Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Ja korzystałem, póki mi się telefon nie rozdupcył i teraz mam starą Nokię :)

Stare Nokie, to takie Corolle Toyoty są:)

Bo telefon do dzwonienia jest.......dobry

Zasadniczo

Wysłane z tableta przy użyciu palca

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Z ciekawości postawiłem tego tapataka na fonie i wszystko działa na AS. Niestety to dla mnie badziew:)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ja zaglądam:)

Chyba nikt inny nie korzysta z tego tapaciaka bo nie ma więcej zgłoszeń..

Ja korzystam, wszystko działa. Trochę gorzej jest z forum, którego nazwy wymieniać nie można, tam Tapa lekko przycina.

No i już wiem co było.

ecc8197d95a46d3f7c3dc8d433cec0f4.jpg

Dziwne tylko, że było dobrze i co, "samo" się zaznaczyło?

Ale grunt, że działa.

c7766279f9fb07c57b42a1aa44bca51b.jpg

Edytowane przez patrick.mc
Gość papageno

(Konto usunięte)

Dlaczego zamknięto temat Po co?

Czy na tym forum można tylko o audiofilskich bezpiecznikach, kablach i innych pierdołach? No i oczywiście o polityce. W kółko to samo. 50/50. I nic się nie zmieni, i z góry wiadomo co kto napisze, i na jaki temat. Czy Was to nie nudzi/brzydzi? Taka polska przypadłość?

(......................)

Edytowane przez vlado
wpis obraźliwy

Mam pytanie: dlaczego, skoro (jak wyjaśnił moderator):

"wątek traktuje o niczym"

to został zamknięty?

Jak temat jest o niczym, to jakim sposobem znalazł się powód do jego zamknięcia?

Ponadto nazywanie wpisów o Saloniku "niczym" chyba obraża tę społeczność. Tyle trudu wkładają, a to wielkie NIC. Po raz pierwszy staję w obronie Saloniku - proszę odwołać swoje słowa!

Dlaczego zamknięto temat Po co?

Czy na tym forum można tylko o audiofilskich bezpiecznikach, kablach i innych pierdołach? No i oczywiście o polityce. W kółko to samo. 50/50. I nic się nie zmieni, i z góry wiadomo co kto napisze, i na jaki temat. Czy Was to nie nudzi/brzydzi? Taka polska przypadłość?

(....................)

Wyjaśnienia moderacji znajdują się w zamkniętym wątku.

Pewnie z tego samego powodu, z którego wątek "Roon" jest w Hi-End zamiast w PC Audio.

Wątek "Roon" przeniesiony do PC Audio.

@Vlado, przyjmuję pkt na klatę ... ciekawe dlaczego tolerujesz takie kwiatki "P.S. Salonikowcy to osoby z poważnymi zaburzeniami emocjonalnymi." To jest zgodne z regulaminem, ciekawe? Wybiórcza moderacja ... tego nie wyedotowałeś a powinieneś + punkty dla tego usera, za chamstwo ... ja za swoje już punkty dostałem.

Edytowane przez artuku

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

@Vlado, przyjmuję pkt na klatę ... ciekawe dlaczego tolerujesz takie kwiatki "P.S. Salonikowcy to osoby z poważnymi zaburzeniami emocjonalnymi." To jest zgodne z regulaminem, ciekawe? Wybiórcza moderacja ... tego nie wyedotowałeś a powinieneś + punkty dla tego usera, za chamstwo ... ja za swoje już punkty dostałem.

Nie rozerwę się. To nie jest jedyna zakładka z trwającymi wciąż wojnami między salonikowcami a tymi, którzy tam dostać się nie mogą. A i politycznych, kościelnych i personalnych, również mam obfitość.

Nie martw się, i to co wskazałeś również będzie nagrodzone, nawet jak ja przeoczyłem są inni moderatorzy.

I już sprawiedliwość się dokonała.

Nie martw się, i to co wskazałeś również będzie nagrodzone, nawet jak ja przeoczyłem są inni moderatorzy

OKi

Złote myśli "Słońca hajenda" ... "Lampa szumi, winyl trzeszczy, Ellipticor nie dla leszczy". 

Czy Forum może ustanowić jeden wybrany dzień kalendarzowy DNIEM MODERACJI?

Tyle pozytywnych powodów się pojawia, rola nieodpłatna i społeczna, więc byłby to rodzaj święta i wyraz pamięci o potrzebnej pracy od użytkowników.

Jest kwestia daty. Może symbolicznie ostatni dzień i miesiąc przed powstaniem Saloniku?

Żeby święto było wszystkich...

To nie jest jedyna zakładka z trwającymi wciąż wojnami między salonikowcami a tymi, którzy tam dostać się nie mogą.

Lub nie chcą.

A wojenki podjazdowe salonikowców można zakończyć w bardzo prosty sposób - wystarczy im dać Read-Only na resztę forum.

Nie można. Salonik to subforum, aby do niego dołączyć trzeba być aktywnym forumowiczem. Dostęp maja wszyscy poprzez samozgłoszenie swego akcesu. Regulamin nie stanowi o tym ,że przystępujący musi zrezygnować z uczestnictwa w otwartym forum.

Zatem jak na wstępie ...

Moja św. pamięci Babcia mawiała - pamiętaj wnusiu - mądry nie jest dlatego mądry bo skończył kilka fakultetów - tylko dlatego,że potrafi ustąpić głupszemu.

Jeśli ta prosta zasada zacznie obowiązywać na naszym forum obie zwaśnione strony zaczną żyć w wiecznym pokoju i żadne "saloniki" nikomu do niczego nie będą potrzebne.

To nie jest jedyna zakładka z trwającymi wciąż wojnami między salonikowcami a tymi, którzy tam dostać się nie mogą.

Przecież salonikowcy to tuzy i ostoje pacyfizmu forumowego. Oczekują tylko zrozumienia i łagodzą nastroje.

Jak więc można sugerować im uczestnictwo w wojnach? To jakaś pomyłka na pewno, ktoś konto komuś zhakował może.... :-)

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Kolejny raz wnoszę, aby salonowców oznaczyć,jest sygnatura Klubowicz,niech będzie salonowiec. To uczciwe,szczególnie jeśli nie chce się ich gościć w swoich wątkach. Jako gospodarz swoich wątków,oczekuję prawa do takich samych narzędzi,czyli do weryfikacji z kim mam do czynienia. To jest ten sam postulat,który wiecznie podnoszą salonowcy. Chcesz u mnie pisać,pokaż kim jesteś!

Gość

(Konto usunięte)

Kolejny raz wnoszę, aby salonowców oznaczyć,jest sygnatura Klubowicz,niech będzie salonowiec. To uczciwe,szczególnie jeśli nie chce się ich gościć w swoich wątkach. Jako gospodarz swoich wątków,oczekuję prawa do takich samych narzędzi,czyli do weryfikacji z kim mam do czynienia. To jest ten sam postulat,który wiecznie podnoszą salonowcy. Chcesz u mnie pisać,pokaż kim jesteś!

Z racji moich poglądów niejednokrotnie wyrażanych na forum trudno wg mnie zaliczyć moją osobę do grona użytkowników ,którzy tworzyli salonik jednak niektórzy koledzy bądź jawnie bądź przez opisywanie zalet namawiali mnie do akcesu, pojawiające sie pytania "co myslę o saloniku" sprawiły ,ze chcialem sobie wyrobić opinię o tym jak to wygląda w rzeczywistości jednak nie wierzyłem ,że uzyskam akceptację, od kolegów , których postrzeganie problemów audio znajduje sie zupelnie po drugiej stronie moich pogladów.

Jednak kiedy na pytanie "co moge dla ciebie jeszcze zrobić"otrzymałem odpowiedź bym zgłosił akces do saloniku

oczywiście zrobiłem to ze względów wyżej opisanych jednak nie wierzylem ,że ktoś mnie zaakceptuje.

Jakiez było moje dziwienie ,gdy po 10 sekundach od klikniecia linku miałem juz wstęp do saloniku....

pozostawiam tę sprawę ocenie kolegów

tak, jeszcze nie wyleciałem z saloniku wiec możesz mnie profilaktycznie banować

Czy mam tez otwarcie napisac jak wylecę i czy to w Twoich oczach zmieni ocene moich wpisów???

A ja po raz kolejny twierdzę, że to ty sam z powodu niechęci do kilku kolegów założycieli saloniku, chcesz stygmatyzować wszystkich tam uczestniczących, wyłącznie z samego ich tam uczestnictwa. Prawo do banowania we własnych watkach masz zachowane za wyjątkiem Bocznicy. Tutaj aby zbanować we własnym wątku musisz zgłosić do moderatora uzasadnienie bana i to moderacja ma decydujący głos.

Kolejny raz wnoszę, aby salonowców oznaczyć, jest sygnatura Klubowicz, niech będzie salonowiec.

Znaczy się, taki niby klubowicz z tym, że za darmochę?

To ja proponuję Złotą Gwiazdę :D

Edytowane przez patrick.mc

Znaczy się, taki niby klubowicz z tym, że za darmochę?

To ja proponuję Złotą Gwiazdę :D

A może zrobić tak, że ten co należy do saloniku dostaje za free dostęp do części klubowej ?

:) :) :)

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

vlado nie chce mi się kolejny raz pisać,dlaczego pałam niechęcią do tego towarzystwa.Wystarczająco już padło argumentów-odsyłam parę stron wcześniej.Twój ostatni wpis bardzo nieuczciwie uprościł moją argumentację.

slavek.xm-tak skoro jesteś w saloniku,to u mnie nie będziesz mógł pisać.Powody wyjaśniałem już sto razy,no ofence!

Edytowane przez Paweł Skurzewski

Ja zwyczajnie uważam, że stosowanie odpowiedzialności zbiorowej jest podejściem haniebnym, a w najlepszym wypadku no fair. I nie oceniam tu w żaden sposób samego saloniku, tylko Twoje postępowanie jakie teraz prezentujesz.

Gość

(Konto usunięte)

slavek.xm-tak skoro jesteś w saloniku,to u mnie nie będziesz mógł pisać.Powody wyjaśniałem już sto razy,no ofence!

ok.

mimo, że nie popieram Twojego stanowiska to jednak wierność własnym poglądom odbieram bardzo pozytywnie i nie mam żalu

pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

Sylwek mamy wolnośc , skoro moje argumenty nie docieraja do Pawła , to nic na to nie poradzę ,ale póki co nie zrobił mi nic złego więc nie będe go nienawidził tylko dlatego ,ze uważa iż grupa kolegów do których dołączyłem nie może pisac w jego wątkach. Ja to traktuję jak niezgadzanie sie z pogladami okreslonej grupy społecznej do której ze względu na swoje przekonania nigdy sie nie będzie należało, wolno mu i tyle. Regulamin też tego nie zabrania. Jesli on sie z tym dobrze czuje to jego sprawa. Tylko patrząc obiektywnie skoro ja moglem zmienic nastawienie to ktoś inny tez może dlatego, że czas leczy rany i przekonałem sie o tym nie raz

Edytowane przez slawek.xm

Ależ masz racje i należy unikać nienawiści. In on ma prawo uważać co tylko chce, ale też inni mają prawo ocenić tą postawę i to robią.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.