Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

Ja co prawda z forum na telefonie nie korzystam, ale sprawdzam teraz i chyba wszystko zanim się załaduje to chwilę trwa.

Drugi dzień, wczoraj późnym wieczorem zaczęło działać normalnie, zobaczę jak dzisiaj wieczorem 

jak pisałem teraz pisze z iPhone bez problemu a Windows potrzebuje bardzo długo na wczytywanie strony, raz wczyta parę sekund a na podstronie wisi albo jak teraz główną parę minut i nadal wczytuje 

8 minut temu, .:Gerard:. napisał:

Drugi dzień, wczoraj późnym wieczorem zaczęło działać normalnie, zobaczę jak dzisiaj wieczorem 

jak pisałem teraz pisze z iPhone bez problemu a Windows potrzebuje bardzo długo na wczytywanie strony, raz wczyta parę sekund a na podstronie wisi albo jak teraz główną parę minut i nadal wczytuje 

Antywirusa wymieniłeś ?

• Administratorzy
12 minut temu, .:Gerard:. napisał:

Czyszczenie cookiesow ?

13 minut temu, .:Gerard:. napisał:

Jest to jakiś trop. Jutro powalczę bo widzę że to problem u niektórych tylko.

Aktualnie 1 123 użytkowników jest online

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

Teraz, Espectro napisał:

Czyszczenie cookiesow ?

Robiłem wczoraj, za pół godziny spróbuję czy pomoże i dam znać 

Tylko ja mam taki problem? 

• Administratorzy
Teraz, .:Gerard:. napisał:

Robiłem wczoraj, za pół godziny spróbuję czy pomoże i dam znać 

Dziś wyłączyłem tylko niepotrzebne skrypty może jednak są potrzebne. Wczoraj nic nie zmieniane tak jak od 2 tygodni.

• Moderatorzy
15 minut temu, .:Gerard:. napisał:

Nie przeczytałem ze zrozumieniem  Twojego pierwszego posta, u mnie właśnie coś przyhamowuje na iOS, a u Ciebie na Windowsie.

Teraz, Marcinus napisał:

Nie przeczytałem ze zrozumieniem  Twojego pierwszego posta, u mnie właśnie coś przyhamowuje na iOS, a u Ciebie na Windowsie.

A jednak nie tylko u mnie, na iOS też mi pare razy przycięło ale nie tak drastycznie jak Windows 

• Moderatorzy

U mnie na jednym komputerze z Win10 też jest podobny problem jak u @.:Gerard:. Przeglądarka Chrome. Może jutro się bliżej przyjrzę.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

• Administratorzy
10 godzin temu, Seyv napisał:

U mnie na jednym komputerze z Win10 też jest podobny problem jak u @.:Gerard:. Przeglądarka Chrome. Może jutro się bliżej przyjrzę.

dziwna sprawa bo nie mam żadnych logów z tego. 

Może to kwestia dns ? inny dostawca internetu ? 

Raz był taki przypadek żę strona się kompletnie nie ładowała. Okazało się ze ups czy coś podobnego miało przekaźnik gdzieś popsuty. 

Drogi @Espectro:

Nie wiem, kogo zatrudniasz na moderacji, ale trafił Ci się jakiś wyjątkowy egzemplarz.

Właśnie dostałem 1 punkt za... obrażanie Łukaszenki 😄 😄 😄 Przy czym Twój wykształcony mod określa Łukaszenkę mianem... premiera rządu! 😄 😄 😄

Wytłumacz proszę swojemu nadgorliwemu pracownikowi że Łukaszenka jest (to znaczy ma się za takowego) prezydentem a nie premierem Białorusi.

Czy faktycznie na AS nie można pisać nic złego na Łukaszenkę, czy po prostu nadgorliwy ( a słabo zorientowany) mod uznał że określenie Kartoflany Fuhrer odnosi się do Donalda tuska, który faktycznie jest premierem?

Że tusk jest świętością na AS - jestem w stanie zrozumieć. Cuius regio - eius religio. Ale że AS chroni dobre imię (wybacz mi oksymoron) Łukaszenki, to po prostu mnie zatkało. To nie może być prawda.

W związku z powyższym domagam się:

1/ przywrócenia omawianego wpisu

2/ zdjęcia 1 pkt z mojego konta

3/ zdjęcia blokady pisania do 15 maja w dziale Polityka

4/ zwracania większej uwagi na wykształcenie i ogólną orientację moderatorów, bo takie akcje kompromitują AS. Nie każdy na moderatora się nadaje.

Dowody w załączeniu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zrzut ekranu 2024-05-09 100347.png

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

32 minuty temu, il Dottore napisał:

Nie wiem, kogo zatrudniasz na moderacji, ale trafił Ci się jakiś wyjątkowy egzemplarz.

Właśnie dostałem 1 punkt za... obrażanie Łukaszenki

Zgłaszam wniosek, żeby decyzje podejmowane przez moderację były podpisywane nickiem moderatora. A nie tak jak teraz, że ktoś anonimowo rozdaje punkty i nawet nie wiadomo na kogo się należy obrazić.

• Administratorzy
1 minutę temu, MCHammer2022 napisał:

i nawet nie wiadomo na kogo się należy obrazić.

Na moderatora ? Dlaczego ?

36 minut temu, il Dottore napisał:

Drogi @Espectro:

Właśnie dostałem 1 punkt za... obrażanie Łukaszenki 😄 😄 😄 Przy czym Twój wykształcony mod określa Łukaszenkę mianem... premiera rządu! 😄 😄 😄

Wytłumacz proszę swojemu nadgorliwemu pracownikowi że Łukaszenka jest (to znaczy ma się za takowego) prezydentem a nie premierem Białorusi.

Czy faktycznie na AS nie można pisać nic złego na Łukaszenkę, czy po prostu nadgorliwy ( a słabo zorientowany) mod uznał że określenie Kartoflany Fuhrer odnosi się do Donalda tuska, który faktycznie jest premierem?

Że tusk jest świętością na AS - jestem w stanie zrozumieć. Cuius regio - eius religio. Ale że AS chroni dobre imię (wybacz mi oksymoron) Łukaszenki, to po prostu mnie zatkało. To nie może być prawda.

4/ zwracania większej uwagi na wykształcenie i ogólną orientację moderatorów, bo takie akcje kompromitują AS. Nie każdy na moderatora się nadaje.

Dowody w załączeniu:

Zrzut ekranu 2024-05-09 100236.png

W związku z tym co ostatnio umieszczasz na forum i w jaki sposób się wypowiadasz punkty są wlepione zachowawczo ale poprawnie. 

Druga sprawa, porównanie Tuska do "Fuehrera" itd Niemiecka agentura, ruska agentura .... itd itd 

Ciąg randomowych zdarzeń w internecie i powielanie bzdur.

1 minutę temu, Espectro napisał:

Na moderatora ? Dlaczego ?

Nawiązałem do przypadku kolegi @il Dottore i jego wpisu na temat Łukaszenki skutkującego punktami i banem w wątku. 

• Administratorzy

wez-se-chleba-do-tej-zupy-bez-chleba-to-sie-nie-najesz-adolf-hitler.jpg

(nie ja jestem autorem obrazka i wpisu)

1 minutę temu, MCHammer2022 napisał:

Nawiązałem do przypadku kolegi @il Dottore i jego wpisu na temat Łukaszenki skutkującego punktami i banem w wątku. 

tak. 

Czemu ma służyć poznanie autora punktów karnych ? Lincz i budowanie nienawiści do jednego użytkownika z obowiązkami moderatora.

40 minut temu, il Dottore napisał:

Drogi @Espectro:

Dowody w załączeniu:

Ukryta Zawartość

Ja dostałem 3 punty i bana permanentnego w wątku o antysemityźmie za nazwanie Arabów Arabami

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Administratorzy
Teraz, caleb66 napisał:

Ja dostałem 3 punty i bana permanentnego w wątku o antysemityźmie za nazwanie Arabów Arabami

Laugh Laughing GIF by Angry Birds

4 minuty temu, Espectro napisał:

W związku z tym co ostatnio umieszczasz na forum i w jaki sposób się wypowiadasz punkty są wlepione zachowawczo ale poprawnie. 

Czyli nie wolno na AS źle pisać o Jego Ekscelencji Panu Prezydencie Aleksandrze Łukaszence?

Pytam, bo chcę się upewnić. Przyznam, że początkowo nie wierzyłem, że to się dzieje naprawdę.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Administratorzy

Nie wnosi Pan nic mądrego do tematu ...

image.png

Teraz, il Dottore napisał:

Czyli nie wolno na AS źle pisać o Jego Ekscelencji Panu Prezydencie Aleksandrze Łukaszence?

Łukaszence ? 

• Administratorzy

Aaaaa to teraz inaczej rozmawiamy. TO osoba zgłaszająca dostanie punkty. 

@il Dottore moment naprawię to. 

Łukaszence ? 

No przecież o tym mówię. Wszyscy nazywają Łukaszenkę od wielu lat Kartoflanym Fuhrerem.

Nie wiedziałem, że na AS nie wolno.

• Administratorzy

Naprawiłem.

(odwołąnie było zasadne)

Nie czytałem posta a jedynie opis zgłoszenia i opis punktów.

Teraz, il Dottore napisał:

No przecież o tym mówię. Wszyscy nazywają Łukaszenkę od wielu lat Kartoflanym Fuhrerem.

Nie wiedziałem, że na AS nie wolno.

nie było tematu. Nie przeczytałem posta podpiętego pod zgłoszenie. 

Wycofałem i usunąłem bana.

TO osoba zgłaszająca dostanie punkty. 

@il Dottore moment naprawię to. 

Bardzo dziękuję. Nieporozumienie uważam za wyjaśnione, bardzo też proszę o zdjęcie blokady pisania w wątku Polityka bo i to wyróżnienie mi przyznano.

6 minut temu, Espectro napisał:

Czemu ma służyć poznanie autora punktów karnych ?

Zwiększeniu odpowiedzialności przy podejmowaniu decyzji. 

• Administratorzy
Teraz, MCHammer2022 napisał:

odpowiedzialność za to czy ktoś z moderacji wykonuje swoją pracę poprawnie zależy od administratora.

Nagany i upomnienia. 

Nic innego bo jest to robota === wolontariat !!

7 minut temu, MCHammer2022 napisał:

To! To! Jestem za! MODERATOR NIE MOŻE BYĆ ANONIMOWY!!! Musi brać odpowiedzialność za swoje decyzje, żeby nie było takich przypadków jak mój dzisiaj.

Wszyscy pamiętamy czasy Vlado i jak to się odbiło na ruchu na forum i w konsekwencji jak spadły dochody z reklam właścicielom strony. Wszystko przez jednego człowieka.

Niekompetentni, nadgorliwi i zwyczajnie złośliwi moderatorzy to prosty sposób na mniejsze dochody z reklam.

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, Espectro napisał:

odpowiedzialność za to czy ktoś z moderacji wykonuje swoją pracę poprawnie zależy od administratora.

Nagany i upomnienia. 

Nic innego bo jest to robota === wolontariat !!

Ty nie masz problemu z jawnością działania .... dlaczego zatem moderator nie może?

12 minut temu, Espectro napisał:

Nie wnosi Pan nic mądrego do tematu ...

Nawet jeżeli pan tak uważa to nie jest to powód do nakładania kar i chamskiego blokowania w wątku pod głupim pretekstem. Nie napisałem niczego co wykraczało by poza standardy tego forum, regulamin i netykietę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.