Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, kiza napisał:

"Raz a dobrze" to większość kupuje kilka razy, a potem jeszcze raz -)))

Dokładnie, ale myślę, że mam to już za sobą, bo zmęczony jestem gonieniem tego króliczka ?

To co mogłem osiągnąć biorąc pod uwagę właściwości akustyczne mojego pomieszczenia, już chyba osiągnąłem. Zmiany na lepsze to pieśń niemożliwa do zrealizowania, ze względu na budżet no i właśnie ograniczenia związane z pokojem/salonem.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

52 minuty temu, BIRDMAN21 napisał:

Cześć Bartosz aka Audio Japan aka audiofilek witaj witaj miło mi bardzo i wiem ,że nie doścignę mistrza w klonowaniu jednak będę się pilnie uczył nasz forumowy  handlarzu Pioneerkami. Pielęgnuj interes  i agituj przeciwników handlowych walcz z konkurencją.

I zapraszam do rozmowy sam ze sobą. Zastanawiam się czy przyjmujesz wtedy rolę ? Bartosza czy AudioJapan i improwizujesz rozmowę przed ekranem ciekawa sprawa i nie mogę doczekać się komentarzy miedzy tobą , a tobą i tobą.

tu chyba sam ...... pisze koledzy sie widocznie odwrócili,  jak doszło do Nich jak zostali zrobieni na tych hi endach z Japonii na 100v I PRÓBUJE WYJŚĆ Z TWARZĄ 

Kolejny świetny sprzęt i wspaniały przykład najwyższej możliwej próby kunsztu japońskich mistrzów technologi hifi hiend jaką widziały wyspy Japońskie na przestrzeni ostatnich dekad!

Sansui SR-838 Super Stan Japan.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W ten i podobny sposób moglibyśmy opisywać każdą aukcje/ofertę marki , ale tego nie robimy. Widzisz Bartosz różnice i kontrę do tego co wypisujesz? Zarzucasz naganianie i inne brednie , których nie ma. No ale co tam można wytłumaczyć. Ty wiesz najlepiej. 

14 minut temu, audiofilek4 napisał:

tu chyba sam ...... pisze koledzy sie widocznie odwrócili,  jak doszło do Nich jak zostali zrobieni na tych hi endach z Japonii na 100v I PRÓBUJE WYJŚĆ Z TWARZĄ 

Po raz kolejny pisze dawaj te tanie wzmacniacze i końcówki mocy , skoro jesteś taki "mondry"...

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

10 minut temu, Fashi napisał:

Kolejny świetny sprzęt i wspaniały przykład najwyższej możliwej próby kunsztu japońskich mistrzów technologi hifi hiend jaką widziały wyspy Japońskie na przestrzeni ostatnich dekad!

Sansui SR-838 Super Stan Japan.

Ukryta Zawartość

Tutaj 39990 rubli=2336,79zł

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

4 godziny temu, BIRDMAN21 napisał:

margaryna handlujący z Wrocławia Music Hall czy innym badziewiem

Niczym nie handluje czubku. Miej zresztą jaja klonie i napisz to pod prawdziwym nickiem. 

30 minut temu, Echelon69 napisał:

Ukryta Zawartość

I co to udowadnia? Że jest mniej warty albo nagle gorzej wykonany ? A jak ktoś wystawi za 500zł to już od tej pory będzie warty 500zł? 

To jest to całe wyszukiwanie najtańszych ofert a potem pisanie o "realnej wartości" pseudo znafców typu AudioJapan/Audiofilek i rechot ich giermków. 

21 minut temu, rochu napisał:

sansui
duzo szaju i
forumowych psui

Na pewno wielu i takich,  przypadkiem napisałeś coś rzeczywiście sensownego. Jak również dużo porządnego sprzętu tej marki i ludzi mających potężną wiedzę i doświadczenie. 

Ukryta Zawartość

33 minuty temu, Echelon69 napisał:

Dałem tylko przykład jak można by było robić gdyby Bartosz miał rację , a nie ma. Mój ironiczny wpis...

Wiem , że ten z olx jest za drogi , ale do tego z ru dochodzi przesyłka i pewnie opłata z terenu poza UE.

Heco Celan gt 302 monitor

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Fashi

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Nie? Ja myślałem ,że wklejasz własne ogłoszenia z Wrocławia z  Music Hall -to ty czy nie ty?  Handlujesz od dłuższego czasu z Bartoszem w trzech postaciach forumowych i głupa kleicie  interes się nie kręci i skowyt.

Ja czubek ty sprzedawca bezpośredni Music Hall:)

5 minut temu, Echelon69 napisał:

Myślałem

Teraz całkiem poważnie , masz jakieś doświadczenia z zakupami z ru? 

Sporo tam fajnych rzeczy, ale trochę się boje. Jak wygląda u nich PayPal, czy w "związku radzieckim" w ogóle można kogoś pociągnąć do odpowiedzialnosci w razie W... 

Hmmm ?

Fashi.

Trzeba poczytać. 

Wypełniłem lewymi danymi, (bankowych nie było) a na pocztę przyszło, że kupiłem.

Dam znać jak to się to potoczy.

Ukryta Zawartość

ru2.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Audiofilek i jemu podobni to jest jakis ewenement, wypowiadac sie na forum audio o sprzecie audio ktorego sie nie sluchalo to jakis wyzszy poziom trollingu

Audiofilek aka Bartosz o sansui wie tyle co prawiczek o seksie

19 minut temu, Fashi napisał:

Teraz całkiem poważnie , masz jakieś doświadczenia z zakupami z ru? 

Sporo tam fajnych rzeczy, ale trochę się boje. Jak wygląda u nich PayPal, czy w "związku radzieckim" w ogóle można kogoś pociągnąć do odpowiedzialnosci w razie W... 

Hmmm ?

Pewne jest zawsze z dostawą osobistą. 

32 minuty temu, BIRDMAN21 napisał:

Nie? Ja myślałem ,że wklejasz własne ogłoszenia z Wrocławia z  Music Hall -to ty czy nie ty?  Handlujesz od dłuższego czasu z Bartoszem w trzech postaciach forumowych i głupa kleicie  interes się nie kręci i skowyt.

Ja czubek ty sprzedawca bezpośredni Music Hall:)

Przecież pisze ze niczym nie handluje. Music hall a35 2 miałem prawie 4 lata i sprzedałem. Jak tego nie rozumiesz to jesteś fanatyczny czubek. 

10 minut temu, Echelon69 napisał:

Fashi.

Trzeba poczytać. 

Wypełniłem lewymi danymi, (bankowych nie było) a na pocztę przyszło, że kupiłem.

Dam znać jak to się to potoczy.

Ukryta Zawartość

ru2.png

tak nie wolno postepowac,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, Bumpalump napisał:

Audiofilek i jemu podobni to jest jakis ewenement, wypowiadac sie na forum audio o sprzecie audio ktorego sie nie sluchalo to jakis wyzszy poziom trollingu

Audiofilek aka Bartosz o sansui wie tyle co prawiczek o seksie

Wygląda na to, że to są zapewne bywalcy soku z buraka (buraki??) i stąd takie doświadczenie w trollingu. Przeszkoleni tamże? Wiadomo, gdzie ten portal i partia ma korzenie. A podparcie finansowe....? 

Teraz, tomek7776 napisał:

tak nie wolno postepowac,

Wiem.

Dlatego powinna być przy każdym kompie w domu, pracy, terminal, który sprawdza dowód osobisty internauty.

Nie byłoby co prawda anonimowości, ale każdy by odpowiadał za swoje słowa w internecie. ?

49 minut temu, don111 napisał:

Na pewno wielu i takich,  przypadkiem napisałeś coś rzeczywiście sensownego. Jak również dużo porządnego sprzętu tej marki i ludzi mających potężną wiedzę i doświadczenie. 

Wybacz, nie spotkałem tutaj takiego.

Sami handlarze, podręczni, wzmacniacze i naganiacze.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

9 minut temu, tomek7776 napisał:

190a par2 KK

Czytałeś ten artykuł KK?

Co ma stalking do opisanej sytuacji?

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

13 minut temu, rochu napisał:

Kto tak napisał? 

"Sami handlarze, podręczni, wzmacniacze i naganiacze."

Edytowane przez LJ3
6 minut temu, LJ3 napisał:

Przykro czytać, jak ktoś pisze takie rzeczy o sobie ....

Czyli samokrytyka!? Wreszcie ....

Czasami zastanawiam się jak niektórzy koledzy skończyli jakąś szkołę bez opanowania umiejętności czytania ze zrozumieniem.

Mój wpis był odniesieniem się do tego wpisu:

Godzinę temu, don111 napisał:

A zatem do fanbojów szajsuja.

No ale każdy sądzi podle siebie. Przykro mi, że mój wpis dał asumpt do projekcji opisanych przeze mnie pewnych ról społecznych, spotykanych na forum, na twoją osobę.

A może to prawda była a nie żadna projekcja?

Edytowane przez rochu

Naganiacze przyjeli inna taktykę. Siedzą teraz w tym temacie , wklejaja randomowe linki i wypierają się że kiedykolwiek naganiali na sansui. Ludzie jednak pamiętają te banialuki które wypisywali , widać liczą na krótką pamięć. 

A sansuje dalej wiszą na olx. Gdzie ten popyt przewyższający podaz?? Hm?? Ale przyznam to niezła bajka byla

9 minut temu, rochu napisał:

Czasami zastanawiam się jak niektórzy koledzy skończyli jakąś szkołę bez opanowania umiejętności czytania ze zrozumieniem.

A to kto napisał? "opanowania umiejętności czytania ze zrozumieniem."

Nie widzę w tym LOGIKI

Chyba, że ktoś nie chodził do normalnej szkoły ....

Kto tak napisał?  "Sami handlarze, podręczni, wzmacniacze i naganiacze."

Sam o sobie, z tego forum?

Edytowane przez LJ3
17 minut temu, rochu napisał:

Gdzie to naganianie? Pokaż przykład czarno na białym . Dawaj ze mnie czy z Mariusza cytaty.  Tylko nie ironiczne odpowiedzi do Bartosza...

Fashi.

Można kupić coś na próbę za 1 rubla.

Na przykład kaseta Kaseta TDK EF - 60 Ferric (Japonia), Rubel C!

?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

6 minut temu, Audio.Japan napisał:

Naganiacze przyjeli inna taktykę. Siedzą teraz w tym temacie , wklejaja randomowe linki i wypierają się że kiedykolwiek naganiali na sansui.

Gdzie przykłady? 

Gdzie te tanie wzmacniacze ?

Gdzie dowody na Twoje tezy? 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.