Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

Bardzo dobry kanał na YT i ciekawe tematy.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Godzinę temu, Krak_oN napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co to było? Mocne chińskie latarki.

Janusz Zagórski wrócił na YT z programami o UFO. Gościnnie u Chrisa Miekiny:

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ukryta Zawartość

Ufoki latajooo i już nawet strzelajooo... a tak na poważnie to gdyby ktoś siedział w środku to słabo to widzę.

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
W dniu 2.12.2023 o 11:48, TomekL3 napisał:

Kto zbudował piramidy?

Nowe Wielkie Muzeum Egipskie zdaje się jeszcze wspanialsze niż piramidy. Wkrótce mają otwierać. Nie mogę się doczekać!

• 2 tygodnie później...

Rzadkie nagranie Mothershipa

I dwie bardzo dobre audycje Radia Paranormalium:

• 1 miesiąc później...

Niczego innego się nie spodziewałem. Przecież jeśli Amerykanie mają technologię pozaziemską to nigdy nie ogłoszą tego publicznie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie tylko technologie ale w ogole jakies namacalny dowód istnienia obcych będzie ukrywany i zaprzeczanie w zaparte 

W sumie to zrozumiałe

Natomiast gdyby dziś oglosili że  mają  kosmitów to wtedy dopiero można by nabrać wątpliwości czy to czasem nie "gra polityczna"

a co takich Niemców interesuje Ufo dopuki sie nie wcina podczas zniewalania Polski.

W dniu 18.03.2024 o 07:11, TomekL3 napisał:

Prawdziwa historia Noego?

ale to o Bogach a nie o Ufo 🙂 

Wyjaśniam . Bogowie są ponad Ufo .

Np 5 bogów rozwala 50 Ufo .

są jeszcze władcy energetyczni całego świata .Do nich dotarli ziemianie nieliczni 

Gdyby ktoś chciał dotrzeć do tych władców energetycznych świata całego to jak? , Musi im w swojej podróży oddać wszystko .Absolutnie wszystko co ma ,wtedy ma szanse.Już nigdy nie bedzie po tym człowiekiem.

Ale co bardzo dziwne a z innej strony oczywiste ,każdy człowiek ma narzedzia w sobie aby to zrobić ,

Dlaczego każdy ma w sobie narzedzia aby poznać wszystko?  Bo z tego zostaliśmy stworzeni i dlatego mamy wewnętrzne mechanizmy do poznawania świata całego .kosmosu.

Edytowane przez atmeg

ale faktem jest to że jedynie jeden na 100 000 000 ludzi coś pozna za życia .

A jeszce ciakawostka , Czasu niema . To co czujemy dokladnie tu i w tej chwili dzieje sie też w całym kosmosie dokladnie w tej samej chwili . I nic poza tym .

Całe te teorie o czasoprzestrzeni to jedne wielkie kłamstwo , naukowcy uwielbiają kłamać .A jak dostaną kase na badania to ich kłamstwom niema końca .

Polscy rolnicy muszą zmagać się nie tylko z obecnymi problemami ale także i z UFO! 🙂 

Też bym tak twierdził na ich miejscu

• 2 miesiące później...
  • 4 tygodnie później...

Wrzucam tutaj, bo chyba w temacie i może kogoś zainteresuje. Zdjęcie popełniłem osobiście w trudnych trochę warunkach, bo jedną dłoń miałem zajętą trzymaniem psa na smyczy, a drugą szybko wydobyłem telefon. Nie twierdzę, że to kosmici ale obiekt co najmniej dziwnie poruszający się. Na balon raczej też nie wyglądało, chyba że jakiś nietypowy dron. Warunki pogodowe bezwietrzne, czyste niebo. Trudno mi trochę oszacować wielkość obiektu bo jak już zrobiłem zdjęcie to obiekt zdążył się oddalić.  Zdążyłem zrobić kilka zdjęć, chciałem nakręcić film, no ale w chwilę nabrało takiej prędkości, że nie już zdążyłem. Telefon niestety mam ze słabym zoomem, a wielka szkoda bo lepszym pstrykaczem można by pewnie zobaczyć więcej szczegółów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.