Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

Pawełku jeżeli dalej boli to maść jest ciągle dostępna :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Z jednej strony zachwalasz, a z drugiej strony patrząc na Twoja działalność na forum udowadniasz, ze mało skuteczna ta maść... Dla mnie to trochę jak z wydmuszkowym hajendem - kupujesz ma być super, a w środku audiofilskie powietrze :-)

Ukryta Zawartość

-----------------

Haj end jest wtedy jak wiesz co jest w środku, a nie jak wygląda i ile zer ma na metce...

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Pawełku jeżeli dalej boli to maść jest ciągle dostępna :)

Ukryta Zawartość

Widzę, że mocna rekomendacja i najwyraźniej testowana osobiście na polecającym, bo i jak zachęcać w przeciwnym razie. Uprzejma prośba o kilka słów od siebie w odniesieniu do tej maści, jak wrażenia, czy skuteczna, jakieś skutki uboczne? Znajomi szukali, to może im polecę dzięki twojemu wpisowi. Z góry dzięki za kilka słów własnej rekomendacji w odniesieniu do zapytania.

Ukryta Zawartość

Właśnie, może testowali w saloniku, wtedy to już by była rekomendacja z najwyższych sfer i że hohohoooo :).

Edytowane przez SVART

Spokojnie, to że ktoś wódy tydzień nie pije nie znaczy, że został zagorzałym abstynentem :)

Nie był bym taki spokojny, szczególnie, że to co zostało zaprzepaszczone w 100% się nie odnowi, Ci co się zrazili i odeszli już nie wrócą, dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi. Szefostwo zrobiło oazę dla krzykaczy, szkoda tylko, że mogą pisać i tam i tu. Nic się nie zmieniło, a psełdo-znawcą zrobiono tylko swój kącik klepankowy....

Może już wystarczy!

Ale co się stało?

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Przepraszam, ...we własnym imieniu. Zaciekawiła nas jednak jak widać reklama Xj4jc :).

Proszę zatem poznawać właściwości leku z autopsji, nie z forumowych pogadanek.

Vlado, za przyzwoleniem, zanim bym się zdecydował za zastosowanie leku, wolałem powziąć więcej szczegółów ze strony rekomendującego. Wiadomo, że leki należy stosować ostrożnie i przezornie :). Jeśli to off top, to prośba o usunięcie konwersacji. O wrażenia z użycia leku zapytam Xj4JC na PW. Pozdrowienia,

Proszę zatem poznawać właściwości leku z autopsji, nie z forumowych pogadanek.

najlepiej jakby Xj4jc pokazał co jak i którędy :) i wszystko byloby jasne

niestety watek jest jest przewidziany do kontaktow z adminem i prośba o dostosowanie wpisów do tematu watku

-ale zawsze można załozyc klub proktologiczny na bocznicy i tam wymieniac informacje

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

-ale zawsze można załozyc klub proktologiczny na bocznicy i tam wymieniac informacje

Świetny pomysł! Wątku apteczno-leczniczego na forum jeszcze nie było :).

O założenie tego wątku w razie czego również poprosimy Xj4jc , bo jawi się najwyraźniej jako specjalista o tych spraw lub jako dystrybutor maści :). W razie tego ostatniego, należałoby Xj4jc odznaczyć jako "branża".

Kliknij na link zawarty w emailu.

Może Cię nie zablokują jak mnie zanim zdążysz napisać tam choćby jednego posta...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mam pytanie , jak się dostać do saloniku ? wcześniej otrzymałem E-mail od Administracji ale nie skorzystałem , teraz bym chciał .

link i musisz poczekac na akceptacje 3 osób aby wejść

Problem w tym że go usunąłem .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Moderatorzy

najlepiej jakby Xj4jc pokazał co jak i którędy :)

Chyba juz nie pokaże, poprosił mnie o przekazanie ostatnich słów w tym wątku :-)

" Niestety efektów działania maści nie mogę opisać z powodu ... bana za maść tym razem :)))"

Edytowane przez plastik1989

-----------------

przepraszam ale nie wiedziałem o jego banie w tym wątku

zachęcałem jednak do zalożenia specjalnego watku bo ten był przeznaczony na "sprawy forumowe"

To, że decydujemy się przywrócić ten wątek, jest decyzją moją i Prezesa Skrzypczaka. Decyzja nad którą musieliśmy się zastanowić, aby była sprawiedliwą z naszego punktu widzenia a nie twojego chciejstwa. Jest ona taka, ponieważ uważamy, że usunięcie tego watka odbyło się w sposób nieelegancki

To ja bym sobie pozwolił przypomnieć taki wątek jak "Ateiści audio-voodoo", który ot tak sobie wyleciał z Klubów na Bocznicę - i skutkiem tego, został zamknięty przez założyciela.

aby nie dać powodów do zgłoszeń

A zawieście te "zgłoszenia" na kilka miesięcy. Być może okaże się, że nie są niezbędne.

To ja bym sobie pozwolił przypomnieć taki wątek jak "Ateiści audio-voodoo", który ot tak sobie wyleciał z Klubów na Bocznicę - i skutkiem tego, został zamknięty przez założyciela.

A wiesz może który z modów go wyleciał? Jeśli tak do zwróć się do niego.

A zawieście te "zgłoszenia" na kilka miesięcy. Być może okaże się, że nie są niezbędne.

Mylisz się, są niezbędne.

założyliby własne forum, z własnymi zasadami i odpowiadającym im gronem użytkowników. To przecież nie jest ani trudne, ani drogie.

Dla "technicznych analfabetów" i "centusiów"?

Ale widać, o inne rzeczy tu chodzi ......

Bo oni tu może nie na polowanie przychodzą.

A wiesz może który z modów go wyleciał? Jeśli tak do zwróć się do niego.

Przecież tego typu operacje były "tajne". Nikt nie raczył nas informować o takich posunięciach. Czy z panelu moderatorskiego nie można sprawdzić kto to zrobił?

proponuje link do tematu do admina

watek jesli był zamkniety na prosbe usera to i tak tylko admin to może wycofać

watek jesli był zamkniety na prosbe usera to i tak tylko admin to może wycofać

Tak był zamknięty, ale nie wiem czemu wola założyciela nie została uszanowana! Kub został zamknięty z powodu wywalenia na bocznicę i tak miało pozostać do chwili przywrócenia go do klubów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jest otwarty , nie mam mozliwosci sprawdzenia- dlaczego bylo ponowne otwarcie

autora watku jak widzę nie ma na forum

Jeśli chcecie przywracać ten wątek, to myślę, ze trzeba by zapytać StaregoM o zdanie. Zlikwidował co prawda konto, ale może zechciałby wrócić?

Ukryta Zawartość

"Twoje konto musi mieć 100 dni pod rejestracji."

LOL :D

Ukryta Zawartość

No widzisz, stary już jesteś :)

A co się stało, że w Saloniku się zesrało? :) Podobno się posypały? :)

92666c3f6b0f7805b7cb82567d12b58d.jpg

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.