Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Twojej Niusi w chamstwie nie dorównam. 

przy nim ☝️☝️to jestem wzorem subtelności 😊

Edytowane przez Niepokorny
  • Administratorzy
57 minut temu, Niepokorny napisał:

Twojej Niusi w chamstwie nie dorównam. 

przy nim ☝️☝️to jestem wzorem subtelności 😊

"_____"

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

3 godziny temu, szymon1977 napisał:

Wpisy rasistowskie nie są na Forum tolerowane, niezależnie czy są antysemickie czy przeciwne.

To nie był wpis rasistowski. Zwykły apel, czy nawet prośba.

6 minut temu, soundchaser napisał:

To nie był wpis rasistowski. Zwykły apel, czy nawet prośba

Coś Ci się pokręciło, ale skoro mnie tu przywołujesz, to ja Ci przypomnę coś, co Ci najwyraźniej umknęło:

10 godzin temu, Espectro napisał:

Po ponownym przeanalizowaniu wpisu podtrzymujemy decyzję, ponieważ zawiera on elementy wykluczające, które mogą być odebrane jako obraźliwe i zaostrzające dyskusję w tak wrażliwym temacie jak konflikt w Strefie Gazy. Zachęcamy do formułowania wypowiedzi w sposób sprzyjający otwartej i konstruktywnej debacie, z poszanowaniem wszystkich uczestników rozmowy.

10 godzin temu, TAtomicus napisał:

Które z określeń przeze mnie użytych jest niby obraźliwe?

10 godzin temu, Espectro napisał:

słowa ?

Antysemtów i hasbarę

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

9 godzin temu, Niepokorny napisał:

Bezzasadne pomówienia.
Nie pokazałeś żadnego wpisu który uzasadniałby te bzdety. Gdzie ja ci żonę atakuję ?  Zresztą nawet nie wiem czy masz żonę, przecież nigdy nas sobie nie przedstawiłeś..🤗

Nazbierałeś bo ci sie należało i tak będzie za każdym razem gdy będziesz pyszczył i prowokował.

PS

A tak wygląda „chamski wpis” atakujący rodzinę i żonę w wykonaniu twojego ulubieńca Niusi ktorego uwielbiasz lajkować..

Widzisz różnicę..? 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Acha... Czyli,że chamskie inwektywy i wycieczki osobiste - są w twoim mniemaniu tekstami przepełnionymi miłością do bliźniego?🙂

Za pyszczenie i prowokowanie odwdzięczę się tym samym.😜

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
11 godzin temu, kostropaty napisał:

santo subito! 😄 

po jednej nutce proszę...

Piotr Rubik ? 

10 godzin temu, soundchaser napisał:

To nie był wpis rasistowski. Zwykły apel, czy nawet prośba.

Wołanie o pomoc uciemiężonych i pogrążonych w ciemności ..

Panowie nie bawmy się w takie wymijanie słowne ...

Wpis był swego rodzaju wypowiedzią prowokacyjną a jak sami wiecie temat jest delikatny i łatwo tam o wojenki.

30 minut temu, Espectro napisał:

Wpis był swego rodzaju wypowiedzią prowokacyjną

Rasiści wszelkiego rodzaju, a co za tym idzie antysemici też, jak rozumiem są z Forum usuwani. Dlatego nazywanie "antysemitą" kogoś, kto nie został z Forum usunięty, z definicji jest oszczerstwem. Dobrze rozumiem?

• Administratorzy
39 minut temu, szymon1977 napisał:

Rasiści wszelkiego rodzaju, a co za tym idzie antysemici też, jak rozumiem są z Forum usuwani. Dlatego nazywanie "antysemitą" kogoś, kto nie został z Forum usunięty, z definicji jest oszczerstwem. Dobrze rozumiem?

dyskutujcie sobie o czym tam chcecie ale jeżeli wykazujecie mowę nienawiści i pogardliwie wypowiadacie się o innych to będziecie karani za to.... 

Godzinę temu, Espectro napisał:

Wpis był swego rodzaju wypowiedzią prowokacyjną a jak sami wiecie temat jest delikatny i łatwo tam o wojenki.

Ja tam nie widzę prowokacji.
Z drugiej strony nie popadajmy w skrajności z tym uważaniem na każde słowo.

Ja przed chwilą dostałem 2 punkty karne za to, że forumowicza nazwałem ignorantem po tym jak on sam naubliżał w poście Cejrowskiemu.

• Administratorzy
9 minut temu, soundchaser napisał:

Ja tam nie widzę prowokacji.
Z drugiej strony nie popadajmy w skrajności z tym uważaniem na każde słowo.

Ja przed chwilą dostałem 2 punkty karne za to, że forumowicza nazwałem ignorantem po tym jak on sam naubliżał w poście Cejrowskiemu.

nazwanie kogoś ignorantem i podparcie swej wypowiedzi przykładami dlaczego tak sie uważa nie jest błędem ale pisanie "ty ignorancie" i użycie innych obraźliwych słów jest już obraźliwe samo w sobie. 

5 minut temu, Espectro napisał:

nazwanie kogoś ignorantem i podparcie swej wypowiedzi przykładami dlaczego tak sie uważa nie jest błędem ale pisanie "ty ignorancie" i użycie innych obraźliwych słów jest już obraźliwe samo w sobie. 

No dokładnie. Napisałem coś w stylu: sam jesteś ignorant za wpis obrażający Cejrowskiego, w którym padły słowa ignorant i niewykształcony celebryta.

Edytowane przez soundchaser
  • Administratorzy
1 minutę temu, soundchaser napisał:

No dokładnie. Napisałem coś w stylu: sam jesteś ignorant za wpis obrażający Cejrowskiego, w którym padły słowa ignorant i niewykształcony celebryta.

".... nie dorastasz do pięt celebrycie Cejrowskiemu...."

juz jest obraźliwe i nie jest dyskusją ...

23 minuty temu, Espectro napisał:

".... nie dorastasz do pięt celebrycie Cejrowskiemu...."

juz jest obraźliwe i nie jest dyskusją ...

Zgoda, ale gość, który publicznie obraża Cejrowskiego tym bardziej powinien być ukarany, tym bardziej jeśli te słowa są bezpodstawne.

2 godziny temu, Espectro napisał:

Wołanie o pomoc uciemiężonych i pogrążonych w ciemności ..

Panowie nie bawmy się w takie wymijanie słowne ...

Nie był prowokacyjny. Trzeba wyjątkowo złej woli, żeby tak twierdzić.

Przy okazji, w rzeczonym wątku pojawił się ewidentnie prowokacyjny wpis. Próbujący usprawiedliwiać zbrodnicze działania Izraela i oskarżający o antysemityzm ONZ, i większośċ krajów. Dla mnie jest to obrzydliwe i obraźa ofiary konfliktu.

Osoba, która jest autorem od dawna świadomie i systematycznie prowokuje i powtarza argumenty hasbary. I robi to na tym forum całkiem bezkarnie.

Czekam na interwencję.

Edytowane przez TAtomicus

Bo wszystko, co mi się nie podoba jest prowokacyjne i już 🙂

Każda dyskusja jest prowokacyjna. Taki też jest temat wątku. 

Przypomina mi się film Rejs i rozmowy z kaowcem 🙂

Czyli  z grubsza, wątek jest prowokacyjny a pytania tendencyjne. 

To był świetny film i pasuje jak ulał. Polecam, jak młodzi nie ogądali jeszcze.

Film był oczywiście prowokujący.

1 godzinę temu, Espectro napisał:

dyskutujcie sobie o czym tam chcecie ale jeżeli wykazujecie mowę nienawiści i pogardliwie wypowiadacie się o innych to będziecie karani za to....

Z tym, że podstawą jest zrozumienie czym jest mowa nienawiści

Z grubsza:

"Mowa nienawiści (ang. hate speech) – negatywne wypowiedzi o członkach grup głoszone na podstawie uprzedzeń o cechach takich jak: rasa (rasizm), pochodzenie etniczne (ksenofobia), narodowość (szowinizm), płeć (seksizm), tożsamość płciowa (transfobia), orientacja psychoseksualna (homofobia), wiek (ageizm, adultyzm), światopogląd religijny (antysemityzm, chrystianofobia, islamofobia)"

Ukryta Zawartość

I

1 godzinę temu, Espectro napisał:

To jest akurat chamstwo. 

Ukryta Zawartość

Kolejny powielajacy izraelską propagandę (palenie niemowląt, obcinanie głów, wyrzutnie rakiet pod każdym domem, kwatera hamas pod szpitalem nie mają żadnego potwierdzenia z niezależnych źródeł) wpis w wątku o Gazie. Zdaje się cytat z wypowiedzi Nataniahu.
To są wypowiedzi kłamliwe, agresywne i prowokacyjne?

Czy moderacja mogłaby to powstrzymać?

Edytowane przez TAtomicus

Moderacja nie umie Was upilnować, a ja za to grzecznie proszę. Proszę nie robić offtopicu. To jest wątek techniczny, informacyjny. 

Przy okazji chciałem serdecznie pozdrowić moderację. 

.

Zgoda, ale gość, który publicznie obraża Cejrowskiego tym bardziej powinien być ukarany, tym bardziej jeśli te słowa są bezpodstawne.
Masz pełnomocnictwo Cejrowskiego?
W przeciwnym wypadku, Twoje zgłoszenia do moderacji w sprawie Cejrowskiego, to trolling.

Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

3 godziny temu, Espectro napisał:

A czy seryjne przedruki ścierwa ideologicznej propagandy, bez własnego komentarza, to nadal dyskusja? Z tego co rozumiem, forum dyskusyjne to medium wymiany poglądów własnych, a nie portal do prowadzenia propagandy ideologicznej.

Godzinę temu, partick napisał:

Masz pełnomocnictwo Cejrowskiego?
W przeciwnym wypadku, Twoje zgłoszenia do moderacji w sprawie Cejrowskiego, to trolling.

Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Ukryta Zawartość

Kolego - nie piszemy tu o przestępstwie karnym, tylko karze w postaci upomnienia słownego przez moderatora na forum Audiostereo. Inaczej mówiąc - piszemy o naruszeniu regulaminu Audiostereo.

Widzisz różnicę, czy będziesz wynajdował podobne głupoty tylko po to by popisywać się i trollować?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez soundchaser
Kolego - nie piszemy tu o przestępstwie karnym, tylko karze w postaci upomnienia słownego przez moderatora na forum Audiostereo. Inaczej mówiąc - piszemy o naruszeniu regulaminu Audiostereo.
Widzisz różnicę, czy będziesz wynajdował podobne głupoty tylko po to by popisywać się i trollować?
Którego punktu regulaminu?

Jak to którego? Chociażby tego dotyczącego wypowiedzi obraźliwych, prowokacyjnych, czy ataków personalnych.

Jak to którego? Chociażby tego dotyczącego wypowiedzi obraźliwych, prowokacyjnych, czy ataków personalnych.

wpis obrażający Cejrowskiego, w którym padły słowa ignorant i niewykształcony celebryta.

Jak napiszę że poseł Suski inteligencją nie grzeszy, to też zgłosisz?

EOT

24 minuty temu, partick napisał:

Jak napiszę że poseł Suski inteligencją nie grzeszy, to też zgłosisz?

Zdecydowanie nie wygląda to na obraźliwy wpis.
Natomiast - ignorant i niewykształcony celebryta - zdecydowanie tak, bo Cejrowski nie jest ani ignorantem, ani niewykształconym.
Poczytaj sobie o nim w Wikipedii.

Teraz EOT.

No, nie ma wykształcenia kierunkowego w kontekście tematów na które się publicznie wypowiada. Ignorantem jest jak najbardziej. Do tego jest fundamentalistą religijnym i mitomanem.

5 minut temu, soundchaser napisał:

Cejrowski nie jest ani ignorantem, ani niewykształconym.

Gdyby tylko poprzestał na pisaniu książek...

2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Gdyby tylko poprzestał na pisaniu książek...

O, z tym się zgadzam. Poza tym, że koloryzuje.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.