Skocz do zawartości
IGNORED

Incydent na woodstock, czyli atak na Miecugowa

Fantasmagoria

Rekomendowane odpowiedzi

Bo Urban to Żyd i kawał chu.a. To prawda , ale pisał o mafii prokuratorskiej. Teraz - macie.

Norma. W "od rzeczy" przejdą wszystkie rodzaje pierdoletów. Nie ważne, co się pisze, ważne, czy patryjota.

Ten cały oskar to jakiś chuderlak. Miecugow powinien przynajmniej starać się mu przywalić, ale prawdopodobnie jest zbyt uprzejmy i nieobeznany z przemocą.

Pewnie tak. Jak sie siedzi a facet stoi to ciężko coś błyskawicznie zrobić bo facet usadzi cię z powrotem jednym palcem.

A poza tym gdyby mu przywalił to by dopiero zrobił sie placz i histeria.

No bo jak to? Zaprzaniec na oczach Narodu bije Prawdziwego Polaka?

Macierewicz wezwałby do Powstania!

Jestem Europejczykiem.

<br />Co innego jednak - dać w trąbę Janowi Kowalskiemu a co innego - Brunonowi Miecugowowi.<br />A może podciągną to pod napad na funkcjonariusza publicznego? To by było dobre! <br />
<br />Co innego jednak - dać w trąbę Janowi Kowalskiemu a co innego - Brunonowi Miecugowowi.<br />A może podciągną to pod napad na funkcjonariusza publicznego? To by było dobre! <br />

Smutne ale prawdziwe

Co wolno wojewodzie ( Sawicka , Sobiesiak itd ) To nie tobie smrodzie.

Rozpasała się nam ta lemingowa rzyć.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Podniecacie sie jakimś gowniarzem, za pobicie odpowiedzieć powinien przed sądem. Kwestia Tvnu na festiwalu to osobny problem.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Podniecacie sie jakimś gowniarzem, za pobicie odpowiedzieć powinien przed sądem. Kwestia Tvnu na festiwalu to osobny problem.

Rzeczywiście - podniecenie sie prawackich lemingów tym dupkiem przechodzi ludzkie pojęcie.

Jestem Europejczykiem.

tu fajny wycinek z jego fejsbuka:

969604_593774720673892_855054619_n.jpg

Jeszcze to , bo śmieję się od południa :)) Przygłupia pinda chce typowi prawie dzieci rodzić , a ten : "dej na wino lalunia" :))) Jaki ten cały Wądołowski w życiu , taki i w fejcbucu. Takich sobie Kurwin wychował wielbicieli:) PS - dzięki , bady. Trzeba zachować dla potomnych ! - Jacek
Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Koleś nie powinien być sądzony za pobicie tylko być na intensywnej terapii za przeskoczenie przez płotek. Z mandatem jakimś. Ochrona przysnęła i obszczymur miał okazję błysnąć. Teraz będzie rżnął rolę uciśnionego ideowca,

Gość Cadam

(Konto usunięte)

Koleś nie powinien być sądzony za pobicie tylko być na intensywnej terapii za przeskoczenie przez płotek. Z mandatem jakimś. Ochrona przysnęła i obszczymur miał okazję błysnąć. Teraz będzie rżnął rolę uciśnionego ideowca,

Może myśleli że złoży im pokłon i dlatego czekali co zrobi?

Może myśleli że złoży im pokłon i dlatego czekali co zrobi?

No tak, gdyby siedział tam Brudziński kopnął by faceta w jaja i zdjął mu buty na pamiątkę.

Jestem Europejczykiem.

Proponuję Beatyfikować Miecugowa za męczeństwo oraz przyznać honorowe obywatelstwo Pańswa w którym mieszkają Bagsik i Gąsiorowski.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Proponuję Beatyfikować Miecugowa za męczeństwo oraz przyznać honorowe obywatelstwo Pańswa w którym mieszkają Bagsik i Gąsiorowski.

Większe męczeństwa ma na koncie Ojciec Dyrektor Owiec więc powinien zostać papieżem zamiast tego mięczaka Franciszka.

Jestem Europejczykiem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Z całym szacunkiem , stary beju , ale pieprzysz dla samego faktu popieprzenia sobie. Prokuratorek to idiota (jak większość z nich). Prokurator krakowski to idiota do kwadratu. Ale - gdy niejaki Urban w swym piśmie lat temu mnóstwo pisał o krakowskiej prokuraturze - to pies z kulawą noga się tym nie zainteresował. Bo Urban to Żyd i kawał chu.a. To prawda , ale pisał o mafii prokuratorskiej. Teraz - macie. PS - śklonecke Ci postawiłem :)

Według Ciebie pieprzę ? ok.

A czy przypadkiem fakty nie mówią same za siebie ?

Ja jeszcze je kojarzę, a przynajmniej próbuję.

To że tworzę w ten sposób kolejną teorię spiskową, też jestem tego świadom.

Na jej potwierdzenie lub zaprzeczenie nie trzeba będzie długo czekać, i obym się mylił.

Dziękuję za kielonka, w rewanżu masz i ode mnie, za tych nieudolnych :-)

Bo lemingi potrzebują męczenników.

Na gwałt.

Poniżej męczennik nieco wczorajszy... do listy męczeństwa należy dodać jeszcze chorobę filipińską, na moje oko.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

a to co za idiotyzm , kolejna ofiara patriotycznego wychowania. Powiedz forumowy kolego poza tobą kogo obchodzi Miecugow. Zostały elementarne zasady współżycia zdeptane w imię wpajanej nienawiści. Jest kolego problem gdy zamiast merytorycznych argumentów używamy siły a jeszcze większy gdy go nie dostrzegamy. Twój przypadek smutnym świadectwem zdziczenia dla ciebie hehe

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Bo lemingi potrzebują męczenników.

Woodstock jest dobrym teatrem dla tego typu działań.

Musiał być nie jeden klakier intonujący dziękujemy, bo mogłoby się zdarzyć że sytuacja/akcja zakończyłaby się gromkimi brawami.

To niebywałe, jak łatwo można sterować ludzkim bydłem.

Z drugiej strony nic w tym dziwnego - naćpani, nachlani - świetny materiał do obróbki.

Musiał być nie jeden klakier intonujący dziękujemy, bo mogłoby się zdarzyć że sytuacja/akcja zakończyłaby się gromkimi brawami.

sam tusek przebrany za kuca z brudstoku był w tłumie i intonował. Spiseg - wiadomo. Lewackie służby chcą skompromitować ruch patriotyczny przebierając swoich agentów za prawicowych zj**ów i prowokując takie zajścia.

ale kogo tu w ogóle obchodzi jakiś Miecugow? Mówimy tu o kucu, ziomku Kononowicza, do niedawna wielbicielu Krula Korwina, którego część prawaków chce postawić, jako przykład porządnego obywatela. A on jest tylko głupi.

A on jest tylko głupi.

Jest głupi - tu się zgadzam.Zamiast tłuc męczennika powinien był tylko pohasać po scenie z kartką i próbować jak najdłużej umknąć ochronie.

Jakby wtedy tak brutalnie go potraktowano, ciekawe co by ludzie na miejscu krzyczeli...

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Miecugow jest cacy,

Ukryta Zawartość

... a Sejm to nie Woodstock nad Odrą.

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

<br />naćpani, nachlani - świetny materiał do obróbki. <br />
Hmmm... To ci sami , według Ciebie , którzy przyszli słuchać Księdza Bonieckiego ? Straszniem ciekaw , beju. A może to inni ?

Boniecki i Miecugow byli naćpani i obrobili świetny materiał?

Bo się gubię

Gość stary bej

(Konto usunięte)

To , że niejaki xniwax - pojęcia o niczym nie ma - wiem. Ciężko zagubiona człeczyna. Ale , że Ty ? Nie przypuszczałem...:(

A skąd u Ciebie taka pewność że On nie wie, a ja wiem ?

ojęcia o niczym nie ma

Masz? Oświeć, nie trzymaj ogarka oświaty w dupie tylko wyciągaj na świat.

Pieścisz ten ogarek Niusia dla siebie, czy jednak chcesz coś przekazać?

wiem

Mam wrażenie, że używasz tego słowa na wyrost.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

A zrób tak , aby jednocześnie był zalogowany xnivax i Ty :))) Albo - stary bej i xnivax :)))))

Uważasz że xinwax to stary bej, czyli ja ?

A wiesz że jest taka opcja podczas logowania jak anonimowe logowanie ?

Darujmy sobie tą Twoją dociekliwość, zwłaszcza że nie jest ona przedmiotem dyskusji.

To już wiem , czemu niektórzy mają tak niesłychaną ilość postów. Jak Ty. Przeważnie - durnych. Z Toba , xnivax - ludzie gadają z rozpędu ?:))))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.