Skocz do zawartości
IGNORED

Czy to juz High-End?

rdest

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sly30

(Konto usunięte)

Witam!

Czy moj skromny zestaw

kolumny: Dynaudio special 25

cd: Ayon cd2s

wzmacniacz: Ayon Triton II

to juz high end czy ciagle hi-fi?

w sumie zastanawiam sie z nudow? :)

A jakie to ma znaczenie? Ważne że tobie się podoba.

Masz dobre Stereo i słuchaj muzyki nie tracąc czasu na bezproduktywne rozważania.

A ja mam dobre kable, jeden element, to już chyba mam Hi-End! Tak myślę!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

obowiązujący dziś przekaz hi-end łatwo poznasz, gdy w muzyce, ponad treść przekazu, wylezą ci niuanse dołu i góry, będzie to już niewątpliwie prawdziwy hajend

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Witam!

Czy moj skromny zestaw

kolumny: Dynaudio special 25

cd: Ayon cd2s

wzmacniacz: Ayon Triton II

to juz high end czy ciagle hi-fi?

w sumie zastanawiam sie z nudow? :)

moja rada: nie daj sie tej manii walcz z tym, jesli zaczniesz sluchac muzyki a sprzet bedzie przy okazji zeby troche przyjemniej sie sluchalo to uznamy ze Ci przeszlo, a do tego czasu walcz z nalogiem...

chwilowy brak działalności w audio.

no formum od lat sie nie zmienia, wiadomo,

slucham muzyki nie sprzetu, wiec tez dlatego rzadko tu zagladam,

pytalem raczej z ciekawosci...

czy moglem kupic lepszy sprzet, moze tak moze nie....

Hi end to pachnie już hipsteryzmem i masturbowaniem się przy sprzęcie. Lepiej wydaj oszczędności na dobre koncerty bo nie wiem ile byś nie wydał na sprzęt to i tak będziesz miał namiastkę tego co oferuje granie na żywo. A producenci zacierają ręce bo mają marżę minimum 1000% na sprzęcie. Za 15tys mozesz zrobić juz prywatny koncert znanej polskiej kapeli wraz z wynajęciem klubu i akustyka :) albo objechać 15 wypasionych koncertów w dowolnym miejscu europy.

malo ostatnio bylo na forum, wiec trza odswiezyc.... wymien na jakina po tjuningu... kolumny rowniez do tjuningu.... i bedzie hajend...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zawsze można kupić droższy sprzęt a "lepszy" jest tak względny ilu słuchających.

Jak Frantz recenzuje i mówi,że lepszy to jest lepszy.......bo to jest taki recenzent zawodowy a nie amator!!

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

a ja myslalem ze franc to twardziel jest... bo to zla recenzja byla...

a ja wszystkie sprzęt znajdujące się w salonach audio nazywam hi-fi. innych określeń nie używam bo są zbędne. proste. moge używać sformulowania luksusowy zestaw stereofoniczny - ale hi-end-- co to kur.. jest??

voodoo?

albo gra labo nie gra i proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.