Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy
11 minut temu, Maju napisał:

A kto panu powiedział że mam w ogóle chęć reklamować, zbytek "łaski".....nie skorzystam.

No to za pisanie nei na temat przydzielam punkty. Spokojnego dnia.

10 minut temu, caleb66 napisał:

Panie admin dlaczego tolerujecie chamskie wpisy osobnika chowającego się pod nikiem artup w wątku polityka?

są zgłoszenia tych wpisów ?

10 minut temu, caleb66 napisał:

To wasz kolega jakiś pytam bo ciągle straszy moderacją? Zgłaszałem wczoraj jego wpisy i dostałem w nagrodę dwa punkty.

2 pkty: "To jest atak lewaka na rozum..." "Następny wpis zgłaszam" 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

1 minutę temu, Espectro napisał:

są zgłoszenia tych wpisów ?

Czy są to nie wiem, wczoraj zgłaszałem

• Administratorzy
Teraz, caleb66 napisał:

Czy są to nie wiem, wczoraj zgłaszałem

dobra juz patrzę. 

4 minuty temu, Espectro napisał:

dobra juz patrzę. 

cała jego twórczość przynajmniej od dwóch tygodni to wyzwiska, obelgi i bredzenie o katolikach pedofilach

a te wczorajsze punkty prosiłbym o anulowanie

19 godzin temu, Espectro napisał:
19 godzin temu, Maju napisał:

A kto panu powiedział że mam w ogóle chęć reklamować, zbytek "łaski".....nie skorzystam.

No to za pisanie nei na temat przydzielam punkty. Spokojnego dnia.

Wczorajszy dzień był bardzo spokojny do momentu aż napisałem tu post z pytaniem (prośbą o reakcję) a pan na nie raczył odpowiedzieć, sprowokował do rozmowy na inny temat a na koniec za cytowany wpis dał mi dwa punkty.

Dziękuję raz jeszcze i polecam się na przyszłość.

Edycja:
Są dostępne jeszcze dwie opcje; skasowanie tego wpisu, ban na temat.....trzy opcje - zapomniałem o banie za kolejne punkty.

Pozdrawiam.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

• Administratorzy
2 godziny temu, Maju napisał:

Wczorajszy dzień był bardzo spokojny do momentu aż napisałem tu post z pytaniem (prośbą o reakcję) a pan na nie raczył odpowiedzieć, sprowokował do rozmowy na inny temat a na koniec za cytowany wpis dał mi dwa punkty.

O co Pan napisał ? reakcja była wprost proporcjonalna do treści. ps. ja uczestniczyłem w rozmowie i to nie rozdawałem punkty. Rozmowa ze mną nigdy nie kończy się banem. NAWET w skrajnych przypadkach. TO rozmówca zawsze sposobem rozmowy zbiera punkty i banuje sobie sam konto. 

Edycja:
Są dostępne jeszcze dwie opcje; skasowanie tego wpisu, ban na temat.....trzy opcje - zapomniałem o banie za kolejne punkty.

Ja jestem uległy i chętny do pomocy jak ktoś o coś prosi to do takiego wniosku się zawsze chętnie przychylę. 🙂 

Zniknęła mi "aktywność" przed 24 Lipca 2022.  Czy tylko mi, czy jest to jakiś manewr odciążenia silnika?

Pytam, bo muszę teraz mocno szukać niszowego wątku muzycznego. 

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

53 minuty temu, Espectro napisał:

Edycja:

Ja jestem uległy i chętny do pomocy jak ktoś o coś prosi to do takiego wniosku się zawsze chętnie przychylę.

Wiem.    :)

Pana wczorajsza hojność mnie wystarczająco usatysfakcjonowała.   

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

4 godziny temu, expert napisał:

Cenzurowanie wpisów to brak możliwości normalnej dyskusji. Dziękuję i pozdrawiam

Taki trend na forum ostatnio modny się robi wśród władców. Można sobie protestować do woli, a chęci zrozumienia brak.

No cóż, najlepszym rozwiązaniem jest nie rozmawiać tam gdzie tego nie chcą. Może możnowładca zorientuje si, ze bez poddanych już nim nie jest 🙂

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Do Administratora .

Czy rozpatrywali Państwo obowiązek wnoszenia opłat dla notorycznie banowanych recydywistów ? Same korzyści - przychód dla forum , eliminacja chuliganów , eliminacja płatnego trollingu , podniesienie kultury dyskusji . 

pozdr.

...there is no spoon...

28 minut temu, arturp napisał:

Czy rozpatrywali Państwo obowiązek wnoszenia opłat dla notorycznie banowanych recydywistów ?

Ja zapłaciłem. Odwal się.

4 minuty temu, MV2 napisał:

Ja zapłaciłem. Odwal się.

Jak to się stało ? Możesz przybliżyć okoliczności , procedurę i cennik ? 

...there is no spoon...

5 minut temu, arturp napisał:

Jak to się stało ? Możesz przybliżyć okoliczności , procedurę i cennik ? 

Kupiłem sobie "Premium", aby mnie Moderacja nie traktowała, jak ostatniego śmiecia. Dalej jestem śmieciem, ale za to dumnym.   Ty nie musisz, bo jesteś "+" i nie jesteś kotem.

4 minuty temu, MV2 napisał:

Kupiłem sobie "Premium", aby mnie Moderacja nie traktowała, jak ostatniego śmiecia.

To inna sytuacja . Ty sobie kupiłeś ubezpieczenie na wypadek ,,potraktowania" . I to jest uczciwe bo płacisz za to . 

A ja myślę o karze . Bo nie pasuje mi ,że ktoś korzysta z forum ,nagminnie łamie regulamin , dostaje bany i za każdym razem wraca robić to , za co wielokrotnie dostał bany . Czyli system kar niczego nie daje . Nie odstrasza i nie resocjalizuje . W zasadzie zachęca do łamania regulaminu bo jak kara nie boli to ,,hulaj dusza" . 

...there is no spoon...

18 minut temu, arturp napisał:

To inna sytuacja . Ty sobie kupiłeś ubezpieczenie na wypadek ,,potraktowania" . I to jest uczciwe bo płacisz za to

NIE!!!!!!!!  Po kropelce waleriany byłem nieco ironiczny.. Już wytrzeźwiałem........Teraz poważnie... Premium, to tylko żółty dopisek, dłuższe edytowanie i większa pojemność, której nie potrzebuję.   Za te parę groszy patrzę z pogardą na żulię, onuce i insze gaśnice, które paskudzą to Forum za friko.... Miałem bany, blokady i perma i będę miał bany, blokady i perma.

PZDR...

12 minut temu, MV2 napisał:

paskudzą to Forum za friko....

A za sprzątanie forum płacą inni - głownie właściciel , branżowcy , reklamodawcy , użytkownicy zakładek merytorycznych i ci , którzy są tu zaangażowani od wielu lat . Symptomatyczne . 

...there is no spoon...

• Administratorzy
2 godziny temu, arturp napisał:

Do Administratora .

Czy rozpatrywali Państwo obowiązek wnoszenia opłat dla notorycznie banowanych recydywistów ? Same korzyści - przychód dla forum , eliminacja chuliganów , eliminacja płatnego trollingu , podniesienie kultury dyskusji . 

pozdr.

póki co zwiększamy ilość punktów przy kolejnych ostrzeżeniach. 

18 minut temu, arturp napisał:

A za sprzątanie forum płacą inni - głownie właściciel , branżowcy , reklamodawcy , użytkownicy zakładek merytorycznych i ci , którzy są tu zaangażowani od wielu lat . Symptomatyczne . 

Wszystko jest za darmo i tak samo praca przy moderowaniu i nikogo to nie kosztuje nerwów oraz stratę czasu. Tak samo firmę nie kosztuje utrzymanie forum.

Czy te prowokacje Pana @arturp też są oceniane?

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

2 minuty temu, xniwax napisał:

Czy te prowokacje Pana @arturp też są oceniane?

Tak , wysoko .

Nie wykazuję tyle zaangażowania w łamaniu regulaminu co użytkownik xniwax ale mam podziw dla osiągnięć i rozmachu działania . To ceniona umiejętność . Dlaczego na tym nie zarabiać skoro tak dobrze idzie ? 

...there is no spoon...

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.