Skocz do zawartości
IGNORED

Nie wchodzi tekst na forum

dulon184

Rekomendowane odpowiedzi

Witam .

Od kilku dni coś się dzieje chyba z forum .

2 dni temu wcale nie było Audiostereo. Dzis nie wchodzą teksty ,czy to -odpowiedz czy zwykły tekst .

Na PW do ludzi wpisy przechodzą .

Wie ktoś co może byc ?

Ciekawe czy tutaj wejdzie

https://www.audiostereo.pl/topic/110280-nie-wchodzi-tekst-na-forum/

Już wchodzi, ale kilka dni za cholerę nie mogłem pisać. Nikt mnie nie zbanował, po prostu ani na Firefoxie ani na Chrome nie można było zrobić wpisu.

Jakość tego forum dramatycznie się obniża. Już nie tylko merytoryczna ale i techniczna.

A złośliwość moderatorów to już historia... 2 lutego dowalili mi punkty ostrzeżeń,za to, że wyraziłem swoje zdanie na temat Straży Miejskiej, do czego w ramach wolności słowa mam święte i niezbywalne prawo. Teraz pisałem żeby mi zdjęli te punkty bo już miesiąc upłynął, oczywiście zostałem olany.

Szanowny Pan Moderator NIE RACZYŁ NAWET ODPOWIEDZIEĆ!

Żenada.

Traktują nas na tym forum gorzej niż psy.

Jeśli DAC - to NOS-DAC z buforem lampowym, jeśli wzmacniacz - to Pure Class A.

Was?

Moje punkty, ktore mi zalatwiles, wyekspirowaly automagicznie. Moze Twoje maja przedluzony termin waznosci ;-)

Widocznie są równi i równiejsi... A ja żadnych punktów nikomu nie załatwiam, nie obrażaj mnie, nie jestem moderatorem. :)

Jakość tego forum dramatycznie się obniża. Już nie tylko merytoryczna ale i techniczna.

Bo widzisz paradoksalnie przez takie niby przypadkowe problemy z forum które przejawiają się brakiem możliwości pisania np. przez Ciebie , góra stara się podwyższyć poziom forum:)

A te niby punkty co Ci nie chcą zniknąć to przypadek? Doktorek , obniżasz poziom. Ty pierwszy narodowy na emigracji tropiciel spisku wierzysz w taki przypadek?

Pewno, że zawyżam! :)

Ślepy by tego nie dostrzegł.

Jestem autorem wielu recenzji sprzętu po raz pierwszy w języku polskim.

To jest mój obiektywny wkład w merytoryczną zawartość forum, z czym nie mogą się pogodzić bocznicowe bolki - pieniacze.

Nie popadł w rutynę. Se poszed na ryby do irlanckjej rzeki i - przyspał...:) PS - byś raz , tych pisiakowatych - po angielsku nauczył. Po polsku - nie umją.

Nie jesteś moderatorem ale byłeś prowokatorem.

Spójrz w lustro, misiu, zobaczysz prowokatora w całej okazałości.

Nie popadł w rutynę. Se poszed na ryby do irlanckjej rzeki i - przyspał...:) PS - byś raz , tych pisiakowatych - po angielsku nauczył. Po polsku - nie umją.

Czniam pislamistów - w/g najnowszych sondaży Korwin Krul łapie się do Sejmu!!! :)

Odstoję kolejkę przed ambasadą ale zagłosować muszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.