Skocz do zawartości
IGNORED

Kibol- wybryk natury, brakujące ogniwo Darwina czy tylko zwykły bandyta?

sittek

Rekomendowane odpowiedzi

To maja być ci Prawdziwi Polacy, Genetyczni Patrioci, wzór cnoty wszelakiej?

Przecie to genetycznie ustawiona bojówka Tuska była, a maczety do cięć budżetowych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Czyżby zmieniła sie oficjalna linia Partii i kibole nie są już Prawdziwymi Patriotami, solą tej ziemi? Co się stało się? Skąd ta nagła odmiana? Prezes postanowił poudawać normalnego?

Jestem Europejczykiem.

Niektórzy z pośród tu piszących, nieznacznie się różnią od tytułowych bohaterów. Głównie brakiem ustawki w realu, bo zachowanie i słownictwo macie odpowiednie.

omujborze straszna sprawa. Słowa ostre jak maczeta.

Niektórzy z pośród tu piszących, nieznacznie się różnią od tytułowych bohaterów. Głównie brakiem ustawki w realu, bo zachowanie i słownictwo macie odpowiednie.

Trafiłeś w sedno. Brawo.

W Holocherleaks można znaleźć ciekawostki o współpracy kiboli z ONR, Młodzieżą Wszechpolską itd.

Jestem Europejczykiem.

Zróbcie spółkę z Paltonem, tylko kto będzie robił za maczetę, a kto za osiłka.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przypisywanie Tuskowi kibolstwa jest równie sensowne jak Prezesowi Kaczyńskiemu głębokiej wiary katolickiej. Papka dla naiwnych debili.

Jestem Europejczykiem.

"Policjanci wspólnie z prokuratorami od kilku miesięcy zbierali materiał dowodowy będący podstawą uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą działającą na terenie całej Polski. Trzon gangu to kibole - członkowie bojówki jednego z klubów sportowych z terenu województwa łódzkiego. Wcześniej funkcjonariusze zatrzymali pięciu mężczyzn, w większości mieszkańców Bełchatowa w wieku od 19 do 35 lat. Są wśród nich zarówno dostawcy, jak i dilerzy kolportujący narkotyki wśród kiboli. Jak wynika z dotychczasowych ustaleń podejrzani zajmowali się wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości substancji psychotropowych oraz środków odurzających takich jak amfetamina, marihuana czy tabletki ekstazy.

W ostatnich działaniach, które miały miejsce 10 i 11 września 2013 roku, brali udział funkcjonariusze CBŚ z Łodzi i Wrocławia, a także policjanci z Wydziału Kryminalnego KWP w Łodzi i KPP w Bełchatowie. Tym razem wpadło osiem kolejnych osób w wieku od 18 do 31 lat.

Podczas działań Centralnego Biura Śledczego zabezpieczono łącznie około 15 kilogramów różnego rodzaju narkotyków."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Patrioci na wyjeździe:

Szesnastu polskich kibiców zostało zatrzymanych w czwartek w Rzymie przed meczem piłkarskiej Ligi Europy Lazio Rzym - Legia Warszwa. Taki jest według włoskich mediów najnowszy bilans niepokojów w Wiecznym Mieście, wywołanych przez kibiców warszawskiego klubu.

Pięciu z nich zatrzymano już na rzymskim lotnisku Fiumicino po tym, gdy w samolocie lecącym z Polski wyrwali głośniki. Policję wezwał personel pokładowy samolotu, widząc zniszczenia, jakich dokonali fani stołecznej drużyny.

Czterech innych Polaków, jadących na mecz samochodem zatrzymano przy autostradzie na północnych peryferiach Rzymu. Podczas kontroli karabinierzy znaleźli w ich aucie kije, śrubokręty i inne narzędzia. Kibice nie potrafili wytłumaczyć, do czego im służą.

Przez cały dzień włoskie media informowały o prawdziwym najeździe setek kibiców Legii na Rzym i niepokojach wywołanych przez niektórych z nich. W licznych punktach stolicy zwiększono obecność policji, która wielokrotnie musiała interweniować.

W historycznym centrum, opanowanym przez grupy pijanych, niekiedy agresywnych polskich pseudokibiców doszło nawet do paniki na ulicach w reakcji na ich zachowanie. Uciekali przed nimi zarówno rzymianie, jak i turyści.

Grupa pijanych pseudokibiców Legii usiłowała na Placu Weneckim sforsować ogrodzenia Ołtarza Ojczyzny. Zostali powstrzymani i odciągnięci przez policjantów. Inni próbowali wedrzeć się na teren Koloseum.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dzielni patrioci po godzinach walczą z żydowskim kapitałem:

wkleję jeszcze tu, bo to takie piękne <3

Ukryta Zawartość

bardzo słaba prowokacja koalicji tvn - po = żydomasoneria. :)

Chcesz mi powiedzieć że ludzie na wysokich szczeblach władzy nie są zdolni do popełniania przestępstw i okłamywania opinii publicznej? Naprawdę jesteś aż tak naiwny?

Ukryta Zawartość

witam szanowny elektorat PiSu. To miło, że kolega myśli samodzielnie i na każdym kroku wykrywa spisgi Tuzga. A tu gdzie jest spiseg?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To jest spisek!!! :)) Przecież tą podpieprzoną przez Dzieci Prezesa gorzałą - nawaliła się Kuśka Hofman tuż przed aferą. Z kuśką zresztą.

bady dlaczego jak ktoś negatywnie wypowiada się na temat rządu PO identyfikujesz go z PISem ?

Trochę płytkie myślenie. Istnieje termin opisujący Twoje zachowanie: syndrom grupowego myślenia.

Bezmyślnie powtarzasz to co powiedzą w Pudełku Idiotów.

Przepraszam, czy ja wspomniałem o spisku ? Chyba nie.

bardzo słaba prowokacja koalicji tvn - po = żydomasoneria. :)

no nie no, żadnych spisków.

bady dlaczego jak ktoś negatywnie wypowiada się na temat rządu PO identyfikujesz go z PISem ?

Co innego wypowiadać się negatywnie o PO, a co innego twierdzić, że "prowokacja Tuska i TVNu". To drugie stwierdzenie jest typowo PiSowskie (jeśli nie liczyć oszołomów z ruchu narodowego itp.).

Więc wybacz.

Aaaa, już wiem. Tusk sprowokował dzielnych patriotów stawiając zamknięty monopolowy na ich ulicy. Za krzakami siedział kamerzysta TVNu i tylko czekał, aż prowokacja chwyci.

W Warszawie na 11listopada to w ogóle rząd prowokuje. Najpierw ułożą kostkę brukową zamiast asfaltu i płyt chodnikowych, a potem tylko rozdmuchują to, jak patrioci dzielnie tą kostkę wykorzystują.

Podobno tak naprawdę za tych 2 łebków z flagami przebrał się Donald T. z córką i robią czarny PR polskim patriotom z flagami.

Może to ja się źle wyraziłem, ale mnie nie zrozumiałeś ":)" to był tzw. żart, przymrużone oko.

Wyłącz tv i zacznij samemu myśleć, i zdecyduj się czy podobno czy tak naprawdę, bo to mała różnica.

Dalsza rozmowa z tobą jest stratą czasu.

pzdr.

Nie ma w Polsce kiboli.

To wymysł mainstreamowych mediów masowego przekazu, jedna z ostatnich desek ratunku lewactwa przed Towarzystwem Patryotycznym.

• Użytkownicy+

Nie ma w Polsce kiboli.

To wymysł mainstreamowych mediów masowego przekazu, jedna z ostatnich desek ratunku lewactwa przed Towarzystwem Patryotycznym.

???

Kolejny wyszukany żart?

• Użytkownicy+

Pantalon - dlaczego kasujesz wątki?????????????????

Wątki personalne są zakazane na naszym forum, tym bardziej, jeśli są tak naprawdę trollowaniem.

trollowanie – czyli celowe rozpoczynanie i następnie podtrzymywanie niepotrzebnych sporów, czynione tylko dla samej radości spierania się,

co dalej powoduje:

flamowanie – czyli niepotrzebne, agresywne reagowanie na spam lub trolling.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wyłącz tv i zacznij samemu myśleć,

znaczy kupować tygodniki typu "od rzeczy" i inne prawackie tuby propagandowe? TV wyłączyłem permanentnie 8 lat temu.

Wątki personalne są zakazane na naszym forum, tym bardziej, jeśli są tak naprawdę trollowaniem.

co dalej powoduje:

Ukryta Zawartość

to też ale lubisz kasować a 747 głupoty wypisywać .... taki urok

Ukryta Zawartość

Trochę płytkie myślenie. Istnieje termin opisujący Twoje zachowanie: syndrom grupowego myślenia.

Bezmyślnie powtarzasz to co powiedzą w Pudełku Idiotów.

Przepraszam, czy ja wspomniałem o spisku ? Chyba nie.

Wiesz co kolego???

pier**lisz schemaciki dla umysłowej biedoty a wydaje ci sie, że jesteś nie wiadomo kim.

Nie łapiesz, że jesteś zmanipulowanym prawdziwkiem ktoremu wydaje sie, że posiadł jakąś magiczna wiedzę?

Doprawdy żałosne...

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.