Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawe czy naród rosyjski wybierze teraz Putina na prezydenta .

Wybiorą Czaesterku kochany, wybiorą.

Metoda znanej karuzeli, zamiany Miszy z Wowoczką :-) Najwyżej to znów MIszka będzie prezidentom a Wowa premierom :-)))) To taki dośmiertny dwupostaciowy Car Wszechrosji!

A ma ten naród coś do powiedzenia w tej kwestii?

Sądzę że ma . Gdyby było minimalne poparcie Putinowi , to nie udałoby się np. sfałszować wyborów .

Edytowane przez czester15.30

Ciekawe czy naród rosyjski wybierze teraz Putina na prezydenta .

Tym bardziej go wybierze. To był pokaz siły i nieliczenia się z nikim a Rosjanie kochają dyktatorów. Taki naród, poczytaj Jurija.

Jestem Europejczykiem.

aż dziwne że Jurij nie napisał jakiejś oczywistości że to przecież nie Rosjanie ponieważ rzecz się działa w UK...

może jeszcze czeka na instrukcje.

Przedstawiciele agresywnej, pro rosyjskiej propagandy, niczego w tej sprawie nie napiszą do jej ostatecznej oceny przez kraje NATO.

A co tu jest do komentowania? Następna likwidacja agenta przez Rosję metodą zabójstwa chemicznego? Oczywistości się nie komentuje, nie trzeba!

Taaak! To oczywista oczywistość. Ci durni Rosjanie zostawili ślady rosyjskiej trucizny- celowo, by wszyscy jednym chórem ich potępili. Potępiają ich ci sami, co szukali namiętnie broni masowego rażenia w Iraku- a znaleźli skwapliwie wykorzystaną ropę naftową.

Dziennikarze mają o czym pisać- o szpiegu, a nie o wkurzającym Brytyjczyków drogim, ślimaczącym się brexicie.

I jeden skromny acz nielojalny agent może być wrzutką dla Rady Bezpieczeństwa, a nie pozostawieni sami sobie byli sojusznicy-Kurdowie.

Aha! Już jestem podejrzany- uczono mnie rosyjskiego w szkole nad Odrą i logicznego myślenia.

Nasi sojusznicy od przestarzałych patriotów już nas dupczą ustawami żydowskiego lobby. A w Polsce cisza. Bo to nie Rosjanie.

Edytowane przez piramidon

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Gość papageno

(Konto usunięte)

Taaak! To oczywista oczywistość. Ci durni Rosjanie zostawili ślady rosyjskiej trucizny- celowo, by wszyscy jednym chórem ich potępili.

Napisz to tym, którzy byli truci i to przeżyli.

Ja spokojnie czekam na wyniki śledztwa. Tym bardziej, że i Rosja zmuszona został do wszczęcia swego "śledztwa" w tej sprawie.

Do ogłoszenia wyników śledztwa, żadnego propagandowego bełkotu czynnej na tym forum pro rosyjskiej grupy, tolerować nie będziemy.

Gość

(Konto usunięte)

Krytyczne zdroworozsądkowe podejście do każdej propagandy to prorosyjski bełkot?

Czym skończyło się poszukiwaniе broni masowej zagłady w Iraku? Ktoś w UK czy w USA został ukarany za śmierć setek tysięcy niewinnych irakijskich cywili? Czy ich życia są mniej warte niż życie byłego KGB-isty?

Krytyczne zdroworozsądkowe podejście do każdej propagandy to prorosyjski bełkot?

"zdroworozsądkowe" w waszym wykonaniu na tym forum TAK. To jedynie prorosyjski bełkot!

"Stoltenberg ostrzega przed Rosją. "Coraz bardziej agresywna"

Atak na Siergieja Skripala potwierdza rosnącą nieobliczalność Rosji - stwierdził sekretarz generalny NATO Jens Stoltenberg. Dodał, że coraz większe zagrożenie stanowi modernizacja rosyjskiego arsenału atomowego......"

Stoltenberg w wywiadzie dla "Welt am Sonntag" ocenił, że otrucie byłego agenta i jego córki Julii w Wielkiej Brytanii potwierdza zmiany zachodzące w polityce Moskwy. - Rosja staje się coraz bardziej nieobliczalna i agresywna - podkreślił szef NATO.

Przypomniał zajęcie Krymu, destabilizację przez Kreml sytuacji we wschodniej Ukrainy, obecność rosyjskich wojsk na terenach formalnie należących do Gruzji i Mołdawii oraz przypadki cyberataków i kampanii dezinformacyjnych. Zdaniem Stoltenberga kolejnym zagrożeniem ze strony Moskwy są jej działania na rzecz wzmocnienia armii i unowocześnienia broni jądrowej.

Dodał, że celem NATO jest wyeliminowanie broni atomowej na świecie, a jej użycie uważa mało prawdopodobne. - Obawiam się, że Moskwa jednak patrzy inaczej na możliwość zastosowania broni tego typu - ocenił sekretarz generalny NATO.

Zauważył, że wynika to wprost z doktryny wojskowej Rosji, która zakłada użycie broni nuklearnej w regionalnym konflikcie zbrojnym.

- Dostrzegamy zagrożenie, że rząd rosyjski może stopniowo odchodzić od stosowania broni konwencjonalnej na rzecz broni jądrowej, zarówno w doktrynie wojskowej, jak i podczas manewrów i przy rozwijaniu potencjału zbrojnego - podkreślił Stoltenberg. W jego ocenie takie nastawienie Moskwy "obniża próg zastosowania broni atomowej".

Ja nie jestem prorosyjski, ja jestem pro zdroworozsądkowy.

Skutki wejścia i obecności Rosjan z ich ideologią spaskudziły mi aktywne lata młodości.Nie kocham ich, ale doceniam i szanuję ich potęgę.

Historia uczy, że Brytyjczycy sprzedadzą,wydadzą na pohybel każdego, kto im nie pasuje: patrz wrzesień 1939- sojusznik Polski, patrz układ monachijski 1938 rok. Poczytałem o Churchillu.

Oni tacy po prostu są.

Dlatego stworzyli imperium.

Trup agenta może być im potrzebny, by zerwać umowę gazową z Rosjanami, gdyż amerykanie agresywnie wprowadzają swój gaz łupkowy.

Naiwnością jest czekanie na wynik śledztwa po tak dramatycznym wystąpieniu premier w parlamencie- to już był wynik i wyrok.

Edytowane przez piramidon

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Sam to wymyśliłeś czy przepisałeś te bzdury z jakiegoś prawackiego portaliku?

Czemu tak się strasznie martwisz o gazowe kontrakty kremlowskiego reżimu? Boisz się, że Putinowi zabraknie kasy na nowe rakiety?

Niby czemu miało by to być jakimś nieszczęściem dla Polski?

Jestem Europejczykiem.

Kolego Jaro_747:

imputujesz mi martwienie się dla mnie obcymi sprawami. Tak, to pomówienie- wbrew mojej deklaracji. Zaczynasz mnie martwić tak naprawdę Ty. Twój stan emocjonalny uniemożliwia zapoznanie się z prawdą, z dotarciem jej do Twojego błyskotliwego, aczkolwiek chorobliwie napastliwego umysłu.

Napadłeś na mnie nie zadawszy sobie trudu przypomnienia jak Brytyjczycy nas- swojego sojusznika zostawili na pastwę losu.

Celowo przytoczyłem niewątpliwą prawdę historyczną, nie mówiąc na przykład o dyskusyjnej śmierci generała Sikorskiego na Gibraltarze. Może jego też trzeba było usunąć? Dlaczego zatajają archiwa o kolejne dziesiątki lat.

To nie z portali, to z książek historycznych- wyobraź sobie- są tacy jeszcze, co je czytali i czytają. Doszło?

Nasi sojusznicy od przestarzałych patriotów już nas dupczą ustawami żydowskiego lobby. A w Polsce cisza. Bo to nie Rosjanie.

Cisza, bo niby kto ma o tym pisać? Nie ma niezależnych mediów.

Braun z Michalkiewiczem trąbią o tym od dawna, że sojusznik przecież tak się nie zachowuje, tylko wróg, ale oni nie mają dostępu do mainstreamu.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Czyli jest na odwrót.

Jak - na odwrót?

Póki ambasador Izraela nie wywołała skandalu dyplomatycznego (po czym powinna być odeskortowana do polskiej granicy, dostać misia w paszport i już nigdy nie móc postawić stopy na świętej polskiej ziemi) to problem roszczeń żydowskich w mediach głównego ścieku nie istniał.

Tylko Braun i Michalkiewicz od lat go poruszają.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Kolego Jaro_747:

imputujesz mi martwienie się dla mnie obcymi sprawami. Tak, to pomówienie- wbrew mojej deklaracji. Zaczynasz mnie martwić tak naprawdę Ty. Twój stan emocjonalny uniemożliwia zapoznanie się z prawdą, z dotarciem jej do Twojego błyskotliwego, aczkolwiek chorobliwie napastliwego umysłu.

Napadłeś na mnie nie zadawszy sobie trudu przypomnienia jak Brytyjczycy nas- swojego sojusznika zostawili na pastwę losu.

Celowo przytoczyłem niewątpliwą prawdę historyczną, nie mówiąc na przykład o dyskusyjnej śmierci generała Sikorskiego na Gibraltarze. Może jego też trzeba było usunąć? Dlaczego zatajają archiwa o kolejne dziesiątki lat.

To nie z portali, to z książek historycznych- wyobraź sobie- są tacy jeszcze, co je czytali i czytają. Doszło?

Jak każdy typowy prawak brandzlujesz się przeszłością. Doszło?

Jestem Europejczykiem.

Ile z tego mają?

Wdzięczność i szacunek Polaków.

Nienawiść polskojęzycznych. :)

Wdzięczność i szacunek Polaków.

Nienawiść polskojęzycznych. :)

Aaale, tam - nienawiść...

Nie sądź innych podług siebie.

Jakże można nienawidzić czegoś, co wyłącznie politowania i (ewentualnie) podśmiechujek warte.

Każde pokolenie/generacja gada:

- łoj tam, panie dzieju, ta dzisiejsza młodzież, drzewiej lepiej było przeca.

I tu się pisarstwu nie dziwię, że odmiany pragną i robią wszystko, by było 'dobrze'.

W XXVI wieku - musiało być zajebiście.

Kolego! (na forum kolegów się nie wybiera) Twoje słownictwo zajeżdża kloaką. Odpowiedź może być jedna: spadaj trollu! Doszło?

To by było na tyle.

Nie dziękuję za rozmowę.

EOT

Fajny ten piramidon.

Taki - polski.

Jacku! A TY taki śliczny, francuski! Nawet Ci brandzlowanie na forum nie przeszkadza, to taki Twój paryski szyk?

Jako mieszkaniec Paryża- światowiec z Ciebie- tu zaczynam się czuć małomiasteczkowo, u nas chodniki tak obsrane nie są.

Ale publiczne, królewskie sranie to nie słowiańska specjalność.Francuska.

Nooo... Jakom rzekł.

Polak. Nastajaszczij, z dziada - pradziada.

Nienawidzący wszystkich.

A s tymy psimy kupamy jest tak:

Lat temu kilka grupa ludzi się zebrała, walnęła pismo do mera, że nie zamierzają i nie chcą dalej nóg łamać na psich kupach.

Momentalnie podpisała się pod petycją inna banda, której capi w metrze i nie życzą sobie, etcetera

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Jacku! A TY taki śliczny, francuski! Nawet Ci brandzlowanie na forum nie przeszkadza, to taki Twój paryski szyk?

Jako mieszkaniec Paryża- światowiec z Ciebie- tu zaczynam się czuć małomiasteczkowo, u nas chodniki tak obsrane nie są.

Ale publiczne, królewskie sranie to nie słowiańska specjalność.Francuska.

Jacku! Wyraziłem oburzenie, że "zalajkowałeś" wypowiedź trolla z obscenicznym słownictwem i brakiem szacunku- tylko tyle.

Szanuję Twoją prywatność, zwłaszcza początkowy "okres godowy" Twojego nowego związku- nie przyszłoby mi do głowy zaglądanie pod kołdrę.

Zacytowałem swoją wypowiedź. Gdzie tu było:

Ps - czy wy wszyscy, pisiacy - musicie komuś pod kołdrę zaglądać? Zawsze, wszędzie i wszystkim?

...?

Coś Ci się ubzdurało!

Wyrazy współczucia , straszna tragedia ,- 53 osoby w tym wiele dzieci zaginęło w centrum handlowym w Kemerowo Rosja.......

Edytowane przez Tommiashi

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Wyrazy współczucia , straszna tragedia ,- 53 osoby w tym wiele dzieci zaginęło w centrum handlowym w Kemerowo Rosja.......

Pokój ich duszom. Serdeczne współczucie dla bliskich ofiar tej tragedii :-(

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.