Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

7 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Dlatego siedzi w chałupie i mędzi po swojemu.

Wrzuciłem go do ignorów i spoko.

Ktoś go czasami zacytuje i wtedy się utwierdzam.

Gość

(Konto usunięte)
7 godzin temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Przecież dostaje. Po osiedlu już nie łazi.

Dlatego siedzi w chałupie i mędzi po swojemu.

Wciąż jednak zachodzę w głowę, czemu Moderacja go stale toleruje.

Kiedyś za mojej młodości była taka subkultura. Nazywali się Gitowcy. Mieli swój kodeks honorowy niepisany pomieszany z więzienna grypserka. Coś w rodzaju Kodeksu Boziewicza. Jak miał w pożądku u dzielnicowego i kiepsko na dzielnicy to albo stawiał Alpagie, albo solowa w ustronnym miejscu. 

15 godzin temu, cir napisał:

ja nie czuje jakiejkolwiek obrazy

A jesteś wierzący?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

46 minut temu, Jacchusia napisał:

A jesteś wierzący?

Nie Twoja sprawa . Wiara , lub jej brak jest sprawą osobistą , podobnie , jak orientacja seksualna i wiele innych kwestii .

Takie pytanie będziesz mógł zadać , gdy formalnie RP stanie się państwem wyznaniowym . Jeszcze [formalnie] nie jest .

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

9 minut temu, MV2 napisał:

Takie pytanie będziesz mógł zadać , gdy...

A co mu przeszkadza w zadaniu pytania teraz?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

10 minut temu, MV2 napisał:

Nie Twoja sprawa

Ostatnio cos o wtrancaniu się pisałeś...

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

A co mu przeszkadza w zadaniu pytania teraz?

Tym bardziej, ze to logiczne pytanie po stwierdzeniu że kogoś zwrot, obrażający osoby wierzące, nie obraża.

Jest okazja czepić się to się czepia, taki człowiek...

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

40 minut temu, Jacchusia napisał:

Jest okazja czepić się to się czepia, taki człowiek...

Proszę mnie od człowiekuf nie wyzywać . Jestem kotem . Miło się z Wami dyskutuje . Rozumiem oburzenie , jakie wywołują prześladowania Katolików w Polsce , niszczenie kościołów i generalnie eksterminacja ludzi wierzących , ale to nie ja odpowiadam za czystki we wszystkich instytucjach państwowych i publicznych , które ludzi wierzących [głównie Katolików] zepchnęły na margines społeczeństwa ... Gadu gadu , a żyć trzeba . Mojemu TOZ-owi obcięto dofinansowanie i muszę sam sobie coś upolować . Susza tu okrutna , nornice tak głęboko , że muszę dzieciakom z piaskownicy jakomś łopatkę , czy insze grabki gwizdnąć , żeby się dokopać . Nie ma żartów . Jestem tak głodny i osłabiony , jak proboszcz z biednej parafii .

P.s.  Kończę , bo nie mam takiego abonamentu na wpisy w tym wontecku , jak szymon1977 i Admin mnie zbanbarduje .

31 minut temu, MV2 napisał:

TOZ...Jestem kotem...jestem tak głodny i osłabiony...generalnie eksterminacja...nornice...

To się kupy nie trzyma chociaż może być prawdą.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

39 minut temu, MV2 napisał:

Proszę mnie od człowiekuf nie wyzywać . Jestem kotem . Miło się z Wami dyskutuje . Rozumiem oburzenie , jakie wywołują prześladowania Katolików w Polsce , niszczenie kościołów i generalnie eksterminacja ludzi wierzących , ale to nie ja odpowiadam za czystki we wszystkich instytucjach państwowych i publicznych , które ludzi wierzących [głównie Katolików] zepchnęły na margines społeczeństwa ... Gadu gadu , a żyć trzeba . Mojemu TOZ-owi obcięto dofinansowanie i muszę sam sobie coś upolować . Susza tu okrutna , nornice tak głęboko , że muszę dzieciakom z piaskownicy jakomś łopatkę , czy insze grabki gwizdnąć , żeby się dokopać . Nie ma żartów . Jestem tak głodny i osłabiony , jak proboszcz z biednej parafii .

P.s.  Kończę .....

Uff, a już była obawa, że będziesz dalej.....

Widzę, że admin poczuł się na tyle głupio, że się nawet do sprawy 'wierzącej ciemnoty' nie ustosunkował.

Cóż.

Ps: swoją drogą, trzeba naprawdę mieć zero tzw empatii, żeby nie czuć niestosowności takich określeń. Ale, jak widać, świat netu robi z ludzi małe nieczułe i mocno zacietrzewione potworki.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Administratorzy

🙂 

Moment mnie nie było.

Temat na weekend zamykam. Gdyby coś to jestem dostępny na PW 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Godzinę temu, cir napisał:

dzien dobry

A dobry, dobry... zaraz zgłoszę jako prowokacja 

🙂

• Administratorzy
Godzinę temu, szymon1977 napisał:

A dobry, dobry... zaraz zgłoszę jako prowokacja 

🙂

to co odpoczynek od tematu...

W dniu 13.05.2023 o 01:32, Jaro_747 napisał:

Gdybyś dostawał śliwę po każdym wyskoku pieniactwa byłbyś już cały fioletowy.

Za taki tekst 4 pucharki i 5 serduszek od klakierów.
Za takie coś moderacja powinna dać nie tylko punkty karne autorowi tekstu, ale tym wszystkim, którzy posłusznie odmeldowali się pod wpisem.

W dniu 13.05.2023 o 03:26, Bezlitosna Niusia napisał:

Wciąż jednak zachodzę w głowę, czemu Moderacja go stale toleruje.

A ja zachodzę w głowę jak taki niby intelygentny człowiek jak Ty może napisać coś takiego.
Chyba tylko po to by cieszyć się z poklasku klakierów, których chyba masz najwięcej na forum i taki Jaro Ci zazdrości. 😉

W dniu 13.05.2023 o 11:17, toptwenty napisał:

Wrzuciłem go do ignorów i spoko.

Sam siebie wrzuć do ignorów, wtedy będzie naprawdę spoko.

Edytowane przez soundchaser
19 minut temu, soundchaser napisał:

Za taki tekst 4 pucharki i 5 serduszek od klakierów.
Za takie coś moderacja powinna dać nie tylko punkty karne autorowi tekstu, ale tym wszystkim, którzy posłusznie odmeldowali się pod wpisem.

Nie wiem , czy Szanowny Pan wie , że Moderacja daje punkty za wpisy [głównie] zgłoszone . Należy najechać na napis "Zgłoś" na dole wpisu [w prawo od "Cytuj] .   Pozdrawiam . Klakier .

1 minutę temu, MV2 napisał:

Klakier

To ten kotek ?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

8 godzin temu, Espectro napisał:

a tu co sie ? zadziało ?

Może sprawy moderacyjne powinny mieć oddzielny wątek.

A przy okazji. Jeśli ktoś otrzymuje ostrzeżenie, z którym musi się zapoznać, to w tym ostrzeżeniu powinna być możliwość od razu złożenia odwołania z wyjaśnieniem . Jeśli ktoś uzna, że należy się odwołać.

...there is no spoon...

Tylko tak, wtedy byłyby tysiące odwołań:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

18 minut temu, bubusia napisał:

Tylko tak, wtedy byłyby tysiące odwołań:)

Takie prawo. Ale przynajmniej dyskusje o tych odwołaniach toczyły by się w odrębnym wątku. A w administracyjnym byłby porządek.

...there is no spoon...

• Administratorzy
40 minut temu, arturp napisał:

Może sprawy moderacyjne powinny mieć oddzielny wątek.

A przy okazji. Jeśli ktoś otrzymuje ostrzeżenie, z którym musi się zapoznać, to w tym ostrzeżeniu powinna być możliwość od razu złożenia odwołania z wyjaśnieniem . Jeśli ktoś uzna, że należy się odwołać.

z automatu każdy by klikał 🙂 

5 minut temu, arturp napisał:

Takie prawo. Ale przynajmniej dyskusje o tych odwołaniach toczyły by się w odrębnym wątku. A w administracyjnym byłby porządek.

możliwe 

• Administratorzy
Teraz, MCHammer2022 napisał:

Gdzie się podział emotikon "uśmiech"?

Capture+_2023-05-16-08-44-44~2.png

Była używana do trollowania i wspólnie podjęliśmy decyzję o jej usunięciu. Tutaj w temacie była rozmowa na ten temat.

24 minuty temu, Espectro napisał:

z automatu każdy by klikał 🙂 

No chodzi o ułatwienie, ale z 2 strony warunek byłby taki sam jak obecnie - trzeba napisać uzasadnienie.

...there is no spoon...

18 minut temu, Espectro napisał:

Była używana do trollowania...

Zasadniczo nie do "trollowania" tylko do wyrażania negatywnej opinii, co jest sprawdzoną, ogólnie przyjętą i akceptowaną formą uczestnictwa w internetowych dyskusjach. A, że kilku gówniarzy wykonało coś, co możnaby uznać za"trolling", ty tych kilku gówniarzy powinno zostać ukaranych za "trolling", a nie odebrana możliwość wszystkim.

Edytowane przez szymon1977

• Administratorzy
16 minut temu, arturp napisał:

No chodzi o ułatwienie, ale z 2 strony warunek byłby taki sam jak obecnie - trzeba napisać uzasadnienie.

Dalego nadal aktualnie mało kto pisze opis w zgłoszeniach 🙂 

15 minut temu, szymon1977 napisał:

Zasadniczo nie do "trollowania" tylko do wyrażania negatywnej opinii, co jest sprawdzoną,

do trollowania.

8 minut temu, Marcinus napisał:

O ile dobrze pamiętam, to właśnie Ty najczęściej używałeś tej ikonki.

tak było 🙂 

21 minut temu, Espectro napisał:

do trollowania.

Negatywna emotka to nie jest "trolling".

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.