Skocz do zawartości
IGNORED

wimp - Wasze odczucia

Tribunal

Rekomendowane odpowiedzi

niestety nie mogę odpalić na Delphine tego WiMP'a

Wimp na Daphile zainstalowany, konto na stronie Wimp założone

a na stronie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w zakładce "ustawienia konta" nie mogę się zalogować wyskakuje - Nieprawidłowy numer telefonu lub hasło.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może to dlatego ...

Na mysqueezbox musisz "zainstalować" wimpa a potem wprowadzić hasło i login.

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

noi lipa chcę opłacić subskrypcję hifi za 39,99 przez paypal i odrzuca mi transakcje pommimo że prawie codziennnie dokonuję płatności przez paypal. no takich problemów z odpaleniem czegokolwiek na kompie jeszcze nie miałem

Z odpaleniem Spotify nie było problemu

noi lipa chcę opłacić subskrypcję hifi za 39,99 przez paypal i odrzuca mi transakcje pommimo że prawie codziennnie dokonuję płatności przez paypal. no takich problemów z odpaleniem czegokolwiek na kompie jeszcze nie miałem

Z odpaleniem Spotify nie było problemu

musisz podać numer karty kredytowej też próbowałem to załatwić paypal nie posiadając karty kredytowej i nie dałem rady, ale napisałem do suportu troszkę z pretensjami że już w okresie próbnym żądają numeru karty kredytowej a ja jeszcze nawet nie miałem możliwości wypróbowania wimpa i ktoś myślący z suportu "odblokował mi temat " i przez miesiąc mogę sobie słuchać za darmo (jakiś kod-vojcher do słuchania przez miesiąc za darmo w jakości hifi miałem ze stronki audiostereo :) tylko z tą subskrypcją był problem.

No może to jest powód bo zalogować się nadal nie mogę :(

Napiszę do nich oco kamen, bo przecież nie będę zakładał specjalnie karty kredytowej (nie ma za free) skoro wszystkie transakcje na całym świecie załatwiam przez payu oraz zwykłą kartą debetową VISA

Ale jakoś się da, może to kwestia konfiguracji Paypala. Tak wygląda działające konto HiFi z Paypal, który ma powiązaną do konta kartę debetową. Może właśnie w tym jest rzecz, że karta musi być powiązana na stałe z kontem.

Swoją drogą to przyzwyczajaj się, że w Wimp mało co działa sensownie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy ktoś może mi powiedzieć jak obejrzeć w WIMPie teledyski. Ponoć jest i HD ale ja nic takiego nie widzę. Najlepiej jakby WIMP miał plugin do XBMC z video.

Tranzystor to ciemna strona mocy... strzeżcie się jej... I nie dajcie się zwieść, jakoby mocniejsza była... bo jest tylko szybsza... łatwiejsza... a przez to pociągająca tak bardzo... Podczas gdy jasna, lampowa strona trudna jest... cięższa... wyrzeczeń licznych wymaga... ale bać się jej nie musicie... by Twonk

Strasznie dziś wolno chodzi WIMP. Czy tak wszyscy macie ?

Tranzystor to ciemna strona mocy... strzeżcie się jej... I nie dajcie się zwieść, jakoby mocniejsza była... bo jest tylko szybsza... łatwiejsza... a przez to pociągająca tak bardzo... Podczas gdy jasna, lampowa strona trudna jest... cięższa... wyrzeczeń licznych wymaga... ale bać się jej nie musicie... by Twonk

Nasze również działają a u mnie nie tylko pliki to jeszcze srebrne czy czarne krążki a i jeszcze mam trochę kaset ale i tak Wimp to 90% czasu słuchania.

A wimp faktycznie w soboty chodzi najgorzej chyba serwery im siadają. Jeszcze parę miesięcy temu jak korzystałem z ich programu na Win8 to się zawieszał zacząłem coś szukać i Daphile okazał się wybawieniem ale teraz coraz częściej się zawiesza na początku tak nie było.

• 2 tygodnie później...

Wimp łączy się z Tidal

Ukryta Zawartość

"TIDAL chwali się 25 milionami utworów muzycznych, obsługą muzyki w formacie FLAC/ALAC 44.1kHz / 16 bit – 1411 kbps i ponad 75 tysiącami klipów wideo."

Pełne info

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pytam się gdzie jest ku.. .a Polska

Pass the test and get a 14 day free trial for TIDAL.

TIDAL is currently only available in the US, UK, Canada, Ireland, Luxembourg, Netherlands, Finland, Belgium, Italy, Singapore, South Africa, Denmark, Sweden, Norway, Czech Republic, Slovakia, Spain, Portugal, Estonia, Latvia, Lithuania, France, Austria, Switzerland, Hungary, Turkey, Cyprus, Greece, Malta, Romania and Slovenia.

Panowie czy jest jakiś program do sterowania wimpem w łapki zdalnie z smartfona

Panowie czy jest jakiś program do sterowania wimpem w lapku zdalnie z smartfona

Panowie czy jest jakiś program do sterowania wimpem w lapku zdalnie z smartfona

coś się pochszaniło

Czyli TIDAL za 39.99 Hi-Fi plus Video. No nie jest źle. Moim zdaniem WIMP powinien nas już poinformować o zmianie i automatycznie dodać dodatkowe atrakcje.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.