Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda czasu. Na uczelniach medycznych są wydziały wirusologii ale pewnie wykładają tam bioenergoterapię

A czy na uczelniach teologicznych w średniowieczu były wydziały demonologi? Nie wiem jak to było organizacyjnie czy były wydziały czy nie ale wykładów i naukowych dyskursów o demonach na pewno nie brakowało.

Dawno temu - kiedy jeszcze wierzyłem w medycynę tak samo jak nauki przyrodnicze - rozmawiałem z lekarzem który również maił coś do czynienia z wirusologią. Powiedział że co to są wirusy i jakie one są to wcale takie jasne nie jest. Innym razem w jakiejś publikacji dotyczącej wirusów wyczytałem że niektóre wirusy może wytwarzać sam organizm. Niecały rok temu pewien lekarz powiedział że istnieje też pogląd - i chyba nawet on zaczyna przeważać- że wirusy to nie są fragmenty DNA czy RNA zamknięte w kapsułach z białek tylko są białkami z doczepionymi kawałkami DNA i RNA. Tak więc poglądy szkolnej medycyny jednak ewoluują . A prawda wydaje się być taka że nie ma wirusów jako oddzielnych "organizmów"(no nie organizmów ale czegoś w tym stylu) które napadają na wyższe organizmy po to żeby się w nich rozmnożyć i przy okazji je zabić. To co medycyna uważa za wirusy to po prostu białka własne organizmów które albo syntetyzowane są w celu budowania z nich nowych komórek(np. odbudowa owrzodzeń) bądź białka powstałe na skutek rozpadu komórek. Jeszcze kilka lat temu w publikacjach dotyczących pewnych odkryć w medycynie( których główny nurt nie zaakceptował a które każdy niekoniecznie wybitnie zdolny może zaobserwować na sobie ) można było przeczytać że istnienie wirusów bierze się pod uwagę ale w końcu stwierdzono że są to białka własne organizmu.

że są to białka własne organizmu.

No to są te wirusy, czy nie? A może nie ma również białek?

Same żółtka?

No to są te wirusy, czy nie? A może nie ma również białek?

no mowie zeby był wirus musi byc robaczek.Najlepiej jakby ...latał.Rak tez nie lata i nie ma nozek ani skrzydelek.Nie ma go...a jest.

tak z tego prosty wniosek.... ze raka tez nie ma.

Coś tym Australijczykom ta śmiertelna odra nie wyszła w photoshopie ;-) i tak właśnie wyglądaj te "powracające epidemie"...

21687434_10156549594458998_6903230138417405276_n.jpg?oh=68e367a9321039f4738cee5d26ad4923&oe=5A3C34F0

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Całkowicie bezmyślne jest to co tu wypisujecie. Ostatni raz tylko skomentuje te zdjęcia. Widać na nich chore dziecko ze zmianami skórnymi a nie żadnego wirusa!! Istnienia chorób nikt przecież nie kwestionuje bo każdy był tam kiedyś na coś chory i to nie raz. Chodzi tylko o właściwe zidentyfikowanie przyczyn tych chorób. A przyczyny są całkowicie inne niż to co twierdzi szkolna medycyna. Nawet te istniejące drobnoustroje jak bakterie i grzyby też nie wywołują chorób. One tylko biorą w nich czynny udział. Twierdzenie że bakterie wywołują choroby jest tak samo uzasadnione ja to że szeregowi żołnierze wywołują wojny. Ale to już chyba dla was o wiele za wiele.

Szkoda mi już czasu na pisanie tutaj.

OK bakterie musza miec naczelnego wodza :) Przyczyny zakazen pierwotnych czy wtórnych są zwykle mozliwe do ustalenia tyle ze przyczyny mało kogo interesuja i Pacjenta i niestety równiez jego lekarza - zajmujemy sie jedynie skutkami

Niestety aby pisac wiarygodnie o biologii wpierw trzeba przyswoic tą czesc "szkolną" aby popisując sie wiedzą z niepotwierdzalnych " internetowych doniesień naukowych " nie wykladac sie na podstawach co czyni cała dyskusje najzwyczajniej śmieszną

nic w tym watku nie zmienia sie od dawna

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Rany julek! Przeniesie się do innego wonteka. Edytowane przez toptwenty

To najlepsze co możesz zrobić. Przy okazji oszczędzisz sobie wstydu.

Jestem Europejczykiem.

"Wszyscy mamy antyszczepionkowych znajomych. Następnym razem, gdy spróbują was przekonywać o straszliwych skutkach zastrzyków, udostępnijcie im ten tekst. Albo sami zapytajcie ich właśnie o to. Jak to możliwe, że lekarze, naukowcy i władze nie dopuszczają do siebie prawdy, którą tak łatwo znaleźć w internecie?" (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Zamordowano lekarza, który ostrzegał pacjentów przed szczepionkami

2-23-696x522.jpg

Amerykański lekarz, który pod lat ostrzegł publicznie o zagrożeniach dotyczących szczepionek został znaleziona martwy w lesie niedaleko swojego domu.

Ciało Peter Cianfrani zostało odkryte przez policję w środę, tuż przy szlaku Perkiomen w hrabstwie Montgomery, w stanie Pensylwania.

Przyczyna śmierci jest wciąż nieznana, chociaż urzędnicy twierdzą, że jego śmierć jest najprawdopodobniej samobójstwem. Zapewne mają na myśli seryjnego samobójcę. To już kolejny z blisko 90 amerykańskich lekarzy, którzy w ostatnim czasie ponieśli śmierć w tajemniczych okolicznościach. Wszyscy oni ostrzegali pacjentów przed zgubnym wpływem produktów farmakologicznych na zdrowie ludzkie. Cianfrani ostrzegał m.in. ludzi, że szczepionki są niebezpieczne dla zdrowia.

Cianfrani był lekarzem od ponad 40 lat. Ostatnio był lekarzem rodzinnym, i od wielu lat pracował w Montgomery County.

Według NBC: Rodzina lekarza poinformowała o policję o jego zaginięciu w wtorek o 8:19. Policja znalazła jego w nocy, zaparkowany przy wejściu Crusher Road na szlak Perkiomen. Jego ciało odnaleziono około pół mili dalej.

Arton jak zwykle szybszy od policji, prokuratury i sądu. Do tego na odległość.

Ludzie z problemami psychicznymi często kończą samobójem.

Normalny lekarz nie namawia nikogo do zachowań zagrażających zdrowiu.

Edytowane przez Przemysław_51508
Gość D.S.D

(Konto usunięte)

No i jak z tym żyć?

To pewnie o tym dowiedział się Pan Doktor z lasu i skończył ze sobą.

Jestem Europejczykiem.

ludzie w wieku produkcyjnym szczepia sie tam gdzie pracodawca kupuje szczepione

inaczej maja to gdzieś

a w USA zamordowano 70 latka z powodu szczepień - dobre :) strach tam żyć

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Aż 93,6 proc. lekarzy, pielęgniarek nie szczepi się na grypę!

Ukryta Zawartość

ja słyszałem, że ponad 250% się nie szczepi

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.