Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, Espectro napisał:

mogę ignora zdjąć. Będzie ciekawiej na forum. I w zgłoszeniach. 

brakuje Ci adrenaliny? 🙂

zrób to od 1 stycznia 🙂

• Administratorzy
Teraz, slawek.xm napisał:

brakuje Ci adrenaliny? 🙂

zrób to od 1 stycznia 🙂

mi nie brakuje. 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

3 minuty temu, toptwenty napisał:

A Ty nie?

Ja nie jestem żydem. Kibic stoi z dala i się nie w.......a

,,Żyj prawdziwie, kochaj szczerze zanim wszystko śmierć zabierze".

• Administratorzy
Teraz, cortes napisał:

Ja nie jestem żydem. Kibic stoi z dala i się nie w.......a

aha. Miłego dnia 

Własnie, bo dopiero zauważyłem. Te gorzkie żale tutaj to za 0 punktów karnych na Pańskim koncie ? 

Nie mam słów. 

Espectro

Mam pytanie . Otrzymałem upomnienie za nazwanie slawka.xm oszołomem .Zrobiłem to po tym gdy w swoim wpisie pochwalił on ( z entuzjazmem ) ostatnie zachowanie Brauna w Sejmie. Czy ten fakt czyli pochwalenie chamstwa i antysemickiej hucpy  nie zasługuje na upomnienie ? I czy nazwanie tego oszołomstwem nie jest stwierdzeniem stanu faktycznego ? Bo jeśli tak to za co to upomnienie ?

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Espectro

Mam pytanie . Otrzymałem upomnienie za nazwanie slawka.xm oszołomem .Zrobiłem to po tym gdy w swoim wpisie pochwalił on ( z entuzjazmem ) ostatnie zachowanie Brauna w Sejmie. Czy ten fakt czyli pochwalenie chamstwa i antysemickiej hucpy  nie zasługuje na upomnienie ? I czy nazwanie tego oszołomstwem nie jest stwierdzeniem stanu faktycznego ? Bo jeśli tak to za co to upomnienie ?

Może gdybyś go nazwał antysemitą, byłoby lepiej. Ale post by zniknął. Oszołomienie wyklucza pełne rozeznanie, a ten user czynił to będąc świadomym tego, co czyni. Jak mniemam.

• Administratorzy
7 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Espectro

sprawdzę. I jeżeli tak było to pomyślę. Nazwanie faktu dokonanego w ten sposób przez polityka nie powinno być karane zaś pochwalanie takich zachowań już tak. Co do obrażania użytkowników popierających takowe zachowania nie mam zdania ale samo działanie potępiam. 

Gość

(Konto usunięte)
15 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Espectro

drogi doktorku twoj epitet nastąpił jak ci po żydowsku przesłałem znak pokoju

Szalom alejchem

9 minut temu, Espectro napisał:

sprawdzę. I jeżeli tak było to pomyślę. Nazwanie faktu dokonanego w ten sposób przez polityka nie powinno być karane zaś pochwalanie takich zachowań już tak. Co do obrażania użytkowników popierających takowe zachowania nie mam zdania ale samo działanie potępiam. 

jeśli będziemy się wyzywać argumentując to akceptacją bądź nie określonych poglądów politycznych

to będzie bardzo źle

a Twoja wypowiedź zachęca bezpośrednio do takich praktyk

Godzinę temu, Espectro napisał:

Na temat Panowie.

Proszę przywrócić mój wpis w wątku "Humor i satyra stricte polityczna."... Punkty przyjmuję na klatę....

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

57 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Zrobiłem to po tym gdy w swoim wpisie pochwalił on ( z entuzjazmem ) ostatnie zachowanie Brauna w Sejmie.

W ramach protestu pojedź do Izraela i zgaś w knesecie choinkę gaśnicą jak ją znajdziesz.

Godzinę temu, Espectro napisał:

Obrażać nie można, niezależnie od sytuacji i takie zachowanie z miejsca powinno być ukarane. 

Nie rozumiem karania Sławka. Ten Braun to kogoś zabił, zgwałcił, czy co on zrobił, że Sławek ma zostać ukarany za pochwałę? 

Edytowane przez J4Z

.

3 minuty temu, J4Z napisał:

Obrażać nie można, niezależnie od sytuacji.

Nie rozumiem karania. Ten Braun to kogoś zabił, zgwałcił, czy co on zrobił, że Sławek ma zostać ukarany za pochwałę? 

Czy może był ogłoszony jakiś konkurs na moderatorów, bo tu widzę, że kolega od jakiegoś czasu  się tuaplikuje 😉 

8 godzin temu, Espectro napisał:

nie spadną bo kliki jakie mają znaczenie to nowych guestów itd starzy wyjadacze są nisko płatni. 1-5.

Nie wiem jakie są tutaj reklamy, więc mogę się mylić. Pomijając sklepy audio które pewnie mają jakieś umowy z forum, za reklamy z google dostaje się kasę za wyświetlenie chyba? Także kliki liczą się niezależnie od tego kto klika. Tak to rozumiem, może mylnie. 

8 godzin temu, Espectro napisał:

nie koniecznie

Wystarczy spojrzeć na ilość wyświetleń kontrowersyjnych tematów lub tych w których jest awantura. 

.

19 minut temu, J4Z napisał:

Obrażać nie można, niezależnie od sytuacji i takie zachowanie z miejsca powinno być ukarane. 

Nie rozumiem karania Sławka. Ten Braun to kogoś zabił, zgwałcił, czy co on zrobił, że Sławek ma zostać ukarany za pochwałę? 

Chwalenie chuligaństwa czyli patologii to patologia. 

Braun obraził społeczność żydowską, a jak piszesz, tak być nie powinno.

Poza tym, naraził swym bandyckim zachowaniem zdrowie innych.

Dobrze, że jest potępiony przez, dosłownie, wszystkie osoby publiczne i instytucje. Dobrze, że będzie rozprawa. Teraz, w internecie, głównie już tylko żuleria go wspiera. 

Edytowane przez Mickey6
12 minut temu, jar1 napisał:

się tuaplikuje

Nie, po prostu co chwilę widzę posty z tego tematu w aktywnościach. Czasem przegrywam walkę ze sobą i napiszę. Zastanawiałem się, czy tego tematu nie dać do ignorowanych. 

Edytowane przez J4Z

.

Nie, po prostu co chwilę widzę posty z tego tematu w aktywnościach. Czasem przegrywam walkę ze sobą i napiszę. Zastanawiałem się czy tego tematu nie dać do ignorowanych. 

Powiem, że pierwszy raz słyszę, że ktoś może mieć taki problem. 🙂

5 minut temu, Mickey6 napisał:

Jakiego aktu chuligaństwa dokonał Braun? 

1 minutę temu, jar1 napisał:

Powiem, że pierwszy raz słyszę, że ktoś może mieć taki problem. 🙂

Nawyki moderowania, nie chcę się wtrącać, ale czasem to silniejsze ode mnie. 

.

2 minuty temu, J4Z napisał:

Jakiego aktu chuligaństwa dokonał Braun? 

8 minut temu, Mickey6 napisał:

Dobrze, że jest potępiony przez, dosłownie, wszystkie osoby publiczne i instytucje. Dobrze, że będzie rozprawa. Teraz, w internecie, głównie już tylko żuleria go wspiera.

Pełno o tym w tv. Włącz sobie.

1 minutę temu, Mickey6 napisał:

Pełno o tym w tv. Włącz sobie.

Nie oglądam telewizji. Ciężko Ci odpowiedzieć to podziękuję za rozmowę. Pozdr. 

.

Nie oglądam telewizji. Ciężko Ci odpowiedzieć to podziękuję za rozmowę. Pozdr. 

Odpowiedziałem już dwukrotnie, być może nie zauważyłeś ale powtórzę:

To już wiesz?

Edytowane przez Mickey6
  • Administratorzy
Godzinę temu, slawek.xm napisał:

drogi doktorku twoj epitet nastąpił jak ci po żydowsku przesłałem znak pokoju

Szalom alejchem

jeśli będziemy się wyzywać argumentując to akceptacją bądź nie określonych poglądów politycznych

to będzie bardzo źle

a Twoja wypowiedź zachęca bezpośrednio do takich praktyk

Nie zachęcam i nie popieram. Ale wolę dyskusje niż ataki i takie zachowania

2 minuty temu, Mickey6 napisał:

To już wiesz?

Za pierwszym razem nie zauważyłem. Chyba dopisałeś. Z drugim tak, ale nadal nie wiem co zrobił. Widzę Twoją ocenę sytuacji. 

.

• Administratorzy
30 minut temu, J4Z napisał:

A kto karał Sławka?

19 minut temu, J4Z napisał:

Nie wiem jakie są tutaj reklamy, więc mogę się mylić. Pomijając sklepy audio które pewnie mają jakieś umowy z forum, za reklamy z google dostaje się kasę za wyświetlenie chyba? Także kliki liczą się niezależnie od tego kto klika. Tak to rozumiem, może mylnie. 

I tak jest.

19 minut temu, Mickey6 napisał:

Niebezpieczny to jest on sam dla innych niestety. (Polityk)

4 minuty temu, J4Z napisał:

Za pierwszym razem nie zauważyłem. Chyba dopisałeś. Z drugim tak, ale nadal nie wiem co zrobił. Widzę Twoją ocenę sytuacji. 

Sprawdzi Pan sobie w necie. 

Teraz, J4Z napisał:

Czytaj uważnie.

Napaść na osoby, próba niszczenia ich mienia, narażanie zdrowia osób - o tym piszę, to nie moja ocena tylko to co miało miejsce.

Moja ocena, czyli nazwanie tego aktu chuligaństwa, aktem chuligaństwa pokrywa się z oceną osób, które skierowały sprawę do prokuratury.

11 minut temu, Espectro napisał:

A kto karał Sławka?

Z tego co rozumiem nikt, ale napisał Pan: "Nazwanie faktu dokonanego w ten sposób przez polityka nie powinno być karane zaś pochwalanie takich zachowań już tak.". Z tego co zrozumiałem Sławek pochwalił, więc napisałem, to co napisałem. 

12 minut temu, Espectro napisał:

Sprawdzi Pan sobie w necie. 

Zapytałem tutaj. 

9 minut temu, Mickey6 napisał:

Czytaj uważnie.

Napaść na osoby, próba niszczenia ich mienia, narażanie zdrowia osób - o tym piszę, to nie moja ocena tylko to co miało miejsce.

Czytam uważnie. Wystarczyłoby jedno konkretne zdanie, ale widzę że się nie da, trudno. 

.

5 minut temu, J4Z napisał:

Czytam uważnie. Wystarczyłoby jedno konkretne zdanie, ale widzę że się nie da, trudno.

Proszę wysilić się odrobinę bardziej zamiast spamować.

"Napaść na osoby, próba niszczenia ich mienia, narażanie zdrowia osób." - to jest konkretne zdanie ponieważ zawiera opis wybryku Brauna. Każda z tych czynności jest karalna w Polsce. I każdą z tych karalnych czynności wykonał Braun otwierając gaśnicę w zamkniętym pomieszczeniu, pełnym ludzi i gdy kierował jej strumień na osoby i ich mienie.

51 minut temu, J4Z napisał:

Nawyki moderowania, nie chcę się wtrącać, ale czasem to silniejsze ode mnie. 

To musi być straszne w domu i ze znajomymi.

Szanowny Panie Espectro. Proszę skasować to swoje serduszko, bo ja nie mogę napisać, jak je zakwalifikowałem.

Czy wyraziłem się kulturalnie i zgodnie z Regulaminem AS ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.