Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  92 członków

Klub Hyuna Kim
IGNORED

Hyuna Kim artystka wszech czasów. - KLUB MIŁOŚNIKÓW

Rekomendowane odpowiedzi

Prezentujecie tu w przytłaczającej większości typową mentalność małomiasteczkowo-niewolniczą, raczej postradziecką niż proniemiecką, z elementami całkowitej kapitulacji i poddania się własnym oprawcom, pokazujecie zupełny brak inicjatywy twórczej, zacofanie intelektualne zbudowane z wyćwiczonych codziennych wzorów stereotypów, mających swe głębokie podłoże w frustracji i rozczarowaniu szarą codziennością, a wszystko to spowodowane jest ubóstwem poprzednich pokoleń, zmarnowanych dekad, przez zwykłą pospolitą głupotę i brak odpowiedzialności za siebie i innych, wyrosłe z poczucia bezsilności wobec zastanej sytuacji geopolitycznej, wykutej przez kilka ostatnich wieków.

, a Ty nie ?

Prezentujecie tu w przytłaczającej większości typową mentalność małomiasteczkowo-niewolniczą, raczej postradziecką niż proniemiecką, z elementami całkowitej kapitulacji i poddania się własnym oprawcom, pokazujecie zupełny brak inicjatywy twórczej, zacofanie intelektualne zbudowane z wyćwiczonych codziennych wzorów stereotypów, mających swe głębokie podłoże w frustracji i rozczarowaniu szarą codziennością, a wszystko to spowodowane jest ubóstwem poprzednich pokoleń, zmarnowanych dekad, przez zwykłą pospolitą głupotę i brak odpowiedzialności za siebie i innych, wyrosłe z poczucia bezsilności wobec zastanej sytuacji geopolitycznej, wykutej przez kilka ostatnich wieków.

Jak Wam się nudzi to piszcie sami do siebie.

Amen!

Jak Wam się nudzi to piszcie sami do siebie.

Czego więc oczekujesz? Uznania Huyny za Matkę Boską i Jarosława za Boga?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dla mnie występ przed Obamą to żadna referencja, masz rację, świat schodzi na PSY.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Oczekiwałem zainteresowania sposobem, w jaki osiągnęła swój sukces oraz głębszej refleksji dotyczącej teraźniejszości.

Widocznie nikt tą artystką na tym forum nie interesuje się .

To już chociaż coś.

Dla mnie to znak porażki świata zachodniego, który został zmuszony popularnością PSY Gangnam Style, do poddania się poprzez udostępnienie prestiżowej sceny artystom z Korei, nie mieli innego wyjścia.

Siła płynąca z tej muzyki pokonała przywódcę/przywódców świata zachodniego, gdyż ich siłą z kolei, są oczywiście ich rodzimi wykonawcy, którzy polegli w przedbiegach jak Justin Beiber.

Świat przywiązuje dużą wagę do symboli, a każdy mądry człowiek wie, że walka na śmierć i życie toczy się na świecie w każdej nieomal dziedzinie, również w biznesie POP kultury, który jest rynkiem wartym miliardy dolarów produkcji USA rocznie.

Maleńka piękność z Korei powaliła amerykańskiego prezydenta - o tym tak naprawdę jest mój jedyny założony przeze mnie temat, bo jak dotąd nie działo się nic tak ważnego aby to czynić.

Dla mnie występ przed Obamą to żadna referencja, masz rację, świat schodzi na PSY.

Obama chciał tylko zrobić na złość Korei Północnej ( podobno ciotka Huany mieszka w komunistycznej Korei )

Maleńka piękność z Korei powaliła amerykańskiego prezydenta

na kolana , to może loda zrobiła ?

Co zrobił świat zachodni - kupił PSY i teraz ten wykonawca będzie pracował na rzecz zachodu.

USA wyprodukowało sobie ileś tam papierków i podpisano umowę o współpracy, teraz to jeden team z Justinem Biberem.

I po ptokach/psach/

Tak działają mocarstwa.

Widocznie nikt tą artystką na tym forum nie interesuje się .

Zapewne interesuje się nią potomstwo Prezydenta USA i nie tylko.

A to właśnie od młodego pokolenia zależeć będą niedługo losy świata, od jakości wzorców, na których zostanie wychowane.

3-5 rok życia jest kluczowy dla przyszłości człowieka.

Zapewne interesuje się nią potomstwo Prezydenta USA

To tatuś spełnił zachciankę .

Prezydent mocarstwa , które może wszystkich zaatakować .

3-5 rok życia jest kluczowy dla przyszłości człowieka.

To odbiorcy Hunai .

Edytowane przez czester15.30

Służby ściągnęły dane z serwisu YT, z których wynikło, że ogromna ilość wejść do przebojów czy PSY, czy Hyuny, pochodzi z USA.

Służby ściągnęły dane z serwisu YT, z których wynikło

, że dzieci tatusia wchodziły na te strony , a więc ...........

Nie mam dostępu do tych danych, czytałem że dużo.

To daj linka , tylko nie mów , że czytałeś na ścianie w kiblu dworca PKP , nie będę mówił czym napisane .

, że dzieci tatusia wchodziły na te strony , a więc ...........

Dzieci tatusia zapewne używały histerii, kiedy choćby na chwilę ktoś z służby wyłączył lu ściszył przebój Hyuny lub PSY.

To daj linka , tylko nie mów , że czytałeś na ścianie w kiblu dworca PKP , nie będę mówił czym napisane .

Nie bądź ordynarny, to nie wiocha, a ja nie jestem Twoim kumplem, od piwa.

Dzieci tatusia zapewne używały histerii, kiedy choćby na chwilę ktoś z służby wyłączył lu ściszył przebój Hyuny lub PSY.

Służby pokojowej ?

Gracjan też ma całkiem sporo wejść na YT, a to przecież artysta baaardzo niszowy. Ot, potęga internetu...

Nie znam człowieka, być może jest utalentowany.

Służby pokojowej ?

Sił Zbrojnych.

Nie bądź ordynarny, to nie wiocha, a ja nie jestem Twoim kumplem, od piwa.

To powiedz , że nigdzie nie czytałeś i kłamiesz , że czytałeś .

Ta cała Huynia to czym się zajmuje oprócz dostarczania snów 747?

Rosja nie chce oddać wraku, bo musi mieć nad nim pieczę, by czegoś tam Paliaki nie odkryli, a śledztwo polskiej prokuratury, według nich dopiero się rozkręca lub zaczyna, twierdzili dziś Rosjanie.

Polacy dopiero co pobrali próbki do badań.

To powiedz , że nigdzie nie czytałeś i kłamiesz , że czytałeś .

Przeglądałem materiały, nie pamiętam źródła, jak uważasz że jestem niewiarygodny, to spójrz na moje notowania wiarygodności forumowej.

Przeglądałem materiały, nie pamiętam źródła, jak uważasz że jestem niewiarygodny, to spójrz na moje notowania wiarygodności forumowej.

Co chcesz usłyszeć , jesteś niewiarygodny i za chwilę znajdziesz ?

No, weź...

:)

Dopiero obejrzałem występ, rzeczywiście jak na polskie realia całkiem inspirujące...........

Co chcesz usłyszeć , jesteś niewiarygodny i za chwilę znajdziesz ?

Czepiasz się.

http://youtu.be/bi9lHneL2nA

Wolę taką estetykę.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/9BbN4JMYbfE?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.