Skocz do zawartości
IGNORED

Lista kato-lekarzy

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

powinien się doinformować o tym czym jest eugenika czyli dzisiejsza genetyka i może wtedy by choć przemilczał ale cóż niektórzy chwalą hiterowskiego doktorka mengele co kaskę z banku światowego dostał na swoje eksperymenta

Jar1 nie powiesz chyba że jak ktoś ci coś wmawia oszukując i manipulując faktami pozostajesz bez emocji....komentuj w miarę możliwości bezstronnie. ;)

Ty mnie "diabełku" nie ruszasz :) Twoje manipulacje są na poziomie, dla mnie, przedszkolnym. Szkoda mi jedynie przedszkolaków, bo są często bezbronne. Jak te ministranty "macane"...

już kiedyś hitler był zafascynowany eugeniką a teraz bawią się w to lewaki wstawiłbym film dokumentalny o tym ale lewaki i tak nie obejrzą, skądinąd hitlerek dostał kasę na swoje badania z banku światowego podobnie jak w dzisiejszych czasach lewaczki

Przykład Hitlera to jest dość karkołomny przy poruszaniu spraw związanych z KK.

"To, że Stolica Apostolska m.in. w trosce o sytuację Kościoła w Niemczech starała się ułożyć poprawnie stosunki z Adolfem Hitlerem - nie jest nowym odkryciem. Jednak po raz pierwszy Watykan poprzez swe źródło - dwutygodnik jezuitów "Civilta Cattolica" - przyznał, że dyplomacja watykańska popełniła poważne błędy w ocenie niebezpieczeństwa nazizmu. I że ułatwiły one uzyskanie przez Hitlera 23 marca 1933 r. w Reichstagu pełnomocnictw dających mu pełnię władzy"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

powinien się doinformować o tym czym jest eugenika

To, że eugenika została sprowadzona przez nazistów do roli narzędzia zbrodni nie oznacza, że należy ją potępić w całości jako gałąź wiedzy.

Podobnie jak fakt, że bomby atomowe zostały użyte do zabicia setek tysięcy ludzi w Hiroszimie i Nagasaki nie oznacza, że należy potępić w całości fizykę.

Może jednak byś się doinformował w temacie nauka-Kościół.

Wiem wystarczająco. Nie z netu bynajmniej. W sieci piszą tylko o 10%.

To, że eugenika została sprowadzona przez nazistów do roli narzędzia zbrodni nie oznacza, że należy ją potępić w całości jako gałąź wiedzy.

Akurat eugenika w wydaniu hitlerowskim nie wzbudzała sprzeciwów Watykanu i jego KK.

Jak również kradzieże i handel dziećmi w Hiszpanii...organizowany przez księży. Szacuje się, że dotyczył ok. 300tys dzieci.

"Kiedy w 1939 roku faszyści przejęli władzę, generał Franco wprowadził wojskową dyktaturę w państwie. Każdy kto się wyłamywał był eliminowany fizycznie lub społecznie. Tysiące osób stracono lub uwięziono. Ich dzieci umieszczano w prawicowych rodzinach katolickich albo w sierocińcach prowadzonych przez księży, gdzie wychowywano je w doktrynie faszystowskiej:..."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

lewako lekarze idą dalej, jeśli dziecko nie zapłacze to dopuszczają tzw aborcję po porodzie a robią to tak że nim dziecko wyda okrzyk ląduje we wiaderku z wodą, także robione są kosmetyki z płodów poaborcyjnych, swego czasu pepsi robiła doświadczenia na ludzkich płodach w imię lewackiej wolności naukowej :)

Maju dnia 11.06.2014 - 11:01 napisał

"Jar1 nie powiesz chyba że jak ktoś ci coś wmawia oszukując i manipulując faktami pozostajesz bez emocji....komentuj w miarę możliwości bezstronnie." ;)

Ty mnie "diabełku" nie ruszasz :) Twoje manipulacje są na poziomie, dla mnie, przedszkolnym. Szkoda mi jedynie przedszkolaków, bo są często bezbronne. Jak te ministranty "macane"...

Przyjacielu drogi, jakie manipulacje? ;)

Może masz trochę racji, bo nie musisz znać sprawy, ale wierz mi nigdy nie posądzam nikogo bezpodstawnie o oszustwo a tu komentowałeś coś co dla mnie jest bezsprzecznie jasne....nie napisałem tych słów które podał Bobcat.

Teraz udaje że nic się nie stało. :))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

lewako lekarze idą dalej, jeśli dziecko nie zapłacze to dopuszczają tzw aborcję po porodzie a robią to tak że nim dziecko wyda okrzyk ląduje we wiaderku z wodą, także robione są kosmetyki z płodów poaborcyjnych, swego czasu pepsi robiła doświadczenia na ludzkich płodach w imię lewackiej wolności naukowej :)

Jeszcze robią z nich macę.

to już odlot myślowy, pod wpływem..............no własnie, coś się pomyliło i nie te pigułki się wzięło

jar1 tu się nie ma co śmiać, a informację te można wygooglować

Szwajcarska firma kosmetyczna Neocutis (łac. - nowa skóra) kilka lat temu wprowadziła nową linię preparatów do pielęgnacji skóry. Koncern reklamuje na swojej stronie kosmetyki, które dzięki nowej formule są w stanie przywrócić skórze młodzieńczy wygląd. Nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że w procesie produkcji kosmetyków zostały użyte komórki pozyskane z ciała dziecka zabitego w wyniku aborcji.

Komórka HEK 293 - pod tą nazwą kryje się składnik wzmacniaczy smakowych, które mają być wykorzystywane przy produkcji nowego napoju Pepsi. Sęk w tym, że komórki owe pochodzą z nerki abortowanego płodu - grzmią obrońcy życia. Jednak firma PepsiCo zaprzecza, chć zastrzega, że informacje dotyczące receptur jej napojów są poufne.

Sprawa wykorzystywania do produkcji napojów słodzików opartych na komórkach pochodzących z abortowanych płodów, odbiła się szerokim echem na całym świecie i została opisana m.in. przez KAI. Po fali protestów, gróźb bojkotu, a nawet po sprzeciwie akcjonariuszy spółki PepsiCo. udało się uzyskać zgodę na sprzedaż napoju "Pepsi Next".

Jest to możliwe dzięki decyzji administracji prezydenta Baracka Obamy. Ostateczną zgodę wydała Amerykańska Komisja Papierów Wartościowych i Giełd (SEC). Dała ona zielone światło dla użycia na "zwykłych zasadach biznesowych" wzmacniaczy smakowych, stworzonych w laboratoriach biotechnologicznej firmy Senomyx.

Obrońcy życia ujawnili, że do produkcji owych wzmacniaczy smakowych wykorzystuje się linię komórek HEK 293, uzyskanych z nerki dziecka, które zmarło w wyniku aborcji. Odseparowanie ludzkich receptorów smakowych pozwoliło współpracującej z Pepsi firmie na stworzenie własnych receptorów smaku.

Sprawa obiła się o zgromadzenie akcjonariuszy, którzy wystosowali do władz firmy apel o przestrzeganie praw ludzkich oraz stosowania etycznych zasad wykluczających użycie resztek abortowanych ludzkich istot.

Aferę nagłośniła organizacja Children of God for Life (CGL). Jej szefowa Debi Vinnedge przyznaje, że "bierność i niewrażliwość" zarządzających firmą, a także urzędników administracji Obamy, przeraża ją.

Wygląda jednak na to, że sprawa nie będzie miała prostego zakończenia. Republikański senator z Oklahomy Ralph Shortey ma już gotowy projekt zakazu wykorzystywania ludzkich płodów przy produkcji żywności. Poza tym poddawać się nie zamierzają przedstawiciele organizacji broniących życia, nie tylko z USA, ale także z Niemiec, Wielkiej Brytanii, Irlandii, Hiszpanii, Australii, jak również z Polski.

Firma PepsiCo. wystosowała w tej sprawie oficjalne oświadczenie. Oto jego treść:

Informacje dotyczące formuł i receptur wytwarzania produktów firmy PepsiCo są zastrzeżone i poufne, jednak możemy zapewnić, że firma PepsiCo nie wykorzystuje ludzkich tkanek ani linii komórkowych pochodzących z embrionów do produkcji substancji słodzących. Firma PepsiCo nie prowadzi również i nie finansuje badań, w których wykorzystuje się ludzkie tkanki czy też linie komórkowe pochodzące z embrionów. Nasze produkty nie zawierają żadnych komórek ani tkanek. Zgodnie z przyjętą polityką prasową firma PepsiCo nie wypowiada się na temat swoich planów biznesowych - napisała Małgorzata Skonieczna, Dyrektor ds. Komunikacji Korporacyjnej PepsiCo

dobra wiem że lewaki są leniwe więc wkleję, z resztą o tym w necie jest o wiele więcej ale biznes to biznes gdzie bogiem jest mamona to jest normalna polityka marketingowa

To, co przytaczasz to zupełnie inny problem. I nikt chyba, przy zdrowych zmysłach nie uważa, ze wspólczesna biologia i medycyna nie niesie za sobą wielu dylematów do rozwiązania i zagrożeń z nimi związanymi.

Nie dotyczy on prawa ochrony życia i zdrowia matki w przypadku zagrożeń ciążą oraz sytuacji, gdy zgodnie w wiedzą lekarską płód nie rokuje nadziei na samodzielne życie.

Tak z drugiej strony, to ja jestem bardzo ciekawy, jak sztandarowi obrońcy "cudzych" nienarodzonych, zachowują się w przypadku, gdy ich żona zajdzie w ciążę w wyniku bestialskiego gwałtu przez recydywistę zboczeńca. Czy też będą walczyć z taką konsekwencją?

Prohibicja tez nie odniosła sukcesu w walce z alkoholizmem. Rozbudowała jedynie organizacje mafijno-przestępcze.

gdzie bogiem jest mamona to jest normalna polityka marketingowa

przecież tu chodzi o komórki macierzyste, które wbrew kościołowi, zaczyna się stosować przy leczeniu chorób. słabo mnie interesuje, jak i pewnie innych chorych ludzi, z czego dany lek jest zrobiony. może być z dupy nosorożca, albo muchy, jeżeli pomaga, to znaczy ,że działa i jest potrzebny

Nie wiem skąd się wzięły zwłoki w tych krzakach. Pogadamy później. Teraz spieszę się na przeszczep :)

Mózgu? ) Całego czy tylko jednej półkuli?

Prawa półkula odpowiada za lewactwo a lewa prawactwo. Taki to juz wybryk natury ;)

A ich zrównaważenie jest stanem wymaganym do osiągnięcia nirwany.

Dla wszystkich tych co psioczą na lekarzy katolików - i żądają by ich usunąć z publicznej opieki zdrowia - mam BARDZO złą wiadomość ...

Już od lat w opiece zdrowia brakuje nam lekarzy ...

Luka pokoleniowa coraz bardziej daje o sobie znać ...

Pomyślcie co by było jakby uszczuplić dzisiaj liczbę lekarzy o katolików ...

Pomyślcie co by było jakby uszczuplić dzisiaj liczbę lekarzy o katolików

Nie rozumiesz czy tylko tak udajesz? Tu nie chodzi o lekarzy-katolików. Chodzi o wyeliminowanie lekarzy-oszołomów i kato-talibskiego betonu, dla którego ideologiczne fantasmagorie i polecenia z kruchty są nadrzędne w stosunku do osiągnięć nauki i dobra pacjentów.

przecież tu chodzi o komórki macierzyste, które wbrew kościołowi, zaczyna się stosować przy leczeniu chorób.

W XIX wieku wbrew KK zaczęto stosować szczepionki.

Dla wszystkich tych co psioczą na lekarzy katolików - i żądają by ich usunąć z publicznej opieki zdrowia - mam BARDZO złą wiadomość ...

Już od lat w opiece zdrowia brakuje nam lekarzy ...

Luka pokoleniowa coraz bardziej daje o sobie znać ...

Pomyślcie co by było jakby uszczuplić dzisiaj liczbę lekarzy o katolików ...

Będziemy klonować :)

W XIX wieku wbrew KK zaczęto stosować szczepionki.

Serio?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Serio?

Poczytaj sobie podręczniki historii wydane w czasach PRL, tam będzie "naukowo dowiedzione", że Katyń to dzieło hitlerowców. Tyle samo warta makulatura propagandowa kolejnych reżimów.

I co tym wniosłeś do sprawy? Historię możesz opisać, ale jej nie stwarzaj.

To jeszcze w wolnej chwili:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I co tym wniosłeś do sprawy? Historię możesz opisać, ale jej nie stwarzaj.

Nic. Podobnie jak Ty wklejając kolejne linki z literaturą dla moherów. Szkoda czasu na czytanie śmieciowych tekstów, pisanych na ideologiczny obstalunek. One nie opisują rzeczywistości, nie podają faktów, a jedynie służą praniu mózgów. Jeśli lubisz, aby Ci to robiono - wolny wybór.

To jest tak jak gdyby Miesięcznik Leśnika i Drzewiarza (z pełnym szacunkiem dla tych zawodów) zajął się tematyką Teorii Względności Einsteina. Nie rozśmieszaj mnie już więcej proszę.

Jeśli dla Ciebie ważniejsze są wpisy gimnazjalistów udzielających się w sieci od stanowiska KK, to masz do tego prawo.

Gimnazjaliści mają więcej rozumu niż kościelne lewactwo.

To jest tak jak gdyby Miesięcznik Leśnika i Drzewiarza (z pełnym szacunkiem dla tych zawodów) zajął się tematyką Teorii Względności Einsteina. Nie rozśmieszaj mnie już więcej proszę.

To zabawne szczególne w kontekście forumowiczów audiostereo wypowiadających się ze znawstwem o filozofii, etyce, medycynie, prawie i o tym co profesor medycyny powinien a czego nie powinien :)

Gimnazjaliści mają więcej rozumu niż kościelne lewactwo.

Moje koty mają więcej rozumu niż antyklerykałowie :)

Jaka indoktrynacja i religia, takie kanały informacyjne

TV Trwam

Radio Maryja

Katolik.pl

Niedziela.pl

gratuluje wyboru :))))

Bardzo dobre źródła, żeby poznać stanowisko KK, nieprawdaż?

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Jeśli dla Ciebie ważniejsze są wpisy gimnazjalistów udzielających się w sieci od stanowiska KK, to masz do tego prawo.

Oprócz stanowiska KK i gimnazjalistów są jeszcze źródła naukowe.

Poza tym uprzejmie przypominam, że zgodnie z oficjalnym stanowiskiem KK do XIX wieku Ziemia była płaska.

Poza tym uprzejmie przypominam, że zgodnie z oficjalnym stanowiskiem KK do XIX wieku Ziemia była płaska.

Bzdura. Jest to jeden z najbardziej jaskrawych przykładów antykościelnej propagandy :) Właśnie tego typu wpisy dowodzą, jak panowie antykościelni mało wiedzą o kościele, a dużo o antykościelnej propagandzie.

[...] Bardzo dobre źródła, żeby poznać stanowisko KK, nieprawdaż?

Na pewno dobre, żeby poznać najbardziej heretyckie, antyhumanistyczne i katofaszystowskie oblicze kościoła (a właściwie korporacji katolickiej - bo z kościołem sensu stricte to już niewiele ma wspólnego).

Oprócz stanowiska KK i gimnazjalistów są jeszcze źródła naukowe.

I co źródła naukowe mówią o istnieniu boga?

co profesor medycyny powinien a czego nie powinien

On taki "profesor" jak ja naharadża.

Moje koty mają więcej rozumu niż antyklerykałowie

Widać nie miałeś nigdy do czynienia ani z jednymi, ani z drugimi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.