Skocz do zawartości
IGNORED

Lista kato-lekarzy

piramidon

Rekomendowane odpowiedzi

znaczy niekatolekarze to wzór wszelakich cnót

ależ bełkot.

Lekarz jest na służbie u mnie, u Ciebie u społeczeństwa,g...o mnie obchodzi co w domu sobie wiesza na ścianach, może mieć krzyżyk z tym biednym szaleńcem którego rzymianie zawiesili i przebili mu bok włócznią, w robocie opłacany z moich pieniędzy ma ten krzyżyk zostawić w domciu, ok? ;-) Tak bym widział zawodowca ale znajdź tu takiego na liście kato-lekarzyków , oj ciężko będzie. facebook-laughing-smiley-emoticon.gif

Dziwne jest że katole różnych specjalności, nie tylko lekarze narzucają z uporem maniakalno-szaleńczym swój światopogląd wszystkim dookoła, jakoś ciężko mi wyobrazić sobie np. buddystę który by był takim nachalnym. Ale co zrobić jak to religia wyznawana przez bezrozumną tłuszczę, która potrzebuje kogoś kto ma jej mówić co robić, jak żyć, kogo nienawidzić i kogo wybierać w wyborach bo sami za grosz nie myślą... Na szczęście są na wymarciu.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

który by był takim nachalnym

Co Ty wiesz o byciu nachalnym...

Możesz pójść do lekarza jaki Ci się podoba. Nikt Ci nie każe wybierać tego, który kieruje się zasadami wiary. Ty manifestujesz swoją "wiarę w nic" to czemu zabraniasz wyrażania swojego światopoglądu komuś, kto myśli inaczej?

Ktoś wspomniał panią Tysiąc, która w obawie przed pogorszeniem wzroku chciała zabić poczęte przez siebie dziecko wskazując wielką "krzywdę" jaka spotkała ją w naszym "nie świeckim" państwie. W państwie wyznaniowym jak Arabia Saudyjska dostała by z miejsca karę śmierci.

Urodziła dziecko i ze wzrokiem się nic nie stało...

Co Ty wiesz o byciu nachalnym...

Możesz pójść do lekarza jaki Ci się podoba. Nikt Ci nie każe wybierać tego, który kieruje się zasadami wiary. Ty manifestujesz swoją "wiarę w nic" to czemu zabraniasz wyrażania swojego światopoglądu komuś, kto myśli inaczej?

Ktoś wspomniał panią Tysiąc, która w obawie przed pogorszeniem wzroku chciała zabić poczęte przez siebie dziecko wskazując wielką "krzywdę" jaka spotkała ją w naszym "nie świeckim" państwie. W państwie wyznaniowym jak Arabia Saudyjska dostała by z miejsca karę śmierci.

Urodziła dziecko i ze wzrokiem się nic nie stało...

Ja manifestuję? Czasem sobie coś skrobnę na forumie i tyle ;-) nie chodzę jak jechowi po domach i nie agituje, nie mawiam do wywalenia krzyża, nie wystawiam kolumn na balkon i nie nap...am technicznego metalu ze Szwecji celem nawrócenia prostaków diskopolowców bo mam ich w d..e i ich tępy słuch niech sobie słuchają i robią co chcą tylko żeby mnie to nie afektowało. Grzeje mnie co kto ma w domu i w co wierzy i fajnie by było żeby katole nie nap..li mnie krzyżykiem z tym biedakiem szalonym na każdym kroku, w szkołach krzyże, w sejmie krzyż, w szpitalach ksiądz, w urzędach krzyże i Ty masz czelność mi wypominać że ja cokolwiek manifestuję?!

will-smith-the-fuck.gif

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

No i wypowiedź administracji rządowej

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Tą fundamentalistyczną deklaracją lekarze sami kopnęli sie w dupę bo kolejny raz przypomnieli zwykłym ludziom, że stawiają się ponad nimi.

Przy okazji zrobili tez krzywdę Kościołowi bo pokazali, że w Polsce Kościół Katolicki w dużej mierze stoi ponad prawem.

W związku z tym całą akcję należy uznać za bardzo pożyteczną :-).

Teraz należy czekać na akcje innych zawodów i chroniących ich związków mafijnych.

Dlaczego prawnicy katoliccy nie mieliby ogłosić uchwały o wyższości prawa "naturalnego" nad oficjalnie obowiązującym?

Jestem Europejczykiem.

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Wolność wyznania gwarantowana Konstytucją pozwala na podpisywanie tego typu dokumentów nie tylko lekarzom wyznania chrześcijańskiego, ale również innych wyznań - dodaje sąd.

Miałem kiedyś GP, Sigha - turban, broda etc. - i on by się z Tobą nie zgodził.

Maju dnia 31.05.2014 - 20:06 napisał

"Kolejny temat dla ludzi pokroju rambo54 by się mogli biedni wyżyć na KK, szkoda słów!"

Nie wiem, czy jestem pokroju rambo - choć ma ciekawe uwagi. Nie zamierzam się wyżywać na KK, lecz na jego potencjalnej ingerencji w moje bezpieczeństwo i świeckość państwa.

Wybacz, ale epatowanie wyimaginowanym zagrożeniem i nakręcanie spirali irracjonalnych zarzutów przeciw tym lekarzom faktycznie temu służy. ;)

Nie zauważasz jednego jak to "świeckie państwo" zapatrzone w "postępowy zachód" zmienia to co w medycynie było od wieków nienaruszalne. Tu szukaj zagrożeń.....nie bój się prawdziwy lekarz katolik (nie kato lekarz!) Ciebie nie skrzywdzi....zwłaszcza gdybyś zamierzał pójść w ślady Grodzkiej! ;)

Jeszcze kilka zdań od zainteresowanych....bo jak widać niewielu ich tu stara się reprezentować, a dominują "myślący mediami"! :)))

" Jako jeden z wielu lekarzy podpisanych pod "Deklaracją wiary" stanowczo sprzeciwiam się szykanowaniu i publicznemu obrażaniu osób, które podpisały się pod deklaracją....

....Obowiązkiem lekarza jest bronić każdego życia, nie zabijać - to chyba również oczywiste. W chwili obecnej rozpętano burzę wokół podpisów pod deklaracją, a nakręcana jest ona przez media, które jeszcze kilka tygodni temu "niby z przejęciem" relacjonowały kanonizację Jan Pawła II, za którego myśli propagowanie właśnie dochodzi do medialnego "wieszania" lekarzy.

Deklarujący zrobili swoisty "coming out", potwierdzili podpisem swoje poglądy, którymi od lat żyją na codzień. Czy gdyby podpisali deklarację pt. "jestem za aborcją", albo "jestem homoseksualistą" byłyby to deklaracje przyjęte z aplauzem w owych mediach? Czy pogratulowanoby im odwagi przyznania się do przynależenia do mniejszości- jak to bywa np. gdy taki coming out ma miejsce w świecie celebrytów? Prawdopodobnie niestety tak. Mówię "niestety", bo jak widać tylko wybrane poglądy są głośno popierane.

Przykre jest tylko to, że środowiska, które domagają się tolerancji dla różnych mniejszości, same obecnie takiej tolerancji nie wykazują, wręcz gnębią i oczerniają. Zauważmy również, że idąc do katolickiego lekarza tym bardziej możemy być pewni, że mimo możliwych różnic poglądów ii tak potraktuje pacjenta z szacunkiem, gdyż to właśnie religia wymaga od niego poszanowania dla każdej osoby!!! Tak samo uczciwość- nie przyjmowanie łapówek- wynika prosto z siódmego przykazania. Aż dziw, że tak mocno negatywnie komentowana jest wyższość prawa boskiego...

Chciałam nadmienić również, że do żadnej dyskusji nie są zapraszani lekarze z listy- czyżby strach przed zdemaskowaniem kłamstwa mielonego od kilku dni na pierwszych stronach? W kółko powtarzane są słowa o łamaniu prawa przez medyków z owej grupy, natomiast nie przedstawiono nam żadnego konkretnego argumentu! Bo co tu przedstawiać kiedy Konstytucja gwarantuje każdemu obywatelowi wolność sumienia i wyznania...

.....Co do powoływania się komentatorów na Przysięgę Hipokratesa, przedstawię tylko fragment oryginalnej przysięgi, a resztę niech sami sobie dopowiedzą, bo chyba jednak nie znali jej tekstu: " Nikomu, nawet na żądanie, nie podam śmiercionośnej trucizny, ani nikomu nie będę jej doradzał, podobnie też nie dam nigdy niewieście środka na poronienie."

I jeszcze nawiązując do pomysłodawczyni deklaracji -Pani Doktor Wandy Półtawskiej. Media zdeprecjonowały tę fantastyczną osobę do zdemenciałej staruszki propagującej "kato-faszyzm".(mój dopisek skąd to znamy? ;) ) Jeszcze raz piszę ostre "Nie zgadzam się!". Przede wszystkim życzę Państwu redaktorom i komentatorom, aby mieli choć po części tak niesamowitą wiedzę z wielu dziedzin, pamięć, oraz światły umysł jaki ma Pani Doktor mając obecnie lat 93. A używanie przez media określenia "kato-faszysm" wobec działań osoby będącej ofiarą eksperymentów medycznych w czasie II Wojny Światowej w obozie w Ravensbrück uważam za obrzydliwie niewłaściwe. Jednocześnie proponuję przeczytanie choć fragmentów książki "I boję się snów" i zapoznanie się z namiastką tego co przeżyła ta kobieta.

Nade wszystko zbulwersowana faktem całej medialnej dyskusji polecam zapoznanie się z oryginalnym tekstem deklaracji wiary na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , następnie przemyślenie przez kogo tak naprawdę chcemy być leczeni, bez narzucania odpowiedzi z mediów- czy przez uczciwych, kształcących się na bierząco, broniących życia lekarzy czy może kogoś innego. W wielu wypowiedziach wysłano nas już do Watykanu- pewnie z chęcią pojedziemy... Ale na nasze miejsca pracy przyjdą lekarze z Turcji, Egiptu czy Pakistanu... Może wtedy przekonacie się Państwo, do których poglądów wam bliżej... Na koniec życzę wszystkim dużo zdrowia!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Dziękuję za wypowiedź

Chciałam nadmienić również, że do żadnej dyskusji nie są zapraszani lekarze z listy

Niniejszym zapraszam do dyskusji lekarzy- katolików z listy, być może zmienią mój nieprzychylny stosunek do mieszania wiary do procedur medycznych

polecam zapoznanie się z oryginalnym tekstem deklaracji wiary

Ależ, by uniknąć posądzenia o manipulacje tekst ten zamieściłem na początku tego tematu. No bez nagłówka.

Ale na nasze miejsca pracy przyjdą lekarze z Turcji, Egiptu czy Pakistanu...

W Londynie są całe ulice lekarzy z Indii i mają tam mniejsze kolejki do lekarza.

Pani Doktor mając obecnie lat 93

No w tym szacownym wieku lekarzem jest się tylko z racji tytułu zawodowego i można porozmawiać o wierze. Ale nie mieszać spraw zawodowych z wiarą, ale w tym wieku takie pomieszanie może być usprawiedliwione. I tylko w tym wieku.

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Chcesz dyskutować ze mną czy z moim cytatem, po co więc te bezsensowne (niektóre) i wyrwane z kontekstu uwagi? Zresztą wiesz że nie mogę tego robić (w 100%) kompetentnie a cytat tego też za mnie nie zrobi! :))

Ciekawe masz podejście do sprawy, zwłaszcza stosunek do osoby starszej pokazuje jak płytkie i pozbawione głębszej refleksji jest ta Twoja uwaga. Zdziwił byś się jaką dorobek życiowy (zawodowy), wiedzę i trzeźwość umysłu mają niektóre starsze osoby....niejedna by Ciebie zawstydziła! ;)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Chcesz dyskutować ze mną czy z moim cytatem

Nie zdystansowałeś się do cytowanej treści, przyjąłem ją jako Twój pogląd - z całym szacunkiem.

Ciekawe masz podejście do sprawy, zwłaszcza stosunek do osoby starszej

Jako dziadek (od kilkunastu lat) zaczynam być w tej dziedzinie kompetentny ;)))

"Zauważmy również, że idąc do katolickiego lekarza tym bardziej możemy być pewni, że mimo możliwych różnic poglądów ii tak potraktuje pacjenta z szacunkiem, gdyż to właśnie religia wymaga od niego poszanowania dla każdej osoby!!! Tak samo uczciwość- nie przyjmowanie łapówek- wynika prosto z siódmego przykazania. Aż dziw, że tak mocno negatywnie komentowana jest wyższość prawa boskiego..."

To normalnie bzdura i demagogia na poziomie średniowiecznego katechizmu. Podobnie z pewnością rodziców, którzy oddają swoje dzieci w ramiona księży katolickich...

Gdyby właśnie nie nagminne przykłady łamania zasad Ewangelii przez funkcjonariuszy KK od początku jego istnienia, tobu może mozna było nad takimi sprawami przejść do porzadku dziennego i olać. Ale tak nie jest, bo moralność, uczciwość nie jest domeną wyznawców KK. Gdyby tak było, to w państwie, gdzie podobno jest 95% dawno już milibyśmy biblijny raj a zwłoki małych dzieci nie znajdowały się na śmietniku czy w zakiszonych w beczkach. A księża pedofile bezkarni...

Po to jest prawo państwowe...

Jar1 a to co piszesz (uogólnianie) nie jest demagogią....jeżeli ktoś dobrowolnie i z całym zaangażowaniem będzie się stosować do tych zasad nie może być tak jak napisał?

Dlaczego sugerujesz wręcz insynuujesz że nie robią tego w dobrej wierze?!

Nie zdystansowałeś się do cytowanej treści, przyjąłem ją jako Twój pogląd - z całym szacunkiem.

Jako dziadek (od kilkunastu lat) zaczynam być w tej dziedzinie kompetentny ;)))

Wprawdzie wnuków się "nie dorobiłem" ale w latach tez jestem "posunięty"....nie aż tak ale z lat 50 również się wywodzę. ;)

Źle mnie zrozumiałeś nie dystansuję się, ale trudno bronić czyjeś oświadczenia a Twój komentarz przecież nie dotyczył tylko poglądów.

Jar1 a to co piszesz (uogólnianie) nie jest demagogią....jeżeli ktoś dobrowolnie i z całym zaangażowaniem będzie się stosować do tych zasad nie może być tak jak napisał?

Dlaczego sugerujesz wręcz insynuujesz że nie robią tego w dobrej wierze?!

Odkąd to realne fakty sa insynuacja? Wierzyć człowiek może w co chce, ale o jego moralności i poziomie decyduje jego postepowanie i czyny. To, że ktoś ogłasza się lekarzem katolikiem nie robi z niego ani lekarza ani katolika.

A cóż to za realne fakty?

Walka z Ewangelią zawsze kończyła się tak samo. Prawo ludzkie stawia w centrum prawo. Prawo Boże, które niektórzy nazywają naturalnym, stawia w centrum człowieka.

nagminne przykłady łamania zasad Ewangelii przez funkcjonariuszy KK od początku jego istnienia

To, że w czasie dziejów pewne osoby błędnie interpretowały Ewangelię bądź chciały zbić na niej różnego rodzaju kapitał nie znaczy, że w samej Ewangelii kryje się jakiekolwiek niebezpieczeństwo. W każdym środowisku złożonym z ludzi są jednostki wybitne i czarne owce. Jeśli jakiś pijany policjant potrąciłby autem moje dziecko to jeszcze nie znaczy, że cała policja nadaje się do likwidacji... Co zaś tyczy się środowiska lekarskiego, to znane są przypadki, kiedy jeden czy drugi pełni dyżur na podwójnym gazie nie mówiąc już o przypadkach, kiedy zamiast zajmować się pacjentami gruchają sobie w jakimś kącie z pielęgniarkami... Wolę pójść do lekarza, który odpowiada nie tylko przed swoimi kolegami ale też liczy się z Bogiem z powodu swojej wiary.

Ostatnio pojechałem odebrać mamę ze szpitala po artroskopii kolana. Obolała i zmęczona czekała ponad pięć godzin na wypis. Poprzedniego dnia wypisywano osobę, której rodzina odwiedziła gabinet z "małym dowodem wdzięczności". Wypis trwał 10 minut...

Dziwi mnie ten cały szum ...

Dlaczego niektórzy ludzie wciąż pitolą bzdury że lekarz - to "służba" ?

Panowie i panie - lekarz , to nie żadna "służba" tylko zawód , którego zdobycie kosztuje lekarza wiele dziesiątek lat życia ...

Odnośnie pitolenia "lekarze wykształcili się za nasze pieniądze" , to KAŻDY student państwowej uczelni - też jest wykształcony za NASZE pieniądze ...

A lekarze na studia wydają POTĘŻNE pieniądze , na specjalizacje idzie jeszcze więcej ...

Maju dnia 01.06.2014 - 10:53 napisał

"Jar1 a to co piszesz (uogólnianie) nie jest demagogią....jeżeli ktoś dobrowolnie i z całym zaangażowaniem będzie się stosować do tych zasad nie może być tak jak napisał?

Dlaczego sugerujesz wręcz insynuujesz że nie robią tego w dobrej wierze?!"

Odkąd to realne fakty sa insynuacja? Wierzyć człowiek może w co chce, ale o jego moralności i poziomie decyduje jego postepowanie i czyny. To, że ktoś ogłasza się lekarzem katolikiem nie robi z niego ani lekarza ani katolika.

Te jak to nazwałeś fakty nie muszą dotyczyć tych osób które podpisały tą listę, prawda? Nie ma tez ludzi doskonałych.

Co do tego że może być tak jak piszesz można się zgodzić z tym zastrzeżeniem nikt nie zdeklaruje się po to by łamać to co sobie założył, bo niby po co? ;)

Wszyscy lekarze powinni po ukończeniu studiów podpisać stosowną lojalkę, z zasadniczym punktem:

"Podczas leczenia pacjenta lekarz nie może kierować się swoim sumieniem."

Krótko mówiąc coraz bliżej Korei, w której spełnił się sen "ojców założycieli". Tam mamy "równość", "wolność" i "braterstwo" w pełnym wymiarze.

Określenie kato-lekarze nie ma nikogo obrażać

Kato-lekarze - dopisz jeszcze; kato-sklepy, kato-kina, kato-kawiarnie itd., na końcu dodaj kato-getto i zapodaj całość na racjonalista.pl

Dzięki bogu nie ma jeszcze kato-sklepów oprócz tych z krzyżykami i innymi dewiacjonaliami ;-)) kato-kin też nie ma uff :-)

???

Dzięki Bogu zdrowy rozsądek jeszcze zwycięża, choć widząc co się nieraz tu wypisuje nie mam pewności czy niektórzy by mnie nie chcieli w takim kato-getcie zobaczyć. ;)

Wiara nie ma nic wspólnego ze zdrowym rozsądkiem.

A może ktoś napisać, po co była ta deklaracja wiary przez tych lekarzay, jesli nie ma żadnego problemu? PO kiego grzyba im to i do czego potrzebne?

Gość stary bej

(Konto usunięte)

A może ktoś napisać, po co była ta deklaracja wiary przez tych lekarzay, jesli nie ma żadnego problemu? PO kiego grzyba im to i do czego potrzebne?

Oj tam, PO co '-)

Przecież koty też znaczą miejsce i nikt się temu nie dziwi, choć śmierdzi.

http://www.nil.org.pl/rejestry/centralny-rejestr-lekarzy/informacje-statystyczne

Niech sobie "lekarze wyznaniowi" sami pozakładają własne, kościelne szpitale i przychodnie.

Z waszych wypowiedzi głupota i zwykla nienawiść aż tryska.

Powiedz mi jak sobie wyobrazasz wizytę u lekarza, który podpisal ta listę?

Nie będzie cię leczył z anginy, zapalenia wyrostka, syfilisu, nie poskłada złamanej nogi?

Nie przepisze recepty bez spowiedzi i obietnicy, ze pójdziesz na mszę świętą?

No jak?

PO kiego grzyba im to i do czego potrzebne?

Aaaa, czyli cala ta złość ze zwykłego niezrozumienia.

???

Dzięki Bogu zdrowy rozsądek jeszcze zwycięża, choć widząc co się nieraz tu wypisuje nie mam pewności czy niektórzy by mnie nie chcieli w takim kato-getcie zobaczyć. ;)

No ale gdyby nas drutem otoczyli to ciekawe kto by w tym gettcie się znalazł:)))))

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Katolicy, pokładajcie ufność w Bogu.Wasza wiara Was uzdrowi! Po cóż zajmujecie kolejki tym, których wiara jest zbyt wątła? Czyżby Wasza też taka była? Co do tego nie mam wątpliwości:)

..

Aaaa, czyli cala ta złość ze zwykłego niezrozumienia.

..

Ty jachusia siem nie mądrzyj, boś się sporo w życiu łonanizował, więc żaden lekarz katolik Ci nawet czopka nie przepisze.

Maju dnia 01.06.2014 - 16:20 napisał

???

"Dzięki Bogu zdrowy rozsądek jeszcze zwycięża, choć widząc co się nieraz tu wypisuje nie mam pewności czy niektórzy by mnie nie chcieli w takim kato-getcie zobaczyć." ;)

No ale gdyby nas drutem otoczyli to ciekawe kto by w tym gettcie się znalazł:)))))

Fakt, cała nadzieja w tym że ludzie mają intuicję i wyczuwają że świat zaczyna wariować...nie ludzie wierzący.

Wiara nie ma nic wspólnego ze zdrowym rozsądkiem.

Mniemam że ten wpis również nie ma z poprzedzającym moim. ;)

Nerwica eklezjogenna – to nazwa grupy zaburzeń psychicznych wytwarzanych przez religie i kościoły (z gr. ecclesiae – kościół, gignomani – być wytworzonym). Ze względu na to, że źródłem nerwicy kościelnej są głębokie przekonania religijne pacjenta, choroba ta jest bardzo trudna do leczenia.

Czy tymi katolekarzynami nie powinni zająć się przypadkiem ich koledzy z Tworek?

thrak - 100 000 000 istnień ludzkich to ofiary prób wyrugowania Boga i niszczenia religii przez komuchów ...

dodaj do tego miliony wymordowane przez antychrześcijanina adolfa hitlera ...

Stalin i hitler nienawidzili religii i Boga tak jak dzisiaj "młodzi wykształceni z dużych ośrodków" będący raz u palikmiota raz u koorwina ...

ateizm jest zajebiście jałowy intelektualnie ... to ugór na którym nic dobrego nie wzrośnie ...

wcześniej w tym wątku napisałeś coś co mnie rozbawiło do łez ... "Lekarz jest na służbie u mnie, u Ciebie u społeczeństwa" ...

Qwa człowieku - na trzeźwo to pisałeś ????

Lekarz nie jest niczyim służącym ... Pluj i inni tobie podobni , to za 10 lat będziecie zdychać bo w Polsce będzie już BARDZO widoczny brak lekarzy ...

Już dzisiaj braki w kadrze lekarskiej sa odczuwalne ...

wykształcenie lekarza to proces trwający zdecydowanie więcej niż masowa produkcja emgierów z Wyższych Szkół Gotowania na Gazie ...

Specjalista kształci się ponad 20 lat .

Znachorami powinna zająć sie prokuratura

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.