Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Dzięki.

Niestety na razie kicha. Dzisiaj miała być elektronika wysłana ale nie była.

Mam czekać do soboty. W piątek podobno nastąpi wysyłka. Jak będę miał nowe informację to się nimi oczywiście znowu podzielę.

Tym razem to o czwartek chodziło!

Już za chwileczkę, już za momencik...ZAGRA jak wicher nie skrępowanym dechem, czy to pleyng grał, czy to w duszy grało...

Jedźmy. Nikt nie woła.

Oj głupi niedżwiedziu, gdybyś cicho w mateczniku siedział...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Poczekajmy do soboty. A wtedy...

The killer awoke before dawn, he put his boots on

He took a face from the ancient gallery

And he walked on down the hall

He went into the room where his second system lived, and...then he

Paid a visit to his cinema system, and then he

He walked on down the hall, and

And he came to a door...and he looked inside

Mister ?, yes son, I want to kill your old system

HQ...I want to...ZAGRAĆ.

C'mon baby, take a chance with us

And meet me at the back of the blue bus

Doin' a blue rock

On a blue bus

Doin' a blue rock

C'mon, yeah

Kill, kill, kill, kill, kill, kill

This is the end

Beautiful friend

This is the end

My only friend, the end

It hurts to set you free

But you'll never follow me

The end of laughter and soft lies

The end of nights we tried to die

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dzięki.

Niestety na razie kicha. Dzisiaj miała być elektronika wysłana ale nie była.

Mam czekać do soboty. W piątek podobno nastąpi wysyłka. Jak będę miał nowe informację to się nimi oczywiście znowu podzielę.

nie bedziesz miał w sobotę, to stary numer zagry - "już już wysyłam, w piątek będzie ! najpóźniej w sobotę", tak więc weekend masz z bańki, a zagra spokój (zasłużony)...

pamiętaj Pan Darek zawsze wysyła w piątki - zapewnia sobie sobie tym święty spokój, wiadomo, że w weekendy poczta nie rozwozi, dlatego ta środa wydawała mi się podejrzana...w poniedziałek przyjdzie naszemu bohaterowi znowu wymyślać kolejne bajki...

dość żartów, choć dużo tam prawdy, stary, nie martw się - będziesz miał tą elektronikę, ale jeszcze się najesz nerwów

Edytowane przez damjan

Jak się czyta ten temat to aż trudno uwierzyć że to sie dzieje naprawdę, HQ powinien dostać Pokojowego Nobla.

Pozdrawiam i trzymam kciuka za sobotę

haj-fajowo jest;)

Nie, mam dostać kurierem z opcją dostawy w sobotę właśnie.

ten bajer z kurierem też znam, kiedyś już jechał do mnie kurier z kolumnami, minął tydzień, a "Pan Darek" dalej zmyślał, że kurier gdzieś w Polsce, ale zajedzie do mnie. Oczywiście nigdy nie dojechał. Te bajki są tak bezczelne, że obrażają inteligencję dorosłych ludzi.

Ale cuda się zdarzają...

Edytowane przez damjan

Zgubiłem się już, co wiezie ten kurier? Zwrotnicę aktywną? Bo na razie HQ, ma od stolarza deski, kupił głośniki, przykręci je do desek dolutuje elektronikę i ma to ZAGRAć?

Może jakieś bukmacherskie obstawianie proponuje .

O, i to jest jakiś pozytywny pomysł ! :)

"Pan Darek" dalej zmyślał, że kurier gdzieś w Polsce, ale zajedzie do mnie. Oczywiście nigdy nie dojechał.

Echhhh ci kurierzy, jeżdżą gdzie chcą, a porządna firma cierpi :(

Zgubiłem się już, co wiezie ten kurier?

Jak to co życzenia i zajączki świąteczne od Pana Darka, przecież święta za pasem :)

Od dawna juz nie widze pana Darka Kuleszy wypowidajacego sie na ten temat coz moze mu notesik ze zlotymi myslami zaginol albo poprostu skonczyl ? Chyba ze pan projektor jest taki zapracowany ze nie ma czasu nawet wejsc i napisac kilka slow chociaz wiem ze bylo by to samo - dzwiek sie sam obroni - i napisze znowu o srodzie :)

Tez jestem ciekawy czy wciaz pan Kulesza ma tyle zamowien na swoje klocki , moze pan kulesza uznaje polityke jak u celebrytow - czyli nie wazne ze sie mowi dobzre czy zle wazne ze sie mowi :)

mam nadzeje ze HQ150 juz twoj koszmar sie skonczy ? a powiec mi jedno jak te kolumny zagraja nizej niz twoje oczekiwania to co wtedy zrobisz chyba nie wyslesz spowrotem bo znowu bys czekal rok , ale trzymam za ciebie kciuki

:)

ten bajer z kurierem też znam, kiedyś już jechał do mnie kurier z kolumnami, minął tydzień, a "Pan Darek" dalej zmyślał, że kurier gdzieś w Polsce, ale zajedzie do mnie. Oczywiście nigdy nie dojechał.

Słuchajcie, a może jest jeszcze inaczej. Skoro już ustaliliśmy, że ci kurierzy jeżdżą jak chcą i gdzie chcą, to może kolumny i elektronika HQ już dawno pojechały tylko do kogoś innego np. Damjana, tym bardziej, że Damjan z kolei pisał, że to nie do końca to co zamawiał, Sprzęt Damjana z kolei pojechał do kogoś jeszcze innego.

To wszystko zaczyna się układać w logiczną całość !

Tak więc wychodzi, że konstruktor jest niczemu niewinny, teraz tym wszystkim co najeżdżali na Pana Darka będzie strasznie głupio.

Słuchajcie, a może jest jeszcze inaczej. Skoro już ustaliliśmy, że ci kurierzy jeżdżą jak chcą i gdzie chcą, to może kolumny i elektronika HQ już dawno pojechały tylko do kogoś innego np. Damjana, tym bardziej, że Damjan z kolei pisał, że to nie do końca to co zamawiał, Sprzęt Damjana z kolei pojechał do kogoś jeszcze innego.

To wszystko zaczyna się układać w logiczną całość !

Tak więc wychodzi, że konstruktor jest niczemu niewinny, teraz tym wszystkim co najeżdżali na Pana Darka będzie strasznie głupio.

dowcipne, ale serio - nie uwierzysz - sporo w tym racji, klienci Pana Darka naprawdę tworzą swoisty łańcuszek. Domyślam się, że kolumny które miałem dostać, zostały opchnięte komuś innemu - być może panerai, Bobonerek, a może zostały w międzyczasie obiecane już HQ150, w tym nikt się nie połapie tylko Pan Darek zna prawdę. Nie zdziwiłbym się, gdy by ta elektronika HQ150 pojechała do kogoś innego, jak pamiętam Pan Darek obłożony karami oraz zwrotami za skrzynie i głośniki (razem 3500 zł), ma zarobić 1500 zł ? HQ150 dalej w to wierzy...

Poza tym zyzio ma rację - wątek staje się zbyt monotonny, mnie to nudzi, zajrzę tu na kolejny odcinek tej noweli dopiero ...w środę.

Do zobaczenia.

damjan,

a jak tam Twoje wzmocnienie od Darkula, naprawił Ci cudo jego produkcji czy dalej musisz się użerać z brumiącym arcydziełem mistrza??

----------------------------------------------------

Nie, mam dostać kurierem z opcją dostawy w sobotę właśnie.

Może warto poprosić o numer przesyłki i sprawdzić monit paczki? Miałem kiedyś przygodę z zapewnianiami, że przesyłka została wysłana. Ponieważ czas oczekiwania wydłużył się o 2 tygonie poprosiłem o numer wysyłki, żeby zorientować się gdzie aktualnie znajduję się paczka i okazało się, że jednak JESZCZE jej nie nadano.

PS. dołączam się do śledzących wątek ... emocjonująca lektura.

Edytowane przez lowfi81
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.