Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?

wiatrak

Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Kim Hyun-a jest artystką wszech czasów?

• TAK!!!!!!
      17
    • Nie.
      45
  2. 2. Czy wiadomy wątek założony przez kol. 747 powinien zostać "podpięty"?

• TAK, OCZYWIŚCIE!!!!
      24
    • Nie.
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Sittek

Przymiotniki, którymi zabarwiasz swoje wypowiedzi, a dotyczą mojej skromnej osoby, nie należą ani do zbyt wyszukanych, ani oddających celnie istotę rzeczy.

Sami mnie prowokujecie, dlatego władam bronią, którą wkładacie mi do ręki.

Temat, który rozpocząłem, mógł skończyć się na kilku-kilkunastu wypowiedziach, w tonie uznania za szczególne osiągnięcie dla artystki.

Niestety wyszło ponad 30 stron, sam zastanawiam się czego, może jest specjalista od public relations i to lepiej opisze, co to jest?

Potraktowaliście mnie, a przez to i temat, dla swoich celów, pozbycia się napięcia, zapewne powstałego podczas mozołu dnia codziennego.

To bardzo powszednie, naprawdę mało wyszukane zachowanie.

Mnie to również zastanawia.

Proszę o odrobinę powagi jednak.

747 wytłumacz się z braku jej avatara !!!

Jeżeli w przeciągu 10 minut tego karygodnego błędu nie uzupełnisz i nie zmażesz z siebie hańby wystąpię o odebranie ci zaszczytu głoszenia prawd objawionych o tej boskiej istocie.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Jaką "muzykę", nie żartuj, ta dziewczyna wystarczy że istnieje, już jest w wszystkim najlepsza, w "muzyce" również.

Malikali

Przecież ona tańczy w absolutnym supermegahicie Gangnam Style, nie wiedziałeś tego, czy żartujesz?

A taniec połamaniec, myślałem że zapodasz jakieś jej hiciory przecież ma prawda?

już jest w wszystkim najlepsza

Pizze dobrą umie robić? jak co weź przepis!

Sittek

Jest weekend, o tej godzinie większość młodych ludzi bawi się w dostępny sposób, zapraszam Cię abyś do nich dołączył jeśli możesz.

A taniec połamaniec, myślałem że zapodasz jakieś jej hiciory przecież ma prawda?

Pizze dobrą umie robić? jak co weź przepis!

Masz obok mój temat, tam jest wszystko, nawet hit dnia na przed wczoraj.

Sittek

Jest weekend, o tej godzinie większość młodych ludzi bawi się w dostępny sposób, zapraszam Cię abyś do nich dołączył jeśli możesz.

Ja się bawię myśląc o niej, a ty zdrajco?

Jesteś marnym prowokatorem i parszywym zdrajcą. Nie kochasz jej, ponieważ nie chcesz okrasić swojego okienka jej podobizną.

Sittek

Zaczynałeś konwersację ze mną z wysokiego C, następnie wyrównałeś.

Teraz obniżasz lot, wygląda to, jakbyś rozpoczął podejście do lądowania.

Apel do towarzysza Wiatrak prosze o dodanie pytania do ankiety

Czy 747 powinien ustawić avatar z podobizną hyuny?

1.TAK, OCZYWIŚCIE!!!!

2.W żadnym wypadku nie powinien rezygnować z pomysłu avatara :)

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

7,47 przycial z avatarem to fakt. Jak sie nie poprawi to jutro z laptopa zapodam jakas wiazanke po koreansku.Teraz jade z tabletu i ergonomia bujania sie po translatorze w Androidzie jednak nie ta. :)

7,47 cm masz ostatnia szanse :)

Ja bym sobie chyba też zmienił ...sasha nie ma szans z hyuną widzę :( jakieś propozycje na ava?

Ja bym sobie chyba też zmienił ...sasha nie ma szans z hyuną widzę :( jakieś propozycje na ava?

Może Christine Young? ;) Rysy mało koreańskie, a z charakteru - miód ;)

nieeee musi to być portret kobiety mającej miliardy wyświetleń na jutubie nie redtubie :D

jak nie ma, jak jest. Byłem nieobecny ponieważ przez 16 godzin oglądałem non stop teledyski Hujni, czytałem tomiki jej poezji oraz doskonaliłem warsztat układów tanecznych w jej wykonaniu. I jeszcze nie mam dość.

No to zostaje Ci już tylko koncert na żywo... z kim to miałeś się wybrać?

7,47 cm . czyli 74,7 mm . ( bardzo dokładny pomiar ) , a to ja wiem co go ubodło w słynnym jego temacie i poszedł poskarżyć się moderatorom .

Jesteś marnym prowokatorem i parszywym zdrajcą. Nie kochasz jej, ponieważ nie chcesz okrasić swojego okienka jej podobizną.

Ona już wyznała uczucie, czeka na to samo, licząc że 747 da to zdjęcie na swojego awatara:)

hyunapouts1913.jpg

Sittek

Zaczynałeś konwersację ze mną z wysokiego C, następnie wyrównałeś.

Teraz obniżasz lot, wygląda to, jakbyś rozpoczął podejście do lądowania.

Zacząłem pisać tak jak ty, w tym samym stylu i o niczym, czym nie wątpię obniżyłem loty. ŁAPIESZ?

747 i jak teraz wyglądasz z tym wklejonym milionem zdjęć i filmików bez jednego głupiego avatarka ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Kto jeszcze na kobietę może patrzeć tylko przez kraty, oprócz fryuwięzionego?

Sittek

Hyuna dobrze wygląda, o tym pisałem i takie też zdjęcia wklejałem.

Dobrze wyglądającej mistrzyni.

Ukryta Zawartość

Ja nie piję

Wklej sobie tego przystojniaka: będziesz tak samo wiarygodny.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jarosław Kaczyński jest jedynym w Polsce liczącym się politykiem, który posiada zdolność wyprowadzenia kraju z zapaści spowodowanej przez najbardziej nieudolny rząd w historii ostatnich lat.

d7wu5prxbo0k5u2sx42.jpg

Hyuna i PSY, gdyby posiadali polskie obywatelstwo, poparli by w kolejnych wyborach, partię Jarosława Kaczyńskiego, Prawo i Sprawiedliwość.

Invincible-Youth-Hyuna-y-Hara.jpg

Jest zima, piękna słoneczna pogoda, zamiast pleść 3 po 3, idźcie z dzieciakami na śnieg, trochę poszaleć.

Hyuna i PSY, gdyby posiadali polskie obywatelstwo, poparli by w kolejnych wyborach, partię Jarosława Kaczyńskiego, Prawo i Sprawiedliwość.

Tutaj się zgodzę, wszyscy wymienieni prezentują tak samo żenujący poziom:)
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.