Skocz do zawartości
IGNORED

Dobre i pewne konto bankowe - gdzie zalozyc?

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam pewnego i dobrego banku zeby zalozyc konto bankowe,

co chce miec:

1. wglad przez internet, wplacanie i wyplacanie przez internet - bezplatne

2. mozliwosc przelewu miedzy rachunkami tak zeby w bankomacie nie byly widoczne wszystkie srodki na koncie

3. najlepiej brak mozliwosci pobrania wiecej jak sie posiada

4. dobre oprocentowanie

i wazne - pewny bank ktory dba o klienta - w przypadku jakiegos problemu zeby byl po stronie klienta i jego pieniedzy

co mozecie polecic?

i wazne - oplaty miesieczne mnie tez interesuja - tzn zeby nie wyszlo ze wiecej trace na koncie jak zyskuje

chwilowy brak działalności w audio.

Nie mów , w Polsce chcesz takie cudo znaleźć ???

Obawiam się że nie ma takiego cuda. Każdy bank ma ukryte pułapki, haczyki, czy jak tam to chcesz nazwać.

Takiego żeby spełniał wszystkie Twoje warunki chyba w tym kraju dłuuuuuuuuuuugo nie będzie.

A który bank w Polsce jest jeszcze polski ?

Aby polecić jakiś bank, należałoby być klientem każdego z dostępnych w Polsce.

Osobiście jestem zadowolony już 8 rok z BPH.

ad 1) - wiele banków oferuje obecnie darmowe przelewy internetowe

ad 2) - nie zrozumiałem

ad 3) - wystarczy nie ubiegać się o tzw. dopuszczalny debet czy nie brać kredytu w rachunku

ad 4) - z reguły bezpłatne konta internetowe nie idą w parze z korzystnym oprocentowaniem środków na rachunku (coś za coś), ale często banki oferują jako dodatek do podstawowego rachunku - ROR-u - specjalne powiązane z tym kontem rachunki oszczędnościowe, gdzie mozesz przelewać nadwyżkę środków. Te konta są już wysoko oprocentowane. Zainteresuj się np. MERITUM Bankiem, spełnia te warunki o których pisałem.

1-3 - większość banków. Dużo zależy od tego jaką kwotą obracasz miesięcznie na rachunku. Jeśli znajdziesz się w segmencie premium, możesz nagocjować warunki z bankiem.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

hitem jest HSBC ktory zwija żagle w trakcie kampanii reklamowej kont osobistych

warunki konta sa uzaleznione od obrotu na koncie -koniec- kropka

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

ja od 10lat używam mbanku i jestem zadowolony, dodatkowo mam pod ręką możliwości inwestowania w fundusze czy giełdę przez internet,

raz przez ten okres miałem problem z hasłem a tak bez zastrzeżeń.

Focal + Naim

i wazne - pewny bank ktory dba o klienta - w przypadku jakiegos problemu zeby byl po stronie klienta i jego pieniedzy

Trochę bujasz w obłokach, właściwie po tym co napisałeś można zamknąć temat z powodu braku kandydata.

ok po pierwsze nie musi to byc ideal wystarczy ze napiszecie propozycje warte zainteresowania ja sobie sprawdze sam reszte...

ok wiec jak na razie mbank

meritum bank

bph

chwilowy brak działalności w audio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.