Skocz do zawartości
IGNORED

Zniszczyli dzial analog............

wojtek41

Rekomendowane odpowiedzi

peprzyc to :)rozwiążemy może zagadkę excelowską?

dostałes bana od szalenca;-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Panowie ( i Panie)

Prezentujecie dewiacyjne zachowanie.:)

To jest jakiś syndrom uzależnienia ofiary od przesladowcy. Lubicie to, tylko wstydzicie się przyznać?:)

A lekarstwem na to jest wspaniały guzik - " dodaj do ignorowanych"

Nacisnąłem go z pół roku temu i nie muszę oglądać durnych filmów ani czytać bzdur o wyższości nad nizszoscią.

Polecam w ramach terapii grupowej:)

Gość Wireless

(Konto usunięte)

Zagdka EX, jest motyw moderacyji. Jak to mawia Yul, jasnie oswieconej.....Tylko zachodzi pytanie....Z ktorej strony ?

Wojtku - motywem owej oświeconej moderacyji jest jedno - liczba osób zaglądających. Nic więcej się nie liczy. A zdecydowanie więcej osób zajrzy tam, gdzie "są jaja", niż tam, gdzie nudno i merytorycznie. I nie jest ważne, że ci zaglądający zaglądają dla owych jaj właśnie, a tematyką audio/muzyki nie interesują się (prawie) wcale. Ważne, że zaglądają, i - przy okazji - reklamy pooglądają, a może i w którąś klikną.

Na tej samej zasadzie działają tabloidy przecież...

Rochu. Allegro w cenach plyt, jest oderwane od rzeczywistosci. Smutne to, ale prawdziwe. Szkoda na to czasu.........

Oderwane?

Napisz czemu?

Są płyty drogie i tanie,ale kupowanie z allegro to bujda na resorach-bo każdy zakup w ciemno i przeważnie dupa mokra-strucel gwarantowany.

Płyta kolekcjonerska np.mam jaretta koncert z kolonii pierwsze japońskie ecm-u............poszukaj nigdzie nie znajdziesz w stanie mint.

O brzmieniu zazwyczaj wypowiadają sie osoby bez pojęcia o tym.

Np.taki Zukzukzuk pisze ,że za1000 gramiak z wkładką......rozwala wszystko....tacy ludzie powinni sie leczyć

Poza tym moderacja wiem na czym słucha.........tam powinni być ludzie doświadczeni z wiedzą i klasą.

A wiecie dlaczego mój ton pisania jest taki?bo jak spotkamy się z chłopakami w realu z tymi na poziomie to jest o czym gadać.

Rochu kładzie wszystkim łopata do głów,że szkodników powinno sie tępić,a moderator Palton mnie nazwał szkodnikiem-ktoś tu zwariował.

Dzieci dorwały się do władzy i robią wode z mózgu.............ile taki stan rzeczy będzie jeszcze trwać?

Ale interesy i interesiki wciąż kwitną-10-cio lecie portalu-impreza w salonie Q21 w Pabianicach-teraz osobnicy z teo salonu non-stop mają do

polecenia zestawy odpowiadające szukającym-to co robia tu na forum to łapanie naiwniaków bez doświadczenia.

A przyzwolenie na pisanie bzdur i przytakiwanie takiemu analogowemu głąbowi kapuścianemu jakim jest Excel-to jest nienormalne dopiero.

Moja osoba na włosku tu wprost wisi........a wiecie dlaczego?..........bo większość moich przeciwników boi sie prawdy-a ja wiem sporo,nawet dużo.Idiotyzmy mogę jak z rękawa ..........mnożyć,mnożyć,mnożyć.

Dobranoc.

ps.

CO ZA WARIAT WYMYŚLIŁ PODANE URZĄDZENIA DO RANKINGU?

W ANALOGU GŁOSUJCIE NA BAMBINO.............OSOBIŚCIE TAK UCZYNIŁEM-BARDZO WSZYSTKICH O TO PROSZĘ.

pozdr.

Tak sobie mysle...........Jesli moderacja ma tak dzialac. Cenzurowac doroslych chlopakow...Po co to forum...? Do czego mnie potrzebne..? Do niczego..........Ani redakcja, ani moderacja nie wnosza nic nowgo !!! Zapytam inaczej...Ktory moderator ma spora kolekcje winyli i wiedze o nich...? Jesli taki sie znajdzie zniose wp***dol bez mrugniecia...)

Tak sobie mysle...........Jesli moderacja ma tak dzialac. Cenzurowac doroslych chlopakow...Po co to forum...? Do czego mnie potrzebne..? Do niczego..........Ani redakcja, ani moderacja nie wnosza nic nowgo !!! Zapytam inaczej...Ktory moderator ma spora kolekcje winyli i wiedze o nich...? Jesli taki sie znajdzie zniose wp***dol bez mrugniecia...)

Jak będę moderatorem to mniej sie na baczności))

pozdr.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

1357014606_przez_anetaa_middle.jpg

E tam do dupy ...Nie daj kilku userom satysfakcji - ))))

,

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dzieci dorwały się do władzy i robią wode z mózgu.............ile taki stan rzeczy będzie jeszcze trwać?

Początki tego forum były inne. To było fajne miejsce. Pozytywny żywioł na ówczesnej pustyni audio. A skończyło się jak zwykle. Niektórzy forumowicze stali się redaktorami. Kilku słusznie, a reszta przez pomyłkę. Sęk w tym, że nowi właściciele forum, którzy je kupili od Lukara nie za bardzo znali się na rzeczy i wypromowali ignorantów. A potem poszło z górki na pazurki. I mamy to co mamy.

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Dlaczego taki marny odzew na moj pomysl z wlasnym portalem?

BTW. Są jeszcze jakieś niewyłączone serwery news?

Umożliwiające pisanie, rzecz jasna, bo news.task.gda.pl jeszcze mam w czytniku ale tylko read-only :(

Co to się k... porobiło.

W sumie usenet (moim zdaniem) wykończyły głównie bramki www-news. Ale teraz, serwery gazety czy onetu pozamykane, bramek siłą rzeczy nie ma... to może czas wrócić na stare śmiecie :)

Yul pewnie woli słuchać płyt niż zaglądać na forum.

Ja do wątku z tymi filmikami też już nie zaglądam od jakiegoś czasu,bo nic tam ciekawego nie ma, a ile można czytać te jego pierdoły o wyższości . W zasadzie to nawet nigdy żadnego z tych filmików nie obejrzałem.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

Yul pewnie woli słuchać płyt niż zaglądać na forum.

Ja do wątku z tymi filmikami też już nie zaglądam od jakiegoś czasu,bo nic tam ciekawego nie ma, a ile można czytać te jego pierdoły o wyższości . W zasadzie to nawet nigdy żadnego z tych filmików nie obejrzałem.

Problem nie leżał wątku z filmikami, EX założył więcej wątków i w każdym z nich zaczął prowadzić swą misję wielbienia płyty. Ale tego mało, zaczął pojawiać sie z tą ewangelią w różnych wątkach na całym forum, stając sie trollem.

Do tego całkowicie stracił panowanie nad swym postępowaniem i ukazał swój prawdziwy charakter starej mendy. Rozmyślnie swymi idiotyzmami prowokował wszystkich myślących normalnie do ataków na jego wpisy, po czym natychmiast donosił na nich do moderacji.

Wiem, nie jestem bez winy! Broniłem go kilka razy zarzucając Wam koledzy niesłuszne na niego napaści. Wybaczcie, myliłem się. Po prostu ja zawsze daje ludziom następna szansę aby mogli się zrehabilitować. W przypadku tego Pana to beznadziejne działania.

Kuba, Maciej, Koledzy, dostałem nauczkę. Przepraszam.

Włodek.

Panowie, a nie uważacie trochę , zbyt przeceniacie to forum o wpływ na cały analogowy świat i kształtowanie gustów muzycznych u obcej gawiedzi.

Oprócz tego cybernetycznego świata jest też prawdziwy, znany jako tzw " ziemski padół" nie idealny, w rzeczy samej , ale jest.

Zarzucacie Exelowi ogromne i przesadne zaangażowanie, by nie powiedzieć upierdliwość, w kreowaniu pewnych i według niego jedynie słusznych idei. A Sami też na maxa angażujecie się w te przepychanki ulegając trochę tej specyficznej " magii " forum , zamiast w pewnym momencie odpuścić i posłuchać muzyki w realnym świecie ( na dowolnym nośniku ) lub po prostu zabrać rodzinkę na spacer i olać ten wirtualny świat.

Na prawdę żadne forum to nie jest " pępek świata" , bez forum można żyć, fakt jest czasami pomocne, ale trzeba umiejętnie z niego korzystać i nie traktować jako wyrocznie, cel życia i panaceum na wszystkie problemy...

Dodatkowo angażowanie się w watki typu ( wyższość czegoś nad czymś ... ) , których jest wiele na tym i innych forach , nie pomaga w niczym...., a wręcz napędza do działania frustratów...

Ot takich kilka przemyśleń w sobotę rano.

Robiz

Już od dawna człowiek bał się cokolwiek napisać, aby zaraz nie dostać batów od osób, którzy mają zawsze przeciwne zdanie i czyhają na to aby komuś przywalić.Tak dla zasady być zawsze na nie, niezależnie od tego czy naprawdę tak myślą. To było jedyne miejsce gdzie można było porozmawiać o swojej pasji, ale chyba się już skończyło.Z hobby nie zrezygnuję.Pisać nie muszę...

Żaden. Gwarantuję.:) Okiem. PS - a gdzie Yul? Nieraz mi dowalił. Jednak - tęsknię,bo się zna.
Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Czy Wam tak trudno zrozumieć, że stosując metodę zatrollowania trolla, robicie dokładnie to co sobie założył i jaki jest jego cel pierwotny?

Zakładając takie wątki jak ten i wylewając w nim steki obelżywych tekstów w stylu "kanalia"i "buc" zachowujecie się dokładnie tak jak Wami steruje troll.

Pierwotnym i jedynym celem trolla jest, sprowokować, doprowadzając temperaturę do granic, aż do wygenerowania tony syfu przez innych użytkowników. Żeby na końcu wykorzystać to przeciw nim, a siebie postawić w roli ofiary. To najbardziej klasyczny trolling jaki tylko istnieje.

A Wy dajecie się wciągać w tę pułapkę i robicie dokładnie to co sobie troll założył. Dobrym przykładem jest bieżący wątek, który zresztą został założony wbrew wszelkim możliwym zasadom, a wręcz wbrew zdrowemu rozsądkowi, do tego w miejscu przeznaczonym na wątki tematyczne. (przenoszę na Bocznicę).

A wystarczy konsekwentnie zgłaszać na panel posty o charakterze trollingu, zamiast samemu dawać się w pułapkę wciągać, reagując na prowokacyjne wpisy, jeszcze większym śmietnikiem i obelżywym językiem. Czujecie się specjalistami w danym temacie, to właśnie na Was spoczywa obowiązek trzymania go w ramach tematyki, właściwej oceny czy mieści się on w ramach tej tematyki i nie dopuszczania do złych zachowań.

Ale używajcie do tego mechanizmów forumowych i uprawnień do ochrony, jakie Wam przysługują, jak każdemu użytkownikowi forum Audiostereo. Zamiast bluzgać i obrażać się na wszystkich wokoło, na system, na moderację i na pogodę za oknem.

A póki co najwięcej krzyczą i bluzgają Ci, którzy palcem nie kiwają we właściwy sposób, poza nerwowym bluzganiem na wszystko i wszystkich....

Powtórzę jeszcze raz, metoda zatrollowania trolla, to najgorsza metoda jaka tylko istnieje, bo przynosi skutek dokładnie odwrotny od zamierzonego. Ba, jest ukoronowaniem jego działań i celem samym w sobie, do którego dąży. Co widać nie od dziś i nie od wczoraj. Im szybciej przyjmiecie to do wiadomości i zaczniecie używać właściwych mechanizmów i we właściwy sposób, tym szybciej sytuacja wróci do normalności.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Czy Wam tak trudno zrozumieć, że stosując metodę zatrollowania trolla, robicie dokładnie to co sobie założył i jaki jest jego cel pierwotny?

Zakładając takie wątki jak ten i wylewając w nim steki obelżywych tekstów w stylu "kanalia"i "buc" zachowujecie się dokładnie tak jak Wami steruje troll.

Pierwotnym i jedynym celem trolla jest sprowokować, doprowadzając temperaturę do granic, aż do wygenerowania tony syfu przez innych użytkowników. Żeby na końcu wykorzystać to przeciw nim, a siebie postawić w roli ofiary. To najbardziej klasyczny trolling jaki tylko istnieje.

A Wy dajecie się wciągać w tę pułapkę i robicie dokładnie to co sobie troll założyć. Dobrym przykładem jest bieżący wątek, który zresztą został założony wbrew wszelkim możliwym zasadom, a wręcz wbrew zdrowemu rozsądkow, do tego w miejscu przeznaczonym na wątki tematyczne. (przenoszę na Bocznicę).

A wystarczy konsekwentnie zgłaszać na panel posty o charakterze trollingu, zamiast samemu dawać się w pułapkę wciągać, reagując na prowokacyjne wpisy, jeszcze większym śmietnikiem i obelżywym językiem.

Używajcie mechanizmów forumowych i uprawnień do ochrony, jakie Wam przysługują, jak każdemu użytkownikowi forum Audiostereo. Zamiast bluzgać i obrażać się na wszystkich wokoło, na system, na moderację i na pogodę za oknem.

skoro tak, to Wy, szanowna moderacjo, zachowujecie sie również tak jak on sobie życzył. Gratulacje, dopiąl swego. Przyganial kocioł...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.