Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.04.2025 o 17:03, Seyv napisał:

Byłem i widziałem inni moderatorzy również i tam ataki są wzajemne. Rozumiem, że temat jest z tych luźnych ale mimo wszystko wycieczek osobistych proszę nie urządzać.

Ja rozumie ,zgadze się  ale dostałem pogróżki ,zgłaszałem moderacji ,i wszystko uważacie jest w porządku ? 

W myśl prawa to przestępstwo.

Chciałem zameldować, ze wyszukiwanie w obecnej formie jest bez sensu, ono praktycznie nie istnieje, kapitanie @Espectro

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• Administratorzy
W dniu 3.05.2025 o 13:13, Jacchusia napisał:

Chciałem zameldować, ze wyszukiwanie w obecnej formie jest bez sensu, ono praktycznie nie istnieje, kapitanie @Espectro

wyszukiwanie ? a czemu ? limity zwiększone przecież były 😞

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Moderacja może zajrzeć do wątku DIY ,Marantz cd50 ,.Bum 1234  ma wszelkie zasady forum głęboko w poważaniu 

5 godzin temu, Espectro napisał:

wyszukiwanie ? a czemu ? limity zwiększone przecież były 😞

Więc za małe te limity do moich potrzeb, skoro innym pasi 🙂

Właśnie zauważyłem, że został mi nadany status arcymistrza. Bardzo dziękuję administracji, ale mam pytanie czym sobie na to zasłużyłem? Jest tylu forumowiczów, którzy biją mnie na głowę ilością wpisów i aktywnością na forum, a także ilością lajków.

Jakie kryteria o tym decydują?

1 godzinę temu, soundchaser napisał:

Przede wszystkim uwielbienie dla Genesis i Yes. A poza tym nie przeklinasz i nie rzucasz kamieniami w kolegów z innego podwórka. 

No i oczywiście gratulacje z okazji nadania najwyższego odznaczenia. Sound na prezydenta!

Parker's Mood

8 minut temu, Chicago napisał:

Przede wszystkim uwielbienie dla Genesis i Yes

Och...dla Davisa, Hancocka, Corei, Jarretta i wielu innych znakomitości jazzowych także. 😉

• Administratorzy
4 godziny temu, Jacchusia napisał:

Więc za małe te limity do moich potrzeb, skoro innym pasi 🙂

ktoś jeszcze ?

15 godzin temu, soundchaser napisał:

Właśnie zauważyłem, że został mi nadany status arcymistrza. Bardzo dziękuję administracji, ale mam pytanie czym sobie na to zasłużyłem? Jest tylu forumowiczów, którzy biją mnie na głowę ilością wpisów i aktywnością na forum, a także ilością lajków.

Sound, obserwuje cię muls, nie wiesz co się z nim dzieje?

Do moderacji .

1. Czy nie czas przenieść wątek ,, Polscy szarlatani i geniusze audio " z zakładki diy do bocznicy ? Tam już nie ma niczego o diy natomiast jest dużo paplaniny rodem z bocznicy . 

2. Jakie są decyzje moderatora dotyczące wpisów użytkownika bum1234 ? Warto to wiedzieć ponieważ jeśli tolerujemy tego rodzaju postępki to prowokowani powinni mieć prawo do obrony . A to by oznaczało , że obniżamy standardy do poziomu jaki prezentuje ten użytkownik .

pozdr.

...there is no spoon...

• Administratorzy
53 minuty temu, arturp napisał:

2. Jakie są decyzje moderatora dotyczące wpisów użytkownika bum1234 ? Warto to wiedzieć ponieważ jeśli tolerujemy tego rodzaju postępki to prowokowani powinni mieć prawo do obrony . A to by oznaczało , że obniżamy standardy do poziomu jaki prezentuje ten użytkownik .

z tego co wiem ma zatwierdzanie aktualnie postów, czyli takie małe więzienie. 

13 minut temu, Espectro napisał:

Rozumiem , dziękuję za informację . 

pozdr.

...there is no spoon...

• Administratorzy
21 minut temu, soundchaser napisał:

Nie znam gościa.

też mnie to ciekawi co to za jeden 🙂 

6 godzin temu, Espectro napisał:

A czy można taki sam środek dydaktyczny zastosować w przypadku "wszechwiedzącego" usera szymon1977? Nie masz pojęcia ile osób na tym Forum Ci podziękuje. I nie dotyczy się to Bocznicy (nie zaglądam, oprócz tego wątku), tylko zakładek związanych z Audio 🙂

6 godzin temu, Espectro napisał:

też mnie to ciekawi co to za jeden 🙂 

Stary forumowicz, od dłuższego czasu nie udziela się na forum. Myślałem ze może mają jakiś kontakt.

A czy można taki sam środek dydaktyczny zastosować w przypadku "wszechwiedzącego" usera szymon1977? Nie masz pojęcia ile osób na tym Forum Ci podziękuje. I nie dotyczy się to Bocznicy (nie zaglądam, oprócz tego wątku), tylko zakładek związanych z Audio
Szymon ma na koncie blisko 20k postów. Gdyby tak matematycznie wyliczyć to wyszłoby, że pisze jak katarynka. I taki dozór elektroniczny to byłoby więzienie dla moderatorów 24 na dobę .
5 minut temu, Wito76 napisał:

Szymon ma na koncie blisko 20k postów. Gdyby tak matematycznie wyliczyć to wyszłoby, że pisze jak katarynka. I taki dozór elektroniczny to byłoby więzienie dla moderatorów 24 na dobę

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Jak zrozumie że 90% jego "twórczości" nie przechodzi dalej i co za tym idzie marnuje swój czas, to nie będzie potrzeby spędzić na tym dziesięciu minut dziennie. Sprawdzone organoleptycznie 😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Jak zrozumie że 90% jego "twórczości" nie przechodzi dalej i co za tym idzie marnuje swój czas, to nie będzie potrzeby spędzić na tym dziesięciu minut dziennie. Sprawdzone organoleptycznie
Szymon jest po prostu upierdliwy i uparty jak osioł. Nie skończy dyskusji dopóki nie zmęczy/zamęczy oponentów. A wtedy odnosi wrażenie że przekonał, że wygrał polemikę, bo wszyscy odchodzą bo mają dość.
Dla mnie i tak dużo gorszy jest arogancki i bezczelny Bum1234.

Dla mnie to jeden czort, obu mam w "ignorach" i mam mniej poryty łeb. Niestety nie da się kompletnie uniknąć ich "twórczości", gdyż pomimo ignorowania ich wpisy są widoczne w cytatach u osób im odpowiadających na nie. I czasami nie da się już wtedy obojętnie przejść obok tego co taka osoba pisze...

Opcja blokowania by się przydała jak na FB - raz klikasz i troll na zawsze znika 😎🤣

Ja na przykład od kilku tygodni mam pomysł, by założyć temat, ale niestety związany z kablami. Żaden prowokujący "czy grają" itp, po prostu coś konkretnego. Myślę że mógłby być dla wielu ciekawy i pomocny. No i niestety zdaję sobie sprawę, co wyjdzie. 10 normalnych wpisów i 25 stron chłamu. Dlatego jeszcze poczekam trochę.

Czekanie nic Ci nie da. To z czego zdajesz sobie sprawę nigdy nie zniknie. Bo te dziesięć normalnych wpisów daje tylko wartość merytoryczną, za to te 25 stron chłamu - ruch na Forum...

1 godzinę temu, Wito76 napisał:

Ja na przykład od kilku tygodni mam pomysł, by założyć temat, ale niestety związany z kablami. Żaden prowokujący "czy grają" itp, po prostu coś konkretnego. Myślę że mógłby być dla wielu ciekawy i pomocny. No i niestety zdaję sobie sprawę, co wyjdzie. 10 normalnych wpisów i 25 stron chłamu. Dlatego jeszcze poczekam trochę.

Załóż w zakładce hi-end bum tam nie zajrzy

37 minut temu, expert napisał:

Załóż w zakładce hi-end bum tam nie zajrzy

Jak on nawet do DIY zagląda i puszcza bąki. Choć wiadomo, że lutownicy nie powąchał nigdy, ale nie przeszkadza mu to, by z fachowcami "dyskutować" o kondensatorach, ich wpływie na brzmienie, jak grają konkretne marki i egzemplarze.

A wspomniany temat jest jak najbardziej dla działu HiFi. Ja też raczej nie zaglądam do Hi End 🙂.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.