Skocz do zawartości
IGNORED

Po kilku % brzmienie staje sie piekniejsze.

rafal735r

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zauwazyliscie takiej przypadłosci ze po kilku "głębszych" wasz sprzet zaczyna grac idealnie? :) Nie raz wracajac do domu i właczajac jakas muzyke zdaje mi sie ze wszystko jest idealne i na swoim miejscu. Nie macie takiego wrazenia? Szkoda ze na drugi dzien wszystko wraca do normy :)

Tylko prosze tu bez takich typu "ja nie pije, ja nie jestem alkoholikiem itp" bo z marszu beda bany.

?👈

Nie zauwazyliscie takiej przypadłosci ze po kilku "głębszych" wasz sprzet zaczyna grac idealnie? :) Nie raz wracajac do domu i właczajac jakas muzyke zdaje mi sie ze wszystko jest idealne i na swoim miejscu. Nie macie takiego wrazenia? Szkoda ze na drugi dzien wszystko wraca do normy :)

Tylko prosze tu bez takich typu "ja nie pije, ja nie jestem alkoholikiem itp" bo z marszu beda bany.

brzmi to dosyć ciężko jak wyznania z klubu AA :)

swoją drogą lepiej nie nawiać do spożywania alko żeby system grał lepiej :)

Focal + Naim

Gość zbyniu 360

(Konto usunięte)

muzyki nie mozna kaleczyć!!-do sluchania muzyki podchodzi sie wypoczetym ,nie pod zadnym wypiciu alkoholu!,i trzeba miec nastroj do sluchania muzyki, a to sa sprawy bardzo istotne-pozdrawiam.

Gość romeksz

(Konto usunięte)

muzyki nie mozna kaleczyć!!-do sluchania muzyki podchodzi sie wypoczetym ,nie pod zadnym wypiciu alkoholu!,i trzeba miec nastroj do sluchania muzyki, a to sa sprawy bardzo istotne-pozdrawiam.

BTW. Do zdarzenia doszło 25 grudnia około godz. 2 w jednym z mieszkań przy ulicy Piłsudskiego w Łodzi, w czasie imprezy, w której uczestniczyły cztery osoby. Gdy skończył się alkohol, trzech mężczyzn poszło spać. Najmłodszy w towarzystwie nie położył się do łóżka. Zamiast tego, włączył muzykę.

Z ustaleń policji wynika, że to muzyka zaczęła przeszkadzać jednemu z kolegów 23-latka. Wstał, chwycił nóź i ugodził kolegę w klatkę piersiową. Cios okazał się smiertelny. -- lodz.gazeta.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.