Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie otwarte w KAiM - kompletny system Reimyo

twonk

Rekomendowane odpowiedzi

Warszawski Klub Audiofila i Melomana organizuje w najbliższą sobotę 27 lipca, w godz. 10-14, spotkanie otwarte, na którym - dzięki uprzejmości Umki - zostanie zaprezentowany kompletny system Reimyo - łącznie z monitorkami Bravo i okablowaniem Harmonix. Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych. Wskazówki nt. dojazdu można znaleźć na www.kaim.com.pl

• Użytkownicy+

Witam. Te "problemy terminowe", to niestety moja wina... Odsłuch w KAiMie ma się odbyć w sobotę, a w niedzielę ten sam system ma zagościć w "Kujawskich". Obydwa spotkania, są od siebie zależne.

Ze względu na moje problemy zdrowotne, poprosiłem o przełożenie pokazu o tydzień.

Tak jak Jacek napisał, jutro się wszystko wyjaśni.

Pojawiły się pewne problemy terminowe. Jutro się okaże. Ale prezentacja w którąś sobotę na pewno się odbędzie.

pozdr.

Napiszcie o zmianach planów w wątku klubowym bo nie wszyscy biegają po całym forum.

OK. Spotkanie przekładamy o tydzień. Zapraszamy 3 sierpnia, w tych samych godzinach.

No i super...bo ja mam teraz w sobotę malowanie...:-) Czyli 03.08 o godz. 10:00 będzie początek? Wpadnę na pewno...bo to jedyny system jakiego pożądam:-)

Czy jeśli spotkanie jest "otwarte", można ewentualnie wpaść? Jeśli nie wyjadę, chętnie bym rzucił uchem.

Lepiej nie rzucaj, potem pełno uszu po kątach się wala :)

Pozbieram i ususzę jak trofea ;-)

Będzie Ci sie podobało na bank....... masz takie wielkie uchle w swoim avatarze-na pewno usłysza wszystko))

Będzie Ci sie podobało na bank....... masz takie wielkie uchle w swoim avatarze-na pewno usłysza wszystko))

Niekoniecznie, na ogół zagłuszamy muzykę swoim gadaniem i docinkami.

Ja bym sie tak nie nastawiał na super ekstazę, bo ona zależy od róznych czynników. System na pewno nie będzie "ograny" w nowych warunkach.

Kto poszedł po rozum do głowy i przywrócił zakładkę hi end? Coś strasznie spokojnie na forum, dzieje się coś ciekawego?

Osobiście wpłynąlem na SITE....więc zostala przywrócona.

Jak najbardziej............najciekawsza bedzie sobotnia prezentacja systemu Reimyo w Kaimie..........potem rozgrzany system jedzie na Kujawy.

Znalazłem świetną stronę związaną z tematyką audio. Wiecie kto ją prowadzi? Świetnie napisane teksty, chętnie poczytam więcej. Nie wiem tylko dlaczego nie da się wkleić linku. Nazywa się soundrebels kropka com. Czy mogę prosić o wyjaśnienia dlaczego nie można wklejać linków, może naczelny Cir się wreszcie popisze i to naprawi.

Podobno jesteśmy konkurencją ;-)

:)

W sumie to miło sobie tak schlebiać :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Redaktorzy

My sobie nie schlebiamy - nie mamy wpływu na to jak postrzegają nas "zainteresowani" ;-)

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

My sobie nie schlebiamy - nie mamy wpływu na to jak postrzegają nas "zainteresowani" ;-)

No to tylko patrzeć jak będzie agresywne przejecie co Tobie odradzam robić :)

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.