Skocz do zawartości
IGNORED

Klub wolnych od facebooka

maxglow

Rekomendowane odpowiedzi

O pewnych wydarzeniach nie dowiecie się inaczej, niż przez portale społecznościowe i Waszych znajomych informujących o tych wydarzeniach. Jestem adminem jednej strony na fb i akurat wczoraj utworzyłem pewne wydarzenie i do dziś mam 165 osób, które to widziały, a nie zależy nam na jakiejś poważnej promocji. Ale na obrazku widać wyraźnie, na promocji którego wydarzenia zależało nam dużo bardziej. Parę osób udostępniło wydarzenie u siebie na profilu i proszę bardzo.

Nie pracuję w pr, to jest stricte dla zabawy, nikt tu nie zarabia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

O pewnych wydarzeniach nie dowiecie się inaczej

Ciekawe o jakich :)

Wszyscy moi znajomi mają mój numer telefonu i chyba sobie nie przypominam, żeby mnie ominęło jakieś ważne wydarzenie.

Bez przesady, cały ten fejs, podobnie jak wcześniej NK służy przede wszystkim do lansowania się tam różnych pustaków,

podrywania cudzych mężów albo żon, umieszczania beznadziejnych zdjęć z dennych imprez, chwalenia się autem sąsiada,

wklejania idiotycznych filmików z youtube i zawracania dupy "znajomym" czyli ludziom niewidzianym od trzydziestu lat.

Konto owszem posiadam, założyłem z ciekawości, zajrzałem dwa trzy razy i jakoś nie było czasu usunąć. Nudy na pudy.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Koledzy. Podnoszą się głosy kierowane na panel moderatorski, że klub tytułowy, jakby nie próbować na to patrzeć, wzdłuż, w poprzek, czy po skosie, nijak nie pasuje do klubów tematycznych audio. Tak samo posty w nim są tak odległe od tematyki audio, jak to w ogóle tylko możliwe. Za to idealnie wpisuje się w dział "hydeparkowy".

Temat więc tam przenosimy.

A >>Klub śpiewających przy goleniu<<byłby godny zakładki Kluby-Audiostereo....?

DAPHILE, Arcam irDac, Musical Fidelity A3, Paradigm studio 40.4 + REL T5,ibasso DX120,DX100, Iriver H140 eph100 HD650. 

Ja też nie mam konta na facebooku i nie planuję mieć. Chyba za dojrzały jestem do tego. Telewizję też rzadko oglądam.

Sony CDP-557ESD -> Inakustik Monitor Lemnos ->; Sony HAP-Z1ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-E80ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-N55ES/N80ES (bi-amp) -> Kimber Kable 8TC -> Jbl TL260.

Ale widzę,że wziąłeś sprawy w swoje ręce.Z niewielką pomocą Kubricka.

Tak jestem właśnie po wystawie ..............

Zachwycony.........

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ciekawe o jakich :)

Wszyscy moi znajomi mają mój numer telefonu i chyba sobie nie przypominam, żeby mnie ominęło jakieś ważne wydarzenie.

Bez przesady, cały ten fejs, podobnie jak wcześniej NK służy przede wszystkim do lansowania się tam różnych pustaków,

podrywania cudzych mężów albo żon, umieszczania beznadziejnych zdjęć z dennych imprez, chwalenia się autem sąsiada,

wklejania idiotycznych filmików z youtube i zawracania dupy "znajomym" czyli ludziom niewidzianym od trzydziestu lat.

Konto owszem posiadam, założyłem z ciekawości, zajrzałem dwa trzy razy i jakoś nie było czasu usunąć. Nudy na pudy.

Zief. Panie, moim ojcem mógłbyś być, więc wiesz. Moi starzy też nie mają i jakoś nie namawiam.

Rowniez nie posiadam konta na pejs-zbuku.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

a w banku?

jak zakładałem pierwszą działalność to napisałem skarbowemu że nie mam i nie będę miał .

Skubany nie uwierzył:)

nikt tu nie zarabia.

E tam, Mark Zuckenberg nie narzeka:)

Irytuje mnie to, że praktycznie na każdym portalu gdy chcę nacelować na pasek przewijania to wyskakują mi jakieś

Ja nie dawałem rady kopać się z koniem więc zainstalowałem AdBlocka i mam tak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy

Ja używam Facebooka, ale mam podpięte konto pod komunikator WTW. Na siedzenie na ich stronie szkoda mi czasu, ale sporo znajomych używa FB jako komunikatora. Polecam takie rozwiązanie, można mieć kontakt ze znajomymi, ale nie trzeba marnować czasu na bzdury na stronie: http://wtw.im

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ja używam Facebooka, ale mam podpięte konto pod komunikator WTW. Na siedzenie na ich stronie szkoda mi czasu, ale sporo znajomych używa FB jako komunikatora. Polecam takie rozwiązanie: http://wtw.im/

Ukryta reklama?

Żartowałem!!!!!

Przy każdej jednak okazji będę na poważnie pytał: JAK DŁUGO BĘDĘ ZBANOWANY W WĄTKU: "Propozycje i uwagi dotyczące Forum" BO MODERATOR cir POCZUŁ SIĘ OBRAŻONY - MIMO, ŻE WCZEŚNIEJ STOSOWAŁ NIECZYSTE I OBRAŹLIWE WRĘCZ CHWYTY - JAK BEZPRAWNE WYCINANIE NIEPASUJĄCYCH MU WPISÓW.

PODOBNE ZARZUTY DO cir-a MAM NIE TYLKO JA.

TEN MODERATOR SZKODZI FORUM. PRZEZ NIEKOMPETENCJĘ I WYBUJAŁE AMBICJE WŁASNE.

Gość _avw_

(Konto usunięte)

mam konto na twarzoksiażce. Załozyłem w wyniku zaatakowania spamem zachęcajacym mnie do tego. Oczywiście jak zawsze w takich wypadkach założyłem pod jakimś pseudonimem którego nie pamiętam w tej chwili. Okazało sie sie jednak, że twarzoksiażka sama znalazła mi "znajomych" z pięciu trzech których rzeczywiście znam - o co chodzi ? Obserwują mnie ?

Przez jakis czas otrzymywałem też na e-maila logi do konta jakiejśc innej osoby i powiadomienia o zmianach na jej stronie - jakim cudem ? Dla zabawy kasowałem jej to konto :-)

Nie uzywam twarzoksiazki, ani żadnych komunikatorów z nią związanych. Nie ma mnie też na "naszej klasie". Może jestem z epoki trzepaka pod blokiemn, a nie "spotkań" na facezbooku.

• Administratorzy

Komunikator jest bezpłatny, ale tak reklamuję go, bo jest godny polecenia, nie mam z tego tytułu żadnych profitów. Moderacją się nie zajmuję, proszę pisać w tej sprawie do kogoś innego.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

jejq ;D fb - problem ktory nie jest problemem.

Ludzie sa rozni i maja rozne charatkery, jedni lubia sie dzielic i podgladac co u znajomych inni trzymaja nos w swoich sprawach. To wszystko wynika mysle z osobowosci. Mam znajomego ktory jest introwertykiem i nigdy nie byl na fb, mam takich co peplaja ciagle cos co sie dzieje u nich i siedza na fb radosnie.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Introwersja_i_ekstrawersja

Gość _avw_

(Konto usunięte)

Introwertyzm objawia sie nieprzebywaniem na F-B ? Czy wynika z tego że na F-B przebywaja wyłacznie ekstrawertycy ?

Moim zdaniem jest odwrotnie.

Bywalcy F-B to osoby w pewien sposób niespełnione emocjonalnie. Tacy którzy chcą być na widoku, ogladani przez innych. Może z niezrealizowanym "parciem na szkło", albo z syndromem narcyza który chce by go podziwiano.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Nie objawia sie tym ale jest z tym polaczone, psychologia ludzka i potrzeby danej jednostki maja wplyw na to co w zyciu robisz. Czy idziesz pociwczyc, czy dzwonisz do przyjaciolki, czy siedzisz na forum czy fb.

Znam ludzi ktorzy interesuja sie audio, czy motocyklami i jak im mowie zeby dolaczyli do forum to sie smieja nie potrzebuja tego. Moga myslec o tobie tak samo jak ty myslisz o ludziach na FB. Ze jest z toba cos nie tak jak sie mowi o sprzecie audio, za bardzo cie to ekscytuje i za duzo o tym wszedzie gadasz. Masz parcie na to zeby o tym czytac czy komentowac. Syndrom narcystycznego podejscia do sprzetu naglasniajacego.

Czym sie rozni stawianie browara od lajka na fb? Tam sie gada o wszystkim a tu o sprzecie audio tylko.

Do tego klania sie tu kwestia starej dobrej polskiej tolerancji...

Gość _avw_

(Konto usunięte)

Znam ludzi ktorzy interesuja sie audio, czy motocyklami i jak im mowie zeby dolaczyli do forum to sie smieja nie potrzebuja tego.

To akurat jest łatwe do zrozumienia. Jsli ktoś sie naprawde czyms pasjonuje, wtedy nie traci czasu na forach tematycznych. Ja zacząłem bywac na forach kiedy pasja do DIY-audio mi już na tyle mineła że nie dłubałem codziennie przy ulubionych kolumnach. Czasem kiedy jednak mnie nachodzi i zaczynam się "bawić" znowu przy jakis pomyśle majsterkowicza, wtedy przestaję sie interesowac forami i zapominam o nich na całe miesiące.

Na forach tematycznych i hobbystycznych również przebywają głównie ludzie w jakiś sposób niezainteresowani w aktualnej chwili swoim hobby, a chcący sie w pewien sposób pochwalic wiedzą czy zabłysnąć.

Tylko że na Facebooku jest mydło i powidło. Taki tygodnik plotkarski dla gospodyń domowych, które chcą pokazac siebie, swoje dzieci, swoje wczasy i swojego psa.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

To na fb wszycy tylko plotkuja?

A nawet jakby, to dalej nie widze roznicy pomiedzy 'plotkowaniem' o zyciu czy czymkolwiek o czym chce sie mowic jako temat, i 'plotkowaniu' o glosniku czy kabelku jako temat.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.