Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  446 członków

Audiostereo Caffe
IGNORED

Klub miłośników audio... bez sprzętu audio

Rekomendowane odpowiedzi

ale co? to klub tych co sami sobie podśpiewują i sami sobie akompaniują?

------------------------------------------------------------------------------------------

Gdyby mi się chciało, tak jak mi się nie chce...

To tak jak być w klubie ligowym, ale tylko przez telewizorek. Albo się w czymś uczestniczy, albo się jest biernym odbiorcą (fanem, sympatykiem, marzycielem... ^^)

Chociaż w sumie można być być w takim klubie audio bez sprzętu. Ten klub to prasa i forum audiostereo :) Niektórzy tych w ten sposób są w stanie obcować z tematyką audio. Aczkolwiek dużo tracą ;)

Edytowane przez Lumperator

.

Gość wpszoniak

(Konto usunięte)

Niektórym przecież kable grają, to dla nich wątek. Po co sprzęt....?

Hi hi hi... aleś mnie rozbawił! To prawda, że kable grają, choć wolę gdy są podpięte do pozostałego sprzętu (jednak) niczym struny głosowe do chrząstek.

Można przyjąć że teoretycznie jest to wątek dla audiofili, ale praktycznie dla teoretycznych audiofili :)

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

sposób na dobre audio minimalistyczne: iPod Classic + ALAC

prawie niewidoczne

"Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów."

• 2 tygodnie później...

mam znajomego który się po części kwalifikuje : ma kilka tysięcy płyt ( same oryginałe ! ) część naprawdę dobre wydania a słucha na amplitunerze T. nastoletnim , dvd firmy z Niderlandów ( CD marki T. padło mu jakies 2 lata temu) oraz marketowych kolumnach też nastoletnich w których jedna ma zmasakrowane 2 z 3 głosników...

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

• 4 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.