Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
Teraz, bubusia napisał:

Moderacjo droga. Apelujesz o jednosc, widzisz co niektorzy wyprawiaja-oskarzaja ludzi bezpodstawnie, zwymyslaja normalnych gosci od agentow i kolesi Putina, i wlasciwie nie reagujesz. Po co jestes?

I co moderacja ma robić ? 

Potem ktoś pisze odwołanie typu: "nazwanie ruskiego agenta ruskim agentem" poza tym że dopisał całą litanię epitetów to już wszystko jest ok. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Teraz, Maju napisał:

Nie miej mu tego za złe.....oni już tak mają że własne ich wyobrażenia (o tych których nie znoszą i nie chcą nigdy zrozumieć), wkraczają w ich świat równoległy stając się ich "rzeczywistością".

Będzie mi teraz tu epatował twarzą tej biednej dziewczynki, sugerował, insynuował .....żenująco to podłe  zagrania liczące na tani poklask od tych którym się wydaje, że tylko ich stać na empatię.

A moderacja patrzy i nic z ta agresja nie robi.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
Teraz, skynyrd napisał:

A mnie zbanowałeś, bo nie dyskutowałem tylko lałem na odlew

Wpierdoliłeś mi półtora miesiąca. To haniebne.

Należało się. Skakanie do każdego w temacie bluzgami to nie miejsce. Nawet jeżeli to zgłoszeń było cała masa. Róbcie co chcecie w tematach ale zabawa zawsze sie kończy gdy ktoś zgłosi takowe wpisy. Nawet w 99% jest to osoba która zaczyna takie zabawy.

2 minuty temu, Espectro napisał:

I co moderacja ma robić ? 

Potem ktoś pisze odwołanie typu: "nazwanie ruskiego agenta ruskim agentem" poza tym że dopisał całą litanię epitetów to już wszystko jest ok. 

Kazde bezpodstawne obrazanie = ban i tyle

Egona jakos potrafiles zbanowac za ruskiego.

Widzisz, ze ktos jedzie, zwymysla od agentow, jatrzy, nie odpowiada na apele o spokoj, to rob swoje. Tyle.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy
Teraz, bubusia napisał:

Kazde bezpodstawne obarzanie = ban i tyle

Tylko jeżeli osoba pomówiona o tym powie / zgłosi wpis.

• Moderatorzy

Ałka, zapałka, dwa kije.... kto nie przestanie robić tu pyskówek i offtopów ten wyłapie krótką blokadę.

Start !!!

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Godzinę temu, Espectro napisał:

jeżeli osoba pomówiona o tym powie / zgłosi wpis.

Moja odpowiedź na ten wpis też nie była poprawna?
Co było złego w stwierdzeniu że nie zdążyłem zgłaszać haniebnych wpisów takich które zdążono skasować?
Co złego w stwierdzeniu że zasługiwały na "urlop"???

To nie było TYLKO stwierdzenie faktu???
To nie dotyczy ŚCIŚLE funkcjonowania tego forum???

A może chodziło o to by inni nie dowiedzieli się kto tu rzeczywiście prowokuje sprzeczki, kto wprowadza OT do tego tematu.....to też nie będzie dotyczyło tematu i zostanie usunięte jak wiele dzisiejszych moich wpisów, panie @Espectro?    😉

40 minut temu, stench napisał:

ten wyłapie krótką blokadę.

Start !!!

🙂

Powtórzę to co już tu raz wykasowano, pa do jutra.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
27 minut temu, Maju napisał:

takich które zdążono skasować?

To chyba dobrze że moderacja zdążyła. ?

27 minut temu, Maju napisał:

A może chodziło o to by inni nie dowiedzieli się kto tu rzeczywiście prowokuje sprzeczki, kto wprowadza OT do tego tematu.....to też nie będzie dotyczyło tematu i zostanie usunięte jak wiele dzisiejszych moich wpisów, panie

Przez ostatnie dni to prawie każdy temat na bocznicy to offtopy. 

13 godzin temu, Espectro napisał:

Napisał Pan do kogoś z administracji ?.

Proszę o usunięcie konta użytkownika skynyrd z powodu notorycznego łamania regulaminu i netykiety .

Jak długo można tolerować to szaleństwo , wulgaryzmy , prowokacje i zniesławianie innych użytkowników ? Ile to już lat ten człowiek robi chlew z forum audiostereo ? Czy szaleńcowi wolno więcej ? Nie , takich ludzi się izoluje od społeczeństwa bo szkodzą i są groźni . 

To przykłady tylko dzisiejszych wpisów tego człowieka i tylko pod moim adresem i ogólnie o użytkownikach forum:

cyt:

,,Jesteś zwykłym kapustą" , ,, jesteś nadpobudliwy i przygłupi. Po za tym, dupa to dupa, a zdaje się, że masz z tym problem." , ,, Artur napierdala watę cukrową, Frania piccę, dzieciaki latają. Jak, k**wa w Hiroszimie." ,,Podobno jest takich debilów 90%. Wy - 10% czujcie się jak ludzie inteligentni." ,, To jest wyobraźnia, której Arturowi poskąpił Bóg. Ale Artur jest szczęśliwszy od Was - Artur jest idiotą." 

Ciągłe pobłażanie takim ,,występom " jedynie wzmacnia przekonanie tego człowieka o bezkarności i utwierdza w przekonaniu o słuszności jego postępowania - skoro nie ma skutecznej kary to dlaczego nie robić tak dalej ?

pozdr.

Czy ktoś powstrzyma szaleństwo użytkownika skynyrd ?

Cytuję jego kolejny wpis , pod adresem innego użytkownika  :

,, Co ty jebiesz kmiocie - dzisiaj przelałem 300.000 kontrahentowi.

Uwielbiam idiotów z YT i przygłupów. Ile chciałeś wypłacić? Tysiąc? k**wa - poważna sprawa.

Ja sie chyba za***ie"

Edytowane przez arturp

...there is no spoon...

W dniu 24.02.2022 o 23:22, misiek54321 napisał:
W dniu 24.02.2022 o 23:22, soundchaser napisał:

Nie poznajesz avatora?

Swego czasu jeden Moderator pisał o nim że to największy zwolennik kabli w systemach stereo.

Nie śmiem posądzać tak zacnego usera o trolling , lub zwykłe oszczerstwo , dlatego poproszę o przypomnienie : gdzie , kiedy i który to był Moderator ?      Tyle w kwestii formalnej , skoro moja , skromna osoba została wymieniona .     Dobranoc .

p.s. Wcześniej nie mogłem zapytać , bo , jak raczył poinformować sam Adm. , byłem na urlopie .

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

13 godzin temu, stench napisał:

Ałka, zapałka, dwa kije.... kto nie przestanie robić tu pyskówek i offtopów ten wyłapie krótką blokadę.

Start !!!

to Czarzastym

„Facet po prostu w krótkich majtkach, od początku do końca.“

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

A dlaczego temat akcja Humanitarna itd jest zamknięty dla komentarzy .

Chcialem Wam podpowiedzieć . Wyślijcie te adresy do kościołów w Polsce i pokażcie odpowiedzi.

Odważni na start.

Edytowane przez dulon184
20 godzin temu, Espectro napisał:

Przez ostatnie dni to prawie każdy temat na bocznicy to offtopy

Piszmy o tym co tu i teraz....
Bo są też tu tacy (jak ten wyżej) którzy piszą CELOWO dezinformacyjne kłamstwa, bo mają obsesję na punkcie Kk!!!

Pisząc takie OT w tym temacie mam mu podać adresy kościołów gdzie już w niiedzielę przeprowadzano zbiórki na rzecz Ukrainy, czy podać nazwiska osób które w akcji humanitarnej Caritas uczestniczą i dzień w dzień przewożą tam (na Ukrainę) dary serca od KATOLIKÓW......jak pan pozwoli mógłbym mu to tu wypisać by podle nie prowokował!!!

Jak taki nie wie, nie rozumie że Kk pomaga, robi to własnymi siłami i kanałami to niech nie pisze więcej podobnych insynuacji......bo jak widać zaczyna się to tu podobać innym podatnym na podobne obsesje.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
7 godzin temu, dulon184 napisał:

A dlaczego temat akcja Humanitarna itd jest zamknięty dla komentarzy .

Chcialem Wam podpowiedzieć . Wyślijcie te adresy do kościołów w Polsce i pokażcie odpowiedzi.

Odważni na start.

A bo pro rosyjskie wpisy się pojawiły. Tylko tyle. 

7 godzin temu, dulon184 napisał:

Raczej nic nie uzyskamy. Poza tym słyszałem że rydzyk zbiera na ten sam cel ale na swoje konto. 🙂 

1 godzinę temu, Maju napisał:

Pisząc takie OT w tym temacie mam mu podać adresy kościołów gdzie już w niiedzielę przeprowadzano zbiórki na rzecz Ukrainy, czy podać nazwiska osób które w akcji humanitarnej Caritas uczestniczą i dzień w dzień przewożą tam (na Ukrainę) dary serca od KATOLIKÓW....

No cóż... niektórzy mają tak ograniczone wyobrażenie o świecie, że własny durnowaty wpis o braku znajomości maila, uważająnie za tak ważny dla losów Polski, że nie tylko warty powtórzenia kilka razy na Forum, ale też założenia tematyczmego wątku, a nawet strollowania wątku moderatorskiego. A przecież nic nie stoi na przeszkodzie by wejść na stronę Caritas i poszukać interesujących go informacji, a jeśli ich nie znajdzie skorzystać z którejś formy kontaktu i zapytać. BTW sprawa sprawą, strona stroną, a że moderacja toleruje dziwne.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

E tam "dziwne"....    🙂

Godzinę temu, Espectro napisał:

Poza tym słyszałem że rydzyk zbiera....

Zadziwiające ile kłamstw o nim można się nasłuchać....

Przy okazji, szkoda że nie słyszał pan że nazwiska piszemy z dużej litery.
Żartuję i dziękuję za ten wpis, wiele mi wytłumaczył.

Edytowane przez Maju

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

Zadziwiające ile kłamstw o nim można się nasłuchać....

Przy okazji, szkoda że nie słyszał pan że nazwiska piszemy z dużej litery.
Żartuję i dziękuję za ten wpis, wiele mi wytłumaczył.

Z wszystkich rozmów tych na PW jak i w tematach raczej to Pan jako pierwszy mnie o to posądzał więc nie rozumiem teraz zdziwienia gdy napisałem coś stojąc po tej stronie. Po prostu owa osoba jest dla mnie kimś kto ciągnie cały KK w dół. Niestety. A co do informacji to jest to prawda i tak radio Maryja przekazuje. 

1 minutę temu, Espectro napisał:

co do informacji to jest to prawda i tak radio Maryja przekazuje. 

Ja akurat nie miałem czasu zweryfikować czy ta informacja jest prawdziwa, na szybko internetowych potwierdzeń nie znalazłem .....a napisałem jedynie to co jest niezbitym faktem że o. T. Rydzyk jest osobą  na którą pisze się w mediach (i nie tylko) najwięcej fake newsów.

• Administratorzy
Teraz, Maju napisał:

Ja akurat nie miałem czasu zweryfikować czy ta informacja jest prawdziwa, na szybko internetowych potwierdzeń nie znalazłem .....a napisałem jedynie to co jest niezbitym faktem że o. T. Rydzyk jest osobą  na którą pisze się w mediach (i nie tylko) najwięcej fake newsów.

Czy ja wiem czy tak dużo tych fake newsów.

Ja wiem....   🙂

A tu linki świadczące o tym że RM sugeruje by pomagać uchodźcom przez Caritas.....to się nieco nie zgadza z tym co pan podaje.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

39 minut temu, Espectro napisał:

Czy ja wiem czy tak dużo tych fake newsów.

Dla wielbicieli pana Rydzyka każda inna niż chwalcza informacja na jego temat jest fake newsem. Uważają że jeśli fakty na temat obiektu ich kultu są porażające - to tym gorzej dla faktów.

Czy została np. wyjaśniona sprawa korzystania przez Rydzyka z nadajników na Uralu? W Rosji wszystkie nadajniki są w gestii i pod kontrolą FSB.

• Administratorzy
55 minut temu, Maju napisał:

Ja wiem....   🙂

A tu linki świadczące o tym że RM sugeruje by pomagać uchodźcom przez Caritas.....to się nieco nie zgadza z tym co pan podaje.

https://www.radiomaryja.pl/informacje/skala-pomocy-niesionej-przez-caritas-polska-ukrainie-jest-coraz-wieksza/

https://www.radiomaryja.pl/informacje/caritas-polska-przyjmie-2-tys-dzieci-z-ukrainskich-domow-dziecka/

Bardzo fajnie i bardzo dobrze że caritas pomaga.

43 minuty temu, Espectro napisał:

Bardzo fajnie i bardzo dobrze że caritas pomaga.

Chyba pora kończyć OT? Jest sporo wątków, w których można realizować swoją alergię na Rydzyka, Caritas, Kk czy PiS.

Edytowane przez szymon1977

21 minut temu, Bobcat napisał:

Od pilnowania czy jest to OT oraz czy czas kończyć jest Administracja i Moderacja. A nie pierwszy lepszy Pan Nikt. 

To dlaczego tak czesto ja pouczasz?

5 minut temu, Bobcat napisał:

Gdzie? Kredy? W jaki sposób? 

Malo razy zwracales sie o kasowanie, banowanie, bo nie pasowali ci politycznie/ideologicznie?

Edytowane przez bubusia

5 godzin temu, Maju napisał:

Piszmy o tym co tu i teraz....
Bo są też tu tacy (jak ten wyżej) którzy piszą CELOWO dezinformacyjne kłamstwa, bo mają obsesję na punkcie Kk!!!

Pisząc takie OT w tym temacie mam mu podać adresy kościołów gdzie już w niiedzielę przeprowadzano zbiórki na rzecz Ukrainy, czy podać nazwiska osób które w akcji humanitarnej Caritas uczestniczą i dzień w dzień przewożą tam (na Ukrainę) dary serca od KATOLIKÓW......jak pan pozwoli mógłbym mu to tu wypisać by podle nie prowokował!!!

Jak taki nie wie, nie rozumie że Kk pomaga, robi to własnymi siłami i kanałami to niech nie pisze więcej podobnych insynuacji......bo jak widać zaczyna się to tu podobać innym podatnym na podobne obsesje.

W skrócie odpowiem Ci tak .

Nie wierzę w dzialania kościelne .

Pytanko .

Skoro zbierają na tacę z różnym przeznaczeniem Dlaczego nigdy nie ma tzw -cywilów - przy liczeniu kasy?

Moja odpowiedż z mojego życia .

Idzie ksiądz do kościoła alejką .

zrównuje się ze mna i pokazuje mi klucz .

Patrzę żdziwiony . a on mówi .

Doslawnie - Patrz . k**wa - Oni kradną to ja też .

Dodam tylko ze w moim popierdówku jest mała parafia .

Zapytać można .Co się dzieje w dużych ?

Dla jasności . to jest wzmianka z mojego żywota - nie opowiadań..

Mam więcej takich opowiastek.

.

2 minuty temu, bubusia napisał:

Malo razy zwracales sie o kasowanie, banowanie, bo nie pasowali ci politycznie/ideologicznie?

Co innego wniosek lub prośba a co innego uzurpowanie sobie uprawnień niezależnych.

3 godziny temu, Maju napisał:

a napisałem jedynie to co jest niezbitym faktem że o. T. Rydzyk jest osobą  na którą pisze się w mediach (i nie tylko) najwięcej fake newsów.

nie przesadzajmy... 🙂

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Od pilnowania czy jest to OT oraz czy czas kończyć jest Administracja i Moderacja.

A Ty rejestrując sie na Forum potwierdziłeś, że znasz Regulamin i będziesz go przestrzegać, a nie bawić przekraczanie obowiązujących tu zasad dopóki Cię moderacja nie złapie. To mniej więcej tak jakby stwierdzić, że ksiądz, którego przeniesiono do innej parafi za wydymanie ministranta nie jest pedofilem bo nie dostał wyroku. Bój się Boga!

Edytowane przez szymon1977

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.