Skocz do zawartości
IGNORED

Excel's Audio Nirvana - tylko winyl !

excel

Rekomendowane odpowiedzi

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Jacku, ten klient dziś "sprząta", Jak już się uduchowi tym słuchaniem z winyla to powypierdala nas wszystkich ze swych wątków. Bloger winylowy kuchnia mać :)

A niech sprząta!:)

Już kiedyś powypieprzał masę chłopaków a później "łaskawie" ich chciał przygarnąć z powrotem... Niewielu chciało!:)))

Szkoda tylko, że mami i zwyczajnie - oszukuje młodych, nieznających się jeszcze na rzeczy - adeptów winylkowych.

Są zresztą inne wątki, coby sobie poplotkować o płytach.

- żenada....te trzy ostatnie posty nie zasługują nawet na jakikolwiek komentarz, czy odpowiedź z mojej strony.....zatem.....karawana idzie dalej......dziś Marianna Ruda w wykonaniu Violetty Villas...fragment...pzdr....

excelvinyl winylmania blog szukaj

excel zachowujesz się jak kłamca a potem tchórzysz udając, że nie wiesz o czym mowa..

pa

ps. Kubeł stosuję się do Twojej uwagii od dawna, ale czasami...

... i za prowadzenie ewidentnego bloga w miejscu do tego nieprzeznaczonym?

- ładna pogoda, więc pojechałem trochę na rynek, właściwie bez specjalnego celu - trafiłem jakieś płyty po 2 zł, więc wziąłem - zapłaciłem 7 zł bo Bert Kaempfert był cały zamoczony /fotka/ i miałem upust - Nabucco w domu okazało się co innego i porysowane, więc nawet nie myłem i wyrzuciłem , Opole na rynku oceniłem jako nówkę nieśmiganą, ale się myliłem, w dodatku dosyc słabo nagrana - Clayderman ok. ale duplikat w moich zbiorach - najlepszy okazał się zatem mokry Bert...kopertę wysuszyłem suszarką.....pzdr..

Bloga o śmieciach, zresztą.
  • Redaktorzy

W smieciach czy nie - na tych plytach znajduje sie muzyka. Plyta nie musi kosztowac 100zl by byla dobra. Sam mam mnostwo starych plyt, czesto tanich, ktore graja w moim systemie.

Mysle, ze nie ma obowiazku czytania tego watku. A obrazanie kolegi Excela jest nie na miejscu.

Blogi --> Blog Kangiego. Zapraszam.

- znowu zakupiłem trochę winylowego "śmiecia" - jednak tym razem wszystkie grają ładnie :), mimo iż przed myciem na Boney M i Bacharachu zauważyłem ryski, ale nie miały one wpływu - swoją bardzo dobrą klasę potwierdziła też wytwórnia Melodia na Biczewskiej - dałem po 10, a za Laboratorium 20 - właściwie to miałem nie kupowac ale przy czarnym złocie traci się całkowicie samokontrolę i pieniądze same z kieszeni wychodzą - żałuję tylko, że nie wziąłem więcej, ale nie mogłem pokazac się w domu bez włoszczyzny itp......

Z której jestem najbardziej zadowolony ? - oczywiście Laboratorium ! - mam ich jedną płytę i wiedziałem, że dobrze grają - nie zawiodłem się...ta płyta , to mała, a właściwie duża rewelka..:)..wivat Polski Jazz !...pzdr...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Tak obserwuję ten wątek i chyba dojdzie do tego, że będzie to monolog założyciela w 100%. Póki co i tak jest to podbijanie własnego wątku.

Witaj, boro. Czas leci. Wszedles w analog? Od naszego spotkania w Pabianicach u mnie sporo zmian. Jak cos to skrobnij kilka slow na PW zeby nie zasmiecac watku.

Pozdrawiam.

swoją bardzo dobrą klasę potwierdziła też wytwórnia Melodia na Biczewskiej - dałem po 10, a za Laboratorium 20

Mam obie te płyty. Niestety Quasimodo Laboratorium wznowione na CD jest dużo lepsze niż winyl.

- bardzo sympatyczny klip, na którym młoda pani prezentuje swoje winyle - wynika z tego, że winyl nie jest tylko domeną sentymentalnych starych dziadków i młodzież zaczyna go doceniac - gdzieś od połowy filmu zastanawiałem się, czy ten pies na kanapie to atrapa ? - bo w ogóle się nie ruszał ! - ale w ostatnim kadrze się wyjaśniło...:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mam obie te płyty. Niestety Quasimodo Laboratorium wznowione na CD jest dużo lepsze niż winyl.

- to dziwne...bardzo dziwne.....ale widocznie są na tym świecie rzeczy, o których nawet filozofom się nie śniło....

W smieciach czy nie - na tych plytach znajduje sie muzyka. Plyta nie musi kosztowac 100zl by byla dobra. Sam mam mnostwo starych plyt, czesto tanich, ktore graja w moim systemie.

Mysle, ze nie ma obowiazku czytania tego watku. A obrazanie kolegi Excela jest nie na miejscu.

- dzięki za słowa wsparcia - to miłe :) - specjalnie Tobie dedykuję ten kawałek z płyty Laboratorium....pzdr...

• Redaktorzy

Excel, dzięki za dedykację. Własnie słucham. Początkowo zapachniało mi wstępem Józefa Skrzeka. Nie przejmuj się niczym. Tym, którzy tak Ci tutaj dokuczają, systemy oparte na wąziuteńkich klomunach podłogowych albo na badylach tzw. "pipsztokach", nie grają i piszą z zazdrości. Przyznam, że zdarza Ci się napisać na forum coś kontrowersyjnego, ale który z nas jest idealny? - niechaj pierwszy rzuci kamień ;)

Kangie.

Jesteś jeszcze głupszy niż myślałem.

Poproszę o bana.

1386799604835.gif

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

• Redaktorzy

Kangie.

Jesteś jeszcze głupszy niż myślałem.

Poproszę o bana.

O twoje pipsztoczki poszlo czy o to ze stanalem w obronie Excela? Pamietaj, nie szydz z drugiego czlowieka. Nawet przez net.

Akurat twoja opinia na temat mojej osoby zwisa mi swobodnie. I nie podziekowales do tej pory za projekt podstawek pod kolumny. A zaprojektowal je czlowiek "glupszy" niz myslales.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Spokojnie, jaki koń (excel) jest każdy widzi. Kangie się za nim wstawia pewnie z racji docenienia jego zakręcenia na punkcie vinyla. No i ma rację, że przeginamy czasem z kultura wypowiedzi na jego (excela) temat. Cóż, dużo złego zrobiło się dzięki bloggerowi i wiele się nadal złego dzieje. Myślę, że Kangie to kiedyś dojrzy i uzupełni (czytaj zmieni) swe podejście do exclellencji ;) Moim zdaniem nie ma co być zatwardziałym zwolennikiem jego. To prowokator niskiego sortu, nie warto... A już pisanie w tym wątku to wstyd. Ale nie wytrzymałem :)

- jeszcze parę słów komentarza.....obrażanie gościa w domu gospodarza, a w takich kategoriach traktuję ten wybryk, nie miesci się w żadnych normach kulturowych naszej cywilizacji, ba, nawet jestem pewny, że wśród prymitywnych plemion na Borneo nie ma na to przyzwolenia - tak samo popieranie tych zachowań jest równie naganne....nie można tego tolerowac.......

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.