Skocz do zawartości
IGNORED

Zawód: wzmacniacz

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

Gość rochu

(Konto usunięte)

(link zaczerpnięty z bliźniaczego forum)

http://www.wprost.pl/ar/225042/Zawod-wzmacniacz/?I=1456

Zastanawiam się jak opisane w tym artykule zjawisko przedstawia się na audiostereo.pl.

Ciekaw jestem zwłaszcza opinii właścicieli forum.

https://www.audiostereo.pl/topic/83023-zaw%C3%B3d-wzmacniacz/
  • Administratorzy

Marketing szeptany to nic nowego. Na naszym forum pewnie też się takie wpisy znajdą.

Obecnie pracujemy nad rozbudowanym systemem opinii połączonym z forum. Opinie anonimowych osób nie są zapewne zbyt wartościowe, ale gdy dany sprzęt/płytę oceniać będzie wieloletni forumowicz będzie można przynajmniej mieć nadzieję, że jest to ocena obiektywna.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Sek w tym ze na tym forum z 50% wpisow jest na temat sprzetu uzywanego, a tego nie trzema amplifierowac. Bo po co?

No jak to po co? Chociażby po to, żeby dopomóc koledze w sprzedaży rupiecia kupionego kiedyś za 600-800PLN

i po odpowiedniej "amplifikacji" wystawionego za 1.200 albo i 2.000PLN a co, jak szalec, to szalec.

Mało to takich numerów tutaj odchodziło? Wystarczy porównac ceny np. starych japończyków sprzed kilku lat,

a później można sobie wpisac symbole tych klocków w forumową wyszukiwarkę jak ktoś jeszcze nie wie "PO CO" ;)

Oprócz tego co najmniej 60% wpisów w wątkach o Tonsilu i jakieś 80% wpisów w wątkach o Diorze,

to nic innego jak dokładnie to o czym traktuje powyższy artykuł i jakoś nikt jeszcze na to nie wpadł?

Akurat...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Marketing szeptany to nic nowego. Na naszym forum pewnie też się takie wpisy znajdą.

Obecnie pracujemy nad rozbudowanym systemem opinii połączonym z forum. Opinie anonimowych osób nie są zapewne zbyt wartościowe, ale gdy dany sprzęt/płytę oceniać będzie wieloletni forumowicz będzie można przynajmniej mieć nadzieję, że jest to ocena obiektywna.

Zwłaszcza jak tym forumowiczem będzie Elbik ;-)

• Użytkownicy+

Co ja poradzę na to, ze dostaje czkawki?

Lekarstwo na ta czkawkę moze byc tylko jedno ......

Pisać lepiej, ciekawiej niż Elb ? Droga wolna, nie mogę się doczekać.

Dopinguję !!!

P.S.

Zresztą nie jestem jedyną osobą, dostającą ataku czkawki wskutek wynurzeń pewnego osobnika, nie jestem tez jedyna osobą komentujacą te zjawiskowe wyczyny, więc cos w tym musi być.

• Użytkownicy+

P.S.

Zresztą nie jestem jedyną osobą, dostającą ataku czkawki wskutek wynurzeń pewnego osobnika, nie jestem tez jedyna osobą komentujacą te zjawiskowe wyczyny, więc cos w tym musi być.

Ok, tylko ile można ??? W polityce, nazywa się to "odgrzewany kotlet". Mam wrażenie, że wytopił się już dawno do cna.

P.S.

To sie nazywa bum...choroba każda jest do zdefiniowania...twoja też.

To sie nazywa bum...choroba każda jest do zdefiniowania...twoja też.

twoja modrzew tez i moja też ale to nie ma zwiazku z tematem wątku

tak jak Pacuła ma własną gazeta tak AS probuje miec własnych Pacułów

jako wielbiciel audiofilskiej literatury science-fiction wole Pacułe ma ladne zdjecia i obsługuje dealerów ktorych sprzęt lubie

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Zawód: wzmacniacz...

A ja myślałem, że chodzi o moja Teściową.

Jak Żona cicho się ze mną nie zgodzi, to tamta przygłucha, usłyszawszy w kuchni nadaje, że już i sąsiedzi usłyszą...

A co cir chcesz bym pisał o tym o czym wszyscy wiedzą?Znowu bana dostane.

:)pewnie ze nie chce

pare miesiecy temu juz w jakim temacie pisałem, dzieciak znajomych ma 20tys brutto,siedzi w dziale marketingu duzego niemieckiego dilera moto jego praca to fora mototoryzacyjne i portale ogolnie dostępne

jak zawsze wszystko jest kwestią kasy jaka mozna wyciagnac z rynku

:)pewnie ze nie chce

jak zawsze wszystko jest kwestią kasy jaka mozna wyciagnac z rynku

Ręka rękę myje?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Panowie, nie każdy kto ma jakikolwiek związek z reklamą jest rzeczonym wzmacniaczem. Na naszym portalu informacje prasowe, czy też wątki sponsorowane są w stosownych działach.

Ja np. w zakładkach tematycznych staram się nie wypowiadać, by nie być posądzanym o manipulację.

bum1234 dnia 23.05.2011 - 18:55 napisał

Ok, tylko ile można ??? W polityce, nazywa się to "odgrzewany kotlet". Mam wrażenie, że wytopił się już dawno do cna.

do skutku Robercik, do skutku

mimo że AS to prywatny folwark, coś co przyprawia o niestrawność, nadal nie jest do zaakceptowania

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Ręka rękę myje?

ja nie pisałem ze jest adminem czy jakimkolwiek pracownikiem tych portali

jest zawodowym wirtualnym zachwalaczem na najpopularniejszych forach i portalach

Ty się czytasz chłopie...czasem?Jaki dowód jest na to,że wieloletni forumowicz nie będzie miał interesu pisać o danym sprzęcie źle lub odwrotnie?Reasumując,twoim zdaniem istnieje zależność uczciwości od długości bycia forumowiczem...bzdura jakiej dawno nie doświadczyłem.

• Administratorzy

modrzew47: źle interpretujesz. Po pierwsze chodzi mi o świeżaków z 0 postów na koncie, którzy zamieszczają jedynie wychwalające pod niebiosa opinie. Co do starych stażem użytkowników to oczywiście masz rację, że różni się trafiają. Chodzi mi o to, że jeśli użytkownik siedzi długo na forum to przynajmniej masz szansę poznać czy to ktoś obiektywny czy wspomniany wzmacniacz.

No OK,tylko świeżak nie będzie wiedział,który z userów(tych stażem starszych)to handlarz a który nim nie jest.Tym bardziej świeżak.

I będą nabici w butelkę...świeżaki tak już mają.

• Administratorzy

modrzew47: no niestety tak działa internet. W pełni nie da się tego wyeliminować. Ale np. w podglądzie profilu danego delikwenta dodamy oprócz postów i tematów zakładkę opinie. Dzięki temu będzie można szybko przejrzeć ostatnio dodane posty, tematy i opinie użytkownika i przynajmniej próbować wyciągnąć wnioski czy to handlarz czy nie.

PS. Nieco odbiegając od tematu polecam ciekawy artykuł o product placement.

Panowie, nie każdy kto ma jakikolwiek związek z reklamą jest rzeczonym wzmacniaczem. Na naszym portalu informacje prasowe, czy też wątki sponsorowane są w stosownych działach.

W zakładkach tematycznych staram się nie wypowiadać, by nie być posądzanym o manipulację.

Widzę coraz więcej chodzacych żywych bannerow,i..........o dziwo to nie są zwykli czarni ludzie,tylko same kolorowe z tego forum))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.