Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, Espectro napisał:
2 godziny temu, Maju napisał:

Jak czytam pana wpisy to w ogóle zaczynam wątpić czy warto tu się odzywać..... założę się że jakbym ja napisał, porównał jakiegoś dziennikarza do "upasionego na kształt wieprza" nie miałby pan wątpliwości żeby zareagować karą....oczywiście jak tym dziennikarzem nie byłby Sakiewicz lub ktoś kojarzony z podobną prawicą.

Panu zdarzają się gorsze i nie robi się z tego afery. Ale gdy zaczyna Pan obrażać użytkowników forum juz tak. 

Ciągle to czytam że mi się zdarza.....powinien pan napisać "zdarzało"
Ciągle słyszę że obrażam.....a nawet ten do którego napisałem że jego wpis jest "chory logicznie, niedorzeczny" tu w tym temacie wcale się na ten wpis nie gniewał....prawda @endriuw?

28 minut temu, Espectro napisał:

Zabawy słowne

Rozumiem że nazywanie kogoś "upasionym wieprzem" należy tak traktować niezależnie kogo taki epitet dotyka?
Może otrzymam listę tych co zasługują lub nie na taką "zabawę"?

Zaczynam się w tym gubić, takie słowa do zabawy zaliczacie a nazwanie czegoś "wysublimowanym dowcipem" z karą się wiąże....ja tylko jakąś logikę w tym się staram znaleźć.   🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
26 minut temu, Maju napisał:

Rozumiem że nazywanie kogoś "upasionym wieprzem"

Został Pan tak nazwany ? Czy określono tak jakiegoś polityka ?

Bo o ile większość obraźliwych wpisów pod adresem polityków staramy się ukrywać to często jest także politycy mają nas ludzi tak samo za takich jak wyżej i nie zbyt są dla nas mili. 

Czy odwołuje się Pan od decyzji ? 

" czytanych waszych chorych logicznie, niedorzecznych wpisów  🙂"

Zaś sam alert miał pewnie na celu zwrócenia uwagi na brak wyczucia wypośrodkowania tego co Pan robi w temacie co pisze i jak sie zachowuje. Tak samo jak zgłaszanie tylko jednej strony konfliktu gdy to obie robią źle.

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

10 minut temu, Espectro napisał:

Czy odwołuje się Pan od decyzji ? 

Śmieję się z niej....tak jak mi nie do śmiechu jak można obrażać innych ludzi tylko dlatego że są politycznie napiętnowani przez wasze środowisko.

Unika pan jak ognia odniesienia się do sedna sprawy, odpowiedzi na zadane przeze mnie (istotne) pytania, ciągle tylko mnie obarcza winą którą pan wymyśla, więc nie mamy o czym mówić. 

Pozdrawiam.

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
1 minutę temu, Maju napisał:

Śmieję się z niej....tak jak mi nie do śmiechu jak można obrażać innych ludzi tylko dlatego że są politycznie napiętnowani przez wasze środowisko.

Jakie nasze środowisko. Od kiedy to moderacja opowiada się za którąś ze stron. ?

Jak to ? Teraz rządzi KO to jesteśmy za KO ? a Wtedy było PIS to byliśmy za PIS czy jak bo nie rozumiem ? 

Godzinę temu, Espectro napisał:

Zabawy słowne w polityce to nie nasza sprawa.

Edytowane przez Maju

Proponuję dodać opcje raportowania profilu, jeżeli jest taka możliwość.

Spam:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez J4Z

.

• Administratorzy
Godzinę temu, J4Z napisał:

Proponuję dodać opcje raportowania profilu, jeżeli jest taka możliwość.

Spam: https://www.audiostereo.pl/profile/112813-call-girl-service-mumb/

Dzięki za info. Ten 1% nadal przebija się spamerów. I tak pisać nie mogą ale rejestrują.

W sumie już zgłaszałem, ale spróbuję tutaj.
Czy nie można by przenieść z "Bocznicy" tematu o muzycznych dowcipach do zakładki "Muzyka"?
Jeśli można, to poproszę.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

3 godziny temu, Seyv napisał:

Bo to forum audio i najważniejsze są treści poświęcone tym tematom. To to ludzie wchodzą tu na forum, rejestrują się i piszą. Bocznica to taki ukłon w stronę "starych" użytkowników, którym tematy audio się już znudziły i szukają innych "rozrywek"

Mogą być wówczas BARDZIEJ istotne niż audio.

Poza tym - na Bocznicę trzeba zasłużyć. 

• Moderatorzy
Godzinę temu, toptwenty napisał:

wówczas BARDZIEJ istotne niż audio

Oczywiście jest wiele spraw bardziej istotnych niż audio ale jestem pewien, że są bardziej odpowiednie miejsca do ich poważnego rozważania niż to forum.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, toptwenty napisał:

na Bocznicę trzeba zasłużyć. 

Faktem jest Panowie , że promowanie bocznicowej działalności przez przyznawanie odznak i bocznicowej reputacji
prowadzi niektórych do takich wniosków jak powyżej

bojownik bocznicy.... nieumiejący znaleźć sobie miejsca na forum jeśli zakaz pisania na bocznicy stałby się faktem...

A aktywność bocznicowa wcale nie jest efektem znudzenia problemami audio.... przynajmniej wg mnie 🙂

5 godzin temu, Seyv napisał:

Bo to forum audio i najważniejsze są treści poświęcone tym tematom. To to ludzie wchodzą tu na forum, rejestrują się i piszą. Bocznica to taki ukłon w stronę "starych" użytkowników, którym tematy audio się już znudziły i szukają innych "rozrywek"

absolutni nie

od poczatku były osoby które lubiły personalne nawalanki lub dyskusje o wszystkim tylko nie o audio  i utworzono ten dział aby sobie poszli z ogólnego forum

przez lata widac raczej stały skład wsrod bocznicy i nie przybywa kolejnych "znudzonych"

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Godzinę temu, cir napisał:

od poczatku były osoby które lubiły personalne nawalanki lub dyskusje o wszystkim tylko nie o audio  i utworzono ten dział aby sobie poszli z ogólnego forum

Tymczasem oni nadal są i tu, i tu.

W dniu 18.12.2023 o 14:04, Seyv napisał:

Na pocieszenie napiszę nie jesteś sam - większość "obdarowanych" tak uważa 😉

Większość to nie znaczy wszyscy.

Ja na przykład miałem sytuacje gdy napisałem coś obraźliwego świadomie i byłem gotowy do przyjęcia ewentualnych punktów "na klatę".

Ale ostatnie poczynania moderacji wzbudzają we mnie śmiech i politowanie więc nawet ich nie komentuję, o jakimś "odwoływaniu się" nawet nie wspomnę.

Jestem Europejczykiem.

Otrzymałeś/aś ostrzeżenie. Musisz się z nim zapoznać zanim ponownie będziesz mógł dodawać odpowiedzi.

Nie muszę bo i tak mam wątek zablokowany, kolejny.

Moderacja się na mnie uwzięła.

• Administratorzy
2 godziny temu, caleb66 napisał:

Otrzymałeś/aś ostrzeżenie. Musisz się z nim zapoznać zanim ponownie będziesz mógł dodawać odpowiedzi.

Nie muszę bo i tak mam wątek zablokowany, kolejny.

Moderacja się na mnie uwzięła.

Aha

12 godzin temu, Espectro napisał:

Aha

Czemu mi blokady pozakładaliście na wybrane wątki? Nie mam punktów karnych. Mogę grzecznie prosić o wyjaśnienie?

• Administratorzy
18 minut temu, caleb66 napisał:

Czemu mi blokady pozakładaliście na wybrane wątki? Nie mam punktów karnych. Mogę grzecznie prosić o wyjaśnienie?

Które wątki ? z tego co widziałem to polityka i chyba humor i satyra ?

• Administratorzy
2 minuty temu, caleb66 napisał:

Polityka i Polska znowu przegrała czy jakoś tak

naprawiłem Panu punkty. Z 2 -> 7 

7 minut temu, Espectro napisał:

Napraw pan się sam najpierw. Nie pytałem o punkty które są nakładane bezpodstawnie bo wiem że są nakładane bezpodstawnie. Pytałem o blokady w wątkach.

Gość

(Konto usunięte)
12 minut temu, Espectro napisał:

🙂

to w ramach świątecznej "miłości i wzajemnej życzliwości. "... 🙂

Marry Christmas

obraz.thumb.png.4bd3e816313520cb73c03d6026d5cb34.png

14.35

• Administratorzy
6 minut temu, caleb66 napisał:

Napraw pan się sam najpierw. Nie pytałem o punkty które są nakładane bezpodstawnie bo wiem że są nakładane bezpodstawnie. Pytałem o blokady w wątkach.

są nakładane bezpodstawnie ? 

proszę udowodnić 

• Administratorzy
3 minuty temu, Ajothe napisał:

Myślałem, że to bot...

bot ? nie wiem czy lepiej aby to robił bot. 

Bot sam banuje ale wysyła się mu pismo do wykonania. (formularz) 

3 godziny temu, caleb66 napisał:

Panie @Espectro wnioskuję o odwieszenie kolegi @caleb66 w wątku Polityka.

Wątek bez kolegi jest jak święta Bożego Narodzenia bez śniegu…

2 godziny temu, Espectro napisał:

są nakładane bezpodstawnie ? 

proszę udowodnić 

Moim zdaniem kolega @caleb66 jest prowokowany i „wpychany na bana”.

Userzy piszą prowokacyjnie po czym zgłaszają odpowiedź Caleba i tak staje się ofiarą.

Jako, że @caleb66 jest szlachetnym userem znającym pojęcie Honor, sam nie zgłasza prowokacji i tym samym nie ma jak się bronić.

Wnioskuję o uwolnienie Caleba.

Dziękuję.

Edytowane przez Tajitsu
Staje się

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Tak, dzięki nie zauważyłem.

Aaa piszę z telefonu i czasem bez edycji słownik potrafi…🙂

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.