Skocz do zawartości
IGNORED

No to co? Szczepimy sie? Pewnie! Jak nie to wpier...

Rekomendowane odpowiedzi

Jak rozumiem wypowiedź wszyscy którzy nie wierzą w te szczepionkowe pierdoły to idioci lub zmanipulowani łatwowierni.

Ja też tak myślę tyle, że na odwrót. Ale pytanie o statystykę pozostaje aktualne niezależnie od poglądów. Więc jak wygląda statystyka?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

to moze trzymajmy sie bialej ciaglej.Jak na razie zadnych konkretow co do epidemii wirusa watroby.Moze fachowcy przedstwia sposob w koncu jakis oprocz toalety osobistej.

Kiedyś sposób mieli Francuzi. Zamiast myć to się perfumowali.

dlatego gratulacje...jestes wyjatkowy...A katar z wyrostkiem robaczkowym... potrafisz??

po szczepieniu w wojsku delbetą mam łuszczyce od 27 lat,a łuszczyca często spowodowana jest przez szczepienie na grypę

tak ale niepożądane składniki z jedzenia nie trafią bezpośrednio do krwi bo po drodze jest żołądek wątroba nerki i to co toksyczne jest wydalane,

To po co tyle hałasu o genetycznie modyfikowaną żywnośc, siarczany i różne syfy w jedzeniu?

Nie bijesz na alarm, za klawiaturę nie chwytasz - larum grają, paradoksie.

Zrób detoks organizmu i umysłu.

Nie trzeba. Idźcie na stroną i załatwcie to między sobą.

to co toksyczne jest wydalane,

Edytowane przez toptwenty

ak ale niepożądane składniki z jedzenia nie trafią bezpośrednio do krwi bo po drodze jest żołądek wątroba nerki i to co toksyczne jest wydalane

Kto zaczął pisać o jedzeniu, miszczu?

,temat nie dotyczy żywności modyfikowanej

mam łuszczyce od 27

Nie manipuluj, temat nie dotyczy łuszczycy. Nabawiłes się jej w wojsku od brudnych skarpetek.

nadal nic.Jest epiedemia wirusa watroby.Na slasku. Co panowie szczepionkowcy proponuja.Nie widze wysypu informacji.

Glupie zarciki o francuzach i perfumach tudziez listy balwochwalcze to do babci...

Tyle roboty na nic.

Jak to - na nic?

Przynajmniej wiem, z kim moje wnuki do przedszkola nie pójdą.

Kiedyś sposób mieli Francuzi. Zamiast myć to się perfumowali.

Polacy mają sposób.

Zamiast dbać o zęby - wrąbali lipę.

Długo tak możesz?

nadal nic.Jest epiedemia wirusa watroby.Na slasku. Co panowie szczepionkowcy proponuja.Nie widze wysypu informacji.

Glupie zarciki o francuzach i perfumach tudziez listy balwochwalcze to do babci...

A i plecy typa z odrą - pyszota!

I na kiłę czas przyjdzie.

po szczepieniu w wojsku delbetą mam łuszczyce od 27 lat,a łuszczyca często spowodowana jest przez szczepienie na grypę

...

. Pacz, jaki był ten uj, co szczepienia wyszukał...

Ja jestem krótkowidz, choć łupieżu nie mam.

no patrz wiedza ile jest rteci w szczepionce, telluru, olowiu .Wiedza co powiedziala renomowana pani wisniewska.Wszystko wiedza .Tylko nie wiedza co zroboc jak kilkaset osob na slasku juz choruje na wirusa watroby.

a przeca wystarczy rence myc...czyz nie??

Gość D.S.D

(Konto usunięte)

Na przestrzeni ostatnich lat ilość rtęci w szepinkach zwiększyła się o 30%. Pytam się zwolenników holokaustu szczepionkowego jak to ma skutek na zdrowie?

Edytowane przez D.S.D

A ja się pytam po raz trzeci, co spowodowało, że nie mamy obecnie problemu z polio? Arton?

A ja się pytam po raz trzeci, co spowodowało, że nie mamy obecnie problemu z polio? Arton?

Moja córka szczepiona na wszystko do roku miała powikłania po trzech szczepieniach

1 azs

2 wymioty

3 wysoka gorączka połączona ze stanem całkowitego omdlenia niemalże nieprzytomność

Więc pomnóż 3 powikłania razy liczbę urodzonych dzieci rocznie w Polsce czyli ok 17000 rocznie,masz wynik 51 000 przez rok z jednego rocznika.

A teraz te 51 000 pomnóż powiedzmy przez ostatnich 5 lat masz

255.000 RÓŻNYCH POWIKŁAŃ U DZIECI DO ROKU ŻYCIA,DZIECI RODZONYCH KOLEJNO PRZEZ PIĘĆ KOLEJNYCH LAT

255 000 POWIKŁAŃ NIGDZIE NIE NOTOWANYCH BO ŻADEN PEDIATRA NIE WPISZE DO KARTY ALBO KSIĄŻECZKI ŻE TO BYŁO PO SZCZEPIENIU

Teraz Ty manipulujesz. Te wyliczenia byłyby prawdziwe, gdybyś miał pewność, że 100% dzieci ma powikłania. Ja miałem raz i niegroźne, inni po tej samej szczepionce nie mieli.

Myślę, że firmy farmaceutyczne nieco zaniżają ilość powikłań, jednak to wciąż będą pojedyncze promile lub procenty i w większości szczepionek, efekty pozytywne dla społeczeństwa, górują nad negatywnymi.

Rozumiem także strach rodziców przed powikłaniami. Rozumiem też brak strachu przed chorobami, przed którymi chroni szczepionka. Po prostu zagrożenie związane z powikłaniem jest dużo bliższe, i wiąże się z decyzją rodzica. To związane ze skutkami choroby jest zwykle odległe, i jeszcze można mieć nadzieję, że dziecko i tak się nigdy nie zarazi.

System gra dobrze, albo nie....

Dlatego znam wiele osób których dzieci miały różne powikłania po szczepionce,w tym w mojej okolicy trzy przypadki autyzmu po szczepieniu MMR w wieku dwóch lat.

Ktoś z was widział jak się takie dziecko zachowuje ?

Chłopiec 8 lat i wydaje odgłosy jak małpa,na placu zabaw babcia mu mówi że teraz ma wejść na drabinki a potem iść na bujawke,ten widok powoduje szok

Za to nie znam żadnego przypadku chorób którymi sie ludzi straszy że jak sie nie będą szczepić to zachorują .

Jedyną epidemie jaka znam to epidemia autyzmu

bo krotko zyjesz a szczpionki wyeliminowalo cos co juz dawno by cie dopadlo.

Jakieś dowody?

z glowy??Moze wszytko ci opowiedzec Edytowane przez muls

Jedyną epidemie jaka znam to epidemia autyzmu

W mojej okolicy nie ma ani jednego dziecka autystycznego i wszyscy się szczepią na wszystko.

Za to nie znam żadnego przypadku chorób którymi sie ludzi straszy że jak sie nie będą szczepić to zachorują .

Czyli szczepienia działają.

Co do przypadków autyzmu znasz trzy, a ile znasz w ogóle dzieci? Jaki to procent? Przy okazji pewnie jeszcze się skupiłeś by takie przypadki wyszukać, co jeszcze zawyży statystykę.

Czyli szczepienia działają.

nie wiem czy szczepienia działają,bo nikt z mojej rodziny poza szczepieniem na ospę na nic więcej się

nie szczepił,babcia 94 lata nie szczepiona i nie widziała w życiu chorób i epidemii którymi się ludzi straszy

nie wiem czy szczepienia działają,bo nikt z mojej rodziny poza szczepieniem na ospę na nic więcej się

nie szczepił,babcia 94 lata nie szczepiona i nie widziała w życiu chorób i epidemii którymi się ludzi straszy

Może dlatego, że poziom wszczepienia jest taki jaki jest, i choroby są praktycznie wyeliminowanie. Do czasu.

W : Austrii, Belgii, Danii, Niemczech, Grecji, Islandii, Luksemburgu, Malcie, Holandii, Hiszpanii nie szczepi się dzieci na gruźlice,gdzie jest epidemia ?

Przecież razem to będzie z 200 milionów ludzi nie szczepionych.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.