niezbyt dobrym zroznicowaniem tego zakresu po prostu. Ale ogolnie jest naprawde niezle jesli ktos nie ma trudnych kolumn do wysterowania to za 2000zl za uzywke jest to swietna propozycja.

Konkurencja w podobnej cenie od MF, CA nie ma startu nawet

To jest dla Ciebie objechanie?

Przez chwilkę miałem chęć wysłać mu mojego krella do przeglądu żeby się obudził.Ale to i tak nic nie da ES zje krella na śniadanie. zeta-j fajny avatar......

Krell to kawal porzadnego sprzetu, zreszta jego pierwotna cena mowi sama za siebie, ale nawet gdyby sie okazalo ze brzmienie mi nie odpowiada to co? ciezko pojac ze kazdy ma wlasne preferencje?

Ukryta Zawartość

Jeśli chodzi o ceny

I tak taniej niz za granica

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lubię Cię @bumpalump,ale trochę pojechałeś

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeśli chodzi o ceny

Ludziom się już konkretnie we łbie pier**l%#@#i

Ukryta Zawartość

Zawsze rozwalają mnie te teksty o porządnych firmach. Czyli specjalizujących się w wąskim kierunku produkcji. Tj Roksan, Baltlab czy inne. Tak jakby inne nie umiały wyprodukowac dobrego pieca, bo maja w swojej ofercie też sprzęt masowy typu ampli, odtwarzacz BD itd. To zwykle ignoranctwo i po prostu brak znajmości tematu więc nie ma co nawet zaczynać dyskusji.

?👈

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.