Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) image.thumb.png.2561717eea55c66a1140e8b34a54e34f.pngimage.thumb.png.a19ff738857b321ccdbde0e4cf997d0e.png

Pozostałe ujęcia w powiększeniu, nie załączyły się w pierwszym poście.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Komus udało się nagrać film z innej miejscowości. Dokładnie to jest to ja też widziałem. Tylko mój zdążył niestety uciec jak już miałem go filmować. W rzeczywistości duże obiekty (wielkości osobowego auta) ale ujecia telefonem tego jakoś nie oddają. Ktoś moze ma domysły co to może być? Jakieś drony szpiegowskie itp? 

• 4 tygodnie później...

Radio Paranormalium zaprosiło Atora.

Schodzą na psy.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Kużwa .

Jak wiadomo wierzę w kosmitów .

Bez szaleństwa oczywiście .

3 dni temu stałem przed chałupa na ulicy i gapiłem się w niebo . Miało padać .

W kierunku łodzi leciał jeden samolot w druga strone inny .

Na obu samolotach widać było światelka sygnalizacyjne na skrzydłach . Zielone i czerwone .

Oba samoloty oddalały sie od miejsca gdzie mieszkam.

Miedzy tymi samolotami - zobaczyłem 2 światelka . jednorodne - czyli nie zielone czy czerwone .

Zaczęły sie od siebie oddalać i w przeciwnych kierunkach .

Powiedzmy z prędkościa widocznych samolotów .

Zerknałem na jeszcze widoczne samoloty i oba migały standardowymi kolorami . Czyli zielone i czerwone ..

Owe światelka były jednobarwne .

Niekiedy sobie ze znajomymi gadam że gdyby kośmici przylecieli to wsiadam do nich bez żadnych pytań .

Kużwa .

Nie zaprosili i nie wyladowali.

Może nastepnym razem .

Historyjka prawdziwa .

Ukryta Zawartość

Screenshot2024-08-18at19-44-17Whatthemediahides.wserwisieXMultipleUFOsightingsinCaliforniahttps__t.co_Jln18TTage_X.thumb.png.53b706e09a0388bfb2e6fc052f340e3d.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

W dniu 18.08.2024 o 00:17, dulon184 napisał:

Jak wiadomo wierzę w kosmitów .

Bez szaleństwa oczywiście

Ja akurat nie wierzę w zielonych ale faktem jest, że ostatnio częściej rejestruje się obserwacje obiektów. Ja raczej obstawiam, że będą to jakieś nowoczesne drony itp. Tylko w jakim celu się to robi? W celach szpiegowskich czy może, żeby wzbudzić jakieś konkretne reakcje? Oby to były tylko niewinne zabawy robione dla zwykłych żartów. Jeszcze na dodatek niepokojące jest to, że wysoko postawieni urzędnicy amerykańscy od jakiegoś czasu opowiadają jakieś niewiarygodne rzeczy dotyczące kontaktów ludzi z kosmitami, które rzekomo mają miejsce od wczesnych lat 40, XX wieku. Mam świadomość, że cel taki działań może być śmiesznie oczywisty - jak promocja książki, filmu, osoby ale kurde jak daleko można się posunąć i robić z siebie pajaca? Prima aprilis to wystarczy, że jest raz w roku, a jak ma to tak wyglądać to ja dziękuję.

Wracając do mojej obserwacji to obiekt, który widziałem odnalazłem na kilku filmach i zdjęciach zamieszonych w sieci. Często nawet widać na materiałach, że leci w ten sposób więcej niż jeden tego typu obiekt. Wiele osób wskazuje, że będzie to jakiś balon, worek, lampion ale jak na moje oko to jednak mało prawdopodobne, bo sposób przemieszczania i sam kształt raczej nie przypominał mi nic takiego. Najprawdopodobniejszy dla mnie scenariusz to po prostu jakiś typ drona tylko trochę zbyt duży mi się wydawał. 

„Moje dzieci przyszły do mnie i powiedziały, że za domem latają jakieś czarne obiekty. Jak słychać, to małe dzieci, które, co nie jest zaskoczeniem, uwielbiają balony. Kiedy jednak zobaczyły te latające kule, były zdezorientowane, bo wiedziały, że to nie balony. Wyszedłem na zewnątrz i zobaczyłem, że te obiekty są prawie bezpośrednio nad nami. Wbiegłem z powrotem do domu, wziąłem telefon i zacząłem nagrywać. Nie miały skrzydeł, były całkowicie czarne, obracały się, nie wydawały żadnego dźwięku. Mimo że tego dnia wiatr był bardzo słaby, obiekty poruszały się w powietrzu. Były za małe, aby być samolotami, miały od 3 do 5 stóp szerokości. Nie były dronami – kiedy byłem tuż pod nimi, nie słyszałem żadnego dźwięku. Wyglądały dosłownie jak trzy czarne kule ułożone w trójkąt...”.

Ukryta Zawartość

Już nie balon cyrylicą opisany. Coraz ciekawiej. 

Ukryta Zawartość

A ktos pisał o debacie na temat UFO w amerykańskim kongresie,na której były tez pokazane "egzemplarze"
Było chyba jakieś info w tv?

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

• 1 miesiąc później...

Ator... JPRDL. Nie szkoda Ci czasu? Przecież to Król Clickbaitów.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

3 godziny temu, il Dottore napisał:

Jedno piszą o polityce,inni o UFO.
Przecież to to samo.
Pisanie o Kosmitach
🗣️☣️

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

37 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Jedno piszą o polityce,inni o UFO.
Przecież to to samo.
Pisanie o Kosmitach
🗣️☣️

??? Jaśniej proszę:)

4 godziny temu, il Dottore napisał:

A co Ci przeszkadza największa gaduła internetu? Jak przynudza w kółko to samo to przewijamy dalej:)

Często wystarczy sam poczatek posłuchać żeby się o czymś dowiedzieć,  a potem samemu odnaleźć podawane źródło 

O tym tez bym sie nigdy nie dowiedział a ciekawe dla mnie,nawet po linii zawodowej

3 godziny temu, costa brava napisał:

??? Jaśniej proszę:)

W obu przypadkach mamy do czynienia z pisaniem o kimś,kto nie ma zielonego (nomen omen!) pojęcia ani o ludziach,ani o ludzkim życiu,ani o ludzkich potrzebach.

Zarówno politycy jak i ufo,to istoty,które żyja na innej planecie.

☝️😁

• Moderatorzy

Perfekcyjnie wykonane jaskinie na terenie Indii

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• 4 tygodnie później...
1 godzinę temu, kostropaty napisał:

Panowie, ufoki w oceanie mieszkają, a tu cisza? 😉 

i orki-o to to

Miłośnikom paleoastronautyki polecam kanał z audiobookami Danikena:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez il Dottore

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Pamiętajcie, że na sobotę w USA jest zapowiedziany Bliski Kontakt III Stopnia! 😉  Nie żartuję!

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• 1 miesiąc później...
  • 4 tygodnie później...
W dniu 26.02.2025 o 03:45, TomekL3 napisał:

Technologie starożytnych

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

6 godzin temu, TomekL3 napisał:

Wkrótce nastąpi uwolnienie prawdy o nas, naszej przeszłości.

Czekam.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.