Skocz do zawartości
IGNORED

Niezależny klub zwolenników firmy ZAGRA

mczaj

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma lipy.

Same dęby!

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Szanowni Klubowicze, obiecaliśmy Damjanowi, że jak wklei swoje ex-cudeńka, to nie będziemy roztrząsać jego błędów, motywów, oczekiwań, gustu itp. Koniec końców pozbył się tego badziewia, odsyłając je tam, gdzie ich miejsce, czyli do Pana Darka - "taty" tych frankensteinów. Szkoda, żeby się Damjan zniechęcił i np. nie wkleił więcej fotek sprzętu od Pana Darka :)

myslałem że mnie projekty darkula juz nie zaskoczą swoim wyjatkowym przerazającym design ale jesli foto tych kolumn które wrzuciliscie jest prawdziwe to był gdzies na forum watek z najwiekszymi koszmarami w audio :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Fakt fakte, takie np. Altusy 140-tki wyglądają znacznie lepiej, głośniki pewnie podobnej klasy, a kosztują, nie wiem ile teraz - z 1000zł? 1500?

myslałem że mnie projekty darkula juz nie zaskoczą swoim wyjatkowym przerazającym design ale jesli foto tych kolumn które wrzuciliscie jest prawdziwe to był gdzies na forum watek z najwiekszymi koszmarami w audio :)

Zaraz tam Pana Darka tak chcecie na boczny tor.....chłop ma swój styl i tyle.

Nikifor tez był niedocenianym wręcz wyśmiewanym malarzem!!

Avance, Dali Ikon - gdzie tam jest średnica? gdzie jest bas? te kolumny to dramat,...ale je kupiłem he he, tylko, ze w salonie odsłuchowym (małym i bardzo dobrze wytłumionym) grały ciekawie, a już u mnie w domu kicha, i co by nie mówić te darkulowe zagrały znacznie żywszym dźwiękiem, otwartym basem, choć też swoje wady miały. Kwestia wzmocnienia, skoro integra zagra napędza bez problemu ATC (niskoskuteczne), to z Avance nie powinno być problemu, a jednak te Avance grały niemrawo, anemicznie, z cofniętą średnicą.

Raczej chodziło mi o to że porównywałeś z nie najlepszymi kolumnami. Dlatego napisałem że nie neguję twoich odsłuchów , konkretnie odczuć porównawczych, bo do porównania wybrałeś raczej kolumny które w przedziale ok 9 tyś nie są najlepszym odnośnikiem i nie jest problemem uzyskać ciekawsze rozwiązanie.

Gadacie, projekt jest dobry uwzględnił w nim:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zastanawiam się co Darkul myśli produkując takie wizualne koszmarki, że wygląd nie jest ważny, że ma takie gadane, że przekona siłą sugestii, że klient nie zauważy ?

Zastanawiam się co Darkul myśli produkując takie wizualne koszmarki, że wygląd nie jest ważny, że ma takie gadane, że przekona siłą sugestii, że klient nie zauważy ?

Jak biorą wszystko na pniu i jeszcze się ustawia kolejka to po co ma się wysilać?

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

z wątku hiendowego "Elberoth's audio nirvana"

Tymczasem przywiozłem dzisiaj do siebie kolumny ESA Profi, i jestem 'back in buisness' :)

Gdybym tylko wiedział, co siedziało w głowie Pana Zawady, gdy wymyślał koncepcję podłączania za pomocą 4 par (!) zacisków głośnikowych (four-wiring) ...

Czyżby Darkul panu Zawadze też miał-był zrobić ośmiokanałowe pre aktywne z ośmiokonałową końcówką mocy?!??!!

Kurde, a nie mówiłem ze autor to prymitywista. A kolumny Mister Niesolidnego najlepiej by pasowały do Museum of Modern Art, N.Y., dział "Folk Artists" ofkors.

O KU..WA Sonus Faber w nowej szacie ale PIĘKNE aż PORAŻAJĄCE!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mają "to coś", prawda? Coś jak ostanie pociągnięcie pędzla mistrza Salvadore D. To muśnięcie geniuszu za jedyne 8 000 PLN. Ale cóż, prawdziwa sztuka kosztuje, a dobry dźwięk sam się obroni. Czyli wszystko się zgadza.

Swoją drogą ciekawe, kto teraz jest posiadaczem tych drakulo-frankensteinów i za ile wszedł w ich posiadanie.

Pozdro,

Yul

Jesteście ciekawy co jest w pudełkach Zagry?

Ukryta Zawartość

post-874-0-40990500-1364222732_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Swoją drogą ciekawe, kto teraz jest posiadaczem tych drakulo-frankensteinów i za ile wszedł w ich posiadanie.

Kolumny zostały "dotknięte" drugi raz przez mistrza, więc cena zapewne x2. Kto posiada nie wiem, ale jest to zapewne najszczęśliwszy człowiek na ziemi.

Opis funkcji jak widać zbędny, wystarczy podejść z miłością a te cudeńka same się wyregulują do naszych potrzeb.

Opisy funkcji nie grają...:)

Jesteście ciekawy co jest w pudełkach Zagry?

No pewnie że tak, zawsze dobrze jest podpatrzeć jak robią to mistrzowie.

"A little knowledge inclineth men's minds toward atheism, but greatness of knowledge bringeth men's minds back again to God" Lord Bacon

monobloki dla damjana

Co to za wewnętrzny koszmarek. Wagę tej konstrukcji i klasę tworzą dziury jak w serze mazdamerze. Gdzie tu jest stopień wzmocnienia?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.