Skocz do zawartości
IGNORED

Zakładka Hi End. Co dalej

stempur

Rekomendowane odpowiedzi

Wolontariat jest dobry do akcji jednostkowych np. orkiestra, ale nie sprawdza się przy wymaganiach systematycznej i ciagłej pracy. Fakt, że wolontariusze do roli moderatora zawsze jacycyś w necie się znajdą. Tylko w tym przypadku taki proces rekrutacyjny generalnie się nie sprawdza. Raz, że chodzi o cechy charakteriologiczne dwa, że wymagać nie można, bo za co?

(...)

Pierwsza która mi przychodzi na myśl to:

1. Elberoth

2. ...

3. ...

Ile takich osób jeszcze można wymienić? (...)

Myślę, że lista w tej postaci jest już kompletna:)

A tak na poważnie to kolejny wątek z biciem piany..

łączęukłony

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Jak lista!?

Widać, że niektórzy mają problemy...

Problem nie w cenie klocków, nie w kulturze (ta jest OK, póki strony zgadzają się;).

Problemem są kompleksy uczestników Forum. I to tych po dwóch stronach...

Jedni muszą pokazać światu stan posiadania, albo rzekome osłuchanie w drogich dobrach...

Drudzy zaprzeczą oczywistej prawdzie, że aby zagrało potrzeba się do tego przyłożyć...

Szczerze mówiąc nie widzę wyjścia z sytuacji.

Może faktycznie listy.

Kiedyś były takie do komory..., potem na talon na Malucha, teraz na jedynie słuszne poglądy audio...

Tragedia!

Może by tak muzyki posłuchać...?

• Użytkownicy+

Ok. zdaje się koledzy wyczerpali pomysły. Wpisy nijak się mają do tematu, więc bocznica wita. Jeśli ktoś wpadnie na jakiś ciekawy pomysł, to na bocznicy może to napisać.

Może by tak muzyki posłuchać...?

Właśnie przyjechałem ze słuchania z Lulu Clubu a Ty? :)))

Trasa 8:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Cytrus, ta lista to nawet żartem nie miała być tylko groteską w komentarzu do tego wątku :))). Zauważyłeś i podsumowałeś poprawnie tę groteskę ale za poważnie do niej podszedłeś :).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Szukaj swojego dźwięku ale... nie wciskaj na siłę go innym :)))

Załóżcie sobie na próbę klub Hi-End w zakładce kluby i regulujcie dostęp przez moderowane zablokowanie wszystkich a potem odblokowujcie sobie kogo tylko do swojego grona chcecie :). Miło będzie popatrzeć kto to elita a kto nie :). Miło będzie poczytać o czym to elita sobie rozmawia :).

Zauważyłeś i podsumowałeś poprawnie tę groteskę ale za poważnie do niej podszedłeś :).

Już mi się nie chce wstawiać "śmieszków"...

;)

Ale rzeczywiście nie skumałem Ciebie :).

Grzegorzu drogi z Jarkogiem może byś sobie pogadał tak lokalnie przy kawie np.......smieszku Ty nasz.

Lepiej opisz coś z tymi kablami z drutu kolczastego....bo o sobie tak sie nad nimi rozpisałeś....oświeć mnie.

No normalnie.

Bierzesz dwa kawałki drutu kolczastego.

Łączysz jak trzeba, plus z plusem, minus z minusem.

I gra...!

Ma tez zaletę; kot nie pogryzie...

Tylko trza uważać aby się nie dotkło.

PS: A Jarko mnie nie lubi... więc kawa odpada...;(

stały zestaw badaczy pojecia hiend i znów bocznica

Widocznie niczego się do tej pory nie nauczyli. W sumie to tylko jeszcze jeden powód, oprócz całokształtu zebranej tutaj twórczości, żeby ten wątek już zamknąć.

to zamykamy

moze trzeba załozyc nowy ale dopiero wtedy gdy pojawią sie jakies ciekawe propozycje co dalej

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

to zamykamy

moze trzeba załozyc nowy ale dopiero wtedy gdy pojawią sie jakies ciekawe propozycje co dalej

Tak najbliżej to wyplenił bym te zaprzaństwo w zakładce h-end,nastepnie przydała by się zmiana własciciela forum i po nastepne przestańcie juz jeżdzic

tak po tym Paltonie.....bo on sam nic nie może,a pracuje,ma rodzinę,moderuje za free...tylko sie sam za bardzo wszystkim przejmuje i podchodzi do

tego zbyt ambicjonalnie.Teraz zapytam gdzie reszta moderatorów jest....tych h-endowych.

Teraz pytanie już można zadać...h-endzie dokąd zmierzasz??

Najgorsze jest dość blade wyobrazenie wielu piszacych o h-endzie-bo mierza to tylko ilością wydanej kasy na klocek-a to często nie gra nawet poprawnie.

Tak najbliżej to wyplenił bym te zaprzaństwo w zakładce h-end,nastepnie przydała by się zmiana własciciela forum i po nastepne przestańcie juz jeżdzic

tak po tym Paltonie.....bo on sam nic nie może,a pracuje,ma rodzinę,moderuje za free...tylko sie sam za bardzo wszystkim przejmuje i podchodzi do

tego zbyt ambicjonalnie.Teraz zapytam gdzie reszta moderatorów jest....tych h-endowych.

Teraz pytanie już można zadać...h-endzie dokąd zmierzasz??

Najgorsze jest dość blade wyobrazenie wielu piszacych o h-endzie-bo mierza to tylko ilością wydanej kasy na klocek-a to często nie gra nawet poprawnie.

z paltonem to oczywiscie racja sam użera sie z kolejnymi klonami Xzeta i pozostałymi znafcami hiendu a reszta modów poza Fransua i mlb nie robi chyba nic

moze jednak czas zaczac od przewietrzenia moderacji z namowieniem do współpracy ludzi ktorzy mają ochote jeszcze pisac cokolwiek

(..) ale za poważnie do niej podszedłeś :).

Oj, tu niestety minąłeś się z prawdą...

pzdr

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

moze jednak czas zaczac od przewietrzenia moderacji z namowieniem do współpracy ludzi ktorzy mają ochote jeszcze pisac cokolwiek

No to witamy i za praszamy. Deklarujesz się?

Udzielam certyfikatów "hi-end" na systemy. Własnoręczny podpis. Cena - PW, mam nadzieję że nie gra roli :) Udzielenie opłaty nie jest równoznaczne z otrzymaniem certyfikatu.

Mam propozycję. Najlepiej będzie jak zakladka Hi-end będzie zakładką zamkniętą, dostępną za abonamentową opłatą. Wtedy nie będzie narzekań, ani niepotrzebnych wpisów.

Ale na taką opłatę nawet jakiś gołodupiec może się napiąć. Proponuję obowiązkowe sprawdzenie stanu konta lub ew. zaświadczenie o zarobkach (to akurat ułomne, bo iluż to właścicieli Lexusów Urzędowi skarbowemu wykazuje straty ;-)).

Czyli jednak stan konta (może być na Kajmanach lub Jersey), ew. zdjęcie na tle posiadłości, najlepiej z konkubiną (dodatkowo punktowane).

Jestem Europejczykiem.

No to witamy i za praszamy. Deklarujesz się?

jarkog niestety mam zły charakter :) a tak na poważnie reguły gry byłyby inne

co innego ot tak zerknac na forum co innego robic to biorac odpowiedzialnosc chocby za systematyczne sprawdzanie wątków i niezliczonej ilosci donosów od forumowiczów

Ja to bym od razu zrobił ranking donosicieli. Taki Top Ten audiofilskich kabli ;)

jar1 -chyba chcesz pobic forumowy rekord w ilosci donosów na Twój ranking :)

Udzielam certyfikatów "hi-end" na systemy. Własnoręczny podpis. Cena - PW, mam nadzieję że nie gra roli :) Udzielenie opłaty nie jest równoznaczne z otrzymaniem certyfikatu.

W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI PROSZE O ZROBIENIE TEGO SWOJEGO H-ENDU SWOJEGO NA TEGOROCZNE AUDIO-SHOW!!

Poza tym noc to jest od spania prosze Pana.

W PIERWSZEJ KOLEJNOŚCI PROSZE O ZROBIENIE TEGO SWOJEGO H-ENDU SWOJEGO NA TEGOROCZNE AUDIO-SHOW!!

Poza tym noc to jest od spania prosze Pana.

Panie :) Tutaj lutuje się dniami i nocami :)

Widzę, ze nasz kochany Nadmoderator nie próżnuje.....

Myślę, że najlepiej zlikwidować wszystkie zakładki za wyjatkiem bocznicy, mniej się czlowiek napracuje...

A i czasu będzie więcej, aby przemyśleć to i owo....

A może nawet posłuchać jakiejś muzyki ...

A nie tylko kabli i kabli i kabli ......

Co ty bumie?Dzięki takiemu podejściu bocznica staje się hajendową zakładką...również.

Moze audio-voodu? To byloby tzw oddzielenie sprzetu od reszty w zakladce hi-end co o tym myslicie?

Tylko trzeba by wybrac jakiegos nowego moderatora... zeby mozna bylo podzielic hi-end na te.dwie grupy bo obecnie wszystko w jednym jest

chwilowy brak działalności w audio.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Ale na taką opłatę nawet jakiś gołodupiec może się napiąć. Proponuję obowiązkowe sprawdzenie stanu konta lub ew. zaświadczenie o zarobkach (to akurat ułomne, bo iluż to właścicieli Lexusów Urzędowi skarbowemu wykazuje straty ;-)).

Czyli jednak stan konta (może być na Kajmanach lub Jersey), ew. zdjęcie na tle posiadłości, najlepiej z konkubiną (dodatkowo punktowane).

Mysle ze 500 zł miesiecznie załatwi sprawę. proste.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.