Skocz do zawartości
IGNORED

Jeśli Wszechświat jest Odpowiedzią, to jak brzmi Pytanie?

il Dottore

Rekomendowane odpowiedzi

Jedyne co kojarzy mi sie ze sformułowaniem "CZĄSTKI PIĘKNE, DOTYKOWE ...I TWARDE" to damski biust lub pośladki.

Twarde piersi, to cecha bardziej męska, tak samo twarde pośladki, oczywiście kobiety uprawiające wyczynowy sport również pasują.

Mocny zarzut, polemika na jego temat trudna, może to tylko nieporozumienie dotyczące wartościowania twardości rozumienia innej jej skali dla omawianego przypadku.

Mam nadzieję.

1003530_649900311723245_1133650770_n.jpg

Test.

Czyżby Huyna preferowała koleżanki?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ktoś się zmartwi... ;)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Czyżby Huyna preferowała koleżanki?

Dałbym koleżance po łapkach za to sprawdzanie zawartości tylnych kieszeni w spodenkach Hyuny.

W kontrakcie mają zakaz związków partnerskich komplementarnych, nie posiadam wiedzy czy w obrębie tej samej płci, takie kontakty są dozwolone prawem.

1150274_657239550989321_969961424_n.jpg

Hyuna ledwo dziś wstała znów dostawia się do koleżanki, co za pech mnie spotkał, z kim ja się związałem ...

Na zdjęciu widać jak Hyuneczce brakuje kontaktu ze mną, jak mocno tęskni za igraszkami, żal patrzeć jak marnuje się taka dziewczyna.

Fakt, wszechstronnie uzdolniona. Zwróciłeś uwagę jak trzyma lizaczka? Pełną łapką, nie tylko w paluszkach :-)

"mocno tęskni za igraszkami, żal patrzeć jak marnuje się taka dziewczyna". I tu się wyjątkowo z Tobą zgodzę:-)

Pozdrawiam.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

...

Fakt, wszechstronnie uzdolniona. Zwróciłeś uwagę jak trzyma lizaczka? Pełną łapką, nie tylko w paluszkach :-)

"mocno tęskni za igraszkami, żal patrzeć jak marnuje się taka dziewczyna". I tu się wyjątkowo z Tobą zgodzę:-)

Pozdrawiam.

---------------------------------------------------------------

post-15750-0-50847500-1377872567_thumb.jpg

Hyuna ledwo dziś wstała znów dostawia się do koleżanki, co za pech mnie spotkał, z kim ja się związałem ...

Cóż , biseksualiści mają bogatsze życie seksualne , w myśl zasady : " cały życia smaczek , raz dziewczyna , raz chłopaczek"

Na zdjęciu widać jak Hyuneczce brakuje kontaktu ze mną,

I chyba vice versa ! Może czas pomyśleć o jakimś spotkaniu , po co się całe życie oblizywać smakiem ? Serdecznie pozdrawiam , z wyrazami szacunku , Piotrek .

Piotr

Cóz - pozwalam dyskutantom popadać w dygresje - ta cecha umysłów starczych jest i mi nieobca. :)

Gdyby ktoś jednaj chciał się wypowiedzieć w temacie - to byłbym wdzięczny.

Może więc - uzdrawianie.

Czy byliście kiedyś u uzdrowiciela? Czy pomogło? Jaką stosował metodę? Ile skasował? :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Kiedyś w latach 80-tych poszliśmy z kumplem do kina. Przechodząc pewną ulicą byliśmy natarczywie zaczepiani przez Cygankę chcącą mojemu kumplowi powróżyć. Ciągnie go za rękę i ciągnie, nie mogliśmy się od niej odgonić.

Po kilku krokach znajomy zauważył, że z kieszeni kurtki zniknęło mu tysiąc (ówczesnych) złotych. Zawróciliśmy i zaczęliśmy trząść kobietą robiąc aferę na całego. Wystraszona zaczęła się tłumaczyć, że głodna i takie tam. Obiecała oddać i gorąco prosiła o coś do jedzenia. Kumpel kupił obok w piekarni pączka i jej dał. Ona na naszych oczach od razu ugryzła go i zaraz pokazała nam na dłoni.

W pączku tym zobaczyliśmy...

...

Czy byliście kiedyś u uzdrowiciela? Czy pomogło? Jaką stosował metodę? Ile skasował? :)

Bywa, że działa.

Może na podobnej zasadzie jak niektórym tu, kable grają...

W tym kontekście prawdy ałdiofilskie nie działają; drogie nie leczy...

W życiu ważne są myśli i nastrój w jakim się znajdujemy przez dominujący czas, to one i on, wpływają na sytuacje i osoby jakie przyciągamy, jeśli przykładowo ktoś posiada środki gotowe do zagospodarowania, zainwestowania, z pewnością stuprocentową przyciągnie do siebie osoby, które posiadają pomysły na ich efektywne wykorzystanie, oraz sytuacje, które będą wynikiem, lustrem stanów emocjonalnych jakie mu towarzyszą, jeśli dana osoba lęka się o powodzenie przedsięwzięcia, przyciągnie osoby pechowe i nieudaczne do swych przedsięwzięć

i biznes zakończy się krachem, jeśli właściciel środków jest sam pewny siebie, swych kwalifikacji, przyciągnięta zostanie osoba/osoby o podobnych cechach co wprost spowoduje w dalszym ciągu pasmo sukcesów i potencjał do rozwoju czy ekspansji na nowe rynki.

Moja osoba, niezwykle szczęśliwa i spełniona, przyciągnęła, w prawdzie wirtualnie, ale jednak Hyuneczkę, a ta po pół roku uznana została w Korei najwybitniejszą artystką i została zgłoszona do nagrody World Music Awards, w dwóch kategoriach, co wprost oznacza na zasadzie prawa analogii, jednego z najpotężniejszych praw kosmicznych w wszechświecie, że moja osoba jest osobą z tego samego poziomu, być może która uczyniła najwięcej na polu hi end z wszystkich żyjących i należy mi się podobna nagroda jak psu kość do jasnej cholery !!!

Oczywiście mój wpis dotyczy uzdrowień, w tym sensie, że osoby w pełni szczęśliwe nie chorują, gdyż nie mają na to czasu.

Moja osoba, niezwykle szczęśliwa i spełniona

niesiolowski_i_54_poslow_pokochali_640x0_rozmiar-niestandardowy.jpg

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ostatni raz na siłowni ćwiczyłem podczas odbywania ZSW ale wyposażenie i metodyka były kiepskie gdyż nie należeliśmy jeszcze do NATO.

• 2 tygodnie później...

Wszechświat nie jest odpowiedzią ani pytaniem ani zagadką ani czymkolwiek by jakiekolwiek teorie próbowały go zaszufladkować.

ON po prostu JEST, BYŁ, i BĘDZIE. !!

Dotarło?

:))

O twoim świecie piszę Artonku, o Twoim...

Ooooooo!? A to do kogo ?

A o którym piszesz? Według mnie mamy do czynienia z początkiem nowego Wszechświata.

Ło matko, Artonek nie strasz. Co się stało, membrany się zderzyły? Miedzy strunami przeskoczyło? Czy nowy chaos wybuchł? Gdzie żeś ten nowy wszechświat widział, oprócz własnych snów i rojeń? :-)))

>Vlado

Znasz pojęcie Stwórcy. Zapewne tak. O nie śpi zapewniam Ciebie.

A ha, to Ty o domenie astro-mentalnej (duchowej) rozumiem.

serdeczności W.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.