Skocz do zawartości
IGNORED

Excel's Audio Nirvana - tylko winyl !

excel

Rekomendowane odpowiedzi

A za co jesli wolno spytac?

Pozdro

- za zamieszczenie obrzydliwej foty, co , żeby się nie wyrażać, znamionuje kompletny brak wyczucia i dobrego smaku....

excelvinyl winylmania blog szukaj

- za zamieszczenie obrzydliwej foty, co , żeby się nie wyrażać, znamionuje kompletny brak wyczucia i dobrego smaku....

Jak to bylo? O gustach sie nie dyskutuje.

Pozdro

Muszę przewietrzyć mój system…

co , żeby się nie wyrażać, znamionuje kompletny brak wyczucia i dobrego smaku....

A te kryteria nie oznaczają czasem gustu? Wszak o gustach się nie dyskutuje, znaczy nie podlegają ocenie. To za co go zbanowałeś, za zwykły dość prostacki żarcik? Przecież załączona fotografia nie przedstawiała Twego oblicza.

Co cię zatem tak zirytowało excelku?

W.

Kurteczka, w czasie pisania Piotrek mnie ubiegł i w dodatku w tym samym tonie:-))

W.

c

Thrak wkleił autoportret. No bo jak?

excelowi sie nie spodobal bo:

- odpowiedz 1 - to byl stan blogosci po,odsluchach MF-100

- odpowiedz 2 - to byl stan po odsluchach cyfry

...

i ban.

A licznik leci i watek sie podbija i ... excel zadowolony.

To prawie tak jak z Kaczynskim, im wiecej Smolenska tym sondaze w dol.

Dostane bana za politykę jak excel jest z PISu?

Gdyby wątek miał jakikolwiek sens to moje wpisy byłyby sensowne ale jeśli autor nadzałożyciel wrzuca filmiki z działki :-))))) z podróży samochodem na ową, tudzież przy okazji wyzywa cdki od "najgorszych" publikując kolejne "filmiki" ze swojej hurtowni winyla to jakże mogłem zachować powagę? Wrzucenie znanego mema netowego, którego fota z odpowiednimi wpisami jest reakcją na brednie to chyba nie jest jakieś duże faux pas? :-))

No chyba byłem teraz grzeczny i rzeczowy? excel z pozdrowieniem czuwaj :-]

animated_bye_bye_emoticon.gif

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ano. Przypominam ci pmcomp, że każdego można obśmiać jako i ciebie obśmiano. Żyj i pozwól żyć. A nie urwa mi tu ciągle jakieś krucjaty.

Nie zauważyłem, żeby thrak kogoś obsmiewał, a przynajmniej nie wprost.

A jak excel wziął to do siebie to ja nic nie poradzę.

A ze mnie mozna się nasmiewać do woli ... ja spokojny czasem bywam ale też pamiętliwy jestem.

Ups ... jednak thrak obśmiał excela ... a On mu bana.

Widzisz, ja banów nikomu tutaj nie smiem dawać, za mało się znam.

thrak ... wątek ma sens ... autopromocję i lansowanie excela.

Pozdro

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Thrak ma fajną stopkę "Make vinyl not war", tymczasem ostatnio mamy tu total war, co mnie martwi o tyle, że winyl zawsze mi się jawił gentlemanami przy kominku, z whisky, słuchajacymi muzy z angielską flegmą. Przyjdzie się pogodzić, że mój obraz to karykatura rzeczywistosci.

- i znów koncert na żywo w moim pokoju :)...może życzyłbym sobie odrobinę więcej basu, ale było świetnie....ach ten winyl !

- co ciekawe utwory oznaczone na okładce jako strona 1 - na labelu oznaczone są literą B, a strona 2, ma na labelu literę A - taki chochlik - no ale to były trudne czasy - 1987 rok....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-25310-0-19184400-1383606484_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I tu Pana najbardziej boli ?

P.S. Paradoksalnie sam Pan bierze w tym udział : /

Pozdrawiam

Owszem, pisze co myślę, tak mam, a nie boli bo na to czniam. Na szczęście nie muszę lansować się w necie, tutaj zazwyczaj oczekuję pomocy albo takiej udzielam, ew. pisze o swoich doświadczeniach i wrażeniach z odsłuchów.

Tak jak ktoś napisał nie raz ... ten wątek powinien zostać przeniesiony do działu Muzyka. Takie jest MOJE zdanie.

Pozdro

... winyl zawsze mi się jawił gentlemanami przy kominku, z whisky, słuchajacymi muzy z angielską flegmą...

Nie mogłem się powstrzymać. Bez obrazy :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Plus z obowiązkowym , na podorędziu trzymanym słoikiem pełnym typowej angielskiej flegmy... Przepraszam, frywolny:) - tak mi się jakoś skojarzyło!:)

- trochę mnie dziwi, że moja wkładka mf-100 po ponad roku intensywnej pracy, nadal gra bardzo dobrze :) - wręcz powiedziałbym, że nawet chyba lepiej ! - może się wyślizgała ?...

Tak excel. Ona z każdym rokiem będzie grać coraz lepiej. Igła też będzie coraz lepsza. Za 10 lat to będzie szok jak to zagra!!Igła będzie lewitować tuż nad rowkiem nie zużywając go zupełnie!!… :-)

MF Reference me tę właściwość, że się nie zużywa, a wręcz przeciwnie - jest jak dobre wino. To zupełnie jak z winylami, też się nie zużywają wcale a wcale, bo przecież diament ryjący po plastiku niby co ma tam zużyć :)))). Uwielbiam ortodoksów wszelkiej maści, jest z nimi tyle uciechy.

Ale to bzdura bo jestem świadom niedociągnięć różnych wydań, sam mam setki słabo nagranych CD. Gdyby była jakaś lepsza technologia zapisu, nie wiem, jakaś kwantowa, fotonowa, bozonowa czy inna kosmiczna i dawała jeszcze lepszą jakość to ja jestem jak najbardziej ZA!!!

<br />mam setki słabo nagranych CD. Gdyby była jakaś lepsza technologia zapisu<br />
- przecież jest ! - cały czas o tym gadamy...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.