Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Patrick

Nie kłam ! Lub inaczej , udowodnij swój zarzut.

Tak się składa że wykorzystanie gotowego druku pod swoje potrzeby nie jest czymś niezwykłym. Jednym z przykładów były druki do Drakuli. Każdy sobie robił zabudowę po swojemu i grało rożnie.

>Omen

Nie ma to wpływu bezpośredniego. prosiłbym o nieprzeinaczanie tego co ja piszę :) byłoby milej :)

Patrick jest wielonickowcem , lubi jazdy, ale do czasu :)

Panie Mr Wednesday zamiast pisacz znowu bredenie , zrob pan ten sprzet i wyslij chlopu niewidzisz ze juz to troche sie przedluza , bo ten temat z intesujacego po smiesznym az w koncu zalosnego bo tylko tak mozna to teraz nazwac,i oczyiscie hq150 nie bedzie sie zle wyslawial ani odzywal bo boij sie ze wogole by go nie otrzymal wiec musi trzymac nerwy na wodzy ale mysle ze wsrodku mu sie gotuje , a tak na margnesie to ja panie Darku jakbym tyle czekal z tymi roznwymi wymowkami i sciemkami to bym panu Zagre z du.. zrobil (oczywiscie to tylko przenosnia )

Ps .wciaz ma pan tyle zamowien na sprzety bo ja bym chtenie zamowil ale place po robocie jak uslysze jak to gra i jak warte swojej ceny taka integre, tyle zeby zmienil pan nazwe bo jakos mi sie nie kojazy dobrze -"Zagra"

:)

Gość

(Konto usunięte)

No i mamy sobotę a ja nic nie mam. Czekam na zdjęcia z postepu prac i jakoś nie mogę sie doczekać.

W poniedziałek do południa ma wyjść przesyłka z elektronika do mnie. Czekam.

że tak powiem,... a kogo to obchodzi ?

No i mamy sobotę a ja nic nie mam. Czekam na zdjęcia z postepu prac i jakoś nie mogę sie doczekać.

Sam sobie zgotowałeś ten los...

..... i bedziesz mial nastepna sobote i nastepna srode i tak w kolo .... ida swieta wiec odpusc sobie bo pewnie Zagra nie bedzie robil , pozatym zrob cos z tym zamiast sie uzalac na forum, zadzwon i jedz do niego niech oddaj kase albo klamoty a na twoimmjescu bym zadal kasy i tyle bo jaka firma taki bedzie serwis w razie czegos nie tak

pozatym pan |Kulesza pzresiaduje na forum od rana do wieczora wiec masz czas ci zrobic sprzet tylko czeka na nastepnego jelenia ktory da zaliczke na nowy sprzet a tym samym wkoncu pozwoli mu na skonczenie twojego

Edytowane przez szwagier83

:)

Gość

(Konto usunięte)

jedz do niego niech oddaj kase albo klamoty a na twoimmjescu bym zadal kasy

gdyby główny bohater tego opowiadania, pojechał do głównego autora zadania, to tenże autor, dopiero miał by polewkę :):) w końcu bohater przeprosił by autora za obecność, życząc mu powodzenia i dalszego rozwoju.

Ostatecznie, bohater nie ma ani postury ani charakteru, by go nakłaniać do tak karkołomnego wyczynu.

.Co prawda miałeś dostać jedna 8-kanalowa końcówkę a teraz masz obietnice 4 razy stereo.

Zoltan to będzie bardziej do Ciebie i spytam poważnie.

Ośmiokanałową końcówkę to jeszcze rozumiałem, ale po co 4 identyczne końcówki stereo ? Przecież wysokotonówki nie potrzebują takiej mocy jak np. bas. Po co do wysokotonówki zasilanie jak do 30 cm głośnika basowego ?

Czy ja coś źle rozumie ?

Zoltan to będzie bardziej do Ciebie i spytam poważnie.

Ośmiokanałową końcówkę to jeszcze rozumiałem, ale po co 4 identyczne końcówki stereo ? Przecież wysokotonówki nie potrzebują takiej mocy jak np. bas. Po co do wysokotonówki zasilanie jak do 30 cm głośnika basowego ?

Czy ja coś źle rozumie ?

W poważnych i zaawansowanych systemach aktywnych dość często zestawia się rożne wzmacniacze np bas z dużego mocnego pieca środek + gorą z lampy ..Wymaga to trochę akrobacji- ustalenie takiego samego wzmocnienia napięciowego dla wszystkich ampow itp .Masz całkowitą racje - do wysokotonowki wystarczyłby słabszy i mniejszy wzmacniacz.A czemu tutaj mamy obietnice 4 razy stereo? Bo tak najprościej ( naobiecywac) Swoja droga - temu zestawowi głośników w tej obudowie nawet 300B na wysokich tonach pomoże jak umarłemu kadzidło.

Czy ja coś źle rozumie ?

Bo akurat łatwiej to zbudować. Wszystko takie samo.

A swoją drogą to w układach aktywnych wszystkie końcówki powinny być jednakowe technologicznie i topologicznie.

Oczywiście moce maksymalne można kształtować napięciami zasilania, ale kto dba o takie szczegóły... ;)

Szkoda, że Bareja już nie żyje. HQ150 na swojej historii zarobiłby dziesięciokroć więcej niż wtopił w ten interes, taki Miś przy tym to byłaby świńska rura…

„Niby jest, a niby nie ma… a miało być”

— To jest ten, jakby ci to powiedzieć... to jest nowy zawód, wiesz, on nie ma nazwy… ale generalnie to robię sprzęt audio, tak jakby

orgin_9aa86333b7cef8e7f721d490ffd43fdc.jpg

HQ150 Napisano 13.12.2012 - 09:38 Poprzedni temat gdzie chwaliłem wzmaki i opisywałem opóźnienie w zamówieniu kolumn został zamknięty. Nie mam pojęcia dlaczego. Nic zdrożnego się tam nie działo. No to założyłem ten żeby dać odpowiedź oczekującym, tak jak ja, na rozwój wydarzeń i na opis brzmienia kolumn zamówionych u Pana Darka. Jak już wiem, niestety w piątek również pak nie otrzymam. Mają zostać wysłane w poniedziałek. Czyli we wtorek u mnie. Ręcę opadają. Natomiast jest światełko w tunelu, bo wczoraj dostałem pierwsze zdjęcia obudów w trakcie produkcji. Niestety były nie do końca zgodne z zamówieniem i poszły do przeróbki. Czekam więc dalej. + 0

Źródło: http://www.audiostereo.pl/wyroby-pana-kuleszy_99354.html

Copyright © Audiostereo.pl

watek ląduje na bocznicy , albo HQ sie nim zajmie osobiscie albo trolle :)

nie sądze aby pierwsza strona audiostereo była odpowiednim miejscem do kontynuacji sagi w dotychczasowej konwencji

Edytowane przez palton

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Słusznie cir, pan Darek nie zasłużył sobie na taki wątek.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

No to proszę o wskazówki jak się mam nim zająć. Banować wszystkich którzy piszą bzdury?

watku nie zamknąłem bo sprawa jest nadal nierozwiązana i zwyczajem tego forum zamyka się je dopiero po osiagnieciu porozumienia

nie znaczy to jednak ze w zakładce stereo bedziemy mieli popisy mistrzów pióra z AS po kazdym twoim wpisie ze nadal nic nie dostałeś

rozumiem ze po to istnieje ten wątek -ot taki straszak

sam wątek jest w moderacji od kilku dni , nie ma tu nawet śladu działania darkula

jego zdanie jest nam kompletnie nieznane - brak kontaktu

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

HQ 150 nie banuj , bo nie masz w tym żadnego interesu , Tobie i tak ten wątek chyba nie pomoże , ale ostrzeże innych którzy zdążą przeczytać .

Ogólnie mnie wpisy takie przynudzają : " dziś środa , jak się czujesz z tym ( jak się czujesz z tym to pisane w pod tekście , między słowami ) .

Miałem kontakt majlowy z konstruktorem . Cieszę się , że nie wpłaciłem Darkulowi wstępnie 2000 PLN na tak zwaną bazę integry .

Edytowane przez czester15.30

HQ150 (IP: 79.187.88.158) Użytkownicy 2229 postów 0 punktów ostrzeżeń Napisano 13.12.2012 - 09:38 Poprzedni temat gdzie chwaliłem wzmaki i opisywałem opóźnienie w zamówieniu kolumn został zamknięty. Nie mam pojęcia dlaczego. Nic zdrożnego się tam nie działo. No to założyłem ten żeby dać odpowiedź oczekującym, tak jak ja, na rozwój wydarzeń i na opis brzmienia kolumn zamówionych u Pana Darka. Jak już wiem, niestety w piątek również pak nie otrzymam. Mają zostać wysłane w poniedziałek. Czyli we wtorek u mnie. Ręcę opadają. Natomiast jest światełko w tunelu, bo wczoraj dostałem pierwsze zdjęcia obudów w trakcie produkcji. Niestety były nie do końca zgodne z zamówieniem i poszły do przeróbki. Czekam więc dalej. + 0

Źródło: http://www.audiostereo.pl/wyroby-pana-kuleszy_99354.html

Copyright © Audiostereo.pl

watek ląduje na bocznicy , albo HQ sie nim zajmie osobiscie albo trolle :)

nie sądze aby pierwsza strona audiostereo była odpowiednim miejscem do kontynuacji sagi w dotychczasowej konwencji

No cóż, w końcu bocznica ;-)) Az się dziwię, ze dopiero teraz

Swoja drogą widać tu brak konsekwencji - jest parę wątków, które również powinny tu wylądować - np. osławiony wątek z nirwaną w tytule (nie wiedzieć czemu tytuł ma angielskojęzyczny - chyba tak dla pokazania, że autor jest "światowcem" i "bywa" ;-))). Wątek, w którym roi się od bzdur, sprzecznych wypowiedzi i zwykłego wzmacniania i wprowadzania w błąd.

Miałem kontakt majlowy z konstruktorem . Cieszę się , że nie wpłaciłem Darkulowi wstępnie 2000 PLN na tak zwaną bazę integry .

No jakbyś wpłacił to może Darkul skończył by sprzęt HQ.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.