Skocz do zawartości
IGNORED

Akcesoria Bazodruta

Slawomir2007

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy ma kobietę na jaką zasłużył. Widać kobieta Miroslava reaguje śmiechem i jest zadowolona że jej facet ma jakieś hobby.

Moja reaguje tak samo i też jest zadowolona a nawet lubi dobrą muzę.

Ale kobieta zyzia pewnie robi mu "jazdy" i ciosa kołki na głowie....w sumie ją rozumiem. Ma rację...:-)

Pewnie chodzi o całokształt tej radosnej zyziowej osobowości ze smutnej "krainy deszczowców".

Oby to nie było chłopo-baba zakochana w elektronice niczym jej facet :-)) Kobiece kobitki to oglądają ciuszki i biżuterię, a nie gniazdka ścienne i audiofilskie bezpieczniki :-))))

P.S. Zyzio jest bardzo wesoły, jak ktoś tego nie widzi to musi nadawać na totalnie inne fali tzw. Deutsche Welle ;D

Jesteś wesołku? Żona pozwoliła tobie włączyć komputer?

Jakie perfumy musiałeś kupić?

Leć po kolejne bo meczu w niedziele nie zobaczysz.

Ktoś w domu musi "nosić spodnie". Tu nie było wyjścia, wypadło na nią.

Tak czasem bywa.

Jeśli facet nie potrafi zdobyć szacunku u kobity to pozostaje kupowanie jej przychylności prezentami, perfumami

i innymi pierdołami ale żeby takie postępowanie doradzić konkretnemu facetowi to już nic tylko boki zrywać.

Musiał sie Miroslav uśmiać po pachy, ja zredztą też!....:-)....a jego żona jaki musiała mieć ubaw!

Musiał sie Miroslav uśmiać po pachy, ja zredztą też!....:-)....a jego żona jaki musiała mieć ubaw!

Z pewnością, pewnie ze zgryzoty się uśmiała, bo spotkała gościa, który trwoni pieniądze na bzdury....jakoś pocieszać się musi :D

Jeśli facet nie potrafi zdobyć szacunku u kobity to pozostaje kupowanie jej przychylności prezentami, perfumami

i innymi pierdołami ale żeby takie postępowanie doradzić konkretnemu facetowi to już nic tylko boki zrywać.

To swoją na sponsoring złapałeś ? :D Gratulacje ! Ja niczego kupować nie musiałem, a przyjemność sprawić perfumą i owszem - lubię ! :-)

akcesoria Bazodruta

Sugerujesz, że jest fanką hi-endowych pytonów Bazunia ? :D

Mnie posądzasz o sponsoring? Poczytaj swój wpis w którym doradzasz Miroslavowi żeby kupił żonie perfumy zamiast sobie audio akcesoriów!!

Cytując ciebie samego powiem..mleko się wylało i już się nie pogrążaj.

Mądre kobiety które trafiły na konkretnych facetów rozumieją wiele spraw których ty nie pojmiesz jak to że facet musi mieć swoje hobby, swoje zabawki i nie ma tu

nic do rzeczy na ile są one racjonalne tym bardziej gdy jest on zaradny i potrafi na to zarobić nie rujnując finansów rodziny.

Ciebie to oczywiście nie dotyczy stąd słusznie twoja kobieta jako ta "nosząca spodnie" w rodzinie musi kontrolować swojego "super macho" żeby nie wydawał kasy na bzdety bo rodzina może popaść w poważne kłopoty.

To mądra kobieta tyle że bidulka nie trafiła za dobrze ale radzi sobie trzymając to wszystko w ryzach. Żal mi jej i nawet ją podziwiam.

Jak przepracuje to wcielenie w tym układzie "z krainy deszczowców" bo układ to raczej smutny to w następnym wcieleniu trafi już na normalnego faceta.

Mnie posądzasz o sponsoring? Poczytaj swój wpis w którym doradzasz Miroslavowi żeby kupił żonie perfumy zamiast sobie audio akcesoriów!!<br />

Cytując ciebie samego powiem..mleko się wylało i już się nie pogrążaj.<br />

Mądre kobiety które trafiły na konkretnych facetów rozumieją wiele spraw których ty nie pojmiesz jak to że facet musi mieć swoje hobby, swoje zabawki i nie ma tu<br />

nic do rzeczy na ile są one racjonalne tym bardziej gdy jest on zaradny i potrafi na to zarobić nie rujnując finansów rodziny.<br />

Ciebie to oczywiście nie dotyczy stąd słusznie twoja kobieta jako ta "nosząca spodnie" w rodzinie musi kontrolować swojego "super macho" żeby nie wydawał kasy<br />

na bzdety bo rodzina może popaść w poważne kłopoty.<br />

To mądra kobieta tyle że bidulka nie trafiła za dobrze ale radzi sobie trzymając to wszystko w ryzach. Żal mi jej i nawet ją podziwiam.<br />

Jak przepracuje to wcielenie w tym układzie z "z krainy deszczowców" bo układ to raczej smutny to w następnym wcieleniu trafi już na normalnego faceta.

Chłopie ! Nabierz dystansu, nie produkuj się tak bezproduktywnie ;-)))), bo się spocisz :D Skąd ty się urwałeś chłopino :-))))

You made my day once again !!!! :-))))

Co za gostek ! Przelicz sobie gotówkę, może lepiej się poczujesz :D

Ja się urwałem? To jest forum audio a nie forum nieudaczników w którym doradza się komuś jak ma zaskarbić sobie przychylność swojej kobiety!

....kupując prezenty!! Ależ to żałosne. Cóż za cenna rada. Po takiej "dobrej radzie" wiadomo więcej o doradzającym....:-)

Ja się urwałem? To jest forum audio a nie forum nieudaczników w którym doradza się komuś jak ma zaskarbić sobie przychylność swojej kobiety!

....kupując prezenty!! Ależ to żałosne. Cóż za cenna rada. Po takiej "dobrej radzie" wiadomo więcej o doradzającym....:-)

Nieudaczników ? Za kogo się uważasz ? za Pana Świata ? Raz dostaniesz porządnie w dupsko i odechce się fikołków.....Czytaj ze zrozumieniem, pisałem o sprawianiu przyjemności, a nie kupowaniu kobiet....widocznie masz jednoznaczne skojarzenia i musiałeś kupować.....no cóż....

Zyzio a co tym wpisem chciałeś powiedzieć ?

Ja wiem, że to nie po niemiecku, zajrzyj więc do słownika ;-)

Ja wiem, że to nie po niemiecku, zajrzyj więc do słownika ;-)

+

1

Zyzio,nie muszę .....ale chyba żle dzisiaj spałeś albo dostałeś niezły opier na guttenmorgen od swojej lubej.

You made my day better and happier

Zyzio,nie muszę .....ale chyba żle dzisiaj spałeś albo dostałeś niezły opier na guttenmorgen od swojej lubej.

Nie, poza jak już to na dzień dobry, nie używajmy tu słownictwa przegranych :D

Kiedyś podstawiłem kolce pod cd Krell 280,nie usłyszałem kompletnie żadnej zmiany.Druga próba,dp-78 i podstawki antywibracyjne-zmiana bardzo duża.Dlatego jestem tym faktem mile zaskoczony.Jakbym miał porównać różnice z podstawkami i bez....to jak wymiana ic Fadel Ref na Fadel Coherence.Oby dwa miałem dość długo u siebie.Jeszcze spróbuję podstawić pod wzmacniacz.Zobaczymy co z tego wyjdzie.

W sumie jest to ciekawe dlaczego pewne sprzęty najwyraźniej potrzebują jakiegoś systemu podkładek antywibracyjnych bo jakiego to rzecz dyskusyjna

ale potrzebują a inne w sumie tego nie potrzebują bo zmian nie słychać.

Uważam że takie podstawki ogólnie są ok choćby dlatego że sprzęty stoją nieco dalej od siebie, lepsza jest wentylacja i kurze łatwiej potem wytrzeć więc

korzyści są zawsze ale brzmieniowo to różnie bywa.

W sumie jest to ciekawe dlaczego pewne sprzęty najwyraźniej potrzebują jakiegoś systemu podkładek antywibracyjnych bo jakiego to rzecz dyskusyjna

ale potrzebują a inne w sumie tego nie potrzebują bo zmian nie słychać.

Uważam że takie podstawki ogólnie są ok choćby dlatego że sprzęty stoją nieco dalej od siebie, lepsza jest wentylacja i kurze łatwiej potem wytrzeć więc

korzyści są zawsze ale brzmieniowo to różnie bywa.

Witam zacznijmy od pomieszczenia czyli akustyki , w zlym pomieszczeniu bez adaptacji akustycznej nie bedzie zadnych roznic miedzy sprzetami , kablami akcesoriami i z tad ta cala wojna czy dzialaja czy nie , ludzie ktorzy nie maja problemu z pomieszczeniam sa w komfortowej sytuacji czyli slysza kazda zmiane i wplyw na dzwiek danych akcesoriow.......cala prawda !!

Witam zacznijmy od pomieszczenia czyli akustyki , w zlym pomieszczeniu bez adaptacji akustycznej nie bedzie zadnych roznic miedzy sprzetami , kablami akcesoriami i z tad ta cala wojna czy dzialaja czy nie , ludzie ktorzy nie maja problemu z pomieszczeniam sa w komfortowej sytuacji czyli slysza kazda zmiane i wplyw na dzwiek danych akcesoriow.......

Nie jestem pewien czy tak jest w 100%. Zapewne czym lepszy system, lepsza akustyka tym więcej słychać.

Ja mam zrobioną akustykę i to porządnie, mam też dobry system a nawet 2 i uważam że niektóre kable wnoszą zmiany, jedne mniejsze, inne większe ale są też takie które

zmian nie wnoszą a przynajmniej ich nie słychać. Podobnie a gadźetami audio. Wpływ niektórych jest zauważalny a innych zupełnie nie.

Czyli nie jest tak że zawsze słychać każdą zmianę.

Napisano 29.06.2012 - 09:35

Wyświetl postUżytkownik jozwa maryn dnia 29.06.2012 - 09:29 napisał

Zyziu, ty nie wiesz nawet, co kobieta u mnie ogląda...

akcesoria Bazodruta

Dopóki ogląda bazodruta - jest dobrze, ale jak zaczyna oglądać akcesoria - można się niepokoić.

Podstawki Bazodruta nie są jego pomysłem tylko w dużym uproszczeniu naśladownictwem tego:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ich skuteczność jest duża (efekty wyraźnie słyszalne) pod warunkiem zastosowania odpowiednich kulek, ceramicznych lub z węglika wolframu (byle nie stalowych) o odpowiedniej dokładności wykonania (te o dużej dokładności wykonania są drogie)

Ich skuteczność jest żadna - przesada, no taka sama jak kolców tylko - i tak muszą stać na stabilnym podłożu.

A same "kulki" najlepiej brać z długopisów BIK są bardzo precyzyjne i twarde ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie jestem pewien czy tak jest w 100%. Zapewne czym lepszy system, lepsza akustyka tym więcej słychać.

Ja mam zrobioną akustykę i to porządnie, mam też dobry system a nawet 2 i uważam że niektóre kable wnoszą zmiany, jedne mniejsze, inne większe ale są też takie które

zmian nie wnoszą a przynajmniej ich nie słychać. Podobnie a gadźetami audio. Wpływ niektórych jest zauważalny a innych zupełnie nie.

Czyli nie jest tak że zawsze słychać każdą zmianę.

Sluchaj nie pytam sie Ciebie jaki masz system / akustyke ale zabralem swoj system do kolegi chcial zobaczyc jak u niego bedzie gralo :):) pokoj kwadrat ?? sciany puste !! wszystko zdechlo ?? wrocilismy do mnie i znowu gralo ??

albo Do mnie... napisze jakie lubię perfumy..oczywiście po "flaszce" od łebka..i mogiem słuchać... Cir ty tez będziesz się pachnił?

chcesz to moge ;) lubisz jakies konkretne ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.