Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Elektronika ma być gotowa w środę.

oby to byla TA sroda

w dalszym ciagu trzymam kciuki zeby to zagralo

pudla wygladaja calkiem spoko - choc moja lepsza polowa by mnie wraz z nimi wyeksmitowala ;)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

pudla wygladaja calkiem spoko - choc moja lepsza polowa by mnie wraz z nimi wyeksmitowala ;)

No tu mam dosyć łatwo. Połówka bardzo wyrozumiała. Weź też pod uwagę że to u mnie wystrój sypialni.

Już to kiedyś pisałem. Jak macie problem z jęczącą połówką, to zawsze przed zakupem warto zacząć przeglądać katalogi ze ścigaczami i przebąkiwać że może motor bym sobie kupił. Powinno pomóc.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

motor juz mam :)

A to masz trudniej.

Ale może nowy model. Albo jak masz ścigacz to teraz może jeszcze nowy model V-roda byłby Ci niezbędny:-)

to mając kobietę trzeba iść na takie kompromisy? to po co ona?

lepiej chyba wyjść z głośnikami na zawsze!

Jak dla mnie jednak żona jest ważniejsza niż zabawki.

Edytowane przez HQ150

januss, nas nie interesuje twój anus.

Trochę zawiało płycizną intelektualną, a te 7 kolejek sprawia, że nie jest to jednostkowy przypadek. Polecam douczyć czym są związki partnerskie. Nie tyczy się to tylko i wyłącznie związków homoseksualnych a związków jako takich. W tym związków nieformalnych kobiety i mężczyzny, potocznie zwanych konkubinatem. Ustawa która obecnie jest w sejmie reguluje kwestie nieformalnych związków partnerskich w sferze uprawnień partnera życiowego. Teraz cytując:

"Projekt posła Artura Dunina dotyczy zarówno par hetero-, jak i homoseksualnych i reguluje m.in. kwestie dziedziczenia, wspólnego zaciągania kredytów oraz obowiązku alimentacyjnego. Nie ma w nim natomiast zapisu, który umożliwiałby wspólne rozliczanie się partnerów z fiskusem. W projekcie zapisano m.in. prawo dostępu do informacji medycznej o partnerze oraz prawo decydowania o pochówku. Partner - jako osoba najbliższa - podobnie jak małżonek, będzie mógł odmówić zeznań w charakterze świadka. Projekt wprowadza trzyletni obowiązek alimentacyjny „w wysokości odpowiadającej usprawiedliwionym potrzebom” w sytuacji, gdyby jeden z partnerów - w wyniku rozwiązania umowy – „znalazł się w niedostatku”."

Więc dla osób, które nie chcą lub nie mogą skorzystać z formalnego rozwiązania tj. ślub kościelny czy cywilny. Jest to bardzo dobra ustawa, choć nie idealna. A homoseksualne insynuacje wobec januss73 nie są przejawem głębokiej kultury. Tym bardziej w formie jakiej zostało to wypowiedziane.

Oj tam, bez przesady.

Skoro i tak już mamy tutaj tragedię w trzech aktach, to odrobina humoru nie zaszkodzi.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Arczi, to raczej miało być w żartobliwej konotacji, przynajmniej ja to tak odebrałem.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Arczi, to raczej miało być w żartobliwej konotacji, przynajmniej ja to tak odebrałem.

Zabrakło kontekstu, choć cały ten temat to kabaret jak tak patrzę.

Chyba faktycznie zbyt poważnie podszedłem do sprawy.

No i ten rym januss i ... :)

januss, nas nie interesuje twój anus.

Grynio głodnemu chleb na myśli, ale czemu akurat januss... ?? Jest tyle fajnych kobiet :)))

Leo WHY ? :)

Edytowane przez omen

For Money!

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

apisano wczoraj, 23:30

73, czy 87 , potomnych ni ulęgniecie

A ten dalej swoje. grynio powiem to raz, a potem dowiemy się kto jest kim, bo to, że cie tak ugryzło użycie określenia związek partnerski jest co najmniej zastanawiające. Spotkaj sie ze mną to ci pokaże jaki mam stosunek do do twojego anuss.

Ponieważ mamy do czynienia z brutalnym i niczym nie uzasadnionym atakiem na firmę ZAGRA, jej głównego Konstruktora i jej produkty chciałbym zwrócić uwage na wątek będący głosem osób będócych odbiorcami jej wyrobów:

http://www.audiostereo.pl/niezalezny-klub-zwolennikow-firmy-zagra_101662.html

Jestem Europejczykiem.

Szanowny Kolega zdaje sie nie dostrzega niuansów tego zjawiska. Przed kolejnym zajeciem głosu radzę zapoznanie się ze wskazanym wątkiem oraz tym:

http://www.audiostereo.pl/o-czym-jest-forum-audiostereo_101664.html

a przynajmniej z końcówką.

Jestem Europejczykiem.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Jaro 747

Zapewniam Cię że w temacie który nam tu polinkowałeś dyskutanci nie są odbiorcami wyrobów Darka Kuleszy. Mało tego ten klub to jakieś kuriozum. Klub sympatyków w którym nikt nie ma tych sprzętów, mało tego chyba nikt ich nie słyszał. To już jest chyba rekord na tym forum. Sam zastanawiam sie nad założeniem klubu sympatyków spacerów po księżycu. Mam podobne doświadczenie jak Ci dyskutanci.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.