Skocz do zawartości
IGNORED

Topowe kable zasilające ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ehh, jeszcze tego nie mam! :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Tak High End ma mało kto :)

Sly30 jak tam Twój High End masz wałki Edisona? ;)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

A Edison robił jakieś wałki? Służby pewnie już mają na celowniku :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Wałek to będzie, jak nikt nie przyjedzie.

Piotrek jedziemy, bo nie wiem, czy prać skarpety? :)

Uwaga! Mam aktualnie na "sprzedaż"... następujące myśli na potrzeby audiofilii i muzyki:

-Nauczył się Pan czegoś od publiczności?-Tak, aby ją ignorować tak bardzo, jak to tylko możliwe. J. Zorn

Wałek to będzie, jak nikt nie przyjedzie.

Piotrek jedziemy, bo nie wiem, czy prać skarpety? :)

No wlasnie... Kupe szumu, teoretyzowania i krytykanctwa jak to u vectora nie moze zagrac na tanich komponentach, kilku sie zdeklarowalo ze bedzie, a tu mamy pozna godzine przed dniem wyjazdu i co ? Nikogo na liscie i o ile mi wiadomo nikt nie potwierdzil vectorowi, ze bedzie. Nawet w watku brak jakichkolwiek usprawiedliwien. Ladnie to tak teraz chowac glowe w piasek ?

Moze Ty Piotr (S.A.) zachowaj twarz, zabieraj globtroter1 i sie zameldujcie u vectora. Jesli bedzie taka decyzja - choc z Twojej strony w zasadzie ecyzja juz w watku byla - to sie wpisz na liscie z informacja na ktora godzine bedziecie. ja tym czasem ide spac, bo jutro trzeba wstawac do pracy i przed poludniem kierunek: Poznan. Dobrej nocy zycze kolegom.

1. Lutek - godz. urwania sie z pracy w zaleznosci od przybycia innych kolegow

2. Tomekl3 3...........................

4..........................

"Ladnie to tak teraz chowac glowe w piasek ? Moze Ty Piotr (S.A.) zachowaj twarz,"

Nie dziw się Waść. Rozsądny Król wpierw wysyła posła :)

Edytowane przez piano

"Ladnie to tak teraz chowac glowe w piasek ? Moze Ty Piotr (S.A.) zachowaj twarz,"

Nie dziw się Waść. Rozsądny Król wpierw wysyła posła :)

+++ :-)

1. Lutek - godz. urwania sie z pracy w zaleznosci od przybycia innych kolegow

2. Tomekl3

3...........................

4..........................

Nie wiem czy powinienem się wpraszać bo mnie bardziej te tuby by interesowały niż kabelki. Z opowieści Marka wiele ciepłych słów o nich słyszałem.

Dzień dobry

Posłuchałem sobie najwyższych Ansae Supreme. Nie wiem, czy to topowe kable zasilające, bo w porównaniu z niektórymi renomowanymi markami to "taniocha" - kosztują 6,5 tys zł - ale zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie.

Nie odchudzają, dają szybkość, detal i potęgę brzmienia. Odrobinę może brakować powietrza.

Więcej tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niedługo kolejne ciekawe sieciówki.

Pozdrawiam Stempur

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No wlasnie... Kupe szumu, teoretyzowania i krytykanctwa jak to u vectora nie moze zagrac na tanich komponentach, kilku sie zdeklarowalo ze bedzie, a tu mamy pozna godzine przed dniem wyjazdu i co ? Nikogo na liscie i o ile mi wiadomo nikt nie potwierdzil vectorowi, ze bedzie. Nawet w watku brak jakichkolwiek usprawiedliwien. Ladnie to tak teraz chowac glowe w piasek ?

Moze Ty Piotr (S.A.) zachowaj twarz, zabieraj globtroter1 i sie zameldujcie u vectora. Jesli bedzie taka decyzja - choc z Twojej strony w zasadzie ecyzja juz w watku byla - to sie wpisz na liscie z informacja na ktora godzine bedziecie. ja tym czasem ide spac, bo jutro trzeba wstawac do pracy i przed poludniem kierunek: Poznan. Dobrej nocy zycze kolegom.

Lutek

Do Ciebie nie przyjechałem ,bo u Ciebie wszystko gra tak samo........tak wiekszość pisze,a tak być nie powinno.

Do Vectora na razie nie jadę,bo mam słuchać cd za 1000 i komputerowek- czy mi to potrzebne?

Powinien sie okreslić jaki system chce zaprezentować,na jakich sieciowkach i pozostałych kablach-to ma znaczenie,przynajmniej dla mnie.

Poza tym globtrotterowi jeszcze skarpety nie wyschły,a neomamut nie ma butow zimowych jeszcze i czapki.

Vector pewnie jest miłym czlowiekiem,a ja niespodzianek nie chcę,wiek na to już.nie pozwala.

Także bawcie sie dobrze i wrazenia opiszcie,a przede wszystkim co grało.

Ansae Supreme.

Byłem w posiadaniu A/Supreme.

Kabel rozsądnie wyceniony, bardzo dobrze wykonany o walorach w/w.

Minusem w aplikacji moze być jego sztywność i kolor podatny na zabrudzenia.

W s/h za 3/4 k.pln moja rekomendacja.

Powinien sie okreslić jaki system chce zaprezentować,na jakich sieciowkach i pozostałych kablach-to ma znaczenie,przynajmniej dla mnie.

+1

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Nie wiem czy powinienem się wpraszać bo mnie bardziej te tuby by interesowały niż kabelki. Z opowieści Marka wiele ciepłych słów o nich słyszałem.

Jak chcesz to mozesz podjechac. Bedzie jeszcze miejce bo niektorych "guru" z tego watku niestety cykor oblecial...!....:-)

Lutek

Do Ciebie nie przyjechałem ,bo u Ciebie wszystko gra tak samo........tak wiekszość pisze,a tak być nie powinno.

Do Vectora na razie nie jadę,bo mam słuchać cd za 1000 i komputerowek- czy mi to potrzebne?

Poza tym globtrotterowi jeszcze skarpety nie wyschły,a neomamut nie ma butow zimowych jeszcze i czapki.

Vector pewnie jest miłym czlowiekiem,a ja niespodzianek nie chcę,wiek na to już.nie pozwala.

Także bawcie sie dobrze i wrazenia opiszcie,a przede wszystkim co grało.

SA je nie mam zamiaru prezentowac zadnego systemu! Ja jedynie chce pokazac cale oszustwo kablarskie i dowiesc, ze cd za 1000 plus wzmak za 2000 gra hi-end. Tyle. :-))

A co Ty, mozesz zrobić dla Vectora?

Pewnie, ze tak. Jak się zaprasza na imprezę, to chciałoby się wiedzieć czy na stole będzie wódka czy siki weroniki.

SA je nie mam zamiaru prezentowac zadnego systemu! Ja jedynie chce pokazac cale oszustwo kablarskie i dowiesc, ze cd za 1000 plus wzmak za 2000 gra hi-end. Tyle. :-))

I WANT YOU?

Szaman z Ciebie i tyle.

Po co ludzie kupują drogie kable?........w/g Ciebie to naiwniacy i frajerzy?

W kablach jak nie ma różnicy to system jest taki hajfaj tylko........u Siebie nie masz połowy informacji jaka jest na nosniku.

Poza ty na pewno system nie reaguje na narastanie i wyciszanie sygnału jak nalezy.........czyli w/g mnie nie jest dobrzeto pewnik bez słuchania.

Jak nie chcesz prezentować zadnego systemu-to co chcesz zaprezentować........jakieś panienki może?))

Idę zmienić pampersa

Lubisz dropsy?

Hmmm... No to napisz Vector z czego ten hiend się składa, czego tu się bać? :)

Ja jedynie chce pokazac cale oszustwo kablarskie i dowiesc, ze cd za 1000 plus wzmak za 2000 gra hi-end. Tyle. :-))

Ale jest OK to Twój High End każdy ma inny :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Dla mnie też dziwnie brzmią High-Endowe zapowiedzi Kol. Vectora, ale jeszcze bardziej mnie dziwi zaoczna ocena, wręcz lincz systemu, którego nikt nie słuchał!

Jakiś nowy standard???

Bo to jest równie zabawne i niepoważne, niestety....

Jak będę miał kiedyś przy okazji czas, to chętnie zweryfikuję w realu tezy Vectora, i wtedy będę miał prawo jego system ocenić, (i przy okazji w ogóle poznać;-)

Bo inaczej to takie wróżenie z fusów troszkę jest;-)

Bo inaczej to takie wróżenie z fusów troszkę jest;-)

Witold czy uważasz ,że należy koniecznie spróbować poniższych rzeczy aby wiedzieć , które wybrać ? ;)

Edytowane przez Axolotl

Samo twierdzenie, że dobre kable, prąd czy dobrej jakości komponenty nie są podrzebne powinno Cię Wit-old zastanowić :)

Juz jeden taki co ukrywa system tutaj krazyl, tzn krazy nadal, teraz mamy drugiego

Cos niepojetego, zeby nie napisac z czym to ma grac

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Pokaż nowe odpowiedzi