Skocz do zawartości
IGNORED

Wyroby Pana Kuleszy

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

konstruuje, projektuje czasami pewien obrany kierunek projektu okazuje się ślepa uliczką musi się wycofać zmienić koncepcję a wszystko to niemal bezinteresownie

Może zbuduję Ci dom, jestem humanistą, ale kiedyś dam radę.

... Strasznie go atakujecie, naciskacie jak on ma w takich warunkach pracowac - to jest stres...

A ty potrafisz czytać ?? Słyszałeś kiedykolwiek o honorze i wywiązaniu się z danego słowa ??

A może jesteś kolejnym naiwnym co musi ładnie pisać aby miszczunio mu coś na kolanie sklecił w swoim garażu na kolejną środę ??

Trochę więcej czytania ze zrozumieniem.

... on nie bierze 30 patyków za swoje konstrukcje.

no wybacz !!

ile bierze to już radośnie nam się klienci pochwalili, i moim skromnym zdaniem to trzeba mieć nieźle w głowie aby wywalić ponad 10 na takie "cuda" o potem się bujać i szukać kogoś kto ten badziew potrafi naprawić bo miszczunio nie jest w stanie swoich produktów doprowadzić do stanu używalności !!

----------------------------------------------------

Właśnie dostałem na moją prośbę zdjęcie świstka z nadania przesyłki do mnie.

Wygląda jak najbardziej O.K. Pieczątka, data, waga, adresy O.K. A jak sprawdzam w wyszukiwarce ten numer to nie ma takiej przesyłki.

Bo zapewne został spreparowany....nie takie numery lemur już robił....

Właśnie dostałem na moją prośbę zdjęcie świstka z nadania przesyłki do mnie.

Wygląda jak najbardziej O.K. Pieczątka, data, waga, adresy O.K. A jak sprawdzam w wyszukiwarce ten numer to nie ma takiej przesyłki.

Jaja jakieś. Dostałem też zdjęcia faktycznie poskładanych klocków przed wysyłką.

Zobaczymy jutro czy dojdą.

Nie życzę Ci tego, ale....

Nie zdziwi mnie jak przesyłka zaginie i niestety będziesz dluuuuuugo czekal na "następne graty"....

Był Prestiż, był Iluzjonista - mamy Pana Darka

Edytowane przez Balum Balum

"To co teraz, ha?"

Nie najeżdżajcie tak na Pana Konstruktora, niedawno był u chirurga szczękowego i ma powikłania, poza tym rozbiło mu sie jego renault 19.

Chirurg szczękowy ???

Ojej ojej

Azaliż ktoś nie zdzierżył rocznego oczekiwania na załatwienie gwarancji ?

Przyznać no się tutaj!

A swoja droga...

JAK TAM NAJBARDZIEJ OCZEKIWANA PREMIERA W AUDIO NA SEZON 2012/2013?

Strasznie napinacie się, a jacekbrn mógł to napisać stricte ironicznie. No wiecie, ta szczęka i stres, ta bezinteresowna praca.

No nic, oglądamy dalsze perypetie bohaterów telenoweli w napięciu. W dzisiejszym odcinku wynika z zapowiedzi, że czekamy na listonosza z przesyłką, podpinamy i mamy dobry dźwięk ;) Zobaczymy, może nas dzisiejszy odcinek jeszcze czymś zaskoczy?

No dostałem numer przesyłki.

Z tym że wyszukiwarka pocztowa takiej przesyłki nie widzi.

Zapodaj ten numer tu jak możesz, może już ktoś taki sam dostał:))

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Wrzuć ten numer w wyszukiwarkę internetową, kto wie co znajdzie.

Może jogurt jogobelli albo paprykarz szczeciński.

Nie numer jest przepisany z pocztowego świstaka z nadania paczki. Mam go na zdjęciu.

Już to pisałem.

i jeszcze jedno sprostowanie, ten mój numer był jednak WŁAŚCIWY, tylko Pan Darek podał mi go, ale paczki nie wysłał, numer spisał z papieru, paczka została wysłana po paru dniach...

może w przypadku HQ150 też tak będzie, trochę brakuje w tym sensu:) ale takie są fakty

HQ150, status paczki jest uzupełniany po raz pierwszy dopiero gdy jest przygotowana do wyjazdu z placówki. Powinien być już dostępny wczoraj około godziny 23. Mi ani razu nie zdarzyło się, żeby paczka nie była zarejestrowana w systemie. Dla pewności możesz zadzwonić na pocztę i po prostu podać swoje imie i nazwisko aby pani sprawdziła - to trwa parę sekund

Edytowane przez vcore

koledzy genialnie to wszystko już określili: pan Darek - elektronik - iluzjonista :)

Edytowane przez Rambo

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Gość Gosc

(Konto usunięte)

HQ150, status paczki jest uzupełniany po raz pierwszy dopiero gdy jest przygotowana do wyjazdu z placówki. Powinien być już dostępny wczoraj około godziny 23. Mi ani razu nie zdarzyło się, żeby paczka nie była zarejestrowana w systemie. Dla pewności możesz zadzwonić na pocztę i po prostu podać swoje imie i nazwisko aby pani sprawdziła - to trwa parę sekund

Zrobiłem jak radzisz. To nie było parę sekund tylko trwało 15min nim łaskawa Pani zechciała się pofatygować i sprawdzić. Paczka w nocy wyszła z W-wy i może dzisiaj dojdzie.

Jeszcze dostałem reprymendę, że przecież wszystko jest w systemie.

No i sprawdziłem i faktycznie teraz jest. Mieli coś skopane i teraz właczyli bo godzinę temu sprawdzałem i jeszcze nie było.

Nie przyjdzie. Dopiero w poniedziałek.

a mówiłem, że Pan Darek wysyła zawsze w piątek...

czekamy na relacje z odsłuchu i życzymy dobrych wrażeń, na miarę oczekiwań, fotki też mógłbyś pokazać...

Gość Gosc

(Konto usunięte)

a mówiłem, że Pan Darek wysyła zawsze w piątek...

Nie, Ty mówiłeś że on mówi że wysyła w piatek żeby mieć dwa dni wolnego, bo i tak w piatek nie wyśle ale to się okaże dopiero w poniedziałek.

A tu faktycznie wreszcie w czwartek wysłał. Teraz mam pewność.

M

Zaraz miszczunio pojawi się na forum i opowie jak to karawana jedzie dalej i jak to dobry dźwięk sam się obroni !!

Może.

Może też pojawią się głosy osób, które tutaj pisały że na 100% nic nie wyśle, bo w obecnej sytuacji po prostu się mu nie opłaca i ja na pewno nic nie dostanę. Dopóki nie dopłacę jakichś wyliczonych nawet dosyć skrupulatnie iluś tam tysięcy zł. To podobno było pewne. Tylko ja naiwnie wierzyłem że jednak coś wyśle.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

i przyjdzie niektórym zwrócić honor Panu Darkowi i przeprosić go za te wszystkie fałszywe i złośliwe oskarżenia, insynuacje...

Za te, fałszywe i złośliwe tak.

Za te, które były w pełni zasłużone nie:-)

Oby to "coś" nie było prorocze.....

Na zdjęciach wygladało O.K.

Wnętrze z elektroniką robi wrażenie.

Ale jak to zabrzmi, to oczywiście jak na razie wielka niewiadoma.

Edytowane przez HQ150
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.