Skocz do zawartości
IGNORED

UFOKI, DARMOWA ENERGIA, PROGRAM OBFITOŚCI, PRZEKAZY PLEJADIAN I INNE WYTWORY .........

4m

Rekomendowane odpowiedzi

Otrzymałem niedawno potwierdzoną informację, że właśnie się szykują do ujawnienia. Jeszcze nigdy nie było tak blisko, wszystko jest już przygotowane, a ludzie szykują się do obchodów dni pokoju. Darmowa energia jest już w drodze, od nastania wszechobecnego dobrobytu dzielą nas już tylko dni, a może i nawet godziny. Nie przywiązywałbym się jednak do dat.

A oto dowód na przylot pierwszych gwiezdnych braci:

UFOKI.jpg

Nowe wieści z Siódmej Gęstości! :)

Scjentolodzy znaleźli jakiegoś wariata w UK, który usiłuje nas przekonać, że kto nie popiera Putina, ten stoi po stronie Reptilian! :)

Wysłuchajcie tego wywiadu!

Dawniej takich ludzi zamykano w klinikach - dziś ten pan jest radnym w jakiejś radzie miejskiej w Anglii.

Jak myślicie? Czy jest możliwe, że Rosjanie infiltrują bezpośrednio tzw "srodowiska alternatywne" czyli sektę scjentologów i używają nawet nawiedzonych półgłówków dla swoich politycznych celów?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Tymczasem scjentologom powodzi się dobrze!

Obiecują nieśmiertelność i umiejętność rozmowy z duchami zmarłych po szkoleniu w ich ośrodku.

Zobaczcie ile kosztował!

Teraz już mnie nie dziwi, że Zagórski w KAŻDYM Alternews ostatnio na koniec odcinka domaga się pienionszkuf, pienionszkuf...

Sekta na działanie potrzebuje kasy!

Rozmach budynku robi jednak wrażenie, muszę przyznać. Projektant wnętrz to prawdziwy geniusz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

U nich działa, u mnie kufa jakoś nie może... :(

Hiba poproszę Artona o jakiś voucher na zniżkę i przeszkolę się z supermocy w tym Super Power Palace...

Spisek, czyli popyt, który zawsze znajdzie podaż.

Badania przeprowadzane w różnych krajach pokazują, że około 30 proc. społeczeństwa jest podatne na teorie spiskowe. Człowiek nigdy nie wylądował na Księżycu, a zdjęcia astronautów były fotomontażem. Na WTC atak przeprowadziło CIA, a katastrofa pod Smoleńskiem to spisek Tuska z Putinem. Potężny popyt szuka podaży i zawsze ją znajdzie. 50-letni Kevin Trudeau postanowił wykorzystać skłonność ludzi do teorii spiskowych w celach komercyjnych. Pod koniec lat 90. zaczął wydawać książki pod wspólnym nadtytułem: "Oni nie chcą, byś to wiedział".

Na początku doradzał, jak łatwo schudnąć i jak się skutecznie leczyć. Jego dwie książki: "Lekarstwa na odchudzanie: Oni nie chcą, byś wiedział o tym" oraz "Naturalne leki: Oni nie chcą, byś wiedział o tym" rozeszły się w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie w 850 tys. egzemplarzy. W tej drugiej książce doradzał, jak metodami naturalnymi zwalczać nieuleczalne choroby, jak np. skomplikowane nowotwory lub chorobę Alzheimera. Stał się gwiazdą telewizyjną. Przekonywał, że istnieją cudowne lekarstwa, o których wie dobrze poinformowana elita, ale nie zwykli ludzie.

Panem Trudeau szybko zajęła się Federalna Komisja Handlu, która dopuszcza lub nie lekarstwa na rynek. Wystąpiła do sądu o zakaz reklamowania książek oszusta oraz o zapłatę 37,6 mln dol. kary. Komisja wyliczyła, że mniej więcej tyle wynosiły dochody Trudeau ze sprzedaży książek.

17 marca sąd skazał oszusta na 10 lat więzienia. Sędzia Ronald Guzman w uzasadnieniu wyroku mówił: "Pozwany dopuścił się rażącego wprowadzania w błąd w swych reklamach dotyczących treści wydawanych książek". Oszust wyjdzie z celi "w skarpetkach", gdyż sąd podtrzymał także wyrok ponad 37-milionowej grzywny i cały majątek Trudeau, w tym dom w Kalifornii i jego wyposażenie, zostanie sprzedany na aukcji.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

17 marca sąd skazał oszusta na 10 lat więzienia. Sędzia Ronald Guzman w uzasadnieniu wyroku mówił: "Pozwany dopuścił się rażącego wprowadzania w błąd w swych reklamach dotyczących treści wydawanych książek". Oszust wyjdzie z celi "w skarpetkach", gdyż sąd podtrzymał także wyrok ponad 37-milionowej grzywny i cały majątek Trudeau, w tym dom w Kalifornii i jego wyposażenie, zostanie sprzedany na aukcji.

Ukryta Zawartość

To trochę chore... wsadzać do pierdla pisarza w kraju gdzie do dziś nie wyjaśniono kwestii wybuchu w Oklahoma City, gdzie do dziś każe się wierzyć społeczeństwu, że kilku kozojeb*w jest w stanie porwać samolot pasażerski i precyzyjnie nim sterować... ;)

Coś tu nie gra...

Ukryta Zawartość

Pisarza, Artystę, Natchnienie Milionów, Inżyniera Dusz!

Z tego samego artykułu:

Już wcześniej, w 2004 roku, sąd wydał zakaz reklamowania książek w telewizji i wygłaszania przez Trudeau kłamliwych zapewnień o skuteczności jego lekarstw. Oszust, chcąc zejść z linii strzału nieskorej do żartów Federalnej Komisji Handlu, wydał kolejną książkę: "Lekarstwo na długi: Oni nie chcą, byś o tym wiedział". Tym razem udawał wybitnego finansistę, który zna cudowny sposób, by ludzie, którzy wpadli w długi, szybko, skutecznie i bezboleśnie pozbyli się ciężaru. W Ameryce, podobnie jak w Polsce, wiele osób zadłuża się i nie może się z tych długów wykaraskać. Albo z powodu nieszczęśliwych zdarzeń, np. choroby, albo lekkomyślności.

Oczywiście "Oni" znają sposoby, by się nie zadłużać i żyć w luksusie. Są bogaci, ale nie chcą dzielić się tajemnicami z normalnymi ludźmi. Na szczęście Trudeau zna te tajemnice i jak mityczny Prometeusz wykradł je dla ludzkości.

W listopadzie 2013 roku sędzia nakazał aresztowanie Trudeau za obrazę sądu. Mimo sądowego zakazu z 2004 roku wciąż pojawiał się w telewizji, reklamując cudowne leki na odchudzanie i oddłużanie. Sąd obliczył, że złamał zakaz 32 tys. razy, czyli łamał go 10 razy dziennie. W dodatku oszust nie zapłacił wcześniej zasądzonych kwot, tłumacząc, że jest bankrutem. Ponieważ prowadził dość wystawny tryb życia, sąd nie dał wiary, że nie ma pieniędzy.

PROGRAM OBFITOŚCI w praktyce :)

Tymczasem scjentologom powodzi się dobrze!

Obiecują nieśmiertelność i umiejętność rozmowy z duchami zmarłych po szkoleniu w ich ośrodku.

Zobaczcie ile kosztował!

Teraz już mnie nie dziwi, że Zagórski w KAŻDYM Alternews ostatnio na koniec odcinka domaga się pienionszkuf, pienionszkuf...

Sekta na działanie potrzebuje kasy!

Rozmach budynku robi jednak wrażenie, muszę przyznać. Projektant wnętrz to prawdziwy geniusz.

Ukryta Zawartość

90 milionów dolców x3 zyle - to daje raptem 270 mln zł -

TO JAKAŚ TANIZNA I ŚCIEMA BUDOWALAN!!!

przy naszych stadionach narodowych ten domek

to jest śmiech na sali a nie świątynia -

pewnie po taniości budowali z odpadków -

u nas takie coś to za 200 ooo ooo baksów się robi a nie za głupie 90...

Ukryta Zawartość

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

90 milionów dolców x3 zyle - to daje raptem 270 mln zł -

TO JAKAŚ TANIZNA I ŚCIEMA BUDOWALAN!!!

przy naszych stadionach narodowych ten domek

to jest śmiech na sali a nie świątynia -

pewnie po taniości budowali z odpadków -

u nas takie coś to za 200 ooo ooo baksów się robi a nie za głupie 90...

To prawda, ale muszę bronić scjentologów - inaczej byś śpiewał, wydając kasę z własnej kieszeni w porównaniu do sytuacji beztroskiego dojenia państwowego budżetu.

To prawda, ale muszę bronić scjentologów - inaczej byś śpiewał, wydając kasę z własnej kieszeni w porównaniu do sytuacji beztroskiego dojenia państwowego budżetu.

```````````

hehe - to niech oni się uczą od naszych miszczuff :))) cieniasy :)

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

Forum lotnicze i relacje ze spotkan z UFO (dla sceptykow ciezkie do podwazenia)

Ukryta Zawartość

Np general Apolonusz Czernow...i jego relacja:

"W 1958 roku będąc pomocnikiem dowódcy 3 plm we Wrocławiu, pełniłem dyżury bojowe jak każdy inny pilot pułku. W tym czasie często byliśmy podnoszeni w powietrze na przechwytywanie balonów wysyłanych spod Monachium. Któregoś dnia wystartowałem alarmowo i skierowano mnie w rejon Jeleniej Góry - Zgorzelca - Świdnicy na przechwycenie balonu. Balonu nie przechwyciłem, bo ten zdążył przemieścić się nad terytorium Czechosłowacji. Wracałem więc zawiedziony, bo zestrzelenie "obiektu" powietrznego, każdy pilot traktował jak przygodę lotniczą. Wracałem na wysokości 8000 m. Było południe. Zachmurzenie małe, trochę cumulusów. Gdy znalazłem się w rejonie Świdnicy, z lewej strony na godzinie 10-tej, dostrzegałem nad chmurami jakiś - "obiekt". Myślałem, że to nowy balon. Zameldowałem o tym na stanowisko dowodzenia, z którego otrzymałem zgodę na przechwycenie dostrzeżonego "obiektu", pod warunkiem, że wystarczy mi paliwa. Skierowałem mojego Lim-5 w stronę tego "balonu". Określiłem, że jest w odległości około 15 km i z przewyższeniem do 1000 m. Gdy podleciałem bliżej, zaskoczył mnie kształt domniemanego "balonu" i jego barwa. "Obiekt" przypominał kształtem cygaro ustawione pod kątem 45° do poziomu, o barwie srebrzysto-pomarańczowej pulsującej dziwnym światłem. Byłem zdumiony tym widokiem i początkowo pomyślałem, że to może jakiś nowy typ balonu. Nawiązałem łączność ze stanowiskiem dowodzenia, opisałem cel, prosząc o pozwolenie otwarcia ognia. Przeładowałem działka i górką podszedłem do "obiektu"-celu. Stała się rzecz dziwna. Cel, zamiast się przybliżać, zaczął uciekać do góry i to z prędkością wznoszenia kilkakrotnie większą, niż możliwości mojego samolotu. "Obiekt" oddalał się w stronę północną. W tym czasie osiągnąłem wysokość 14.500 m. Obiekt zmienił barwę na bardziej pomarańczowo-czerwoną i po kilkunastu sekundach zgasł i zniknął. Musiałem wracać. Po wylądowaniu na lotnisku, dowiedziałem się, że radiolokatory wojskowe "obiektu" nie widziały. Podobnież, któryś z pilotów z Krzesin w tym czasie przechwytywał podobny "obiekt" bez rezultatu w rejonie Wolsztyna

Relacja płk. Marka Jucewicza:

Służyłem w Zegrzu Pomorskim. 7 lipca 1983 r. ogłoszono alarm. Dostaliśmy rozkaz startu na obiekt widoczny na radarze. Byliśmy uzbrojeni, bo to był stan wojenny. Wylecieliśmy nad morze i wracaliśmy nad Darłowo. Już nad lądem zobaczyłem ciemnobrązowy metaliczny walec. Na wysokości 3,5 tys. m. Podeszliśmy na 200 metrów, widziałem to dokładnie: żadnych okien, drzwi, klap ani widocznych silników. Jednolita powłoka długa na 15 m, o średnicy 2 m. To kręciło się wokół własnej osi. Przekazywaliśmy wieży szczegóły. Dostaliśmy rozkaz: strzelać! Ale gdy kolega przeładował działko, cel gwałtownie uciekł do góry. Wskoczył za wysoko - na 9 tys. metrów! Wróciliśmy. Potem było żmudne śledztwo, przesłuchania, psychiatra. Powiedziano nam, żebyśmy milczeli...

Jesli to nie sa wiarygodne dowody na istnienie fenomenu zwanego UFO to co bedzie? Jak w TVN Magda Gesler zacznie dla "nich" gotowac ? :P

Ukryta Zawartość

Scjentolodzy znaleźli jakiegoś wariata w UK, który usiłuje nas przekonać, że kto nie popiera Putina, ten stoi po stronie Reptilian! :)

(...)

Jak myślicie? Czy jest możliwe, że Rosjanie infiltrują bezpośrednio tzw "srodowiska alternatywne" czyli sektę scjentologów i używają nawet nawiedzonych półgłówków dla swoich politycznych celów?

Szczerze?

Oczywiście, że jest to możliwe, a nawet całkiem prawdopodobne.

Jestem Europejczykiem.

Jesli to nie sa wiarygodne dowody na istnienie fenomenu zwanego UFO to co bedzie?

e tam, duże wysokości, mózg wariuje

e tam, duże wysokości, mózg wariuje

Na Ytube znajdziesz caly wywiad z gen. Czernowem - nawet obsługa naziemna widziala niektore ze zjawisk.

Jak to jest Robert, że jak ci pasuje, to Ruskim wierzysz, a jak ci nie pasuje to nie wierzysz?

Tak z czystej ciekawości, interesuje mnie aspekt psychologiczny tego fenomenu.

Jestem Europejczykiem.

W Wolnej Chwili rzuciłem Światłem na forum, do którego link podrzucił pawcio. Dobrze zbadano tam temat Janusza Zagórskiego oraz Mikołaja Rozbickiego. Nie zapomniano również o lekkopracujących i mocnopopieprzonych - Joannie Rajskiej i Jacku Czapiewskim :)

Promotor głupców większym zagrożeniem od samych głupców czyli istota szkodliwej działalności Janusza Zagórskiego

dawnego PRL-owskiego działacza, społecznika i inwigilatora opozycji.

O komunistycznej przeszłości i działalności Zagórskiego przeczytasz w poniższych artykułach.

Ukryta Zawartość

ZWIERZENIA BYŁEGO KOSMITY-AKTUALNIE ZIEMSKIEGO BYŁEGO POLICJANTA CZUJĄCEGO, ŻE BYŁ KOSMITĄ.

POD KONIEC 2012 ROKU PRZYLECĄ KOSMICI I ZAPANUJĄ NA ZIEMI.

WIEM, ŻE ŻYŁEM NA INNEJ PLANECIE I TU SIĘ WCIELIŁEM BY URATOWAĆ LUDZI OD NIEWIEDZY.

Rozbicki niegdyś z Zagórskim prowadził coniedzielny program w internetowej telewizji.

Od pewnego czasu działa sam. To on jak i swego czasu Zagorski lansował i nadal lansuje ludzi o chorych i paranoicznych poglądach zwanych lightworkers czyli sławną Joannę Rajską i Jacka Czapiewskiego. Mówiąc krótko zwykłą sektę wciskająca ludziom niebywale niestworzone kity tak nieprawdopodobne, że by to sklasyfikować jako jakiś zespół chorobowy trzeba by napisać tomy opracowań.

Ukryta Zawartość

Oni nie chcą, żebyście poznali informacje z tego forum. Nie uwierzycie... smile.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mówiąc krótko zwykłą sektę wciskająca ludziom niebywale niestworzone kity tak nieprawdopodobne, że by to sklasyfikować jako jakiś zespół chorobowy trzeba by napisać tomy opracowań.

Im większy kit tym łatwiej w niego uwierzyć alien.gif

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

W Wolnej Chwili rzuciłem Światłem na forum, do którego link podrzucił pawcio. Dobrze zbadano tam temat Janusza Zagórskiego oraz Mikołaja Rozbickiego. Nie zapomniano również o lekkopracujących i mocnopopieprzonych - Joannie Rajskiej i Jacku Czapiewskim :)

Promotor głupców większym zagrożeniem od samych głupców czyli istota szkodliwej działalności Janusza Zagórskiego

dawnego PRL-owskiego działacza, społecznika i inwigilatora opozycji.

O komunistycznej przeszłości i działalności Zagórskiego przeczytasz w poniższych artykułach.

Ukryta Zawartość

ZWIERZENIA BYŁEGO KOSMITY-AKTUALNIE ZIEMSKIEGO BYŁEGO POLICJANTA CZUJĄCEGO, ŻE BYŁ KOSMITĄ.

POD KONIEC 2012 ROKU PRZYLECĄ KOSMICI I ZAPANUJĄ NA ZIEMI.

WIEM, ŻE ŻYŁEM NA INNEJ PLANECIE I TU SIĘ WCIELIŁEM BY URATOWAĆ LUDZI OD NIEWIEDZY.

Rozbicki niegdyś z Zagórskim prowadził coniedzielny program w internetowej telewizji.

Od pewnego czasu działa sam. To on jak i swego czasu Zagorski lansował i nadal lansuje ludzi o chorych i paranoicznych poglądach zwanych lightworkers czyli sławną Joannę Rajską i Jacka Czapiewskiego. Mówiąc krótko zwykłą sektę wciskająca ludziom niebywale niestworzone kity tak nieprawdopodobne, że by to sklasyfikować jako jakiś zespół chorobowy trzeba by napisać tomy opracowań.

Ukryta Zawartość

Oni nie chcą, żebyście poznali informacje z tego forum. Nie uwierzycie... smile.png

Akurat TEJ stronki bym nie przytaczał...

Każdy, czytając wynurzenia głównego guru tamecznego, łatwo wyciągnie wnioski, że u klienta nie wszyscy są,,, hmmmm... tego.... w domu. :)

Świrów wszędzie pełno, nie tylko po stronie sekt i tzw. "Wolnych Ludzi".

Jak widać na załączonym obrazku, tzn. linku. :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Między innymi "ciekawy" przypadek pana Barskiego, który występuje w filmikach Artona :)

Ukryta Zawartość

O, ufok wkleił kolejny stek bzdur niejakiego Janusza Dąbrowskiego. Gdyby pies miał na tyle rozumu, żeby choć trochę zrozumieć fizykę kwantową to po przeczytaniu tej paratwórczości Dąbrowskiego zabiłby się o budę. Przy okazji ciekawa sprawa z tym Januszem Dąbrowskim, magistrem od Maszyn i Urządzeń Rolniczych. Wśród wielu aktywności biznesowych z pól wszelakich (od fizyki kwantowej przez bioenergoterapię, homeopatię i pamięć wody po sprzedaż ubezpieczeń) promuje również coś co wygląda na typową piramidę finansową:

PROGRAM PARTNERSKI - DOCHÓD PASYWNY

Śnieżniczanka dostarcza konsumentom uzdrowiskową wodę Lądecką Zdrój oraz innowacyjny suplement w postaci wody EKO RED-OX. Produkty te dostępne są po uprzednim zarejestrowaniu się. Rejestracja umożliwia nie tylko dostawę do domu, ale także korzystanie ze stałego rabatu na kupowane produkty. To pierwsza korzyść wynikająca z przynależności do Klubu Lądeckiej Zdrój.

Każdy Konsument może zachęcać rodzinę, znajomych, aby również oni za pośrednictwem Śnieżniczanki mieli możliwość picia na co dzień zdrowej wody. Firma wynagradza takie działania, dzieląc się swoim zyskiem. To druga korzyść, dostępna dla Partnerów firmy. Partnerem może stać się każdy Konsument. W jednym i drugim przypadku, uczestnik Klubu nie ma obowiązku zajmowania się sprzedażą. Intencją firmy jest tworzenie społeczności konsumenckiej, a nie sprzedażowej.

Każdy, w naturalny sposób, chce dzielić się informacją o dobrych produktach, dzięki którym odnosi korzyści. Szczególnie, gdy dotyczą one zdrowia. To sprawia, że spontanicznie mówi się o nich rodzinie, znajomym, innym osobom. Znaczna część z nich będzie chciała mieć również dostęp do wody o zdrowotnych walorach. W prosty sposób - poprzez zarejestrowanie się, będą mogli zapewnić sobie dostawy do domu. Partner, który polecił te osoby, za każdą zamówioną przez nich w danym miesiącu zgrzewkę, otrzymuje 9 zł brutto. Do swojego konta w pierwszym poziomie można mieć przypisanych maksymalnie osiem osób. Gdy w danym miesiącu wszystkie one zakupią po zgrzewce wody, wtedy zarobek Partnera wyniesie 8 x 9 zł, czyli 72 zł. Grono tych osób stanowi jego pierwszy poziom Programu Partnerskiego. Każdy Klubowicz, zarejestrowany dzięki jego rekomendacji, może bezpośrednio pozyskać kolejne osiem osób, tworząc drugi poziom Programu Partnerskiego. W przypadku, gdy wszyscy pozyskani w ten sposób Klubowicze zamówią w miesiącu zgrzewkę Lądeckiej Zdrój lub wody EKO RED-OX, wtedy Partner otrzymuje wynagrodzenie w kwocie: 8 x 8 x 9 zł = 576 zł z drugiego poziomu i 72 zł z pierwszego. Łącznie 648 zł.

Jeśli każda z osób z drugiego poziomu pozyskała osiem kolejnych, a wszystkie kupią dla siebie zgrzewkę wody, wtedy Partner zarabia 8 x 8 x 8 x 9 zł = 4608 zł, plus wynagrodzenie uzyskane do drugiego poziomu, co daje łączną kwotę 5256 zł. Może być ona jeszcze wyższa, ponieważ: Są dwa kolejne poziomy Programu Partnerskiego.

Człowiek rekonesansu jednym słowem :) Nie ma takiej dziedziny, w której jako ekspert nie wprowadziłby PROGRAMU DOCHODU :)))

Gdy widzę hasło "pasywny dochód" to aż mnie skręca. Kumpel zaciągnął mnie kiedyś na tego typu "spotkanie biznesowe", inaczej seminarium z "nowoczesnej ekonomii". Patrzyłem się z grymasem jak grupka osób (gołodupce) wpatrywała się z błyskiem w oczach w prowadzącego, który przyjechał BMW i wciskał im, że jak będą kupować pastę do zębów za 40zł (która oczywiście przebija kilkukrotnie jakością markowe produkty) to wkrótce staną się obrzydliwie bogaci i nie będą musieli pracować. Ściema była podawana w typowo manipulacyjny sugestywny sposób. Tych ludzi ledwo było stać na tą pastę (nie wspomnę o innych magicznych produktach), a mimo to żyli w przekonaniu, że nabijając kieszeń kilku dystrybutorów sami podzielą ich sukces, a właściwie SUKCES (słowo-klucz). Naciągającym bajki wypadały całkiem nieźle (sądząc po tym jak się ubierali i czym jeździli), jednak gdy któryś z naciąganych brał się za organizowanie takich "wykładów" nie mając bladego pojęcia o NLP, najzwyczajniej się kompromitował.

Ach te programy obfitości... Jak widać nie dla każdego.

Jak to jest Robert, że jak ci pasuje, to Ruskim wierzysz, a jak ci nie pasuje to nie wierzysz?

Tak z czystej ciekawości, interesuje mnie aspekt psychologiczny tego fenomenu.

Bo w przeciwienstwie do Ciebie nie generalizuje wszystkiego wg koloru narodowosci badz przynaleznosci do okreslonej partii.

Taki to fenomen...niesamowity tylko Tobie podobnym.

P.S gdybys mial odrobine przyzwoitosci to otworzylbys link ktory podalem i przeczytal ze to byl POLSKI general.

No ale ... jak zwykle.

Coś się tak nadął, jaja sobie przecież robię.

A co do UFO to sam widziałem, szkoda mi czasu na jakieś linki skoro w tym czasie można wyjść na spacer i samemu zobaczyć coś dziwnego.

Jestem Europejczykiem.

Coś się tak nadął, jaja sobie przecież robię.

A co do UFO to sam widziałem, szkoda mi czasu na jakieś linki skoro w tym czasie można wyjść na spacer i samemu zobaczyć coś dziwnego.

A to sorry...mam ciezki tydz przedswiateczny ... okres radosci i spokoju jak widac :)

również coś co wygląda na typową piramidę finansową:

Network Marketing w podstawowej formie. Wytwór lat 60tych USA. Najpopularniejsza na świecie była chyba sieć Amway :-)))

Pozdrawiam.

Włodek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.