Skocz do zawartości
IGNORED

Sylwestrowi Piromaniacy;)

Epi

Rekomendowane odpowiedzi

Zbliża się Nowy Rok 2012 a w związku z tym i Sylwester, jestem ciekaw czy na naszym forum mamy Piromaniaków choćby Sylwestrowych;) Może się ujawnicie i napiszecie ile wydajecie na fajerwerki i powymieniamy się doświadczeniami z nimi związanymi;) Jak się ujawni więcej to napiszę co już posiadam;)

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/89689-sylwestrowi-piromaniacy/
  • Moderatorzy

ja uwielbiam różne urwiłapki,

mam to po dziadku który był motorniczym i zawsze przyspieszał jak widział, że położyli mu na torach woreczki z kaniklorkiem.

wydaję około 300, najchętniej strzelam z korsarzy wielkości palca wskazującego i rakiet z patykami, ale się przekonałem, że te wielkości szklanki (koło 70 pln szt) to przerost formy nad treścią, wolno startują a pierdyknięcie średnie, wolę takie typu zestaw 4 szt za 80 pln , niestety do tych typu miejski sylwester nie mam dostępu

ale najlepsze są pozoracyjne środki pola walki ( dym lub łomot) i strzały z breneki

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

No to ja zaszalałem;) bomb 2" QM mam 70szt;) 9 rur do wystrzelenia;) gdyby ktoś był ciekaw efektów niech wpisze symbol na youtube i zobaczy co potrafią;) będę je łączyć lontem na 2 paletach euro;) wydałem 1,5tyś:))

wyrzutnie:

JW31 - Crazy Whistling Comets 1 szt.

TB47 Little Stars 1 szt.

P5501 Crazy Comet 1 szt.

P5054 Tempest 1 szt.

JW90 Show 2 szt.

TB20 Executor 1 szt.

JW163 Revolution 1 szt.

TB161 Sky Scraper 1 szt.

9001 Color Melody 2 szt.

SP5101 Fantastic Show 3 szt.

P5912 / P2113 Crown 1 szt.

P5402 Romantic Moment 1 szt.

SP1531 Galaktic Storm 1 szt.

1531 Extreme Line 1 szt.

P5420 Extreme 1 szt.

JW2000 1 szt.

Wachlarze:

8907 One Row 2 szt.

JW1000 1 szt.

Pozdrawiam:)

Detalisci owszem szegolnie w namiotach przed sklepami czy marketami, sa sklepy on-line golwnie sa to hurtownie zaopatrujace takich sprzedawcow w fajerwerki i tam mozna kupic 30-50% taniej.

pozdrawiam

Przez tych piromaniaków ja się czuje dzisiaj jak Adrien Brody w filmie "Pianista". Ja się ukrywam w budynku, a dookoła strzały!

Ile czasu ja będę jeszcze miał potrzebować, by zarobić to wszystko, wygrać i pokupować.

Dzieci warto przyzwyczajać do twardego snu. Moją dawną pasierbicę tak wyszkoliłem że do dziś ma trudności ze słyszeniem budzika.

Fakt, trudne dzieciństwo ze mną miała.

Choćby samo usypianie. Śpiewałem jej nastrojowe kołysanki. "Wstawaj strana agromnaja" oraz "Kozacką kawaleryjską". A przy kołysaniu jej na rękach w ramach przyjemnego z pożytecznym ćwiczyłem sobie yoko-geri. Równowagę wyrobiłem sobie znakomicie. Nie tylko fizyczną...

Nie piję akurat do Was ale po tym sylwestrze mam wrażenie, że najfajniejsze fajerwerki to takie, przez które najwięcej psów na osiedlu posra się pod siebie. Byle jak, oby waliło po garach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.