Skocz do zawartości
IGNORED

Topowe kable zasilające ?

Rekomendowane odpowiedzi

sly30, kojarzysz awatar vectora, że się wypowiadasz? Czy znowu nie wiesz o co chodzi, ale komentujesz? Miał w awatarze bardzo znaną postać z jej jeszcze bardziej rozpoznawalnym gestem. To historia a nie kompleksy. A może boisz się ślepego testu? :-)

Edytowane przez Wuelem

Poznajesz ten kawałek ? Wiesz kto go skomponował ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jankiel?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Vector, a przyjmiesz jeszcze u siebie Loth'a? Tak wciągnęła mnie wasza dyskusja, że nie mogę sobie odmówić... :)

Tak jestes in. Napisze Ci namiary na PW rano.

Ok, może i będę we wtorek :) Rozumiem, że chodzi o najbliższy wtorek? :)

Tak, najblizszy. Wchodzisz?

vector, przywrócisz swój dawny (wymowny) awatar?

Niektórzy, pomimo wielu nabitych wpisów, są tu nowi i nie wiedzą o Twoim wkładzie w koloryt tego forum. Czasami trzeba pokazać palcem, co to znaczy prawdziwa muzyka. Obyś triumfował.

Zaraz przywroce....:-)

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

Poznajesz ten kawałek ? Wiesz kto go skomponował ?

A mieliście się już nie trykać/boćkać/kuksać, czy jak tam nazwać waszą w lżeniu wzajem wręcz wyliczankową dziecinadę...

Panowie,

macie bardzo dużą wiedzę (każdy inną) i tym się dzielcie. Pseudointelektualne kulanki i "kto da komu większą fangę w nos" zostawcie sobie na pw - może już czas najwyższy?

- Uniżenie proszę, mając wrażenie, że nie tylko we własnym imieniu.

A we własnym - serdecznie Was Obu pozdrawiam

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Nie może być dobrego dźwięku na tanich komponentach, kiepskich kablach, kiepskiej jakości wszelkiej maści wtyczkach, kiepskiej jakości prądu, bez dobrej akustyki (choć tutaj to różnie) itd... - wielu się o tym przekonało, dlaczego sceptycy nie mogą po prostu otworzyć oczu i także się przekonać? To właśnie sceptycy powinni pojeździć trochę i posłuchać. Z takich spotkań jak sobie Vector wymarzyłeś nic nie będzie, nie tędy droga..., ale systemu z chęcią posłucham, pogadam :)

Zobaczymy.....;-)

sly30, kojarzysz awatar vectora, że się wypowiadasz? Czy znowu nie wiesz o co chodzi, ale komentujesz? Miał w awatarze bardzo znaną postać z jej jeszcze bardziej rozpoznawalnym gestem. To historia a nie kompleksy. A może boisz się ślepego testu? :-)

Widzę tylko jak nosi ciebie od czasu do czasu żeby komuś dokopać.

Mnie tylko niepokoi, że z wypowiedzi vectora wynika, iż u niego kilka systemów jest tymi najlepszymi. Przywykłem do tego, że mówiąc o najlepszym ma się na myśli jeden.

A kable sieciowe są komputerowe czy jakieś niedrogie, ale lepsze?

A mieliście się już nie trykać/boćkać/kuksać, czy jak tam nazwać waszą w lżeniu wzajem wręcz wyliczankową dziecinadę...

Panowie,

macie bardzo dużą wiedzę (każdy inną) i tym się dzielcie. Pseudointelektualne kulanki i "kto da komu większą fangę w nos" zostawcie sobie na pw - może już czas najwyższy?

- Uniżenie proszę, mając wrażenie, że nie tylko we własnym imieniu.

A we własnym - serdecznie Was Obu pozdrawiam

Fala ' uniesień ' jak na razie przeminęła ale może być różnie , to wszystko zależy od wiatru i 8 h różnicy czasu.

Drogi Cytrusie, czy mamy dzisiaj jakąś super płytę do rozważań ? Może być z gazetki , przeżyjemy......

i zainteresuj się koniecznie Chereen Wade.....Pozdrawiam.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

To jest oczywiscie Twoja sprawa, ze zapraszasz kolegow z forum ,aby posluchali Twojego systemu.

To co mnie w tym dziwi , to fakt ,ze robisz to , aby ich przekonac, ze ich krytyczne opinie o Twoim sprzecie sa bezpodstawne.

Oczywiscie wkladasz kij w mrowisko piszac, ze kable nie maja wplywu na dzwiek i to w tym watku , ale nie wiem czy bedziesz zadowolony , jak Cie potem obsmaruja na forum.

W gronie kilku osob bedzie sie liczyc socjotechnika i prawa grupy , a nie jakosc dzwieku mz. Szczegolnie ,ze czesc gosci z gory nastawia sie na nie.

Mi sie to w glowie nie miesci, zeby trzeba bylo zapraszac do domu , aby liczyc na wywazone i pozbawione uprzedzen opinie o swoim sprzecie.

Czy to jest hobby czy jakas wojna agresywnych samcow o wybujalym ego?

Mariusz masz całkowitą rację.

Scenariusz spotkania będzie następujący :

Przyjadą posłuchają , pokiwają głowami .

Dyplomatycznie wyrażą opinię o tym , o owym ...

Na forum napiszą , że nawet fajnie grało ...minie jakiś czas i ktoś zacznie puszczać " bąki " wyśmiewać i kpić ;))

A wyśmiewanie zacznie się od razu za pleckami ;)))

Powód, odsyłam do wątku Slya o oczekiwaniach i preferencjach ....

Przyjadą posłuchają , pokiwają głowami .

To my wiemy.

Chodzi o to czy radośnie będzie się kiwać nóżka:)

Edytowane przez piano

Vector, a z jakich nośników można u Ciebie posłuchać? Bo ja mogę dostarczyć Szpule, CD, CC, LP, DCC...

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Mnie tylko niepokoi, że z wypowiedzi vectora wynika, iż u niego kilka systemów jest tymi najlepszymi. Przywykłem do tego, że mówiąc o najlepszym ma się na myśli jeden.

A kable sieciowe są komputerowe czy jakieś niedrogie, ale lepsze?

Nie bedziemy oceniac mojego systemu lub systemow. Nic nie jest najlepsze!

Zawsze mize byc lepiej i wcale nie uzurpuje sobie prawa do tego, ze mam jakis najlepszy system ( cokolwiek to znaczy)..... Aczkolwiek gra u mnie przyzwoita muzyka....:-)

Kable zasilajace oczywiscie, ze komputerowe ale mam tez jakies "lepsze"....:-) w razie czego.....jak na komputerowych nie bedzie hi-endu to zmienimy......:-)

Vector, a z jakich nośników można u Ciebie posłuchać? Bo ja mogę dostarczyć Szpule, CD, CC, LP, DCC...

No bedziemy sluchac z cd za 1000....:-)

Ja msz ochote to wez tez inne nosniki ale szpulowca akurat nie mam.

Ok wieczorem potwierdzę czy będę.

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Czy u vectora będą "odsłuchy" topowych kabli zasilających ?

A jak żeś myslał.

Bedą zasilajace od komputra róznej maści-bedzie w czym wybierać!!

Terytorium może tak, ale formuła już nie... :-) Mnie interesuje tylko Formuła 1... :-)

A tu bedzie podobno prezentacja gokartów .

j

Vector, czy jest możliwość podłączyć się do odsłuchów u Ciebie

, mieszkam w sumie niedaleko?

Pewnie tak, potwierdze wieczorem tylko niech policze ile osob bedzie..

Lutek, wczoraj zalozyl liste zeby sie wpisac kto bedzie.

Bardzo prosze sie wpisac na ta liste - wszyscy ktorzy bedą lub chcą być.

A może by tak założyć osobny wątek, np. "Odsłuchy u Vactora" i tam przenieść wszystkie dotyczące tematu wpisy? Trochę się bałagan zrobił a i cały ten event to raczej nie w temacie.

Hę?....

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

A może by tak założyć osobny wątek, np. "Odsłuchy u Vactora" i tam przenieść wszystkie dotyczące tematu wpisy? Trochę się bałagan zrobił a i cały ten event to raczej nie w temacie.

Hę?....

Trzeba chwilkę zaczekać,bo na razie nie wiadomo,czy zostanie w zakładce hi end,

czy jednak tylko zwykle hifi ;)

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Hę?....

Event jest w tematyce bo bedziemy testowac mit kablarstwa....

Najlepiej niech wszyscy pisza do mnie na PW.

Mnie jednak nie będzie, ale jak macie obalać MIT kablarstwa, to ja już mam to za sobą :)

Edytowane przez neomammut

....

Najlepiej niech wszyscy pisza do mnie na PW.

Trzeba sie w jakiejś kolejce ustawić ?

Moze teraz zróbmy listę kto bedzie do kolegi vectora pisał na pw ...

----------------------------------------------------

Pewnie tak, potwierdze wieczorem tylko niech policze ile osob bedzie..

Lutek, wczoraj zalozyl liste zeby sie wpisac kto bedzie.

Bardzo prosze sie wpisac na ta liste - wszyscy ktorzy bedą lub chcą być.

No wlasnie...! Ja rowniez prosze o wpisanie sie na liste z podaniem orientacyjnej godz. przybycia. Dzieki temu vector zorientuje sie ile osob bedzie i wzajemnie bedziemy wiedzieli kto o ktorej wpadnie, co pomoze tez nam samym podjac decyzje na ktora sie zjawic - np ja bede zorientowany o ktorej urwac sie z pracy i wyjechac w kierunku na Poznan - mam ok 1,5 godz. jazdy ale przeciez nie bede sie zrywal o 5-tej rano i w droge :-))) Pare osob w tym watku zadeklarowalo sie ze beda, ale konkretow i potwierdzenia nie widze.

1. Lutek - godz. urwania sie z pracy w zaleznosci od przybycia innych kolegow

2. ........................

3...........................

4..........................

Edytowane przez Lutek

A wałki Edisona masz? Powinieneś mieć! To jedyne czyste nagranie na t.z.w. setkę bez użycia kabli; High End jednak zobowiązuje!

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi