Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - funkcjonalność, sprawy techniczne i organizacyjne

Rekomendowane odpowiedzi

Również.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

44 minuty temu, ASURA napisał:

paro sekundowe przerwy za nim się wszystko wczyta

Potrafi postów nie wczytać....zdarzyło mi się.

32 minuty temu, costa brava napisał:

kacapskie trolle weryfikuje

nic o kacapach jeszcze nie napisałem.....pisałem o przywracanych emeryturach SB-ków, może to ich robota

Edycja:
Cytuję: "Weryfikacja powiodła się".....jakie szczęście.  🙂

Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Ok.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

• Moderatorzy
Teraz, Wojtek 1959 napisał:

To się informuje na nagłówku strony .

Nie Ty tutaj decydujesz, ale zawsze możesz założyć własne forum i tam będzie tak jak sobie zażyczysz.

W związku z powyższym proszę zaprzestać tych nic nie wnoszących komentarzy.

• Moderatorzy

Na dwóch urządzeniach z których korzystam nie mam żadnych problemów a trwa to tylko pare sekund. W przypadku większych problemów można to zgłaszać w tym temacie.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

13 minut temu, EmilioE napisał:

Wszędzie weryfikują czy jestem człowiekiem

Może to jakiś unijny prikaz.....wszystko możliwe.  
Ty masz awatar jednoznacznie wskazujący że jesteś.....a jak ja mam się tłumaczyć?    🙂

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

5 minut temu, Marcinus napisał:

Nie Ty tutaj decydujesz, ale zawsze możesz założyć własne forum i tam będzie tak jak sobie zażyczysz.

Akurat tutaj ma racje. Powinien być dział poświęcony sprawom forum, a tam temat w którym aktualnie piszemy, aktualności (np info o problemach, przerwach, zmianach, zmianach w reg.) itp.

Edytowane przez J4Z

.

5 minut temu, Marcinus napisał:

W związku z tym że dopiero teraz do tego dotarłem kończę.....a tak wesoło było.   🙂

3 minuty temu, Marcinus napisał:

Najlepiej nic nie pisać , siedzieć cicho . 

Jak ci bank przy wypłacie , po przejściu dwuetapowego zabezpieczenia , uruchomi procedurę weryfikacji  z Marsa , że nie jesteś Marsjaninem , bez powiadomienia , to co ?

Umarł w butach , kasy mi bydzie . Zapewne jest to atak na moderację .

• Moderatorzy
3 minuty temu, J4Z napisał:

Powinien być dział poświęcony sprawom forum, a tam temat w którym aktualnie piszemy, aktualności (np info o problemach, przerwach, zmianach, zmianach w reg.) itp.

Do tego właśnie służy ten temat.

Staram się być melomanem ale zamiłowanie do DIY czyni czasem ze mnie audiofila.

5 minut temu, Seyv napisał:

Do tego właśnie służy ten temat.

Po pierwsze pozwalacie w nim załatwiać sprawy nietechniczne. Po drugie ciężko się dokopać do postu gdzie jest konkretne info. ...ale to Wasze forum. To była dobra rada, serio. 

.

W dniu 18.10.2024 o 08:55, Wojtek 1959 napisał:

Kto napisał ten post @Seyv czy @Maju ? . Jednak zadecydowano że @Seyv. Tak działa silnik strony . Z automatu.

Nie umiesz cytować, autora wewnętrznego cytatu zmieniłeś. 

Mi nie przeszkadza pomijanie osadzonych cytatów.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

19 minut temu, Seyv napisał:

Na dwóch urządzeniach z których korzystam nie mam żadnych problemów a trwa to tylko pare sekund. W przypadku większych problemów można to zgłaszać w tym temacie.

Wracamy za tym do fury i konia

I przymocowanych do butelek nakrętek

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Teraz jak chcę coś umieścić w poście kolejny raz pisze mi coś w tym stylu "Ups...coś poszło nie tak"
Powiadomienia się nie wpisują.....

To już chyba nie jest normalne!

Edytowane przez Maju

Jest nowocześnie i ekologicznie

Bąki Ci puszcza co chwilę rozumiem? stąd to upss

6 minut temu, ASURA napisał:

Bąki Ci puszcza co chwilę rozumiem? stąd to upss

Musowo takie bezzapachowe, ekologiczne, unijne.....chyba poczekam do jutra, może "dolegliwość" ustąpi.   🙂

54 minuty temu, Seyv napisał:

W przypadku większych problemów można to zgłaszać w tym temacie.

Teraz by skorzystać z forum trzeba zaznaczyć w okienku że się jest człowiekiem.....przewidujecie jeszcze coś więcej, np. że będzie się tu przedstawiać dowody na piśmie??

16 minut temu, Maju napisał:

Teraz by skorzystać z forum trzeba zaznaczyć w okienku że się jest człowiekiem

Ciesz się, że nie pytają o jedną z 56 płci! 😄 

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

• Administratorzy
2 godziny temu, iro III napisał:

Co to za nowa moda się dziś pojawiła?

Co chwila strona AS weryfikuje mnie, czy aby (nadal?) "jestem człowiekiem"? 🙄

TO chwilowa sprawa. Ale możemy do tego wymyślić teorię spiskową lub polityczną. 

2 godziny temu, J4Z napisał:

Dzień dobry Panie @Espectro, przez weryfikację cloudflare na TV nie mogę wejść na forum. Na telefonie wyskakiwało mi za każdym razem jak wysyłałem wiadomość PW w tej samej konwersacji. 

Widzę, że przed każdym postem na forum też. 

Edit: a nie, przed postem tylko raz mi wyskoczyło.

chwilowa sprawa i chwilowe problemy z ilością botów na forum 🙂 

2 godziny temu, Wojtek 1959 napisał:

Dajcie na litość boską przeróbkę strony jakiemuś zawodowemu programiście

co ma jedno do drugiego ? 

1. przeróbka strony 

2. system anty ddos 

?

30 minut temu, Tadeiro napisał:

Ciesz się, że nie pytają o jedną z 56 płci! 😄 

taki był plan ale widzę że szybsi jesteście i się nie udało 😞 

https://www.audiostereo.pl/subskrypcja/

1 minutę temu, Espectro napisał:

możemy do tego wymyślić teorię spiskową lub polityczną. 

No przecież już "fachowcy" od teorii się za to wzięli, to widać wyżej. 

• Administratorzy
49 minut temu, Maju napisał:

Teraz by skorzystać z forum trzeba zaznaczyć w okienku że się jest człowiekiem

i co udało się komukolwiek czy jednak nie ? mi się nie udało np..... 

Co powiecie na temat wprowadzenia bota na forum do pomocy wyszukiwania treści na forum lub pomocy z podstawowymi pytaniami dla laików w audio. BEZ POLITYKI 🙂

Aktualnie testy juz trwają możę chcecie też dostęp do tego ?

Teraz, iro III napisał:

No przecież już "fachowcy" od teorii się za to wzięli, to widać wyżej. 

wojna światowa z cyber botami IV 

Godzinę temu, Maju napisał:

Musowo takie bezzapachowe, ekologiczne, unijne.....chyba poczekam do jutra, może "dolegliwość" ustąpi.   🙂

mowa o nakrętkach ? to na forum także chcemy coś takiego wprowadzić. 🙂

2 godziny temu, EmilioE napisał:

Aplikacja na telefon mi się wysypała - ten "Bad request..." nie pozwala otworzyć Forum!

Na komputerze już nawet Firefox nie otwiera. Wszędzie weryfikują czy jestem człowiekiem, a potem "Bad request..."

VPN adblocki itd itd 

2 godziny temu, Tadeiro napisał:

Trzeba jakieś hasło cyrylicą wpisać?

trzeba ale tylko ruskie trolle wpisują

2 godziny temu, costa brava napisał:

A juz myślałem że tylko kacapskie trolle weryfikuje

tak to prawda. Jak widać nie każdemu się udało.....

IPN ma co robić w tych czasach 🙂 

9 minut temu, Espectro napisał:
3 godziny temu, iro III napisał:

Co to za nowa moda się dziś pojawiła?

Co chwila strona AS weryfikuje mnie, czy aby (nadal?) "jestem człowiekiem"? 🙄

TO chwilowa sprawa. Ale możemy do tego wymyślić teorię spiskową lub polityczną

To jest moim zdaniem bardziej seksistowskie i nie poprawne politycznie niż pytanie o płeć🧐

• Administratorzy
1 minutę temu, ASURA napisał:

To jest moim zdaniem bardziej seksistowskie i nie poprawne politycznie niż pytanie o płeć🧐

możliwe że ma swe podłoże nawet w wojnie ruskiej i anty polskiej polityce. 

10 minut temu, Espectro napisał:

Co powiecie na temat wprowadzenia bota na forum do pomocy wyszukiwania treści na forum lub pomocy z podstawowymi pytaniami dla laików w audio. BEZ POLITYKI 🙂

Aktualnie testy juz trwają możę chcecie też dostęp do tego ?

To jak ktoś możę jest chętny ? aktualnie jest to w formie chatu gdzie zadaje się pytanie i następuje odpowiedz. Niedługo może dodamy także możliwości wspierania przy przeglądaniu forum... docelowo będzie to zakładka /search (wyszukiwarka) która to działa jak każdy wie jak. 

10 minut temu, Espectro napisał:

To jak likwidacja pieniądza i wprowadzenie tylko wirtualnej gotówki, wolność ludzi prędzej czy później umrze....

4 minuty temu, Espectro napisał:
5 minut temu, ASURA napisał:

możliwe że ma swe podłoże nawet w wojnie ruskiej i anty polskiej polityce

Nie możliwe, najpierw powstał człowiek....

• Administratorzy
2 minuty temu, ASURA napisał:

To jak likwidacja pieniądza i wprowadzenie tylko wirtualnej gotówki, wolność ludzi prędzej czy później umrze....

Nie możliwe, najpierw powstał człowiek....

1. Kontrola umysłów i kontrola wolnego człowieka w świecie.

2. A co z dylematem jajko czy kura ?

1 minutę temu, Espectro napisał:

1. Kontrola umysłów i kontrola wolnego człowieka w świecie.

2. A co z dylematem jajko czy kura ?

ad 1 dokładnie

ad 2 częściej jadam jajka za tym jajko😉

Z kur to indyka, jest mniej nafaszerowany antybiotykami, etc

Ostatnio kurę po paru godzinach gotowania na rosół następnego dnia wyrzuciłem do śmieci

@Seyv i @Espectro, teraz spójrzcie w górę, jak możecie i powiedzcie mi, czy łatwo jest przeoczyć info w tym temacie czy nie. Chociaż zamknięty temat załóżcie, gdzie będziecie wyrzucać aktualności. 

Czy nie szybciej, prościej, przejrzyściej byłoby, jakby @Espectro napisał rano post w takim temacie, że jest problem i pracuje nad tym? Ile postów mniej by się tu pojawiło dzisiaj? Użytkownicy, którzy chcieliby być na bieżąco, po prostu daliby go sobie do obserwowanych.  

Rozwijając myśl... w nazwie tego można dać napis "czytaj 1 post", a w nim między innymi link do zamkniętego info tematu. 

Edytowane przez J4Z

.

• Administratorzy
6 minut temu, J4Z napisał:

napisał rano post w takim temacie, że jest problem i pracuje nad tym?

nie ma problemu i nigdy nie było. Nic nie robiłem nic nie zmieniałem. 

Info poleciało do moderacji 🙂 

7 minut temu, J4Z napisał:

@Seyv i @Espectro, teraz spójrzcie w górę, jak możecie i powiedzcie mi, czy łatwo jest przeoczyć info w tym temacie czy nie. Chociaż zamknięty temat załóżcie, gdzie będziecie wyrzucać aktualności. 

Czy nie szybciej, prościej, przejrzyściej byłoby, jakby @Espectro napisał rano post w takim temacie, że jest problem i pracuje nad tym? Ile postów mniej by się tu pojawiło dzisiaj? Użytkownicy, którzy chcieliby być na bieżąco, po prostu daliby go sobie do obserwowanych.  

Rozwijając myśl... w nazwie tego można dać napis "czytaj 1 post", a w nim między innymi link do zamkniętego info tematu. 

Pisanie każdego updatu do sprawy nie ma sensu bo komunikat wyjasniał wszystko to co miał robić.

"Sprawdzanie czy nie jest się robotem ..." nic innego.

Nie wyjaśniał wszystkiego, nie wyjaśniał dlaczego za każdym razem to wyskakuje i dlaczego na niektórych urządzeniach w ogóle nie można było wbić. Ok nvmd

Będziemy pisać.

Jak nie ma sensu informować użytkowników, to nie ma sensu. :D

Aha, i nie chodziłoby o każdy up do sprawy, tylko... nie no nie będę się powtarzać. Pozdr szacunek xd

.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.