Skocz do zawartości
IGNORED

Monte Carlo 2014 Kubica nie słucha pilota

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

No i wszystko jasne:

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Gość

(Konto usunięte)

Elb, ten komentarz wydaje się być dosztukowany. W oficjalnym wideo WRC mozna dosłuchac się czego innego. Nie słychać pouczających uwag Szczepaniaka, a "ku... mać" pada z ust Kubicy :)

Ale rajdu szkoda...

Deszcz i jakiś syf na drodze, też swoje zrobiło...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mi nie musisz tłumaczyć, ja z Wróblem to dobre 1000km oesowych zrobiłem :) Niemniej jednak redaktorzy gazeta.pl to kupili ... i to są dopiero jaja !

58bu.jpg

hv23.jpg

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Skoro była rezygnacja z towarzyszenia Kubicy przez Barana a potem takie nagrania,to nie ma co się dziwić,że jakaś gazeta dała wiare.

Dużo lepsze- wydaje mi się -są wypociny Pocieja na temat Kubicy.Żenada prawnika i posła-gigantyczna.

Wiesz, to nie F1, tu trzeba umieć jeździć :)

Większej bzdury dawno nie czytałem... Kiedyś zrobiono test. Każdy kierowca F1 radził sobie dobrze w aucie WRC, natomiast kierowcy WRC w bolidzie mieli ogromne problemy...

przyczyna jest jedna- to zwykły bufon, któremu się wydaję, ze zjadł wszystkie rozumy, będac w F1 pojechał na rajdzik w Italii, wyglebił się, pizgnął w główke i mu się pogłebiło, to zwykła przypadłość megalomana

przyczyna jest jedna- to zwykły bufon, któremu się wydaję, ze zjadł wszystkie rozumy, będac w F1 pojechał na rajdzik w Italii, wyglebił się, pizgnął w główke i mu się pogłebiło, to zwykła przypadłość megalomana

Jestes bardziej niz żałosny....Twoje wypociny na forum maja znamiona trolingu...niestety Twe zycie jest takie do d... ze musisz byc taki w necie by swe frustracje gdzies wyładowac.

Większej bzdury dawno nie czytałem... Kiedyś zrobiono test. Każdy kierowca F1 radził sobie dobrze w aucie WRC, natomiast kierowcy WRC w bolidzie mieli ogromne problemy...

aha, przekonałeś mnie,możesz iść spać z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku.

Dziwne ze mu jeszcze auta daja. Przeciez kazdy start kubicy konczy sie na dachu. Ja wiem ze trzeba jechac na 100%. Czesto ryzykowac, bo w tym sporcie to mus. Kto nie ryzykuje ten nie staje na podium. Ale to juz przesada.

?👈

Kubica chce jak najlepiej, jak najlepsze czasy kręcić w WRC, ale jakoś tak za często te jego samochody staja w płomieniach! Ryzyk-fizyk ale bez przesady – trzeba dojeżdżać do mety łapać rajdową rutynę i punkty do ogólnej klasyfikacji!

Kiedyś, za czasów Kubicy oglądało się F1, a teraz to mam gdzieś, bo nie jeździ w F1 to nie ma co oglądać i za kogo trzymać kciuki :-)

W F1 był bardzo dobry, i tylko kwestią czasu był kontrakt z którymś z topowych team'ów i częste wygrywanie wyścigów. Ale na nieszczęście ro***erdolił się w swej rajdówce na rampie we Włoszech.

Nic się nie ogląda ze sportu, bo prawie nic ciekawego nie ma!

Nie będę patrzył na połamanych polskich piłkarzyków nożnych – bo grają taką kaszankę, że masakra.

Szkoda czasu, na oglądanie kopaczy – no chyba że ci piłkarze mi zapłacą za oglądanie ich gry, to jakoś to wytrzymam hehe :-)

Co innego gdyby załapali się na Mundial 2014 w Brazylii i grali w półfinale, no to już by było coś.

Ale tego to się nie doczekamy na tym świecie!

Obciach totalny, jak gdzie, ale na Mundial w Brazylii – nie zakwalifikować się, to jest siara totalna!

Ta ich obrona niezdecydowana i atak nieskuteczny, aby chociaż ten Lewandowski miał celownik jak ''Bomber der Nation'' Gerd Müller, to byłoby dużo lepiej! Reszta też nie grzeszy skutecznością!

msg-28079-0-93816600-1532880966_thumb.png

Niedawno Wisławski powiedział, że z Kubicą nie pojedzie nawet za milion euro. Czemu nie pojedzie - można się domyślać !:). Choć ja Kubicy - kibicuję.

Dziwne ze mu jeszcze auta daja. Przeciez kazdy start kubicy konczy sie na dachu. Ja wiem ze trzeba jechac na 100%. Czesto ryzykowac, bo w tym sporcie to mus. Kto nie ryzykuje ten nie staje na podium. Ale to juz przesada.

Który start w WRC2, w sezonie 2013, zakończył wypadkiem?

Niedawno Wisławski powiedział, że z Kubicą nie pojedzie nawet za milion euro. Czemu nie pojedzie - można się domyślać !:). Choć ja Kubicy - kibicuję.

Proponuję podawać pełne wypowiedzi a nie tylko tytuł z Faktu :P

Pan by się pisał na jazdę w rajdach z Kubicą?

MACIEJ WISŁAWSKI: Robert to tytan pracy. Ja nie boję się odpowiedzialności i obowiązków, ale gdyby zaproponowano mi milion euro, abym został pilotem Kubicy, nie zdecydowałbym się. Nie ze strachu. Za bardzo go szanuję i podziwiam, dlatego nie chciałbym zburzyć obrazu genialnego kierowcy, jakim jest Robert. Jestem pod wrażeniem jego talentu. Uważam, że to jeden z najlepszych kierowców rajdowych na świecie. Nie chciałbym zmieniać zdania. Niech zostanie tak jak jest.

Jestes bardziej niz żałosny....Twoje wypociny na forum maja znamiona trolingu...niestety Twe zycie jest takie do d... ze musisz byc taki w necie by swe frustracje gdzies wyładowac.

o ile pamiętam, to jeszcze wolny kraj, i każdy może wyrazić swoja opinię, nawet burki, co ujadają ,jak widzą karawanę
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Proponuję podawać pełne wypowiedzi a nie tylko tytuł z Faktu :P

Pan by się pisał na jazdę w rajdach z Kubicą?

MACIEJ WISŁAWSKI: Robert to tytan pracy. Ja nie boję się odpowiedzialności i obowiązków, ale gdyby zaproponowano mi milion euro, abym został pilotem Kubicy, nie zdecydowałbym się. Nie ze strachu. Za bardzo go szanuję i podziwiam, dlatego nie chciałbym zburzyć obrazu genialnego kierowcy, jakim jest Robert. Jestem pod wrażeniem jego talentu. Uważam, że to jeden z najlepszych kierowców rajdowych na świecie. Nie chciałbym zmieniać zdania. Niech zostanie tak jak jest.

Maciej Wisławski wypowiada się jak gentelman. Nie chce wdawać się w pyskówki podobne "Bocznicowym". W moim odczuciu nie jest to jednoznaczna, a dyplomatyczna odpowiedź.

Poza tym faktem jest, że kolejny pilot Kubicy rezygnuje.

http://www.sportfan.pl/artykul/znany-pilot-nie-pojade-z-kubica-nawet-za-1-mln-euro-boi-sie-47411

Rzeczywiście dziwne. Dali niepełnosprawnemu auto do rajdów w WRC2 i został mistrzem świata. Ciekawe jak on to zrobił skoro za każdym razem rozbija auto ?

Maciej Wisławski wypowiada się jak gentelman. Nie chce wdawać się w pyskówki podobne "Bocznicowym". W moim odczuciu nie jest to jednoznaczna, a dyplomatyczna odpowiedź.

Może i tak, nie mnie to oceniać. Chodziło mi o podanie pełnej wypowiedzi tak aby każdy mógł sobie wyciągnąć własne wnioski. Wycinkiem czy jednym zdaniem bardzo łatwo zmanipulować rzeczywistość ;)

o ile pamiętam, to jeszcze wolny kraj, i każdy może wyrazić swoja opinię, nawet burki, co ujadają ,jak widzą karawanę

shane63 jest gupi!!

Polecam obejrzeć film "Kubica - moja pasja".

Jazda w rajdach to całkiem inna filozofia w porównaniu z wyścigami, gdzie dziesiątki razy pokonuje się ten sam tor. Do pracy z pilotem Kubica prawdopodobnie nigdy się nie przygotowywał, więc nawet jeśli ma w tym względzie pewne braki to nie jest nic nadzwyczajnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.