Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
14 godzin temu, jar1 napisał:

Czy avatar ze zdjęciem Kim Dzong Un nie jest przypadkiempropagowaniem systemu totalitarnego?

"

Art.  256.  [Propagowanie nazizmu, komunizmu, faszyzmu lub innego ustroju totalitarnego]

https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/kodeks-karny-16798683/art-256

§  1. 

Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość,

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§  2.  27

Tej samej karze podlega, kto w celu rozpowszechniania produkuje, utrwala lub sprowadza, nabywa, przechowuje, posiada, prezentuje, przewozi lub przesyła druk, nagranie lub inny przedmiot, zawierające treść określoną w § 1 albo będące nośnikiem symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej.

§  3. 

Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego określonego w § 2, jeżeli dopuścił się tego czynu w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej.

Paragraf trzecie tu raczej nie ma miejsca 😉

https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/kodeks-karny-16798683/art-256

Możliwe. 

6 godzin temu, MV2 napisał:

Dziękuję za wytłumaczenie Panie Administratorze i dziękuję , że "nie zniknęli mi całego konta" .

6 godzin temu, szymon1977 napisał:

Bez przesady, to zwykła koleżeńska porada.

@szymon1977 czemu odpowiadasz za moderacje. To nie jest śmieszne nawet już. Odpocznij od tematu.

7 godzin temu, romeksz napisał:

Problemem jest nie tylko anonimowość moderatorów, ale i anonimowe kasowanie wpisów.

@Espectro
Wpisy znikają bez jakiejkolwiek informacji.

mogą znikać z punktami ZA KAŻDY wpis. 

8 godzin temu, MV2 napisał:

Proszę mi wytłumaczyć powód ukrycia wpisu.

Konkretnie : tego z 21:44 , który był odpowiedzią na wpis "Kłamiesz jak zwykle".

Screenshot 2023-06-20 at 23-15-27 Koronawirus Covid-19 (alfa delta omikron kraken) i szczepienia.png

mam wrażenie podparte nawet dowodami że robi Pan screeny każdego wpisu.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, Marcinus napisał:

Można zrobić tak, że przy każdym ukryciu wpisu, będzie informacja z punktami.

raczej nie bo to jest bez sensu dla samego forum

okres zawodowej moderacji tak wygladał i nic nie wniósł chyba ze kasujecie bocznice  i robicie prawdziwe forum audio

po, latach uwazam ze przy ukryciu wpisu powinno byc adnotacja o ukryciu i juz bo inaczej to rzeczywiscie wyglada na manipulacje wpisami i sama rozmową na forum

faktem jest ze takie skargi zwykle maja etatowi rozrabiacze bo tak wyglada ich  zabawa na forum która ma obejmowac równiez pojedynki z moderacja

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Administratorzy
2 minuty temu, cir napisał:

po, latach uwazam ze przy ukryciu wpisu powinno byc adnotacja o ukryciu i juz bo inaczej to rzeczywiscie wyglada na manipulacje wpisami i sama rozmową na forum

jest możliwość 

2 minuty temu, cir napisał:

faktem jest ze takie skargi zwykle maja etatowi rozrabiacze bo tak wyglada ich  zabawa na forum która ma obejmowac równiez pojedynki z moderacja

tylko 

Kim Dzong Una niedawno przyjęli do Komitetu Wykonawczego WHO i będzie decydował o naszym zdrowiu lub chorobie czy śmierci 

Więc to musi byc spoko gość i na awatara sie jak najbardziej nadaje 😆

Edytowane przez costa brava
  • Administratorzy
2 minuty temu, costa brava napisał:

Chyba sobie ktoś żarty robi

Kim Dzong Una niedawno przyjęli do Komitetu Wykonawczego WHO i będzie decydował o naszym zdrowiu lub chorobie czy śmierci 

Więc to musi byc spoko gość i na awatara sie jak najbardziej nadaje

a gdzie takie info ?

🏆

O, coś mi się wykasowało, ale to puchar, dla pana admina za wpis o screenach🙂

Edytowane przez jezz
18 minut temu, Espectro napisał:

a gdzie takie info ?

Wiadomość juz od jakiegos czasu znana w środowisku szurow i plaskoziemcow 

Korea Północna w Radzie Wykonawczej WHO

Kandydatem regionu Azji Południowo-Wschodniej była Korea Północna, która dzięki głosowaniu także dostała się do Rady Wykonawczej. Wywołało to niezadowolenie Stanów Zjednoczonych, których przedstawiciel próbował uczulić wszystkich na łamanie praw człowieka przez reżim w Pjongjangu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez costa brava
  • Administratorzy
3 minuty temu, costa brava napisał:

Wiadomość juz od jakiegos czasu znana w środowisku szurow i plaskoziemcow 

Korea Północna w Radzie Wykonawczej WHO

Kandydatem regionu Azji Południowo-Wschodniej była Korea Północna, która dzięki głosowaniu także dostała się do Rady Wykonawczej. Wywołało to niezadowolenie Stanów Zjednoczonych, których przedstawiciel próbował uczulić wszystkich na łamanie praw człowieka przez reżim w Pjongjangu.

https://tvn24.pl/swiat/onz-rosja-bezskutecznie-probowala-zablokowac-wybor-ukrainy-do-rady-wykonawczej-who-7146651

https://wykop.pl/link/7117629/korea-polnocna-czlonkiem-rady-wykonawczej-who

wykop wykopem ale ciekawa sprawa.

Dlatego zalinkowalem tez tvn24 jako establishmentowe źródło 

W dobie wprowadzania Traktatu Pandemicznego, sprawdzone wzorce koreanskie w zakresie ochrony zdrowia  będą bardzo pożądane 

Np obozy dla "chorych"

1 godzinę temu, Espectro napisał:

Zabezpiecza się!

ps

Przyjmujesz Pan moje przeprosiny? Czy po cukier mam zapukać do @Marcinus? 😉

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

• Administratorzy
8 minut temu, MV2 napisał:

Zadałem proste pytanie. Zamiast odpowiedzieć popisał się Pan tylko kłamstwem i chamstwem.

Mam na to kwity. Miło mi.

14 minut temu, Tajitsu napisał:

Zabezpiecza się!

ps

Przyjmujesz Pan moje przeprosiny? Czy po cukier mam zapukać do @Marcinus? 😉

Tylko po sól. Po cukier sam chodziłem i wróciłem bez. 

5 minut temu, Espectro napisał:

Tylko po sól. Po cukier sam chodziłem i wróciłem bez. 

Cukier krzepi to dlatego 🤭

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

5 godzin temu, Espectro napisał:

a gdzie takie info ?

jesli juz to komitet wykonawczy o niczym nie decyduje

jest jedynie odpowiedzialny za realizacje decyzji swiatowego zgromadzenia zdrowia które podejmuj wszelkie decyzje i ustawia dyrektora generalnego WHO

wyglada na klasyczna szurowska manipulacje co do roli komitetu która jest wyłacznie administracyjna i zwiazana z krajami płacacymi  składki

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• Administratorzy
16 minut temu, cir napisał:

jesli juz to komitet wykonawczy o niczym nie decyduje

jest jedynie odpowiedzialny za realizacje decyzji swiatowego zgromadzenia zdrowia które podejmuj wszelkie decyzje i ustawia dyrektora generalnego WHO

wyglada na klasyczna szurowska manipulacje co do roli komitetu która jest wyłacznie administracyjna i zwiazana z krajami płacacymi  składki

do składki to każdy się przyda. 🙂 

Odpowiedzialny za realizację decyzji...to mało???

A jak decyzją będzie "walka" do ostatniego zakażonego,  to oni zdecydują  jakimi metodami będą to realizować? 

W dniu 20.06.2023 o 14:31, Espectro napisał:

ja szanowny Pan. I też mi tak dobrze. Nie lubię za to sformułowania w moją stronę ignorant, pustak, idiota i h**. A to takie od dawna czytuję. 😞 

To h** to może hunwejbin, czyli wielbiciel Hyuny Kim?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy
2 godziny temu, fox733 napisał:

To h** to może hunwejbin, czyli wielbiciel Hyuny Kim?

Możliwe.

5 godzin temu, costa brava napisał:

Odpowiedzialny za realizację decyzji...to mało???

decyzji raczej w własnym kraju. Ale tego nie wiem. 

A jakieś konkretne cytaty jego wypowiedzi, które o tym świadczą? Czytam już nie pierwszy raz, że Costa to ruski szpion, onuca, czy agent Kremla, ale nikt nigdy nie wskazał na konkretny wpis, który by to potwierdzał.
Wniosek - typowe tu opluwanie kogoś kto nie podporządkowuje się przyjętej narracji i jest niepoprawny politycznie.

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

A o czym mam pisać jak n ie o słowie BZDURA które skierowałem do WPISU a nie do osoby.....to nie pan pisał że to "słowo klucz".....a to TYLKO zwykły wytrych by mi punkty wlepić

Teraz moje ostatnie słowo ŻENADA!

POZDRAWIAM również.

Czy sprawa załatwiona ? mogę ukryć tą bezsensowna rozmowę ??

5 minut temu, Espectro napisał:

mogę ukryć tą bezsensowna rozmowę ?

musi się pan spieszyć by zbyt wielu nie przeczytało jakie to pan standardy wprowadził.....proponuje karać za wpis "piszesz nieprawdę" taki @Bobcat nieraz był takim stwierdzeniem obrażany.....trzeba "prześladowanych" chronić, co poczną bez ochrony.   :)))))))))

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
18 godzin temu, Maju napisał:

musi się pan spieszyć by zbyt wielu nie przeczytało jakie to pan standardy wprowadził.....proponuje karać za wpis "piszesz nieprawdę" taki @Bobcat nieraz był takim stwierdzeniem obrażany.....trzeba "prześladowanych" chronić, co poczną bez ochrony.   :)))))))))

🙂  Ze mną jest łatwo. Wskaże Pan gdzie owy user Pana obrażał takimi samymi słowami (o których była mowa) a ja usuwam Panu te punkty z dzisiaj. 

1 minutę temu, Espectro napisał:

owy user Pana obrażał takimi samymi słowami

Drogi panie nie jestem takim zadufanym w sobie by mnie czyjeś takie wpisy obrażały.....BO TO NIE JEST ATAK PERSONALNY!!

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

Drogi panie nie jestem takim zadufanym w sobie by mnie czyjeś takie wpisy obrażały.....BO TO NIE JEST ATAK PERSONALNY!!

ok. Wspomnę te słowa gdy zgłosi Pan wpis obrażający Pańską osobę.

Miłego dnia. Dam Panu kolejną szansę i punkty wycofam. 

21 minut temu, Espectro napisał:

Dam Panu kolejną szansę i punkty wycofam. 

Nie potrzebuję litości, nigdy nie zgłaszam wpisów krytykujących moje, nawet jak to jest nieuzasadniona krytyka, nigdy tym że mi ktoś SŁUSZNIE zwraca uwagę się nie obrażam. TYLKO na chamstwo reaguję.

Przyjąłem poprzednie punkty bez szemrania, bo tam bardzo delikatnie przegiąłem.....tu oceniłem ostro ale zasadnie WPIS a to dopuszczalne w normalnej wymianie zdań!
Dziękuję, tyle.

Ps.
Jeszcze jedno, nie zapytam po co pan mnie pyta czy usunąć wpisy skoro zanim odpowiedziałem już ich nie było....to się doskonale wpisuje w sposób jaki mnie tu pan traktuje.

Edytowane przez Maju

Chciałbym, aby nie karano mnie za dodawanie klipu muzycznego do postów w temacie Polityka. 
Bądźmy poważni, to portal o audio, o muzyce dla ludzi lubiących audio o muzykę! Rozumiem temat polityka (z)bocznica, polityczni frustraci itp, ale piosenka dołączona do postu na temat i punkty i chowanie posta?

ps

Cześć @Maju dawno Ciebie nie widziałem 🙂

• Administratorzy
2 godziny temu, Maju napisał:

Nie potrzebuję litości,

to nie litość. To szczera wola. 

Jestem w stanie uwierzyć w naprawdę mocno zmyślone wersje przy odwołaniach tylko jeżeli użytkownik jest w stanie zrozumieć, że mógł zrobić coś źle i wykazuje skruchę.

2 godziny temu, Maju napisał:

Przyjąłem poprzednie punkty bez szemrania, bo tam bardzo delikatnie przegiąłem.....tu oceniłem ostro ale zasadnie WPIS a to dopuszczalne w normalnej wymianie zdań!
Dziękuję, tyle.

tyle mi wystarcza.

• Administratorzy
15 godzin temu, Tajitsu napisał:

Chciałbym, aby nie karano mnie za dodawanie klipu muzycznego do postów w temacie Polityka. 

wpis nie na temat. Chyba że doda Pan sensowny tekst do takowego filmiku i filmik coś ma na temat.

W dniu 20.06.2023 o 23:18, MV2 napisał:

Proszę mi wytłumaczyć powód ukrycia wpisu.

Konkretnie : tego z 21:44 , który był odpowiedzią na wpis "Kłamiesz jak zwykle".

Ukryta Zawartość

W dniu 21.06.2023 o 07:56, Espectro napisał:

Zapomniałem podziękować.     Dziękuję.

Ukryta Zawartość

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

Niby dlaczego takie zdanie jest niezgodne z netykietą? 

"Ta Konfederacja zbiera do kupy samych tępych przygłupów"

To moja opinia i mam ją prawo ją wyrażać.  Nikomu personalnie tak nie napisałem.

Tak samo, jak ktoś napisze, że wyborcy PO to idioci...

Proszę o cofnięcie ostrzeżenia i punktów. 

• Administratorzy
3 minuty temu, jar1 napisał:

Niby dlaczego takie zdanie jest niezgodne z netykietą? 

"Ta Konfederacja zbiera do kupy samych tępych przygłupów"

To moja opinia i mam ją prawo ją wyrażać.  Nikomu personalnie tak nie napisałem.

Tak samo, jak ktoś napisze, że wyborcy PO to idioci...

Proszę o cofnięcie ostrzeżenia i punktów. 

ok to powie mi Pan jeszcze tylko dlaczego ten tekst pojawił się w temacie o ukrainie.

image.png

Bo z tego co widzę to odpowiada Pan na wpis innego usera.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.